Terug naar het overzicht

beatrix sangers Naam: beatrix sangers
Plaats: doetinchem
Leeftijd: 46
Mijn wens

mijn wens is om financieel onafhankelijk te worden van alles en iedereen.
Commentaar

ben door mijn ex financieel opgeligt maar omdat ik in gemeenschap van goederen was getrouwd ben ik mede aansprakelijk gesteld. kun je je voorstellen hoe vernederend dat is. 3 jaar in de schuldsanering terwijl je zelf van niets wist. dus daarom mijn wens.
Naam: Gerda Maria
Datum: 7 augustus, 15u25
Reactie: Lieve Beatrix,

Niet jouw ex maar het Universum (God?) heeft jou deze ervaringen kado gedaan opdat jij jezelf en jouw impact in het grote geheel zou ontdekken.
Jouw 'ex' is enkel de vertolker van een levensles die jij volgens het Universum (God?) op deze wijze had/hebt.

Élke ervaring is een noodzakelijke ervaring en élke ervaring heeft een constructieve bestaansreden.
Soms kan je dat direct bevatten en aanvaarden.
Soms heb je meerdere gelijkaardige ervaringen nodig om te begrijpen en aanvaarden dat wijzelf en niemand anders verantwoordelijk zijn voor hetgeen zich actief afspeelt in onze belevingswereld.

Op dit moment is het misschien een hele rare gedachte voor jou om met hart en ziel DANK U te zeggen tegen jouw ex maar op een dag ga jij daar wel degelijk toe in staat zijn.
Hopelijk komt die dag snel want niets is mooiers dan te kiezen voor een leven vol herkenbare tekens van Liefde zoals Dankbaarheid, Aanvaarding, Begrip, Verdraagzaamheid, Respect, Bewondering, Verwondering, Geduld, Vertrouwen enz.

Van zodra je Vertrouwen durft te hebben in de constructieve bestaansreden van eender welk fenomeen dan kan je eender welk ongewenst fenomeen uit het verleden loslaten.
Zolang je blijft geloven dat jou onrecht is aangedaan dan activeer je onbewust nog meer ervaringen die je als onrechtvaardig zal ervaren en benoemen.
Tot...
je op een dag merkt dat diegenen die ervoor gekozen hebben om spontaan en/of bewust Lief te hebben een veel makkelijker, gelukkiger en gezonder leven ervaren.

Ik weet dat zo'n beslissende keuze maken én ze dan ook consequent volhouden, door er effectief naar te leven, niet altijd de makkelijkste weg is.

Maar....

Het is wél de meest lonende weg als je intens én duurzaam Geluk wil ervaren.

En ja hoor, ik weet wat het is om je vernederd te voelen.
En ik weet ook hoe het voelt om niet door iedereen begrepen te worden.
En toch...
wat ik kan dat kan jij ook!!!

Als ik er in slaag om na eender welke ongewenste ervaring opnieuw Liefde te voelen voor élk facet van de schepping, dus ook voor degene(n) die mij ogenschijnlijk benadeeld hebben, dan kan Iedereen dat!

Dus...
Wens ik ook Jou Alle moed & kracht van de wereld toe om jezelf te ontpoppen tot een wandelende magneet der zuivere Liefde opdat ook jij van anderen datgene kan terugkrijgen waar je thans zo sterk naar verlangt.
We trekken automatisch weer ervaringen aan in verhouding tot onze ware intenties.
Onze ware intenties zijn de som van onze bewuste én onbewuste intenties.
Let dus héél goed op hetgeen je in stilte wenst voor jezelf en anderen want ons Universeel registratiesytsteem pikt écht élk signaal op en vertaalt het in hetgeen wij als werkelijkheid zullen ervaren

We 'moeten' onszelf dus via Liefdevolle intenties (en de daaraan gerelateerde gedachten woorden en daden) activeren tot een wandelende Liefdesmagneet (en/of een wandelende magneet der gewenste Overvloed op eender welk levensvlak) als we ook van anderen Liefdevolle reacties willen krijgen.
Pas dan zullen we onszelf in het Paradijs ervaren, pas dan zal overvloed op eender welk levesvlak ons deel zijn.

Wijzelf, en niemand anders, zijn verantwoordelijk voor de intenties die we toelaten dus wijzelf en niemand anders zijn verantwoordelijk voor de ervaringen die we opdoen.

En inderdaad, dat heb jij tot nu toe niet meer beseft en daardoor bracht jij jezelf in een ervaringsveld dat je niet kon waarderen.
Maar geloof me, van zodra jij op zoek gaat naar de constructieve gevolgen van deze ervaringen dan zal je steeds meer makkelijke ervaringen kunnen/mogen opdoen.
En vanuit die onverwachte constructieve ervaringen kan/al ook Jij anderen aanmoedigen om toch maar Liefde te gunnen aan élk facet van de schepping.

Ik kijk er naar uit om jou op een dag te horen verkondigen dat deze ongewenste ervaringen, die jou thans té bizar en té onrechtvaardig lijken om een constructief karakter te kunnen hebben, toch voor een welgekomen keerpunt in jouw leven hebben gezorgd.

Bedankt om jou wens met ons te delen want hiermee heb jij me nog eens in herinnering gebracht hoe belangrijk het wel is om ons als mens élke dag opnieuw bewust te focussen op intenties van Liefde voor élk facet van de schepping.

Ik wens het ook Jou toe dat er zich vandaag reeds herkenbare constructieve veranderingen voordoen in jouw leefwereld want het is ook Jou heel oprecht gegund!!!

Ga pas slapen als je in staat bent om met een stralende Glimlach élk facet van de schepping Succes te wensen.
Ga pas slapen nadat je Alles & Iedereen Bedankt hebt voor de kansen en herkansingen in jouw leven.
Ga pas slapen als je élk facet van de schepping intenties van zuivere Liefde hebt gegund!

Sta pas op nadat je minstens 3 redenen hebt gevonden om jouw Dankbaarheid te uiten.
Sta pas op nadat je minstens 1 minuut Glimlachend hebt teruggeblikt op mooie herinneringen.
Sta pas op nadat je élk facet van de schepping intenties van zuivere Liefde hebt gegund!

Maak van dit ritueel een dagelijkse gewoonte en ik geef Jou levenslange garantie op Succes, Goed Gevoel, Geluk & Algemeen Wel-Zijn!

Hou van jezelf op een wijze die jou doet glunderen en hou dan van anderen zoals je van jezelf houdt, een mooier geschenk kan je jezelf, de anderen én de schepper niet schenken ;-) ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Carla de With
Datum: 9 augustus, 08u01
Reactie: Ha Beatrix, ik hoop dat je dat gauw bereikt. Volgens mij betekend vrijheid eerts jezelf ontdoen van je eigen beperkingen. Dus geestelijke vrijheid. Fijne dag Liefs Carla
Naam: beatrix sangers
Datum: 23 augustus, 13u12
Reactie: bedankt dames. ik had hier zeker wat aan. ben ook druk aan het werk met mezelf. heb gesprekken bij een psycholoog. moet eerst leren om van mijzelf te houden en dat ik mijn grenzen aan mag geven. assertief mag zijn zonder mij daar bezwaard over te voelen. dan komt de rest ook goed. dus bedankt ga er zeker wat mee doen. hartelijke groeten van mij in liefde en licht beatrix sangers

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: