Archief van oktober 2006

Archief

Kunstenaar: Francine van Hove. Schilderij: Les dimanches de la Rochelle.

Naam: Rosita
Datum: 31 oktober, 17u06
Reactie: Beste Geert, ik was op de lezing in de Boskant in Den Haag en heb erg genoten van je. Succes. Warmte groet Rosita.
Naam: Steenhoudt Katja
Datum: 31 oktober, 15u38
Reactie:
Naam: Carlina Hartogh
Datum: 31 oktober, 12u17
Reactie: Complimenten voor de wijze waarop u uw lezing heeft gepresenteerd in De Boskant in Den Haag, op 25 oktober jl. Wij hebben genoten! Fijn dat u als begaafd spreker nu zelf op de planken staat. Ik vind u een prima (niet-Joodse) kabbalist die met veel humor en kennis de kabbala "aan de man" kan brengen. Wij gaan vast nog veel meer over en van u horen. Ga zo door!! Shalom.....
Naam: Theo Wierema
Datum: 30 oktober, 14u44
Plaats: Montfoort
Reactie: Beste Geert, Ik heb genoten van de avond in De Boskant in Den Haag. Hoorde dat ook het publiek erg enthousiast was.
Naam: Laura Jansen
Datum: 30 oktober, 01u02
Plaats: Haastrecht
Reactie: He, Geert, Het was een prachtige middag, een echt onvergetelijk gebeuren, de opening van de tentoonstelling in Haastrecht. Iedereen was heel blij met de toespraak, het was leuk, bedankt, Laura.
Naam: Rob Luckerhof, Kennemer Boekhandel
Datum: 28 oktober, 11u23
Plaats: Haarlem
Reactie: Beste Geert, Onze dank! Je hebt voor een fantastische, inspirerende avond gezorgd door je lezing in onze boekhandel. We krijgen ook heel veel enthousiaste reacties. En we vonden het zelf zeer boeiend. Hartelijke groet, Rob Luckerhof
Naam: Brian Doyle
Datum: 28 oktober, 10u54
Plaats: Leuven
Reactie: Beste Geert, Proficiat met de verkoop van de rechten aan Duitsland en Polen!! Groeten en een fijn weekend, Brian.
Naam: Mysha Wigboldus
Datum: 25 oktober, 21u55
Reactie: Hallo Geert Kimpen, ik ben op uw site op zoek naar het 10 stappenplan, maar kan het helaas niet vinden. is het uitgebreider dan in het maandblad 'Onkruid' staat deze maand? Misschien wilt u het naar mij mailen? Vriendelijke groet, Mysha Wigboldus.

Antwoord:
Naam: Alline van Os
Datum: 25 oktober, 17u38
Reactie: Beste Geert, Recentelijk heb ik dit boek cadeau gekregen van mijn zoon van 1,5....(op aanraden van zijn vader!) Ik kan niet wachten om de wijsheden in me op te nemen en natuurlijk weer te delen met mijn zoon. Helaas ben ik nog niet zo thuis in de Kabbala en alle verwijzingen. Is het mogelijk om de woordenlijst naar mij op te sturen zodat ik het als referentie erbij kan houden? Dat leest een stuk prettiger dan het opzoeken op internet! Hartelijke groeten, Alline van Os.

Antwoord:
Naam: Ria van Lent
Datum: 25 oktober, 16u30
Reactie: Hallo Geert, Wat een succes en wat een geweldige reacties. Ik heb het boek ook bijna in een keer uitgelezen. Een heel bijzonder boek en op een fantastische manier geschreven. Wat een talent. Ik hoop nog heel van je te mogen lezen. Hopelijk kan ik er zondag bijzijn, bij je speech bij de opening van de tentoonstelling in Haastrecht. Veel liefs,je trouwe fan, Ria
Naam: Wilma Post
Datum: 22 oktober, 23u12
Plaats: Twijzelerheide
Reactie:

Antwoord: Beste Wilma, dankjewel voor je prachtige feedback op het boek en de lezing. Wat je vraag betreft; mijn lezingen worden geboekt door Saneva, die je kunt bereiken op volgend emailadres; sandra@kabbalisten.com. Het allerbeste toegewenst, Geert.
Naam: Marja Voogt
Datum: 21 oktober, 19u03
Reactie: Lieve mensen, In het blad Onkruid nr 174 2006 stond een boeiend artikel over het boek De Kabbalist. Ook stond erin vermeld dat een 10-stappenplan betreft de Kabbala op deze site uitgebreid te lezen zou zijn. Zie ik iets over het hoofd??

Antwoord: Beste mevrouw Voogt, Hartelijk dank voor uw belangstelling en uw lieve feedback. Het klopt dat er op de website een 10 stappen plan staat, dat gratis is te downloaden, maar dit is exclusief voor de mensen die een lezing over De Kabbalist hebben bijgewoond.
In de agenda op de website http://www.dekabbalist.nl/agenda.html
vindt u de data waar de lezingen plaatsvinden. Wellicht is er iets bij in uw buurt. Hartelijke groet, en graag tot ziens, Geert Kimpen.
Naam: Danielle Karina Jansen
Datum: 20 oktober, 20u20
Plaats: Rotterdam
Reactie: Goede avond, ik schrijf u deze mail omdat ik ook de weg van het kabbalisme wil bewandelen, dit mede door mijn aantrekking tot Madonna (de ster) en ook De Madonna. Ik heb het boek gehuurd en ben nu halverwege, dit geeft me kracht en moed om verder te gaan met mijn passie, onder andere ook natuurreligie. Ik weet van de lezing in de bibliotheek te Rotterdam, waar ik ook zeker heen ga om meer te horen over de kabbala. Love and light, Danielle.
Naam: Alie De Jonge
Datum: 16 oktober, 21u24
Reactie: Dank voor het schrijven van een prachtig boek. Ik heb het boek het afgelopen weekend gelezen en moet het zeker nog een keer lezen. Het zit vol prachtige gedachten. nogmaals dank, Alie
Naam: Helen van der Kroef
Datum: 15 oktober, 22u30
Plaats: Den Haag
Reactie: Ik kom met een groepje van onze yoga club naar je lezing in De Boskant in Den Haag. Veel succes met de lezing, ik heb het boek gefascineerd gelezen! Met vriendelijke groet, Helen van der Kroef.
Naam: Margon van den Berg, Phoenix Publicity
Datum: 15 oktober, 14u07
Reactie: Ben je boek aan het herlezen. Beslist geen straf. Zelfs leuk om het voor een tweede keer te lezen. Nu ken ik ook de ontstaansgeschiedenis. Nu lees ik ook hoeveel je van jezelf in Chaim verweven hebt. Grappig. groet, Margon
Naam: Annette van der Steen - Langerhorst
Datum: 12 oktober, 12u41
Plaats: Uffelte
Reactie:
Naam:
Datum: 10 oktober, 14u46
Plaats: Antwerpen
Reactie: Dag Geert, Wat een aangename ervaring ! Ik heb juist je fantastische boek uitgelezen, bijna in 1 trek door (want het huishouden riep ook nog) en ben nog steeds onder de indruk. Het was zeer boeiend en onderhoudend geschreven, het onderwerp daar kende ik niets van maar geen probleem de verhaallijn liep er zo gemakkelijk door .Wat een opzoekwerk heb je toch gedaan ! Ik wens je nog veel succes toe met je schrijversstiel en kijk al uit naar je volgende boek. Dank u. Als ik je tegenkom krijg je een dikke kus.
Naam: Evelien Brunninkhuis
Datum: 10 oktober, 12u02
Reactie: Hallo, Ik las in de Para-Visie dat U in Driebergen komt. Ik was benieuwd,of U ook nog eens richting Het Oosten een lezing gaat houden. En zo ja,,dan zou ik graag willen weten, wanneer en welke datum. Groet van Evelien Brunninkhuis.


Antwoord: Op http://www.dekabbalist.nl/agenda.html vind je alle lezingen die voorlopig geboekt zijn. Misschien is daar al eentje in jouw beurt bij? Er komen regelmatig nieuwe data en plaatsen bij, dus vroeg of laat is er ongetwijfeld een lezing in jouw beurt! Graag tot dan, Het allerbeste toegewenst, Geert Kimpen.
Naam: Natasja Kuipers
Datum: 9 oktober, 11u19
Reactie:
Naam: Ria van Bakel - Van Dam
Datum: 8 oktober, 20u24
Reactie: Ik heb met veel interesse Uw site gelezen en ben weer wat wijzer geworden. Een hartelijke groet en veel liefde toegewenst.
Naam: Gijs Geers@lycos.nl
Datum: 8 oktober, 18u01
Plaats: Rotterdam
Reactie: Hi Geert, Een poosje terug kreeg ik een mailtje dat je nieuwe boek op het punt van uitkomen stond. Ik heb het toen meteen besteld. Veel te lang heeft het op mijn nachtkastje gelegen, maar deze vakantie vond ik dan eindelijk de tijd om het te lezen. Wat een schitterend boek! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit meer van een boek genoten heb dan van dit boek. Op de internetsite las ik ergens dat de Kabbalist vergeleken werd met de Da Vinci Code. Toevallig heb ik me na het lezen van jouw boek op dat boek gestort. Inderdaad ook een imposant werk, maar het haalt het niet bij de heerlijke rust die de Kabbalist uitstraalt. Ademloos ben ik erdoorheen gevlogen en nu het inmiddels toch alweer een poosje geleden is dat ik het gelezen heb, wil ik eigenlijk weer van voren af aan beginnen. Maar dat gaat niet, want ik leen het telkens uit aan mensen met de mededeling dat ze het echt moeten lezen. Goed, het mag duidelijk zijn; Ik ben onder de indruk van je werk! Terwijl ik het las, op mijn vakantie in Griekenland tussen de prachtige bergen en landschappen, stelde ik me steeds voor hoe fantastisch dit boek zich zou lenen om een speelfilm van te maken. Waarschijnlijk is die gedachte ook al bij jou opgekomen. Wat mij betreft moet die film er komen!

TOP

Delen: