Terug naar het overzicht

Naam: soulfood
Plaats: Antwerpen Belgie
Leeftijd: 53
Mijn wens

Een eigen sprookjeshuis heb ik al gevonden (aan de kust). Hier zou ik graag een gezellige inrichting aan willen geven waar mensen allerlei mooie meubels, bloemen, planten en koffie kunnen proeven en kopen. Ze mogen verdwalen in mijn tuin en eventueel workshops volgen : schilderen, een taal leren; je pad vinden enz.
Het enige wat me ontbreekt is startkapitaal. Ik wens me voldoende startkapitaal om mijn droom aan anderen visueel te maken, opdat zij zichzelf hier in kunnen verliezen/vinden
Naam: Els
Datum: 9 december, 06u16
Reactie: Lieve Soulfood,

Een mooie wensdroom heb je daar waarvan ik hoop dat ze uit de grond kan schieten voor je, nu de disbalans zo groot is tussen rijkdom en armoede. Daarbij wens ik aldus dat de 1% rijken bewuster leren inzien dat ook anderen dromen, rechten, krachten, mooie intenties, moeglijkheden tot groei verdienen zodat we allen onze kennis en de materie beter kunnen verdelen. Zelf tracht ik hier zo veel mogelijk bewust mee om te gaan. Het is beter voeding, kledij, materiaal te kopen dat ietwat duurder is (of 2de hands) en ecologisch, waar geen uitbuitingskaartje aan vast plakt. Als we niet enkel gefixeerd staan op persoonlijke winst, maar op de gehele win-win-situatie voor iedereen! In deze stelling is toch een deel van mijn geloof aanwezig. Het geloof dat het KAN. En evenzeer ook het geloof dat al wat je op je pad tegenkomt, verwerft of zelfs niet verwerft, naar je toe komt wanneer het nodig is. Soms vanuit een andere hoek. Soms neemt het andere vormen aan, dat wel. 't Zou wel fijn zijn he, investeerders te vinden die in je en in de toekomst geloven? Dat hoop ik soms ook, stiekem :) En we zijn met oh zo velen. Ik hoop dat ik je de moed niet ontneem, want dat is zeker de bedoeling niet. Het is je van harte gegund. Hou het gerust zuiver, klaar en helder voor ogen :) Je weet maar nooit. Bij deze kan ik je al wel reeds melden dat ik al schrijvend begin te glimlachen, wat ook al zeer aanstekelijk werkt en een goede steun is onderweg. Ja, lach er gerust op los, (sinds ik via het wensenboek Gerda Maria haar ideeën/wensen heb gelezen ben ik er immers door besmet/ besmet door de glimlach) op weg naar je doel! Zo kan je zeker al genieten van meet af aan.
En als je wens werkelijkheid wordt, wil je dan het wensenboek op de hoogte houden? Er is niets zo leuk dan te kunnen vernemen dat wensen ook uitkomen.

Liefs,
Els
Naam: soulfood
Datum: 11 december, 12u34
Reactie: De glimlach is hier in goede aarde gevallen en verscheen ook meteen op mijn gelaat toen ik die van jou las.
Rijkdom bestaat bij mij uit mijn doel voor ogen houden. Weten dat iemand me een beetje begrijpt is al een hele motivatie. Het materialiseren van mijn wens zal voor een gedeelte afhangen van mensen die in mij geloven en mij eventueel goed advies kunnen geven. Daarom voel ik me nu al een stuk rijker dankzij jouw wijze woorden Els, bedankt
Iedere vordering zal ik met je delen.
Always expect a miracle
Groetjes
Naam: Gerda Maria
Datum: 17 december, 20u21
Reactie: Lieve Soulfood,

Rijkdom bestaat bij mij uit tevreden zijn met hetgeen ik NU heb en tegelijk Genieten van hetgeen anderen hebben.
Dat genieten van hetgeen anderen reeds hebben of ervaren staat gelijk aan het onbewust wensen voor jezelf.
Hoe intenser je mee geniet van, voor en met anderen des te intenser je ingrediënten shopt voor het versnellen én perfectioneren van jouw eigen wensrealisatie.

Verder zie ik dat materialiseren van onze wensen ook enigszins anders.
Dat hangt naar mijn gevoel (vanuit steeds weerkerende ervaringen) louter van ons zelf af.
Enerzijds hangt het succesvol transformeren van onze wensen naar werkelijkheid af van ons eigen geloof in onze eigen transformerende krachten.
En anderzijds hangt dit ook af van de mate waarin wij geloven in een Universeel win-win centrum dat de ene God noemt, de andere Nulpunt-energieveld, nog anderen Allah, Akasha archief of wat dan ook.

Van zodra wij onze wensrealisaties van anderen laten afhangen brengen we enerzijds vertraging op de wens-realisatielijn en anderzijds wijken we ook af van ons diepste verlangen.

Maar...
dat is helemaal niet erg want tijdens die vertraging brengen we onze onzichtbare micro-kosmos wens-realisators (= electro magnetische transformators) op dermate ludieke ideeën waardoor het resultaat uiteindelijk onze stoutste dromen overstijgt.

Bedankt om jouw mooie wens met ons te delen.
Focus in de eerste plaats op Liefde voor élk facet van de Schepping én op een status van intense Tevredenheid met hetgeen je nu reeds ervaart en hebt.
Want dát zijn basisvoorwaarden om ook financiële en andere hulpmiddelen aan te trekken vanuit de micro kosmos en/of tot leven te brengen in de macro kosmos.
Voeg daaraan de ingrediënten Geduld, Begrip, Dankbaarheid, Bewondering, Verwondering & Vertrouwen toe lieve Soulfood en je bent geprogrammeerd om van het ene wonder in de andere te tuimelen tijdens de rest van jouw bewustzijnsreis op platform Aarde!

Je hoeft mij niet te geloven maar ik ben zelf het levend voorbeeld van deze wonderlijke, efficiënte én duurzame win-win formule en ik kan mijn Goed Gevoel & Succes al lang niet meer aan het toeval toeschrijven want daarvoor ben ik ondertussen al vele malen te vaak “toevallig” beloond.


Moge ook Jij steeds bedrevener geraken in het Masteren van jouw Brein in functie van het effectief tot leven brengen van jouw meest ultieme dromen!
Het is ook Jou vanuit het diepst van mijn hart en ziel gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: