Terug naar het overzicht

Joke Naam: Joke
Plaats: Bovenkarspel
Leeftijd: 65 jaar
Mijn wens

De allereerste wens die ik had toen ik een meisje van 4 jaar was, was dat ik "schooljuffrouw" zou worden.Die wens is uitgekomen en ik heb met veel liefde en plezier 20 jaar voor de Montessori-kleuterklas gestaan.

Nu ben ik 65 jaar en mijn allergrootste wens is , om een partner te vinden ,die me onvoorwaardelijk lief zal hebben en met wie ik gelukkig en heel erg gezond, heel erg oud mag worden.
Ik denk niet dat ik hem hoef te beschrijven, want God weet precies welke man bij mij past.
Ik wil weer zó graag iemand liefhebben en "samen delen",elkaar steunen,van elkaar leren en met de ander nog gelukkiger zijn dan ik nu al al ben.
IK wil het leven samen vieren. Een leven met diepgang en groei, maar ook met héél veel lachen en plezier maken en leuke dingen ondernemen.

Nu snel een boompje kopen en luisteren naar mijn intuïtie en ingevingen. Ik hoop dat een prachtige engel me de weg zal wijzen.
Naam: Joke Verhart
Datum: 3 november, 15u30
Reactie: Ik wil mijn wens graag uitbreiden.

Ik verlang zó naar een warme, liefdevolle, sociale,intelligente partner, met een groot gevoel voor humor en een ruime algemene ontwikkeling! Een grote spirituele interesse staat ook op mijn verlanglijstje.
Belangrijk is, dat hij een dierenliefhebber is.Hij wil voor altijd bij me blijven en draagt me op handen .
Hij is heel erg gelukkig met me en vertelt me dat ook regelmatig .
Héérlijk dat hij een avondmens is, die van lekker eten houdt met een lekker glaasje wijn erbij. Hij rookt natuurlijk niet!
Hij houdt van fietsen en wandelen, maar gelukkig niet van voetbal.
Wat fijn dat zijn financiële middelen het toelaten dat we regelmatig op vakantie kunnen gaan en overwinteren op een warm plekje in de wereld.Een zonaanbidder past natuurlijk goed bij me.
We maken elkaar nóg gelukkiger, dan we al zijn.
We verdienen het toch om gelukkig te zijn?

Nóg geweldiger is, dat hij een vrijstaand huis heeft in een prachtige, stille omgeving, waar alleen aardige mensen wonen die ook van stilte houden.
Lieve kinderen en kleinkinderen zijn ook heel erg welkom .
Ik wil graag onvoorwaardelijke liefde ervaren en wil dat we samen heel erg gezond , heel erg oud mogen worden.
Hij houdt vast, net als ik ,van lezen en koken en maakt graag leuke uitstapjes en hij is geïnteresseerd in cultuur, maar hij houdt ook van lekker luieren thuis of elders.
Hij is een grote volslanke man , bij wie ik lekker weg kan kruipen.
We zullen veel van elkaar kunnen leren en elkaar stimuleren om 't beste uit onszelf te halen, zodat anderen zich aan ons willen spiegelen en mee delen in ons geluk.

Wat heb ik veel wensen hè, maar gelukkig mag dat nu.

Mijn olijfboompje groeit al flink,en ik koester het net als mijn wens.
Naam: Joke verhart
Datum: 14 oktober, 18u55
Reactie: Lieve Ida,

Dank je voor je lieve woorden. Ik heb je wens gelezen en begrijp heel goed wat je wilt. Ik zelf had ook duidelijker aan willen geven welke eigenschappen ik graag in een partner zou willen zien, maar ik dacht later; laat het aan God en het Universum over.
Ik wens jou óók een hele mooie reis.

Liefs,
Joke
Naam: ida
Datum: 14 oktober, 17u05
Reactie: Beste Joke,

Mooi vind ik dat je zegt dat je hem niet hoeft te beschrijven omdat god wel weet welke man bij je past. Ik heb dus wel de neiging mijn 'gewenste man' te beschrijven, zoals je in mijn wens kunt lezen, maar eigenlijk is dat dus helemaal niet nodig. Dank je voor dit inzicht :).
Mijn boompje is inmiddels geplant en reken maar dat er allerlei prachtigs langs komt om je de weg te wijzen, in welke vorm dan ook. Veel plezier tijdens je reis!
Liefs Ida
Naam: speld
Datum: 27 juni, 10u01
Reactie: Joke /Susanne
probeer het a.u.b.nog eens.
liefs
tom.kyle@live.nl
Naam: Suzanne
Datum: 27 juni, 20u56
Reactie: Ik hoop dat je me nu kunt bereiken.

Groetjes,
Suzanne
Naam: Suzanne Verhart ( facebook)
Datum: 27 juni, 22u15
Reactie: Hi Speld,

Dank je voor je reactie. Nu moet het toch gaan lukken.

Groetjes,
Naam: speld
Datum: 26 juni, 20u35
Reactie: sorry had geen mail bijgeschreven
ik hoop dat het hier mag---???!!!!
tom.kyle@live.nl
lieve groet
"speld" in de hooiberg
Naam: speld
Datum: 26 juni, 13u51
Reactie: kon niet naar strandtent 10 komen!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: