Terug naar het overzicht

Naam: Onatop007
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn energie en zin om te leven weer terugkrijg. Dat ik kan de dingen waaraan ik begin kan afmaken. Dat ik weer plezier en zin krijg in mijn passies. Dat ik fysiek weer fitter mag worden en dat ik deze zwangerschap, waarin ik me soms zo eenzaam in voel, voorspoedig verloopt en ik ook eens mag ervaren hoe fijn het is om zwanger te zijn. Ik wens dat mijn verdrietige dagen getransformeerd morgen worden naar dagen vol vreugde, constructieve handelingen, positieve en hoge energie en rust. Ik wens dat er op korte termijn financiele stabiliteit komt, zodat ik rust heb.
Ik wens dat mijn hart de weg vindt, om de wil te vinden om te willen leven en er te willen zijn.
Naam: Saskia
Datum: 18 september, 18u06
Reactie: Hey Onatop... ik wens het met je mee. Zelf heb ik weer plezier in het leven gekregen door naar buiten te gaan en in beweging te komen en door het oefenen met en meer te gaan (glim)lachen...(daarover valt al veel te lezen in de reactie-stukjes van Gerda Maria) en door de geleide mediatie van Roy Martina (gratis te downloaden)en door actief aan de slag te gaan met de focus op wat ik echt wil. Ik schrijf je mijn ervaringen hoe ik uit 'de leegte' kwam en hoop dat je er iets aan hebt en dat je snel mag gaan genieten van je (nog ongeboren) kindje!
Naam: Gerda Maria
Datum: 5 oktober, 20u47
Reactie: Lieve OnatopOO7,

Laat die 007-Power maar eens dik en dubbel zegevieren.
Alles wat James Bond in zijn films kon waarmaken dat kunnen wij qua doe-kracht en vernuftigheid ook.
Pas gewoon enkele details aan jouw levensstijl aan en Go for it!

Durf in het waarmaken van het onmogelijk gewaande te geloven want het volstaat om veelvuldig te denken aan hetgeen je wil bereiken om ook veelvuldige vermogens ter realisatie ervan te ontvangen.

Het volstaat bovendien om veelvuldig te Glimlachen om over het Maximum van onze Onbegrensde Capaciteiten te kunnen beschikken.
Je las het al in Saskia's reactie dat de Glimlach effectief Werkt.
Saskia en ik zijn lang niet de enigen die mogen rekenen op het steeds weerkerend Goed-Gevoel en Succes vanwege het Consequent Glimlachen dat Automatisch aanzet tot Liefde-Vol Denken, Praten en Handelen.

Bij elke mogelijke terugval, vanwege het tijdelijk onvermogen tot blijven Geloven in Wonderen, kom je er elke keer sneller en duurzamer bovenop omdat je na enige Glimlach- & Win-Win-Gedachte-Kracht-ervaringen 'weet' dat je zelf jouw Realiteit creëert vanuit JOUW Gedachte-Intenties.
Dat is de Natuurwet van de Aantrekkingskracht, dat is de Natuurwet van Actie en evenredige Reactie.
DURF dus te Geloven dat ook Jij voor Jezelf een Nieuw en Succesvol Droom-scenario kan/mag schrijven opdat ook Jij dat scenario consequent zou kunnen blijven volgen op weg naar “Totale Bevrijding & Duurzaam Geluk!”

Indien je graag meer leest over Glimlach & Gedachte-Kracht-Oefeningen in functie van Jouw Succes-Story dan mag je me mailen via oriconet@gmail.com of je kan al eens gaan lezen op mijn website. Het bruist er van Tips en Gedachten-spinsels die steevast naar een Succesvol BLIJ-Spel leiden.

Wie niet Glimlacht laat zich verleiden tot lijden vanwege het ping-pong-bal effect dat veroorzaakt wordt door het kracht-veld van anderen die wél consequent voor hun droom-realisatie gaan.

Wie Glimlacht laat zich lijden en verblijden door alles wat naar 'nog' smaakt en perfect bij onszelf en onze ultieme dromen past.

Het is dus vrij simpel om in die Flow van Goed Gevoel & Succes te komen en te blijven als.... je maar Bewust én Consequent gebruik maakt van de super eenvoudige Win-Win-Wet van “Het Leven” die met de GLIMLACH sneller en gemakkelijker verankerd raakt.
Saskia deed op eigen houtje de “7 Dagen Glimlach-Concentratie-Kamp” en haar wilskracht om er te komen werd alvast beloond.
Meer info hierover lees je op:
http://www.oriconet.be/index.php?flash,57,,,2
Je mag/kan me, net als Saskia en vele anderen, ook mailen voor gratis ondersteuning.

Bedankt om Bewust of Onbewust deel uit te maken van ons Win-Win-Droom-Team in een Win-Win-Omkadering die heus niet toevallig “Het Leven” noemt.
Je vraagt op moedige wijze niet om minder lasten maar om extra vermogens om dezelfde lasten te kunnen (ver)dragen... hou dit spelenderwijs vol en je zal merken dat het weldra ook voor jou elke dag feest kan/mag/zal zijn.

Het is jou, jouw kindje en alle andere deelnemers aan deze soms waanzinnige Win-Win-Expeditie “Het Leven” alleszins van harte gegund!!!


Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: