Terug naar het overzicht

Naam: zonnebloem
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn hartewens is dat ik mijn zielemaatje(s) vind om in een stabiel, liefdevol samengaan de juiste plek te vinden om mijn Reconnective Healing praktijk, m'n poëtische lessen en rondwandelingen uit te bouwen. Gestalte geef aan m'n instop- en voorleesservice en aan alle inspiratieve uitdagingen die nog op mijn pad komen. Samen een toekomst opbouwen in dienstbaarheid, blijheid, uitdaging en met een overvloed aan mogelijkheden. In een natuurlijke omgeving, delend, eenvoudig en (innerlijk en uiterlijk) rijk.
Naam: Gerda Maria
Datum: 27 augustus, 11u06
Reactie: Lieve zonnebloem,

Vanuit ervaring weet ik dat ELKE wens realiseerbaar is.
Alweer vanuit ervaring en extra onderzoek ben ik tot de wonderlijke vaststelling gekomen dat ELKE wens reeds gerealiseerd is in de Micro-Kosmos doch dat het aantal keer Denken aan een bepaald 'iets' bepalend is voor de uitvergroting van die Mini-constructie of Micro-Manifestatie.

Hoe vaker we ons laten afleiden door andere zaken dan onze hoofdwens, hoe vaker het er op lijkt dat er geen logica zit in de Manifestatie-Kracht van onze Gedachten.
En toch... van zodra je steeds consequenter, duidelijker en vol Passie aan een bepaald doel Denkt, hoe meer hulp ter manifestatie je uit alle richtingen van het Universum krijgt.
Zowel via zichtbare als onzichtbare energie-kanalen.

Het volstaat dus om te piekeren over bepaalde zaken die niets met jouw droom hebben te maken om de manifestatie van jouw droom (op weg van van micro-kosmos/onzichtbaar naar macro-kosmos/zichtbaar) op de “band-der-uit-de context-getrokken-traagheid te plaatsen” (= Lage Frequentie Golf = trage kracht-toevoer en uit-de-context-getrokken informatie-doorstroom)

Maar Eureka!

Het volstaat ook om Bewust te GLIMLACHEN en Spelenderwijs door “Het Leven” te gaan om de manifestatie van jouw droom (op weg van van micro-kosmos/onzichtbaar naar macro-kosmos/zichtbaar) op de band-der-efficiënte-snelheid te plaatsen (= Hoge Frequentie Golf = extra Doe-Kracht & Efficiënte, direct bruikbare Informatie die op korte tijd een Logisch Plan blootlegt)

De GLIMLACH is dus voor IEDEREEN, zonder enige uitzondering, de Wonder-Tool die ons in staat stelt om versneld Automatisch Orde te scheppen in onze Chaotisch Gedachten-gangen.
GLIMLACHEN activeert het soort Goed-gevoel-hormonen die ons helpen om in het ogenschijnlijk schier onmogelijke te BLIJVEN Geloven.
GLIMLACHEN activeert de verborgen Talenten-contactpunten bij onszelf en anderen.
GLIMLACHEN opent de onzichtbare doorgangswegen tussen onszelf en hetgeen we écht willen.

Het volstaat dus om vaker en Bewuster te Glimlachen als teken van Vertrouwen in de Onzichtbare Pracht- én Krachtbron waarin voor ELK van ons een overvloed aan Talenten en Kansen 'verborgen' zit.

Hoe tegenstrijdig het ook klinkt...
Leef Bewust Trager dan voordien en geniet Bewust Glimlachend van Elk detail... Lees Bewust Trager dan voordien en merk al Glimlachend subtiele en bruikbare wek-signalen op.... herbeleef traag en herlees traag, zodat je kan blijven Glimlachen en... Alles komt Sneller én Efficiënter voor mekaar dan wanneer je sneller was gegaan.
Maak van de GLIMLACH jouw barometer en kompas... bij het verdwijnen ervan vertraag je jouw pas en dan... neem je veel Bewuster ALLE Bruikbare Wek-Signalen waar (die er Altijd al waren) ter realisatie van JOUW Droom.
Als Bonus krijg je er extra Doe-Kracht bovenop waardoor je Automatisch meer werk verzet in dezelfde tijd zonder dat je ook maar enig gevoel van “werken” of “weerstand” hebt ervaren.

GLIMLACHEN bevrijdt ons van dualistisch Denken waardoor we weer kunnen/durven vertrouwen op onze Intuïtie en ons Ware/Authentieke Bio-Ritme.
GLIMLACHEN helpt ons (dwingt ons) om LIEFDE-Vol voor Ons-Zelf te kiezen = Eigen-Liefde en in Gedachten aan anderen evenveel gunnen als jezelf. Hierdoor laat je het Universeel Win-Win-Systeem toe om ook die anderen in HUN volle Kracht én Glorie verder te gaan ZONDER onze fysiek waarneembare Hulp. Het volstaat om zelf in LIEFDE datgene los laten wat ons weerhoudt om vanuit het gevoel van Onvoorwaardelijk Vertrouwen in de Win-Win-Bron te Glimlachen.
Het is ONZE angst (vanuit onvermogen tot Geloof in de Universele Perfectie) die zowel onszelf als anderen in een afhankelijkheids-positie houdt.
Van zodra een mens weer in staat is om in zijn Eigen Allesomvattende Win-Win-Kracht te Geloven worden er Wonderlijke zaken mogelijk.

Zo is het AL-TIJD geweest en zo zal het Altijd zijn... voor wie “Het Leven” als een Win-Win-spel durft te spelen is het ALTIJD festijn ;-)

*** ***
Je hebt niets te verliezen door de GLIMLACH aan jouw dagelijkse bezigheden toe te voegen.
Je hebt ALLES te winnen door het WEL te doen!
*** ***

Bedankt om mij via Jouw droom aan hernieuwde Inzichten te helpen ter realisatie van mijn eigen droom.
Moge ook Jij ons weldra komen verkondigen dat Dankzij de Universele Impact van de Glimlach, de realisatie van Jouw droom in een Aangename en Welgekomen Stroomversnelling terecht kwam.


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: