Terug naar het overzicht

Naam: Anke Beernink
Mijn wens

Een betere samenleving en dat mensen meer bij zichzelf komen en de ego laten plaatsnemen op de achterbank.
Naam: Gerda Maria
Datum: 9 oktober, 11u20
Reactie: Oeps, ik merk dat er hiaatjes geslopen zijn in mijn vorige tekst.
In de 2e zin van de 1e alinea bedoelde ik dat het volstaat om Glimlachend Liefdevolle Intenties te uiten tegenover élk facet van de schepping.

En ja heus waar, dit volstaat om ook bij anderen een gelijkaardige en/of gelijksoortig gedrag te activeren.

4e alinea:

Dus...

De verantwoordelijkheid voor een samenleving die wij als beter,aangenamer of rechtvaardiger ervaren begint én blijft non-stop bij onszelf en onze vermogens om onverdeeld Liefdevol deel te nemen aan "Het Leven" en/of om onverdeeld Liefdevol (begripvol, dankbaar, vreugdevol, vol vertrouwen, met bewondering, leergierig enz.) te reageren op hetgeen "Het Leven" ons laat ervaren en waarnemen.


Moge ook Jij steeds vaker in de ban geraken van Glimlach Communicatie & Constructieve Gedachte Kracht want dat zet aan tot zuiver Liefhebben en dát is mijns inziens het allermooiste geschenk dat wij onszelf en anderen kunnen gunnen ;-) ;-)

Geniet hoe dan ook van jouw wijze(n) om met de dingen des levens om te gaan.
Ik heb er alle Vertrouwen in dat ook Jij weldra met andere ogen en andere intenties naar dezelfde wereld kijkt.

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Gerda Maria
Datum: 4 oktober, 15u02
Reactie: Lieve Anke,

Ooit zou ik hetzelfde gewenst hebben maar 'ooit' kwam er een moment waarop ik begreep dat alles volgens een Perfect Ko(s)misch Plan verloopt. En dat het volstaat om Glimlachen Liefdevolle uit te sturen naar élk facet van de schepping.

Een Plan vol weldoordachte valkuilen omdat er nu eenmaal uitdagingen 'moeten' zijn om ”Het Leven” spannend en leuk te houden.
“Het Leven” draait op een eenvoudig principe van 'zo reactie, zo actie'

Uiteindelijk zullen we Allemaal, zonder enige uitzondering, winnaars blijken te zijn omdat het in wezen nooit écht fout loopt (dat lijkt enkel zo) want “Het Leven” draait in wezen enkel maar om het opdoen van ervaringen binnen één van de ontelbare Wat-Als scenario's in het Multi D speelveld van GOD.
En GOD staat in deze context voor Genereuze Optimale Distributie.
En dat houdt simpelweg gezegd in dat je krijgt te ervaren in verhouding tot jouw eigen verbale en non-verbale input
én
dat je ALTIJD gered wordt uit eender welke noodsituatie.
In deze context is 'dood' ook niet écht gedaan ermee maar een ander levenslevel waarin je alweer andere ervaringen opdoet om van daaruit alweer te ontwaken in één of ander scenario van het never ending draaiboek van “Het Leven”

Dus...

De verantwoordelijkheid voor samenleving die wij als beter ervaren begint én blijft non-stop bij onszelf en onze vermogens om onverdeeld Liefdevol deel te nemen aan "Het Leven"

Pas wanneer wij ons Vertrouwen verliezen in de Constructieve Noodzaak van eender welke manifest, pas dan krijgen we andere beelden te zien en/of andere zaken te ervaren dan degene die wij als 'goed' of 'juist' benoemen of ervaren.

Wijzelf, en niemand anders, zijn via onze ware intenties (= de som van onze bewuste en onbewuste intenties) de activators van ons schouwspel en/of onze leefwereld.
Wijzelf activeren via onze ware intenties hormonen met een specifiek transformerend karakter.

Zijn onze intenties niet onverdeeld constructief dan transformeren ze via de 'in evenredigheid gecodeerde hormonen' naar een werkelijkheid die we niet als onverdeeld constructief kunnen ervaren.
Zijn onze intenties overwegend constructief dan ervaren we een wereld die onze stoutste verwachtingen overstijgt.

Het zijn wijzelf die ons eigen ego (het lerende kind in ons) dienen te briefen over onze eigen verantwoordelijkheid voor de constructieve samenwerking tussen onze brein en/of rationele gedachten intenties enerzijds en onze harte & ziele intenties anderzijds.

Sinds ik de volle verantwoordelijkheid neem voor mijn ware intenties is mijn ego ook steeds vaker een plaats op de voorbank en/of de eerste rij waardig ;-) ;-)

Want...
Wie het ego meestert in het Liefhebben van élk facet van de Schepping die activeert een balans en/of een gelijkwaardigheid tussen élk facet van de schepping.
En dat lieve Anke is een levenswerk voor eender welke mens op Aarde.
En dat is de uitdaging die ik élke dag opnieuw aanga.
Dat ik niemand nog met de vinger wil wijzen omdat hetgeen ogenschijnlijk 'fout' loopt gewoon aan mijn eigen 'tijdelijk' onvermogen aan non-stop Liefhebben is.

Wij hebben élke ervaring en elke les nodig.
Dus Alles heeft uit-eindelijk een Construtieve reden van bestaan en/of een 100% Gelijkwaardig Nut.

Gelukkig maar, toch?

Bedankt om jouw wens met ons te delen.

Mogen ook jouw wensen en dromen nog wonderbaarlijker tot leven komen dan jij je nu kan voorstellen.
Het is ook Jou héél oprecht gegund lieve Anke ;-) ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: