Terug naar het overzicht

Naam: Lars
Mijn wens

Gezond en zelfbewust door het leven gaan en in het leven staan.
Alcohol en drugsvrij plezier maken.
Muziek maken en luisteren die me naar het hart gaat.
Schilderen.
Gelukkig oud worden met een lieve, mooie vrouw.
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 oktober, 14u46
Reactie: Lieve openhartige Lars,

Het meest doeltreffende Natuurlijke, Legale én bovendien Gratis vervangingsmiddel voor eender welke legale of illegale vorm van drugs is de GLIMLACH.

Jawel, zo eenvoudig en zo efficiënt.
Ik doe nu al enkele jaren héél Bewust de meest uiteenlopende Glimlach-Experimenten met de meest uiteenlopende doelgroepen en allen komen ze tot dezelfde conclusie.

Waar de Glimlach huist daar de innerlijke nood aan externe Goed-Gevoel-'pep/nep'-middelen (van welke aard ook) vergruist.

Er is niets mis met al die tijdelijke Goed-Gevoel veroorzakers hoor.
Helemaal niet.
Ze horen allen bij de Eindeloze experimenteer-mogelijkheden binnen het Eindeloos Experimenteel Refllex-zone-Veld “Het Leven”
Doch er is maar 1 neutraliserende drug waarvan men gratis en oeverloos gebruik kan maken in eender welke situatie, op eender welke locatie, op eender welk moment.
En als het Glimlachen niet direct lukt steek dan een vinger, een potlood of een ander voorwerp tussen de tanden waardoor de mondhoeken optrekken.
Enkel de beweging van het optrekken van de mondhoeken maakt dat we een gigantisch pak Goed-Gevoel-hormonen activeren en die gaan op hun beurt aan het werk op ALLE terreinen die wij via de Gedachte activeren.

Het volstaat om jezelf deze eenvoudige Win-Win-theorie eigen te maken om er onmiddellijk effectief mee aan de slag te gaan en om er onmiddellijk het Win-Win-effect van te ervaren.

Gedachten zijn de dragers van de informatie die tot een bepaalde manifestatie leiden.
Wie niet Glimlacht vervalt in dualistisch denken dat automatisch tot doem-denken en tot onaangename gevoelens van lijden leidt.
Indien je geen flauw idee hebt van de enorme impact van een langdurige Glimlach dan ben je vanuit 'oude' ingebakken gewoonte gewend om naar de reeds gekende medicijnen, drugs of alcohol te grijpen.

De adem-stop helpt om een bestaand denk- of handelspatroon tijdelijk op non-actief of low-profile te zetten en als je Bewust Glimlacht tijdens die adem-stop dan dirigeer je jouw gedachten automatisch naar Win-Win-Gedachten en Win-Win-Oplossingen van een heel andere aard dan diegene die je reeds kende.

Indien je drugs, medicijnen of alcohol gebruikt vanuit een positie waarin je met jezelf geen blijf weet dan geraak je afhankelijk van dat product en als je daar niet bewust bij stil staat dan raak je verslaafd.
Indien je goed in je vel zit (jezelf in balans voelt) dan kan je ook wel eens alcohol drinken maar je zal merken dat je uit eigen beweging sneller stopt omdat je aanvoelt dat je eerder uit je evenwicht geraakt als je er teveel van drinkt.

Ik heb slechts éénmaal in mijn leven een jointje gerookt omdat ik in het kader van mijn Glimlach- & Win-Win-Gedachte-Kracht experimenten wilde weten of mijn vermoeden juist was dat ik me met de Glimlach in een veel zuiverder staat van 'Hoger' Bewustzijn kon brengen.
En ja hoor...
Van alcohol ga ik wankelen in het hoofd en vervolgens ook wankelen op mijn benen – haha
Medicijnen gebruik ik enkel als ik de signalen van mijn lichaam te lang heb genegeerd en dus toch blokkeer... ze geven me echter zo'n raar gevoel dat ik er uiterst zuinig mee omspring en vervolgens focus ik me héél Bewust terug op mijn vermogen om mezelf via mijn Glimlach-Gedachte uit de pijnzone te halen.
En van dat ene jointje (dat wel vrij sterk spul bevatte zei men mij achteraf) voelde ik een kleine afwijking op hetgeen ik als mijn Totale Evenwicht ervaar.

De hormonen die we activeren via onze Glimlach zijn dus de zuiverste vorm van Drug die we onszelf kunnen aanbieden.
Ik maak er dan ook dagelijks heel gretig gebruik van en ik ben ook heel kwistig met het ruilen ervan.

Bovendien hebben de hormonen die bij het Glimlachen aan de slag gaan het vermogen om ons een enorm gevoel van zelfzekerheid en Doe-Kracht te verschaffen, alsook ons vermogen tot Onvoorwaardelijk Liefhebben wordt aangewakkerd vanwege het veelvuldig Glimlachen.

Je zal ook merken dat jouw creativiteit op muziek- en schilder-vlak er op vooruit gaat als je Bewust omspringt met jouw Glimlach want vanwege het Glimlachen wordt onze creativiteit op eender welk vlak aangewakkerd.
Ook op literair vlak.
Dat gaat bij mij zelfs zo ver dat er soms mensen zijn die mij vragen aan welk 'spul' ik zit omdat ik soms 'zweefsfeer'-teksten schrijf die ik inderdaad nooit zou kunnen schrijven als ik niet in sferen zou kunnen vertoeven waar doorgaans druggebruikers en alcohol gebruikers in vertoeven die boven hun 'normale' gebruik-dosis gaan.

Ik kan je garanderen Lars dat IEDEREEN hetzelfde soort Win-Win-effecten kan bekomen als die Bewust en Consequent met de Glimlach aan de slag gaat.
Je gaat vanzelf Denken en handelen in termen van Begrip, Aanvaarding, Geduld, Verwondering, Verwondering, Dankbaarheid en zoveel meer herkenbare Liefde-Volle fenomenen.

Ik geef je Levenslange Garantie op mijn Win-Win-Visie waarin de Glimlach een centrale plaats inneemt.
Je hoeft NIETS maar dan ook niets te veranderen aan jouw huidige planning of gewoontes.... voeg er gewoon de Glimlach aan toe en ook jij zal merken dat dit de beste drug is waar je ooit verslaafd aan kon geraken.

Indien je graag een gratis exemplaar van mijn Glimlach-schriftje ontvangt dan kan/mag je me mailen op oriconet@gmail.com
Je kan ook al een paar eenvoudige oefeningen terugvinden op mijn website.

Bedankt om me de wonderlijke Win-Win-effecten van de Glimlach-Concentratie-Oefeningen in het Alcohol- en Drug-milieu in herinnering te brengen.
Bedankt voor jouw moedige inzet om te vertolken wat/wie je tot nog toe reeds vertolkte voor ons allen.
Je hebt, tot in het kleinste detail, alles nog nodig om Jouw missie verder uit te diepen... ik weet zeker dat ook Jij een kanjer van een kunstenaar bent die helemaal tot zijn recht komt van zodra ook jij het fenomeen “schuldgevoel” aan flarden hebt Gelachen.
Wij kunnen met zekerheid nog heel veel van jou leren dus geef de wereld de kans om via jouw muziek en schilderwerken mee te kijken in Jouw wonderlijke experimenteer-wereld.

Vraag me niet waarom maar jij staat voor één van die cruciale kruispunten die garant staan voor een ongelooflijke Goed-Gevoel-transformatie op jouw levenspad.... weet dat er ALTIJD mensen zijn die op eender welk moment begrip kunnen/zullen opbrengen voor Jouw Unieke wijze van transformeren naar de meest Zuivere vorm van Jezelf.
DURF hierop te Vertrouwen met een stralende Glimlach en je zal merken dat Begripvolle en geduldige mensen zich massaal beginnen te manifesteren.
Bij twijfel sluit jij energie-wegen in beide richtingen en kom je steeds meer twijfelaars op jouw pad tegen.
JIJ trekt manifestaties aan in verhouding tot hetgeen JIJ via JOUW Gedachten/Intenties activeert, begrijp je?

Ik wens het jou van harte toe dat ook jij nog dit jaar via de GLIMLACH in de breedband (snelle interactie-flow) van “Het Leven” terecht mag komen zodat ook jij het Maximum uit Jezelf, de anderen en het perfect Ko(s)misch Plan van “Het Leven” kan/mag/zal halen.


Lieve moedige Lars,

Go with the Smile-Flow en VerRas ons Allen met Jouw Unieke Lars-Anders-Show ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: Els
Datum: 12 november, 07u59
Reactie: Beste Lars,

Ongelooflijk hoe de glimlach van Gerda Maria jou ook al heeft gevonden! Ik begin er alweer spontaan zelf van te glimlachen :)

Wat ik je wilde vertellen:
Sinds ik een ademhalings- stemcoach bezoek, dit omdat ik het gevoel had mijn longen meer open te willen zetten, breder te willen kijken, voelen, merk ik stilaan hoe ook het beeld op het schildersdoek een meer weidsere blik kan aanschouwen. Hoe helderder de ik-bewustwordings-evolutie van binnenuit transformeert des te mooier de klankkleur en de ziel van het doek. Doordat het gehele lichaam en geest de wazige mist doet optrekken, met al dan niet af en toe eens hevige turbulenties die je zelfs voelt kraken tot in je hersenen, kan je ook meer en meer je oog doen draaien naar je binnenkant. Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar hoe deze veranderingen er morgen zullen uit zien. Ik kan haast niet wachten en weet hoe vertrouwen geduld kan scheppen. Maar 't Is, het voelt soms als een eureka, een idee van 'als ik dat geweten had', dus hongerig en blij enthousiast ben ik telkens weer naar de verderzetting van de reis die zich alsmaar blijft transformeren. Bij deze, ik steun zeker je droom, opdat we overdag ook kunnen dansen en glimlachen en lopen en fietsen en muziek ja, muziek doorleven, schilderen exploiteren!

Er zijn lekkere tegenhangers ook dan deze van alcohol en dergelijke. Ook ondersteunende kruiden die naar vb. de bovenvermelde Gerda Maria glimlach kunnen leiden. Vb. als de lever eens lekker verwent wordt, een beetje opgekuist, dan voel je ook hoe deze energetisch en stapsgewijs datgene wat er op ligt, de balast die je niet meer nodig hebt, omzet naar een prachtige lach. Als het hart zich openstelt ook vb. Daar draag je automatisch meer zorg voor eens de eerste stap gezet is en deze vraagt naar een reactie, de tweede stap en de daaropvolgende.

Vandaar: Ik wens je zeker toe dat je deze dromen waar kunt maken!

Liefs,
Els
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 30 mei, 06u03
Reactie: Ik wens dat die wensen uit komen 1 tip om eerder je wens te laten verwezenlijken 3x dags iemand anders zijn wensen uit laten wensen en altyd op het einde zeggen dankjuwel ga je gang ?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: