Terug naar het overzicht

Naam: S.
Leeftijd: 28
Mijn wens

is...onvoorwaardelijk van mezelf houden.
En ook wens ik op een wonder, dat mijn financiele schulden binnen korte tijd worden afbetaald.
Commentaar

Na de breuk van mijn 7 jarige relatie met de liefde van mijn leven, ben ik vrijwel direct ondoordacht verward en vol verdriet met een andere partner gaan samenwonen. Eigenlijk wil ik een tijd alleen zijn om mijn verdriet te verwerken en mezelf terug te vinden, maar door financiele omstandigheden (grote schulden) voel ik me gevangen en ben afhankelijk van mijn nieuwe partner bij wie ik twijfel...
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 mei, 17u22
Reactie: Lieve S.,

Het is inderdaad héél belangrijk om in de 1ste plaats héél Bewust je eigen beste maatje te worden en te blijven.
En dat kan je volgens mij alleen maar realiseren door héél eerlijk met jezelf te zijn en vervolgens héél eerlijk naar de anderen toe te zijn.
Dus....
volgens mij is het héél erg belangrijk om, ongeacht de mogelijke gevolgen, héél eerlijk te zijn met jouw huidige partner.
Hij verdient het om te weten hoe jij je innerlijk voelt.
Vertel hem over jouw innerlijke strijd en de kans is héél groot dat hij daar Begrip kan voor opbrengen.
Vertel je het hem niet dan gaat hij, Bewust of Onbewust, toch signalen opvangen van jouw twijfel en als jij die 'oprechte' signalen niet bevestigt dan is de kans groot dat hij in willekeurige volgorde gaat twijfelen aan jou, aan jullie relatie en/of aan zichzelf.
Het is geen kwestie OF dit gaat gebeuren het is gewoon een kwestie WANNEER dit gaat gebeuren want onze 'onzichtbare' communicatielijn Liegt NOOIT en brengt vanuit Jouw “Onzichtbare Ik = Gedachten-Intenties” dus EXACTE Informatie over bij zijn “Onzichtbare Ik” en van zodra de “ManipulatieLijn” overbelast wordt gaat één van jullie beiden last krijgen van het gebrek aan energietoevoer op de Zuivere CommunicatieLijn (= h-eerlijkheid)

Hoe goed ik jouw positie ook Begrijp, hoe lastig jij het financieel ook zou kunnen krijgen zonder hem... er is geen enkele reden om Niet voor eerlijkheid (= heerlijkheid = bevrijding) te kiezen.
Je doet er jezelf, je partner en je hele omgeving een héél groot plezier mee.

En... het zou jou wel eens héél erg kunnen verbazen hoe razendsnel ook Jij BELOONT wordt voor deze openhartige aanpak.

Heb vertrouwen in het Universele Win-Win-systeem van waaruit ELK van ons Geleid é Beschermd wordt.

Behandel de ander zoals je zelf wenst behandeld te worden.
Denk aan of over anderen op een wijze zoals jij graag zou hebben dat men aan of over jou Denkt.
Want....
je krijgt in veelvoud en met vereende kracht het soort impulsen terug die jij hebt uitgezonden via Jouw Gedachte-Intenties.

Tracht dus binnen deze relatie een eiland van rust voor jezelf te creëren.
Volgens mij lukt jou dat het best als je eerlijk bent met jouw huidige partner en hem om extra tijd en ruimte voor jezelf te vragen binnen de structuur van jullie huidige relatie.
Dit is zowel voor hem als voor jou een PRACHTKANS om te groeien naar een soort Liefdesband die alle anderen in het niets doen verdwijnen.

Heb VERTROUWEN in de Kracht én de Pracht van de eerlijkheid.
Visualiseer je zo vaak mogelijk het soort leven en het soort Gevoel dat je zou willen bekomen.
VERTROUW op de GLIMLACH als onpartijdige tolk tussen Jouw Zichtbare én Onzichtbare Ik en zijn Zichtbare én Onzichtbare Ik.
Het klinkt gek maar via de Glimlach kom je automatisch op een zelfde golflengte en/of frequentie en daardoor verlopen de gesprekken gemoedelijker en dus vlotter.
Via de Glimlach ga je sneller Oplossingsgericht Denken, Praten en Handelen.
Via de Glimlach groeit Jouw zelfvertrouwen en jouw assertiviteit.
Via de Glimlach bewaar je de rust en de vrede in je zelf en daardoor straal je ook die rust over naar de ander.

Ik wens jou héél véél DOE-kracht én Glimlach-Vermogen toe en ik wens jou via deze weg ook Hartelijk te Danken voor de Eindeloze herinneringen en/of bruikbare Inzichten die jij onbewust aan deze wens gelinkt hebt. Want... 'ooit' was er een tijd waarin ik in een gelijkaardige situatie vertoefde en ik prijs mezelf elke dag opnieuw Gelukkig dat ik voor het Heerlijke Pad van de Eerlijkheid heb gekozen. Aanvankelijk was dat niet de gemakkelijkste weg maar... wel de minst vermoeiende en MEEST LONENDE op zowél Korte als Lange Termijn!
Er is vanuit het Universum geen grotere beloning te verkrijgen dan het Immens Bevrijdende Gevoel dat voortspruit uit Consequente Oprechtheid met jezelf en anderen... en wie zich bevrijd voelt die Glimlacht, toch?
En wie Glimlacht verlost tegelijk zichzelf én anderen van 'doem'-gedachten omdat Glimlachen onze Totale Capaciteit in beide Hersenhelften Gelijktijdig Optimaal benut!

Dus...
Go Go Go with the Smile-Flow!
en...
Wees Eerlijk want dat ver-went zo Heerlijk ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Mer
Datum: 5 mei, 09u47
Reactie: Probeer er naar te streven dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Alles is mogelijk. Probeer een manier te vinden om alleen te kunnen zijn en niet van de ander afhankelijk te zijn. Het gaat je lukken. Door jezelf terug te vinden en te herontdekken zal je herboren worden. Door een eerste stap te zetten zullen er veel mogelijkheden op je pad komen en nieuwe wegen open gaan voor je.
Het gaat je lukken. Geloof in jezelf.

Veel liefde toegewenst.

Mer
Naam: Els
Datum: 22 november, 09u16
Reactie: Lieve S.,

Diep bedroefd ben ik door je wens en huidige herkenbare situatie te lezen. En prachtig toch om een grote liefde te kennen, of om er weet van te hebben, dit gekend te hebben! Deze ervaring is en blijft een deel van je en kan je mee nemen. Ik begrijp zeer goed je verlangen om na deze breuk een lange periode tijd te nemen, in je eentje, om dit alles te verwerken, te doorvoelen, te plaatsen. De reden waarom je dit nu niet lukt, is misschien omdat de huidige situatie waarin je nu vertoeft, je eerst iets wil vertellen. De man waar je nu bij bent en je financiële situatie. Misschien zoek je de oplossing te veel aan de buitenkant, omdat je eigen persoonlijke kracht momenteel op een lager vlammetje staat. Vandaar wens ik dat je, met heel mijn hart, de weg terug vindt in jezelf. In je daadkracht, je wilskracht, dat je de balast op je lever omtovert door een lach, waardoor je weer luchteiger en dartel vrolijk rond kunt huppelen, dat je longen weidser voelen, dus ook je perspectief, je zicht. Rol gerust af en toe je ogen eens diep naar boven, naar binnen en voel hoe je lichaam signalen zal zenden. Misschien zijn er mensen in je omgeving die je kent, of misschien nog niet, die je iets te vertellen hebben. Iets moois waardoor je energetisch-gewijs de spirituele wereld binnenstapt die altijd al aanwezig is geweest en je meer en meer laat voelen welke aanwijzingen er mogelijk zijn om ook te kunnen wandelen op plaatsen waar het overzicht niet altijd te zien is, maar het vertrouwen en het dicht bij jezelf zijn je verder op weg helpt.


Het feit dat je verlangt jezelf graag te zien, betekent immers al dat je zelfliefde in je aanwezig is. Op je weg komt al wat je nodig hebt als je dichter bij jezelf komt te staan. Je financiële wereld zal dus ook meer en meer in balans komen naar mate jij je innerlijk vrijer zult voelen. Ga gerust eens een wandelingetje maken, alleen, in de vrije natuur. En adem dan erg diep in en uit. De natuur houdt van je, wij ook!

*Verzorg je goed*

Met heel mijn hart,
Els
Naam: Sofie
Datum: 13 februari, 22u54
Reactie: Juist de stap durven zetten om alles waaraan je gehecht bent los te laten brengt je dichter bij je levenspad.
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 29 mei, 06u50
Reactie: Ik wens dat die wensen uit komen 1 tip om eerder je wens te laten verwezenlijken 3x dags iemand anders zijn wensen uit laten wensen en altyd op het einde zeggen dankjuwel ga je gang ?
Naam: Annechien Woortman pasveer
Datum: 15 juni, 06u37
Reactie: Wij wensen dat uw wensen in vervuling gaan,dankjuwel ga je gang amen ?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: