Terug naar het overzicht

Naam: estherleEFT
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 31
Mijn wens

Graag zou ik, met mijn lieve aanstaande man, een kindje op de wereld willen zetten om liefdevol te doen groeien...

En ik zou, parallel hieraan, een eigen praktijk opzetten in counseling/ EFT en training. Vooral voor mensen/gezinnen die te maken hebben met ziek-worden (o.a.) de kracht te (her)vinden hiermee om te gaan.
Naam: Gerda Maria
Datum: 28 juni, 15u22
Reactie: Lieve Esther,

Het klinkt ook jou wellicht héél raar in de oren als ik schrijf of verkondig dat elke zogenaamde ziekte een reden is om te feesten want... het zijn de noodzakelijke Wek-Signalen die ons op termijn 'anders' leren Denken en ook 'anders' leren kijken naar een zelfde wereld.

Ook ik was 'ooit' een kampioen in het aantrekken van de meest bizarre ziekte-verschijnselen en andere 'ongewenste' manifestaties.
Doch sinds ik me Elke Dag Opnieuw héél Consequent én Bewust Glimlachend op het bestaan van de Universele Perfectie Focus zie ik véél sneller hoe wij zelf onze eigen Leefwereld vervormen naargelang de manier we naar een voor Iedereen zelfde wereld kijken.
Dat 'anders' denken geef ik persoonlijk de naam Win-Win-Denken of Win-Win-Gedachte-Kracht en het houdt in dat je in elke Manifestatie, zonder enige uitzondering, de 100% Gelijkwaardigheid of het 100% Gelijkwaardig NUT of Noodzaak h-erkent. Geen eenvoudige opgave maar wél een Lonende! Deze wijze van omgaan met het 'onbegrepene' brengt en houdt ons als mens in de Goed-Gevoel-Flow van Succes & Geluk!

De wijze waarop je Denkt over een symptoom is dus bepalend voor de wijze waarop Jij ermee omgaat.
Het Geloof dat je hecht aan een bepaalde uitspraak over een bepaald fenomeen is bepalend voor het bestendigen van dat fenomeen.
Ervaar je een bepaald fenomeen als hinderlijk, of roept een bepaald fenomeen weerstand op, dan komt dat omdat je de met zekerheid aanwezige LIEFDE of Constructieve Noodzaak nog niet hebt h-erkend.
Van zodra je 'ziekte' niet meer als zodanig benoemt verdwijnt dus ook het Manifest.
Wie zich focust op Vertrouwen in een blakende gezondheid die zal ook blaken van gezondheid.
Afhankelijk van de Tijdsduur en de Intentie waarmee een 'oude' Gedachte over hetzelfde fenomeen werd verankerd is mede-bepalend voor de Tijdsduur en Intentie die nodig is om het 'oude' Geloof te overschrijven of overwinnen.
Te Gek en té eenvoudig wellicht voor sommige mensen maar wel degelijk correct zo heb ik na eindeloze intensieve experimenten zelf mogen ondervinden.

Ik Wens jou enerzijds héél véél Succes bij het realiseren van Jouw Droom en tegelijk wens ik Jou héél véél Glimlach-Momenten opdat de Manifestatie van ONS Perfect Ko(s)misch Plan (Totale Inzage in ons Paradijs) niet lang meer op zich zal laten wachten.
Anderzijds wens ik Jou Uitbundig te Danken omdat je me 'gedwongen' hebt om extra Tijd uit te rekken om extra aandacht te besteden aan wat je niet schreef in jouw wens. Witregels spreken immers hun eigen specifieke taal doch die ga je pas begrijpen na X-Aantal Noodzakelijke Ervaringen. En dan nog zullen er telkens weer Uitdagingen blijven die ons Doel-Bewust op het 'verkeerde' spoor zetten. “Het Leven” is immers een Never-Ending herhalings-Love-Story waarin voor Iedereen in evenredige Overvloed is voorzien.

Durf te Geloven dat wij enkel onze Mond op Glimlach en onze Gedachten op Win-Win dienen af te stemmen en weldra zal ook voor Jou blijken dat niets zo werkelijk is als het aanvankelijk blijkt te zijn.

Welkom in de turbulente transitzone tussen de Wat-Als-Ik-Glimlach-Aard-Simulator “Het Leven” en de Wat-Als-Ik-Niet-Glimlach-Simulator “De Dood” ... om maar één van de Eindeloze Ervarings- én Herkansings-Simulaties te noemen. Ik heb alvast een Comfortabele Transfer aangevraagd naar de Wat-Als-We-Allen-Samen-Glimlachen-Simulator “Paradijs” aangevraagd en ik ben nu in volle opleiding om Non-Stop te leren Glimlachen in eender welke situatie. En het lukt steeds beter omdat Glimlachen gelijk staat aan afstemmen op de 'Zuivere Briefing' Frequentie van het Perfect Ko(s)misch Plan vanwaaruit een Overvloed aan bruikbare Inzichten stroomt. Inzichten die aanzetten tot Onvoorwaardelijk Vertrouwen en Allesomvattende Liefde voor “Alles wat is zoals het IS”

GLIMLACHEN = LIEFDE = GELUK = GEZONDHEID = VREUGDE = VREDE = GLIMLACHEN

Ik wens er ook Jou een veelvoud x 2 tot in het oneindige van ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: