Terug naar het overzicht

Naam: zenna
Mijn wens

dat ik mezelf mijn fouten kan vergeven die ik in het verleden gemaakt heb. Dat ik accepteer dat ik fouten mag maken en dat ik geniet van het hier en nu. GENIETEN!!
Naam: Gerda Maria
Datum: 27 mei, 11u27
Reactie: Lieve Zenna,

Focus je inderdaad op GENIETEN en voeg daar vanaf nu ook EINDELLOS VERTROUWEN in het Perfecte Verloop binnen een Perfect Ko(s)misch Plan aan toe.
Maak er ineens maar EINDELOOS VERTROUWEN in de Universele Win-Win-Impact van de GLIMLACH van.

ALLES, ja heus ALLES wat "Is zoals het IS" heeft een CONSTRUCTIEVE reden van bestaan.

Jij hebt helemaal niks 'Fout' gedaan!
Er worden, vanuit Universeel Win-Win-perspectief gezien, GEEN Fouten gemaakt.

Er is enkel hetgeen wij als 'Onwetende Mens' reeds Begrijpen en er is hetgeen we 'Nog niet' of 'Niet meer' kunnen Begrijpen.
Er is hetgeen we onmiddellijk kunnen Aanvaarden en er is hetgeen we eerst nog dienen te DOORLEVEN om er de Noodzaak en/of het gelijkwaardige NUT van in te zien, te Begrijpen en/of te Aanvaarden.

Wie in Eindigheid of Sterfelijkheid Gelooft die 'vreest' en die Denkt en Handelt daardoor anders.
Wie in Oneindigheid en/of Onsterfelijkheid Gelooft die Denkt én Handelt anders en die Vertrouwt op het Perfecte (voorbestemde) Verloop van “Onze” gezamenlijke Doortocht op dit Bewust 'Storende' Energie-Veld van Aarde én Maan.

Met andere woorden, het is ALLEMAAL zo Bedoeld en/of Voorbestemd.
Wij ervaren 'slechts' uit de Context getrokken fragmenten uit een groter Universeel Geheel.
Via X-Aantal NOODZAKELIJKE Ervaringen die wij afwisselend als Goed of Slecht zullen Ervaren en/of benoemen, komen wij ALLEMAAL tot een zelfde soort Conclusie.

“Het Leven” presenteert ons Non-Stop de meest ridicule “Contradicties” tot...
Wij doorhebben en/of begrijpen dat wij de Big-Brother-Figuren in een Universele Verborgen Camera-Act zijn.

De Meest Efficiënte én Overal toepasbare Manier om uit die Bewust in stand gehouden “Conflict-Zone” te Blijven is GLIMLACHEN en je Focussen op het VERTROUWEN in de Universele Perfectie van ons Gezamenlijk Plan dat wij heus niet toevallig “Het Leven” noemen.

Wij krijgen Allemaal, zonder enige uitzondering, EINDELOZE Herkansingen!
GENIET van deze Kansen!
GENIET van JOUW Hoofdrol in dit Wonderlijk Komisch-Drama!
GENIET van het feit dat er tenminste 1 Iemand is die in staat is om Onvoorwaardelijk van Jou te houden. Het zijn er met zekerheid meer maar ik spreek nu enkel voor mezelf.

Want..
Ik ben in staat om hier en Nu aan Jou te schrijven dat Ik Jou Eindeloos Dankbaar ben voor JOUW 100% Gelijkwaardig Aandeel in onze Universele Never-Ending Life-Story die op termijn voor IEDEREEN een Love-Story zal blijken te zijn!
Ik ben in staat om het Zaligmakende gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde met JOU te delen.
Ik hoef niet eens te weten wat hebt gedaan en Jij hoeft aan mij NIETS te bewijzen om dat te verdienen want ik WEET dat ook Jij enkel datgene hebt gedaan wat op DAT specifieke Moment binnen JOUW mogelijkheden lag. En Geloof me, ik ben lang niet de enige die op deze Begripvolle Wijze Denkt en Handelt. En ja hoor... soms lukt het mij ook minder goed maar dat komt dan omdat ik vergat om me GLIMLACHEND af te stemmen op mijn Onvoorwaardelijk Vertrouwen in de Universele Perfectie waarin voor ELK van ons hetzelfde soort Ervaringen én ook een Evenredigheid aan OVERVLOED is voorzien.
Focus je voortaan GLIMLACHEND op die Overvloed en je zal heel snel aangename veranderingen Ervaren!
Ik Wens jou bij deze Héél Véél Verrijkende en Ver Reikende Inzichten aangaande “Ons” Perfect Kosmisch én Perfect Komisch Plan.
Ik Wens Jou héél véél DOE-Kracht en vermogen tot Radicaal Aanvaarden en Eindeloos Vertrouwen toe!


Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Anneke Dekkers
Datum: 27 mei, 11u45
Reactie: Lieve Zenna er valt niets te vergeven doe het NU "gewoon" anders met alles wat je Nu weet.Sta jezelf toe om ook werkelijk te genieten dan zal het vanzelf gebeuren.

Harte groet en warme glimlach,
Anneke

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: