Terug naar het overzicht

Naam: Steven
Plaats: Antwerpen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Rust en stilte in mezelf, om zo liefde uit te stralen. Duidelijkheid in mijn leven. Tevredenheid. Geluk....
Naam: Carla de With
Datum: 21 mei, 12u04
Reactie: Ha Steven, veel plezier bij het lezen. En je bent altijd welkom. Liefs en heb een geweldige dag. Carla
Naam: Gerda Maria
Datum: 21 mei, 11u50
Reactie: Lieve Steven,

Jouw wens is mijn wens!
Vanuit eigen ervaring wil ik je graag het volgende meegeven:

Maak er minstens 1 week een gewoonte van om élke avond voor het slapengaan (in stilte of luidop) bewust te Glimlachen terwijl je een gesprek met jezelf voert over de thema's rust, stilte, Liefde en duidelijkheid.

Slaap daarna in volle Vertrouwen de slaap der vergetelheid en laat ons gezamenlijk win-win centrum (ons gezamenlijk oerbrein) maar aan de slag gaan met jouw doelbewust constructief themagerichte intenties.
Blijf na het ontwaken bewust enkele minuten Glimlachend liggen om aan te voelen wat er met jezelf gebeurt.
Misschien gebeurt er de eerste dag niet echt veel of net wel heel veel.
Alles hangt er van af hoe consequent geconcentreerd jij was/bent op hetgeen je écht wil bereiken.

Sta pas op als je jouw doelgerichte (temagerichte) constructieve intenties nog eens duidelijk in kaart hebt gebracht voor jezelf.

Het maakt niet uit of je dit in stilte doet of luidop. Het maakt wel uit of jij je goed voelt bij de wijze waarop jij het doet. Dus tracht hierin een voor jou bevredigende formule te vinden die jou vaker doet Glimlachen dan je tot nog toe gewend was/bent.
Je kan ook een dagboek, notitieboek of blog bijhouden om jezelf alert te houden en tegelijk anderen te inspireren.

Na 1 week consequent doelgericht gefocust zijn op hetgeen jij wenst te bereiken ga je onvermijdelijk veranderingen waarnemen in jezelf én in jouw omgeving.

Het kan zijn dat je deze oefening voor bepaalde thema's langer dan 1 week dient vol te houden om het stramien ervan als een automatisme in jouw persoonlijk transformatiesysteem te integreren.
Net zoals sommige thema's vanaf de eerste keer reeds als automatisme aanslagen.

Dat verschil in tempo of intensiteit van daadwerkelijke haalbaarheid is heel normaal want met sommige thema's ben je bewust of onbewust al vaker of intenser aan de slag geweest dan anderen.

In het begin kan het er op lijken dat deze eenvoudige én efficiënte methode niet aanslaat bij jou maar dat is slechts schijn omdat ons brein en/of ons algemeen functioneringssysteem op onbewaakte momenten en/of minder specifiek doelgericht gefocuste momenten nu eenmaal terug grijpt naar het 'oude' bekende gewoonte-patroon en/de weg van de minste weerstand. Ja zelfs als dat oude patroon ons geen vreugde of voldoening verschafte.
Van zodra je het oude patroon minimum 1 x meer geactiveerd hebt dan het nieuwe wordt het pas écht leuk omdat je er dan op meerder fronten tegelijk overduidelijke voordelen van gaat ondervinden.
Vanaf dat punt is het nog een kwestie van volhouden en steeds opnieuw op creatieve wijze uit de constructief themagerichte focushoek komen zodat de sleur geen intrede zou doen ;-)

Dus ja, in het begin vraagt dit soort mentale inspanningen die best wel als vermoeidend kunnen ervaren worden.
Net zoals bij fysieke inspanningen dient er ook op mentaal vlak door die weerstand tussen luiheid en actie gegaan te worden.
Glimlachen of Lachen activeert het soort hormonen die ons effectief helpen om makkelijker door eender welke overgangsperiode heen te groeien.

Hoe dan ook...
Ik geef ook Jou levenslange Garantie op de efficiëntie én de duurzaamheid van deze constructief themagerichte win-win methode.

Het kost je geen geld en toch brengt deze methode op termijn meer dan jij ooit had durven verwachten,
Bij mij bracht deze methode uit onverwachte hoek en als welgekomen bonus ook financiële rijkdom.
Vandaar dat ik wel eens zeg dat oprechte Liefdevolle intenties een ongekende financiële draagkracht hebben.

Ik wens jou en alle anderen een veelvoud van mijn Innerlijke en uiterlijke Rijkdom toe.
Moge ook jij er in slagen om op vrij korte termijn van 'Zuiver Liefdevol Zijn' een gewoonte te maken
want...
duidelijkheid over jezelf en jouw mogelijkheden komen dan onvermijdelijk en/of automatisch aan het licht. En dit zowel letterlijk als figuurlijk ;-)

Bedankt om jouw prachtige pure wens met ons te delen via dit wonderlijke wensenboek via hetwelke al heel wat succesvolle netwerken zijn ontstaan.

Dus bij deze ook nog eens van harte Dank U aan het Universum voor het super(be)geleidende fenomeen dat naar de naam Geert Kimpen luistert!

Het ga je goed lieve Steven, héél goed!
Jouw welzijn is even belangrijk als mijn/ons welzijn in functie van algemene Tevredenheid en Welzijn!
Jouw welzijn ligt mij dus even na aan het hart als het mijne.
Voel je gedragen, begeleid, bemind en beschermd want we hebben meer helpers in onze buurt dan we kunnen beseffen, aanschouwen of bevatten ;-) ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Steven
Datum: 21 mei, 09u59
Reactie: Bedankt voor je suggestie, Els. Het is fijn om hulp aangereikt te krijgen uit onverwachte hoek.
Lieve groet
Naam: Carla de With
Datum: 21 mei, 10u39
Reactie: Ha Steven, rust stilte is je wens en ik wens er voor jou bronbewustzijn aan toe. Vanuit bron is er rust en stilte maar ook passie voor de mensheid voor jezelf en voor alles wat er is. Compassie en inzicht. Nu in Nederland in Berg en dal zijn er we bezig met een Avatartraining, waarin deze staat van bewustzijn makkelijk kan worden gecreëerd. Er zijn drie delen in deel 1 krijg je overzicht in jouw leven, en inzichten die je zullen verbazen. In deel 2 ga je op een unieke wijze leren voelen. Wat rust en een sterke gewaarwording tot stand brengt. Ook ga je leren creëren wat je wel wil in jouw leven. En in deel 3 ga je met behulp van een zeer krachtig poses de dingen discreeeren, aanpakken die je niet meer wilt ervaren. Ik wil je graag uitnodigen voor een introductie,wees nieuwsgierig en onderzoekend. We zijn er nu met een internationale groep en ik weet er zijn nu ook een paar mensen uit Belgie en zelfs uit Antwerpen . Zo ie zo veel geluk en wie weet wil je komen. Mijn email is carla@avatartrainingen.nl
Naam: steven
Datum: 21 mei, 11u18
Reactie: Dankje,Carla. Ik ga eerst het boek van Geert doornemen. Ik hou dit zeker in gedachten.
Lieve groet
Naam: Els
Datum: 19 mei, 17u35
Reactie: Lieve Steven,
Gisteren werd me een 'elfen'twijgje onder de neus gechoven. De heerlijke bedwelmende geur van de meidoorn, heft aanwezige onrust op. Blijkt dat een meidoornkuur goed is voor het hart ook. Wie weet, een tipje van de sluier om jouw wens mee op gang te zetten.
Zachte zoete groenten bedaren het onrustige middenrif. Raphanus brengt de darmen tot rust. Want onrust is niet altijd te wijten aan het brein. Soms ontstaat dit wel door de gedachte vb. in de gejaagde zoektocht naar een oplossing voor dit streven. Misschien, mogelijk wilt je lichaam je duidelijk maken dat de tijd aanbreekt waarop je *vul zelf maar in...* los kan laten.
Mijn geschenk; een woord, een zin, een parfum, ... Kies, test gerust uit wat jou op dit moment helpen kan.
Liefs, vanuit het hart,
En hartelijk dank voor het delen van je wens,
Els

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: