Terug naar het overzicht

Naam: Tanawha
Plaats: Belgium
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn innerlijke rust vinden, altijd duidelijke signalen ontvangen wat mijn volgende stap is, me geen zorgen meer hoeven te maken hoe ik deze maand de rekeningen zal betalen, me dienstbaar maken voor mijn medemens en moeder aarde... De juiste partner vinden in dit leven, alle geluk in de wereld voor mijn kinderen en alle kinderen op aarde
Commentaar

conclusie, leven in overvloed op elk gebied
Naam: Gerda Maria
Datum: 26 mei, 14u21
Reactie: Lieve Tanawha,

Het Sleutelwoord naar Jouw Wens-Realisatie = “VERTROUWEN”

Laat dit voortaan héél Bewust én Langdurig te Jou (jouw brein) doordringen en je zal steeds vaker én steeds sneller tot dezelfde conclusie komen als ik en vele anderen.

“Onze” Duidelijke Signalen in functie van onze volgende Succes-Verhaal-Stap ZIJN er ALTIJD!
Non-Stop, Dag en Nacht, 36 uur op 36 uur en 9 dagen op de 9 ;-)

Het zijn WIJ die ze niet als zodanig h-erkennen omdat we ons vanuit onwetendheid laten afleiden, misleiden en/of omleiden.

Mijn Gouden 'Trucje” met ALTIJD Lonende Impact is...
Mij ELKE Ochtend Consequent met de Glimlach afstemmen op mijn Geloof in de Universele Perfectie.
Ik herhaal dit Ritueel meermaals daags en ik ga NOOIT meer Slapen vooraleer ik me héél Bewust mét de Glimlach op mijn VERTROUWEN in die Universele Perfectie heb afgestemd.
In mijn boekje en mijn Glimlach-lessen geef ik aan om dat minimum 1 minuut te doen en ik vind het nog steeds héél Gek als mensen zeggen “Wat? 1 minuut? Dat is Lang hoor!”
Dan kijk ik eens héél schaapachtig met half open mond en zeg dan Glimlachend “Eigenlijk is het best Grappig dat ik nog NOOIT iemand heb horen zeggen dat een hele dag klagen en zagen toch wel heel vermoeiend is.”
Dan zie je ze luidop denken en zich voornemen om voortaan toch wat minder te klagen en meer te Glimlachen. En het volgende moment kijken ze alweer héél ernstig en voor ze het beseffen laten ze zich weer vangen door de Bewust storende Universele Verborgen Camera-Studenten - hahahaha.

Aanvankelijk kost de door mij beproefde Glimlach-Communicatie-Methode en/of Win-Win-Gedachte-Kracht-Methode enige moeite maar omdat het zo frappant LONEND is Blijft het Absoluut de moeite waard om er Consequent Tijd voor vrij te maken.

Zonder de Glimlach en/of zonder Ontspannen Geest (Brein) zijn we niet in staat om de Universele Perfectie te h-erkennen. Zonder de Glimlach nemen we uit de context getrokken fragmenten uit het Win-Win-Geheel waar en die deel-fragmenten nemen we dan vaak nog als absolute waarheid aan ook. Héél Begrijpelijk én ook zo Voorbestemd. Dus het past Perfect binnen de structuur van het Perfect Kosmisch Plan dat ook een Perfect Komisch Plan is.

Mét de Glimlach onttrekken we ons aan de Bewust 'storende' Impact van het Aards Electro-Magnetisch Veld en daardoor Activeren we 'slapende' contactpunten in onze Temporale Kwabben (Slaapkwabben) die zich aan weerszijden van het hoofd boven de oren bevinden.
Door die bepaalde hersendelen Extra te Activeren zijn we als mens in staat om Sneller én Efficiënter connecties te leggen tussen de Eindeloze Contradictorische Wek-Signalen die “Het Leven” Non-Stop presenteert.

Glimlachen activeert ALLES wat wij als Mens NODIG hebben om ons bij volle Bewustzijn Conflictloos tot Onszelf, Elkaar, het Aards Electro-Magnetisch én het Universum te verhouden.
Glimlachen behoed ons om ons als stuurloze speelbal te voelen in dit Electro-Magnetisch e-Spel dat wij “Het Leven” noemen.
Met de Glimlach h-Ervaar je Altijd het soort koers die we als Succesvol, Zaligmakend, Verrijkend en Bevrijdend kunnen benoemen.

Ik zou dus zeggen:
Ga BEWUST aan de Slag mét de Glimlach!
En laat je Overspoelen door de Weelde en Overvloed die er ALTIJD al WAS en Altijd zal zijn!

Ik wens ook Jou héél véél Plezier tijdens Jouw persoonlijke Ont-dekkingsreis doorheen Ons Paradijs!
Bedankt om via Jouw wens een aantal héél bruikbare Inzichten mee te sturen, ik maak er Dankbaar gebruik van en stuur een Gigantisch pak Doe-Kracht met Extra Vermogen tot Glimlachend VERTROUWEN in de Universele Perfectie, Jouw richting uit ;-)

VERTROUW dus op de Glimlach als Jouw/Onze Onpartijdige doch Super Efficiënte Scheidsrechter, Bemiddelaar én Navigator tijdens onze Gezamenlijke Door-het-Dolle-Heen-Rit in het Maanziek (wispelturig) EnergieVeld van onze Aarde!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: