Terug naar het overzicht

Naam: Birgje
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 51
Mijn wens

Op ibiza werken en wonen
Naam: Gerda Maria
Datum: 26 juli, 14u15
Reactie: Lieve Birgje,

Jouw wens is de wens van velen.
Sinds mijn pubertijd had ik een gelijkaardige wens.
"In het zuiden werken en wonen."
En zo geschiedde ;-) ;-)

Het succes van eender welk verhaal begint en vervolgt altijd met een degelijke zelfkennis alsook het vermogen om geduldig en verdraagzaam (vanuit Liefdevol Vertrouwen) om te springen met de fenomenen die eender welke verandering nu eenmaal met zich meebrengt.

Indien je van jezelf weet dat je 'thuis' al moeite hebt om je aan te passen aan al te grote veranderingen dan kan je er op rekenen dat dit niet anders gaat zijn bij zo'n oversteek naar Ibiza.
Vandaar dat de ene wél in korte tijd een bevredigend succes kan maken van diens buitenlands avontuur en dat de andere meerdere jaren (of misschien wel meerdere levenslevels?) voorbereiding nodig heeft om met bepaalde veranderingen om te gaan.

Maar...
als de drang om te vertrekken en/of de drang geografisch van plaats te veranderen een hoogtepunt bereikt dan ga je er toch voor.
Dan kan geen mens of geen ander natuurfenomeen je nog tegenhouden.
Op een gegeven moment komen we allemaal op een punt van:
“Het is nu of nooit!!!”
en als dat moment zich voordoet dan SPRING je zonder vrees!
Dan denk je niet meer, dan doe je gewoon datgene waarvan je later vaak denkt
“Wauw, nooit gedacht dat ik dat écht zou durven”
en toch...
we hebben allemaal 'recht' op zo'n WauwerdeWauw-bonusmomenten,
de ene met veel tam-tam, de andere met stille trom ;-) ;-)

Bedankt om jouw wens via dit wensenboek met ons te delen want tijdens het typen van mijn antwoord is de film van mijn eigen wonderlijke avontuur nog eens de revue gepasseerd.

Ik ben nog élke dag Dankbaar dat ik mag ontwaken in de ervaringsvelden die ruimschoots beantwoorden aan de criteria van mijn fantasierijke jeugdwensen.

Ik wens het jou van ganser harte toe dat ook Jij nog in dit Aardse leven onbevreesd durft te springen én dat je durft te Vertrouwen op de middelen en de talenten die speciaal voor jou voorhanden zijn in het Kosmisch Archief!


Liefs, Succes en Mega Big Smile vanuit Sunny Fuerteventura

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: