Terug naar het overzicht

Ageeth Naam: Ageeth
Plaats: Nieuwegein
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens is een succes te maken van mijn bedrijf GoodsToRemember. Onder deze naam maak ik (herinnerings)kussens, -kleden en meer van gerecyclede kleding en andere (liefst gerecyclede) materialen. Zowel kant-en-klaar als in opdracht. Bijvoorbeeld als een tastbare herinnering aan een dierbare of aan een bijzondere periode of situatie. Ik weet dat ik hiervoor veel (vooral innerlijke) obstakels moet overwinnen maar ik wil ze allemaal aangaan, omdat ik voel dat dit mijn weg is en dat ik hiermee iets voor anderen kan betekenen.
Naam: Ageeth
Datum: 13 maart, 14u30
Reactie: Dankjewel Xenia, voor je ontzettend leuke en bemoedigende reactie!
Er beginnen inderdaad al mensen op m'n pad te komen. En dan heb ik het nog over deze zijde ;-)
Naam: Xenia
Datum: 10 maart, 15u09
Reactie: Dag Ageeth,

Wat een fantastisch goed idee! Lijkt me een gat in de markt. Je zult dit waarschijnlijk wel al weten, maar in Engeland is het gebruikelijk dat er op zowel kerkhoven als mooie plekken in de vrije natuur bankjes staan met de naam van een overledene en een korte tekst erop: soms is het diens eigen wens (vanwege het geliefde uitzicht), soms zijn het de nabestaanden die een dergelijke herinnering wensen op een bepaalde plek. De laatste jaren heb ik ook allerlei andere soorten gedenktekens zien opduiken in de Britse natuur (vooral bosjes bloemen met tekstjes), dus het is iets wat zeker daar leeft. Heb je banden met de UK? (Hoef je niet op te antwoorden, hoor, ik vroeg het me zomaar af.)

'Huisnijverheid', 'home made produce' en dergelijke is iets wat sowieso weer in zwang is gekomen, zowel in Engeland (ook in de vorm van winkelen bij de lokale handelaren in plaats van bij grote supermarkten) als in Nederland en Belgiƫ (bijvoorbeeld in de vorm van naaien en breien).

Ga je het alleen doen? Dat lijkt me inderdaad niet gemakkelijk, maar ik vind het zo'n goed idee dat het me lijkt dat je er alle hulp bij zult krijgen die je nodig hebt, als het niet van deze zijde is, dan wel van gene. ;-)

Alle succes gewenst ermee,
Xenia

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: