Terug naar het overzicht

Naam: eetjuhhh
Mijn wens

Mijn moeder heeft longkanker met uitzaaiingen en is opgegeven..ze krijgt wel bestraling en later chemo,maar dat is alleen levensverlengend.
ik zie mijn moeder nu al heel snel achteruit gaan en dat ze heel veel pijn heeft.
Ze wil vechten zolang ze nog kan.
mijn wens is: dat mijn moeder niet teveel gaat lijden in haar strijdt en als het haar tijd is,dat ze rustig inslaapt zonder pijn..
ik weet dat ze naar haar overlijden goed opevangen wordt door familieleden die al zijn overgegaan...maar tot die tijd zit ze in een keihard gevecht en wij vechten met haar mee.
geef ons kracht om hier doorheen te komen :-(
ik heb al bijna de kracht niet meer...ik ben op...kun je nagaan wat mn moeder moet doorstaan...help aljeblieft...bedankt....
Commentaar

......even niets...alleen maar tranen....
Naam: Esther van Leer
Datum: 9 juni, 09u39
Reactie: Lieve eetjuhh,

Tussen de regels door, lees ik dat het je soms even te veel is, klopt dat?
Vanuit mijn ervaring (aan de kant van de zorg) , heb ik vaak mogen meemaken hoe krachtig mensen/familie zijn. Jij hebt die kracht zeker ook! Als ik iets voor je kan betekenen door een keer naar je te luisteren, be welcome....

Groet Esther
Naam: Gerda Maria
Datum: 25 maart, 10u29
Reactie: Lieve "eetjuhh"

Op momenten als diegene die Jij nu ervaart heb je er heel veel aan om Consequent te Kiezen voor "Vertrouwen in de Universele Perfectie" én “GELOVEN in Het Onmogelijke” met name dat NIETS in dit Universum OOIT Verloren gaat.

Jouw moeder reist ons Allen voor naar de Wondere Wereld van de Glimlach = de Electro-Magnetische Micro-Kosmos die voor 5-zintuiglijk Gefocusten onzichtbaar is!

Geloof me, na jouw tranen komt het BESEF dat ook JIJ “BLIJVEND” in staat zal zijn om een heel nauw contact te onderhouden met Jouw Moeder via Glimlach-Communicatie & Win-Win-Gedachte-Kracht.
Maak met Jouw moeder de afspraak om via een door Jullie gekozen symbool in contact te Blijven en koppel aan dat Symbool Jullie Glimlach.

Bedankt om ook mij in herinnering te brengen wat ik ooit zelf diende te her-ontdekken. Ik wens Jou heel veel DOE-Kracht en héél véél GELOOF en VERTROUWEN in een Oneindig Leven voor ons Allen.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Ilse Gysel
Datum: 6 april, 15u45
Reactie: Wat heb je nodig? Wie of wat kan jou helpen?
Naam: eetjuhhh
Datum: 7 april, 23u06
Reactie: Beste Ilse,

Wat ik nodig heb is kracht..kracht om er voor mn moeder te zijn..en niet alleen voor mn moeder,maar ook voor mn vader,broers en mn kinderen.
ik heb zelf ook mn dagelijkse dingen en dat vreet energie..lichamelijk en geestelijk.
ik ben bang dat ik niet genoeg kracht heb om voor dit alles te zorgen..
klinkt misschien raar,maar ik geloof sterk in de geestenwereld en hoop eigenlijk daar kracht uit te putten op de een of andere manier...ik weet het eigenlijk niet...maar wilde mijn wens die ik hier heb neergezet naar de geestenwereld sturen zodat ze in ieder geval mn moeder kunnen leiden en hopelijk de ergste pijn van haar wegnemen..dat is eigenlijk nog mn grootste wens en de rest is aan de medische wereld..

en wie mij kan helpen?? tja...dat weet ik eigenlijk niet.
Naam: eetjuhhh
Datum: 13 november, 19u40
Reactie: Ineens kom ik weer hier terecht..op mijn wens.
Anderhalf jaar geleden op 24 mei..dus vrij kort na het plaatsen van mijn wens..is mijn moeder na een hard gevecht rustig ingeslapen.
Ik heb alle kracht gekregen die ik nodig had om mn moeder te verzorgen tot haar laatste adem en begrafenis.
ik heb ook nog even de kracht gehad om mn vader,mn broers en mn kinderen te steunen en toen was de koek op.
ik belandde in een burnout.
nu krabbel ik langzaam weer op en ga ik door met mn leven zoals mijn moeder dat wilde/wil.
ik heb nog steeds "contact" met mijn moeder.
ze laat vaak weten dat ze er is en heb haar zelfs naast mn bed gezien.
ik ben blij dat ze geen pijn meer heeft en krijg daar nu steeds meer vrede mee ook al mis ik haar ontzettend.
ik heb van die tijd heel veel geleerd.
hoe kostbaar je tijd hier is en dat je ook aan jezelf moet denken en niet alleen maar aan anderen om je heen.
ik ben me ook meer gaan verdiepen in het spirituele/paranormale en heb in de tussentijd mijn 1e graad in reiki gehaald en ben nu bezig met de 2e graad.
daar vind ik mn "healing" en verwerking in.

Ongelofelijk hoe sterk een mens kan zijn..dit had ik nooit verwacht!

groetjes Edith
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 30 mei, 06u07
Reactie: Ik wens dat die wensen uit komen 1 tip om eerder je wens te laten verwezenlijken 3x dags iemand anders zijn wensen uit laten wensen en altyd op het einde zeggen dankjuwel ga je gang ?
Naam: Annechien
Datum: 24 mei, 06u14
Reactie: Heeeeeeel veeeel sterkte komende tyden en na die tyden heb het zelfde meegemaakt met mijn beide ouders vreeslijk ziekte baht wens dat jou moeder rusten geen pijn en rustig inslaapt zonder pijn of dat er een wonder komt en de kanker ieder heel veel sterkte
Naam: A,a Woortman pasveer
Datum: 17 april, 07u34
Reactie: Ik heb respeckt voor uw heb het zelf ook mee gemaakt met mijn ouders met de kracht van god jezus en de engelen is het m gelukt elke dag kaarsje branden dat deed ik ook heefd veel geholpen heel veel sterkte veel liefs Annechien

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: