Terug naar het overzicht

Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Paradijs
Leeftijd: 52 Aardse Jaren
Mijn wens

Lieve Wensers Wereldwijd,

Via deze weg wens ik Elke Bewustzijnsvorm in het Universum te Danken omdat mij via Butterfly-Sas (Saskia H.)een reeks wondertjes werden gegund.
Mede Dankzij Saskia kwam ik begin deze week totaal onverwacht in het bezit van een Exclusief, Super Origineel Glimlach-Shirt. En dit exact op dezelfde dag als waarop ik concrete actie had ondernomen om zelf een online ontwerp te maken en te bestellen.
Nog nooit is de wet van de aantrekkingskracht en manifestatie-pracht mij zo duidelijk zo snel voorbij geraasd ter aflevering van mijn wenspakje.
En dit is slechts één van de vele kleine en grote wondertjes sinds ik Bewust én Oprecht reageer op ELKE wens die hier geplaatst wordt.

Lieve Saskia,

Nogmaals Bedankt om mij opnieuw (en deze keer Bewuster dan ooit) in te wijden in de lessen van het mogen/durven/willen/kunnen Ontvangen zonder meer. Mijn Dankbaarheid is groter dan mijn mensenhart kan bevatten. En kijk nou... hier zit die gekke Glimlach-f-Luisteraar nu tranen met tuiten te janken als een kind dat voor het eerst een exclusief pakje krijgt voor zichzelf. Dat heb je mooi voor mekaar gekregen mooie wonderlijke dame uit Vlissingen.

Durf zelf ook weer te vliegen vooraleer je merkt dat je altijd al de sterkste vleugels had lieve Saskia en vlieg naar Kenia om Jouw ultieme droom waar te maken. Vertrouw er op dat je ALTIJD gedragen en beschermd wordt als je er duidelijk naar DURFT te vragen. Ik sta bij jou in het krijt dus je kan op mijn steun rekenen.

Verder wil ik ook Henny uit Zoetermeer, Ingrid de Klerck, Narges Nasser en Anneke Dekkers van Mimaro.nu nogmaals heel nadrukkelijk Danken voor hun openhartige feedback en welgekomen morele steun achter de schermen van dit Wensenboek.
Ook alle andere deelnemers aan dit Wensenboek, Bedankt voor jullie morele steun en feedback op deze site.
Blijf elkaar AUB steunen... het loont écht de moeite om het consequent en van harte te Blijven doen.
Glimlachen & Volhouden is de Boodschap!

Lieve wonderlijke Geert Kimpen jij hebt geen flauw benul van de Master-plannen die gesmeed worden vanuit deze virtuele Feel-Home-Basis. Bedankt om ons deze virtuele experimenteer-tuin te gunnen. Jouw Goudwaarde stijgt met Miljarden Tonnen per nano-seconde ;-)

Mogen vele anderen ons voorbeeld volgen en elkaars wensen heel oprecht extra aandacht geven want de Deugddoende Wonderen liggen echt massaal op de loer om diegenen te overvallen die het meest oprecht met het vormen van Liefde-Volle Netwerken begaan zijn.

Dit Wensenboek is een Goudmijn aan Feel-Good-Contacten dus aarzel niet lieve mensen om elkaars hulp of raad te vragen of aan te bieden. Geef gewoon een teken van leven, 1 woord als reactie volstaat... als je het maar doet... Besef dat het wonderen doet bij die ene persoon aan de andere kant van de lijn.
Je kan hier enkel winnen, Winnen en nog eens WINNEN, zo getuige mijn ervaringen en die van vele anderen.

Ik heb haast geen Cash-Flow meer vanwege het vele geven, Geven en nog eens GEVEN voor anderen hun projecten maar ik Ben en/of ik Voel me desondanks Eindeloos Rijker dan ik ooit had durven Dromen.

Bedankt ALLEMAAL, zonder enige uitzondering, Bedankt om dit Wonderlijk Klank- en Licht-spektakel mogelijk te maken.
Mijn bewondering en verwondering groeit met de jaren en de grijze haren.
Ik sta/zit Paf... ik vind dit Alles écht té Maf!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Commentaar

ALLES wat je weg geef krijg je in Veelvoud en met Vereende Kracht terug.
&
Alles wat je kan Dromen kan je ook écht waarmaken, ja Geloof me, écht ALLES!

GA voor Jullie Dromen!
LEEF Jullie Droom!
GEEF je voor de Volle 100% voor een Liefde-Volle Wereld zonder weerga en je ontwaakt elke dag opnieuw in het Paradijs van JOUW Dromen!
Naam: Anne
Datum: 1 september, 20u09
Reactie: Dag Gerda-Maria,

Van harte bedankt voor je reactie.
Ik denk da ik voel wat je bedoeld.
Die plek is er inderdaad en ik ben al enkele jaren bezig met die plek invulling te geven.
zie maar bij www.deregenboogekster.be
Toch zie ik mijn wens niet als een leegroven of verkrachten van de aarde, integendeel, om in éénheid te leven met de aarde...geven en ontvangen.
En ja, ook ik ben er van overtuigd dat heel de kosmos met ons samenwerkt en als je bereid bent om de tekens te zien die er ook vanzelf komen.
Maar geef toe, ook de aarde is een deel van de kosmos en tot nu is het noch altijd onze thuisplaneet in onze menselijke gedaante en zijn wij hier nu niet voor niets in deze overgangstijd.
Misschien is het ook wel mijn wens om met die zielen samen te leven in gemeenschap die dit ook als heel normaal beschouwen zonder ook maar één oordeel naar anderen toe. Ieder zijn eigen pad en zijn eigen tijd.
Wat de glimlach betreft... ben ik blij dat ik die steeds van nature behouden heb, zelfs na heel wat belemmeringen op mijn leerzame pad.
Mijn hart is héél groot en stroomt over van liefde en ja, energetisch stroomt het naar iedereen omdat we inderdaad allen één zijn. Dat is mijn overtuiging.
Elke glimlach vanuit het hart is een glimlach van God, zowel de krijgende als de gevende.

Ik wens jouw nog vele liefdevolle glimlachen toe ;)
Liefdevolle groetjes,
Anne
Naam: Anneke Dekkers
Datum: 2 september, 16u49
Reactie: Lieve goedlachse samenbrengende bruggenbouwende Gerda Maria, Dank voor alles wat je de wereld in brengt voor ons allen en mij persoonlijk. De mooie liefdevolle gevende en verhelderende energie. 1000 maal dank en nog veel meer, tot ziens, Big Smile en knuffel, Anneke (www.mimaro.nu)
Naam: Ingrid de Klerck
Datum: 6 september, 07u05
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Het is zo'n verrijking dat we elkaar nu kennen, ik voel heel zuiver het dunne zilveren draadje dat er nu is tussen jou en mij. Onze energie is op hetzelfde doel gericht en samen zullen we nog harder stralen;)

Ergens las ik, in een astrologisch gedeelte, dat alle mensen die ik in dit jaar zou tegenkomen "meant-to-be"zouden zijn, ha ha. Dat is zeker waar!

Een mega knuffel en een big smile voor jou, dapper zonnetje:)

Ingrid(www.ingriddeklerck.nl)
Naam: Caroline
Datum: 7 september, 12u58
Reactie: Bedankt voor je mooie reactie op mijn wens, ik ben (nog) niet in de gelegenheid workshops te gaan volgen,maar Annekes hart onder de riem steunt me :-),ik zie op haar site nu dat we vele interesses delen (TCM ,Sjamanisme) Ik heb net als jij 50 aardse jaren ,een breekpunt lijkt wel,nieuwe wegen waarbij ik wel steun kan gebruiken ,en hier te vertoeven is hartverwarmend ,ik wens jou ook alle warms en geluk toe vanuit Amsterdam ,lieve groet ! Caroline
Naam: Els
Datum: 15 juni, 15u44
Reactie: Lieve Gerda Maria,
Bedankt voor je reactie op mijn wens. Ik ga zeker nog eens verder lezen op je site, mijn eerste indrukken ervan zijn zeer positief.

Een glimlach stuur ik naar jou!
Els
Naam: Donna Nadia
Datum: 24 augustus, 10u27
Reactie: Ik wens je, naast alle sprituele en geestelijke rijkdom, ook een gezonde cash-flow toe!
:-)
Donna Nadia
Naam: Els
Datum: 24 december, 21u31
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Jouw reacties komen aan, telkens weer, op de perfecte tijdstippen! Ze zijn zo tastbaar prachtig VERHELDEREND hoopgevend op het ogenblik dat je even de moed laat zakken en het lachen even vergaan blijkt te zijn. Ook de reacties, geschreven aan andere wensdromers komen aan voor ons allen! Je stuurt boodschappen voor ons allen van onmetelijke waarde. Zeker wel. Hoeveel jij ons te bieden hebt met deze kracht aan woorden. Woorden die in hun betekenis tonnen zouden kunnen wegen en oh zo vederlicht verhelderend zijn. Ze zweven door de kosmos en integreren zich via onze ademhaling. De kleurenrijkdom van je lach doet onze chakra's volumineus schitteren omdat we ze begrijpen, laten doordringen via onze bloedbanen.
Dank je wel Gerda Maria!
10000000.... X dank je wel!
Vandaar een MEGA MEGA MEGA BIG SMILE tot in het oneindige terug!
Dank je wel Geert Kimpen, voor dit prachtige concept!
Liefs,
Els
Naam: Els
Datum: 13 januari, 17u16
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Een knaagdiertje heeft net de schubben die zich rond mijn hart gevormd hebben weggevreten! YES YES YES De levenslach vind steeds dieper zijn weg in mij! Ik heb de dolken die me tekenden als een soort van stekelvarken uit mijn lijf gerukt en de wonden verzorgd, het mes dat mijn middenrif doorkliefde eruit genomen! De warme gele zonnevlechtsenergiën verblijden me en verbinden het Up en Down. Mijn hart voelt terug als HEEL. Ik weet perfect waar het zich bevindt, in al zijn dimensies! Links, rechts, boven, onder en voel werkelijk hoe de energie ervan kan schijnen!

Dank je wel! Jouw droom! Mijn droom! 't Is werkelijkheid!

Liefs,
Els
Naam: Els
Datum: 13 januari, 18u26
Reactie: Allerliefste goedlachse Gerda Maria,

Doch, net ben ik tot de constatatie gekomen dat de levenslach tijd nodig heeft. Ze heeft tijd nodig tot rijping. Soms is een individu er fysisch-psychisch-energetisch nog niet klaar voor om het werkelijk uit te bulderen van het lachen, waaronder ik. Al een hele tijd verlangde ik ernaar om mee tot deze groep levenslachers te behoren. Nu besef ik dat deze tijd wel komen zal, met een goede portie gezond verstand, aldus vertrouwen. Indien ik me te sterk focus op het lachen, sla ik misschien te veel stappen over. De stappen die men nodig heeft om werkelijk diep gegrond te staan, verankerd aan het leven. Mijn voeten en mijn stuitbeen vinden reeds hun weg naar de aardse diepten en zijn verbonden met een flinterdun koord. Men beweert dat deze van zilver is, momenteel zie ik een lichtblauwe. De heelwording heeft zich nog steeds niet volledig voltooid. Aldus de levenslach laat nog even op zich wachten. Ik aanvaard dit nu en luister naar mijn innerlijke Ik die me verder weg wijst opdat geen enkele stap overgeslagen zal worden. Alles verloopt goed zoals het is en daar ben ik dankbaar voor.

Dank je wel voor de inzichten die ik vind door de diepe intenties die jij hier voor ons neerzet!

Veel liefs,
Els
Naam: Enrique
Datum: 20 augustus, 14u07
Reactie: Lieve Gerda Maria,
Héél hartelijk dank voor je reactie op mijn site. Ik heb het gisteren gelezen, daarna heb
ik een reactie geplaatst.
Vanochtend heb ik je reactie in het wensenboek
gelezen, wederom mijn dank.

Mag ik je een vraag stellen?
Hoe ga je om met déjà vu ervaringen? Hoe plaats
je ze in je leven? Waarom zijn er déjà vu ervaringen? Hoe worden ze geplanned?
Misschien heb je daar een antwoord op.
Veel liefs,
Enrique
www.eindtijdkerkvangod.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: