Terug naar het overzicht

Angela Naam: Angela
Plaats: Groningen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wil heel graag dat er mensen met mij mee gaan naar het prachtige Macedonie en er genieten van het helderblauwe Meer van Ohrid, de indrukwekkende Natuurparken, de rijke cultuur en historiche bezienswaardigheen, de vriendelijke gastvrije mensen en het heerlijke eten. Het is er nu nog zeer betaalbaar. Als je er bent begrijp je waarom ik het eerste moment verkocht was... Ik wil graag singles, senioren, mensen die weer vitaal willen worden middels een vitaliteitstraining begeleiden en ook mensen die van de hoofdstad Skopje en de Matkakloof willen genieten. Het is er zoooooo mooi!
Wil je er iets van zien? Kijk dan op www. AenSTravel.nl voor informatie en foto's of mail mij als je meer wil weten! info@AenSTravel.nl

Hartelijke groet, Angela
Naam: angela
Datum: 14 april, 18u17
Reactie: Dank je Gerda Maria, ik word stil van je reactie en de tranen springen in mijn ogen.

Wel, het is er zo mooi en het voelt daar zo goed. Ik hoop dat anderen dit ook willen ervaren.

Bedankt! En een heel hartelijke groet, Angela
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 april, 14u35
Reactie: Lieve passioneel promotende Angela,

Ik had reeds eerder op jouw Vreugdevol stemmende wens gereageerd doch om één of andere reden is die niet gepubliceerd.

Toch vond en vind ik jouw wens zo boordevol inspirerende en motiverende levenslust zitten dat ik niet anders kan/wil dan een tweede poging te wagen om mijn bewondering voor jouw initiatieven via dit wensenboek te uiten.

Enkel het lezen van jouw wens bracht mij reeds in een heerlijke aanlokkelijke vakantiesfeer met alle daarbij horende Goed-Gevoel-kriebels, paradijselijke visualisaties en andere geneugten die een mens vleugels en bevrijdende gevoelens geeft …

Toen ging ik op jouw website kijken en daardoor werden deze heerlijke gewaarwordingen versterkt.
Ik waande me gelijktijdig in Turkse en Griekse oorden... héél bijzonder diepgaand werd die ervaring tijdens het kijken en luisteren naar het muziek & dansfragment.

Het is dat ik, na vele jaren van veelvuldig reizen langs Aardse Paradijsjes, reeds enige tijd mijn keuze heb gemaakt om een standvastige uitvalsbasis op te bouwen in het Paradijslijke Fuerteventura, alwaar ik me 'thuiser dan thuis' voel want anders had ik me zonder slag of stoot daadwerkelijk laten aantrekken en meeglijden door en in jouw magische, bezielde aanbod.

Maar wie weet, ooit wil ik misschien toch nog eens elders herbronnen en/of anders geaarde, bevredigende levenslust-kriebels opsnuiven en dan sta jij op dit moment met jouw aanbod toch wel in mijn Top 3 lijstje.

Mijn bewondering voor jouw aanbod én aanpak is groot, immens groot...
want ik weet als geen ander dat het héél véél moed, doorzettingsvermogen en consequente aanpak vergt om het soort resultaten te boeken die jij thans boekt.
Respect en een hele diepe sierlijke buiging daarvoor ;-) ;-)

Bedankt om Jouw wonderlijke-welzijns-wens via dit wensenboek met ons te delen.
Ik weet zeker dat er mede Dankzij jouw inzet nog héél véél tevreden reizigers langs Macedonische wegen zullen trekken.

Het is ook Jou héél oprecht gegund om dagelijks de bevredigende vruchten van jouw inspanningen te mogen proeven, voelen en aanschouwen.

Geniet van Jezelf!
Geniet van de Anderen!
Geniet van élke blik die je op onze gezamenlijke wensrealisaties mag richten!
Geniet van alle welgemeende complimenten die jouw richting uitkomen!
Geniet van het Genieten!


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Angela
Datum: 12 mei, 12u12
Reactie: Hai Jennie,

De planning staat denk ik het duidelijkst op de bedrijfsfacebooksite. Je komt hier makkelijk op via de website, www.AenSTravel.nl. Links onder aan de pagina staat de bekende blauwe F, als je daar op klikt kom je erop. De 20e juni hebben we een 'vitaliteitsweek' gepland en de week erna een week voor singles. Wellicht kun je mij mailen dan kan ik je zo alle mogelijke data sturen. Info@aenstravel.nl De website geeft ook veel informatie met 3 pagina's met foto's bij Galerij en er staat veel bij Informatie. Kijk maar eens of mail me gerust als je vragen hebt.

Ik hoop tot ziens!

Hartelijke groet, Angela
Naam: Jenny Peppelenbos
Datum: 10 mei, 14u09
Reactie: Zou best eens kunnen dat ik meega.Ik wil daar al heel lang naartoe Angela.Laat mij weten hoe je planning ervoor staat dan zal ik kijken of ik het kan inpassen in mijn programma.Vroendelijke groet,Jenny Peppelenbos

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: