Terug naar het overzicht

Naam: Solveig B.
Plaats: Middelharnis
Leeftijd: 66
Mijn wens

Mijn diepste wens is dat mijn kinderen na een
mooie reis naar Rome in september, op de motor, via de Alpen, weer veilig thuis komen!!!
Naam: Gerda Maria
Datum: 16 augustus, 16u56
Reactie: Lieve Solveig B.,

VERTROUW er op dat ELK van ons Begeleid én Beschermd wordt vanuit eenzelfde onzichtbare bron.
Heb Vertrouwen in die bron en je zal hen fysiek zichtbaar weer thuis weten komen.
Zo eenvoudig is het als we DURVEN te Vertrouwen in de Universele Perfectie.

Geniet (ook tijdens hun motortocht) met een stralende Glimlach van ALLES wat op Jouw pad komt zodat OOK JIJ leuke verhalen te vertellen hebt bij hun terugkeer.
Daar heeft iedereen het meest deugd van en daar draait het tenslotte toch om in "Het Leven" dacht ik zo ;-)

De Natuur of "Het Leven" is mild voor hen die vanuit hart en ziel mild zijn voor de Natuur.
Laat ons dus dagelijks Dankbaar zijn voor al het wonderlijke dat “Het Leven” ons non-stop presenteert.
Denk dus vooral aan AL het wonderlijke dat er in Rome en in de Alpen te ontdekken valt.
Geniet vanop Glimlach-Afstand mee met ALLEN die onderweg zijn van Droom-punt tot Droom-punt, zo ervaar je “Het Leven” elke dag opnieuw als één groot Feest.

Bedankt om via Jouw wens het thema VERTROUWEN in herinnering te brengen.
Moge ook Jouw hele ZIJN er dagelijks van vervuld worden opdat ook Jij in staat bent om Voluit te Genieten van “Het Leven” zoals het is.
Het is je van harte gegund.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Ingrid de Klerck
Datum: 21 augustus, 17u46
Reactie: Lieve Solveig,


Er komt een tijd dat we onze kinderen los mogen laten in de wetenschap dat we alles wat er in ons vermogen lag gedaan hebben on hen voor te bereiden op de Grote Reis, die "Leven" heet.

Je bent hun moeder, hebt van hen gehouden, en zal dat ook altijd doen. Wat kan er mooier zijn dan dat? Die liefde zal nooit verloren gaan, no matter what.Vertrouw er op dat ze genoeg "bagage" hebben meegekregen om zichzelf in elke situatie staande te houden.

Zoals je weet is mijn zoon van 21 nu in Suriname, voor zes weken. Ook al ben ik, als moeder, nog zo nerveus over dit eerste grote avontuur voor mijn mannetje, ik weet dat zonder deze vrijheid om te gaan en staan waar hij wil, zijn leventje slechts een half leven zou zijn. Ik vertrouw op het leven, vertrouw op God en bovenal op mijn zoons bekwaamheid op zich te redden in elke situatie en dat maakt dat ik elke nacht kan slapen, terwijl hij duizenden kilometers van mij verwijderd is:)

Liefs en een big smile ook van mij,

je vriendin Ingrid
Naam: Solveig Borgersen
Datum: 22 augustus, 11u12
Reactie: Lieve Ingrid en Gerda Maria,
Hartelijk bedankt voor jullie reactie,
Dankzij jullie reacties ben ik me ervan bewust dat ik wat meer vertrouwen moet hebben in het leven. Dat ik moet mee genieten met wat mijn kinderen voor moois onderweg zullen beleven.
Dat wil ik natuurlijk wel. Ik vind het heel leuk voor hen dat ze deze mooie reis gaan ondernemen. Zij gaan met 4 mensen en 4 motoren reizen. Dat zei met z'n vieren gaan vind ik een wat veiliger plan.
Maar het is gewoon zo dat ik altijd een angsthaas ben geweest. Tegelijkertijd bij de geboorte van mijn 2 kinderen werd er angst mee geboren. Bang wat er hun kon overkomen in hun leven. Heb, zover het kon en kan, hun altijd willen beschermen voor alle ellende die zij onvermijdelijk ook op hun pad door het leven zou kunnen overkomen.
Door jullie reacties ben ik er over na gaan denken en heb besloten dat ik wat meer vertrouwen moet gaan krijgen. Ook dat ik mijn kinderen niet voor het leven kan beschermen. Zij zijn allang volwassen en trekken hun eigen plan. En dat moet ik meer gaan vertrouwen.
Nogmaals, heel erg bedankt voor jullie lieve en opbeurende woorden!
Met liefs van mij,
Solveig

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: