Wensenboek / Wishbook

Read the introduction to the Wishbook in English here.

Onze wens realiseren, begint met hem te formuleren. Met hem hardop uit te spreken en kenbaar te maken aan de mensen om ons heen, en daarna aan de wereld en de kosmos. Op deze pagina kan dat!

Deze pagina is speciaal opgebouwd rond de boeken "Stap voor stap" en "Maak goud van je leven" en is bedoeld om jouw wens in de wereld te brengen.

Je kunt hier allerlei mensen ontmoeten die ook bezig zijn om hun wens te realiseren. Andere lezers kunnen rechtstreeks op jouw wens reageren.

Om iemand gemakkelijk terug te vinden, hebben we de deelnemers op alfabet ingedeeld.

Je kan ook met elkaar chatten. Je kunt vrienden en reisgenoten vinden. Je kunt elkaars coach worden of maatje.

Wensenboek / Wishbook

Naam: Rietje
Plaats: Beveren
Leeftijd: 67
Mijn wens

Mijn wens is om te kunnen/durven kiezen om weg te stappen recht in mijn eigen leven, los van het destructieve. Wens mezelf een liefdevolle , verbindende, eerlijke , oprechte relatie toe en een fijne , lichte leefplaats
Fan Naam: Fan
Plaats: België
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is een fantastisch fototoestel te kopen . Foto s maken van kleur en structuur in de natuur en die vast te leggen als print op stoffen. Daarbij wil ik een Shala plaatsen in mijn tuin waar ik een rustige ruimte creëer voor yoga en meditatie. Een oase van rust waar mensen zichzelf terug vinden en hun doel in hun leven. 🙏🏻🙏🏻
Naam: Chellebelle
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om een (koffie)huis / ontmoetingsplek te creëren waar mensen graag komen waar mensen rust vinden. Waar ze een luisterend oor vinden. Waar ze mogen zijn wie ze zijn. Waar ze tot zichzelf kunnen komen. Een plek waar even niks hoeft waar niks van je verwacht wordt. Waar je een gesprek kunt voeren maar waar ook stilte is. Een plek waar je inspiratie kunt vinden of geïnspireerd kunt raken.

Ik wens op deze plek mijn talenten te kunnen inzetten en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een wereld met meer zingeving, liefde, bewustzijn en rust.
gaiagirl Naam: gaiagirl
Plaats: Melbourne, Australia
Leeftijd: Young at heart
Mijn wens

Dear Matthew, my darling son.
My wish is for your heart to soften and to open to the love my heart radiates towards you and the love of your two brothers. May you come back into our lives. May the pain of the divorce of dad and me become part of the past, may you embrace the present .. the love we radiate and hold for you. We love you, we miss you.
Naam: owen
Plaats: nieuw buinen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Mijn wens is een groene stille plek waar wij met onze yurt kunnen verblijven.. gekoppeld aan een ruimte waar ik mijn spirituele trainingen op gebied van Chinese geneeskunde kan verzorgen.
Naam: Pien
Mijn wens

Ik ga nu goed voor mijn lichaam zorgen en stop met “ troost” eten.
Dat ik hierdoor mijzelf als een waardevol persoon ga zien en van mezelf ga houden
Naam: Ruth
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is dat ik vol energie mijn leven leef, krachtig en stralend. Mijn gevoel volgend, wetend waar voor te gaan. Dat ook mijn naasten gezond en gelukkig zijn.
Dat mijn long COVID over is en mijn leven stroomt.
Naam: Janneke van Oosteren
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat ik een succesvol kunstenaar ben die goed rondkomt van de opbrengsten van dit fulltime bestaan EN met deze succesvolle kunstwerken, retreats en kunstprojecten bevrijd ik mijzelf en andere uit het hoofd en breng ze naar hun eigen, kloppende warme hart.

https://www.jannekevanoosteren.nl/
Naam: Rebecca
Plaats: Oostende
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens zo veel goeds liefde en licht aan ieder mens , wezen , dier , plant al wat leven bevat hier op deze wereld en alle andere werelden in gelijk welk universum en ver daar buiten veel licht en liefde ❤️
Naam: Caro
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn man en ik voor 1 augustus dit jaar een lichte, ruime woning vinden met:
4 slaapkamers, tuin op het zuidwesten, bad, houten vloer, houtkachel en garage, met een vraagprijs van maximaal 425.000 euro aan de kust in de omgeving van Egmond/Bergen/Schoorl.
Naam: Linda
Plaats: Puttershoek
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn doel is om bij te dragen aan het herstellen van de vrouwelijke kracht in onze systemen. Omdat ik thuis ben geraakt in het bedrijfsleven en omdat bedrijven veel impact hebben op onze maatschappij, geeft mij dat richting. Ik draag bij aan female release in het bedrijfsleven. Dat doe ik door het coachen van vrouwen op sleutelposities, het inspireren van jonge vrouwen en het coachen van teams. Teams help ik bij het op een kwetsbare, veilige en compassie-volle manier met elkaar samenwerken. Ik draag bij aan het herstellen van de balans tussen kracht en kwetsbaarheid, doelgerichtheid en intuïtie. Van hard werken, naar werken met je hart.
Commentaar

Om hier verder over te sparren nodig ik je van harte uit om contact op te nemen via linda@limoco.nl
Caroline Naam: Caroline
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 45
Mijn wens

In leef en werk als kunstenaar in overvloed. Vanuit intuïtie en gevoel maak ik kunst die anderen raakt, inspireert, troost, hoop geeft en heelt. Ik voel ruimte en vrijheid om mijn leven in te richten zoals ik dat wil en mijn authentieke zelf te kunnen zijn.

Insta: @carolinekastelijn
www.carolinekastelijn.com
Naam: Liz
Mijn wens

Mijn wens is dat ik rust en ruimte ervaar om in flow aan mijn poëzie te werken. Er zijn voldoende middelen om dit in stand te houden waardoor ik vrijheid ervaar, me kan opladen en me geïnspireerd en zorgeloos voel. Mijn bundel wordt dit jaar uitgegeven en biedt mensen troost, inspiratie en herkenning. Ik draag moeiteloos en met plezier voor uit eigen werk en heb een uitgever die me ondersteunt en stimuleert.
Naam: Adriaan
Mijn wens

Mijn wens is om een bestseller te schrijven.
Odine Naam: Odine
Plaats: Venlo
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is dat ik mijn geld kan verdienen met mijn eigen bedrijf "Odine Coaching & Training en mijn passie ga leven door anderen te helpen om weer contact te maken met hun gevoel, je innerlijke kracht, waardoor ze meer energie ervaren. Ze zullen zichzelf opnieuw vinden en meer rust en kracht ervaren.
Naam: Hes
Plaats: Leiden
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wens me te verbinden met mensen die mij waarderen om wie ik ben en niet op basis van hoe zij willen dat ik ben. Ik wens dat de waardering zakelijk ook in de vorm van een ruime financiële vergoeding komt. Ik wens bij te kunnen dragen aan een samenleving met veel creatiekracht, helderheid en vrolijke energie
Naam: Paul
Plaats: Rijswijk
Mijn wens

Ik wens een fijne nieuwe woning. De woning is betaalbaar, ruim en licht, rustig en stil, comfortabel en energie zuinig, nabij faciliteiten en natuur en ik heb goed contact met buren. Ik voel me er thuis, kom tot rust, ik ben er graag, mensen komen graag op bezoek en ik ben er blij.
Naam: Stephanie
Plaats: Eindhoven, NL
Leeftijd: 39 jaar
Mijn wens

Ik ben dankbaar dat de liefde en het witte licht, die ik nu al een paar weken door mijn lijf voel stromen, steeds meer de ruimte pakt en uitstraalt in en naar alles en iedereen om me heen, wat zich vertaald in volop levensenergie in mij, en om me heen, en in compassievolle relaties die mij en anderen laten groeien.

Ook ben ik dankbaar dat we ons huisje, midden in een groot veldbloemen veld, met heerlijke sauna, zwemvijver, eigen moestuin, grote ontbijttafel voor alle weekend ontbijtjes met al onze kinderen en hun toekomstige partners en hun kinderen gecreëerd hebben.

En ik ben dankbaar dat we een stabiele basis van rust, veiligheid en harmonie voor 1 ieder in ons (samengestelde) gezin(sleven) gecreerd hebben, waarbij we allemaal helder onze grenzen weten aan te geven en elkaar volledig zien, voelen, horen en accepteren zoals we zijn en intens genieten van elkaars gezelschap.
Naam: Fran
Plaats: Oss
Leeftijd: 58
Mijn wens

Ik wil met kinderen 'werken'.
Met gevoelige niet gezien en niet gehoorde kinderen. Kinderen die denken dat ze niet goed genoeg zijn. Ik wil ze laten voelen dat ze niet alleen zijn, dat ik ze herken en erken. Dat de geheimen waar ze mee rondlopen en waardoor ze niet vrij zijn, aan mij verteld mogen worden. Ook zonder woorden zal ik ze aanvoelen. Ik weet dat ik dat in me heb. Van baby tot tiener zal ik er voor ze zijn.
Door hen te zien zal ik mezelf zien. We zullen daardoor allebei genezen.
Het zou mooi zijn daar uiteindelijk geld mee te kunnen verdienen. Van straf naar beloning.. Van pijn en negatief schakelen naar fijn en positief. Ik ga ervoor!
Tom Naam: Tom
Plaats: Pijnacker
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mensen in-zicht verschaffen in waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Het pad dat we bewandelen heeft de bestemming Zelfliefde en elk uitzicht onderweg, juist ook die we niet mooi vinden zoals een ziekte, is een prachtige richtingaanwijzer. Wanneer we naar binnen kijken, kunnen we werkelijk helen. Er is niks mis met medicijnen zolang we die gebruiken waar ze goed voor zijn ... symptoombestrijding. De ware kernoorzaak is altijd een 'angstpatroon' in jezelf.
Pak dat patroon aan en het leven zal snel een ander spiegelbeeld tonen.

Met meer in-zicht zal er veel minder lijden zijn.
En op het pad naar zelfliefde, wandelen we nooit alleen.
Naam: Corina
Plaats: Castenray
Leeftijd: 56
Mijn wens

Dansend door t leven, wonen in groene omgeving, kinderen en vrouwen met meer vrijheid en zelfstandig kunnen zijn met ontspanning in de deelname maatschsppij meer passievol inkomsten uit energie licht werk
Kerk werken en wonen ook.
Huub Fest Naam: Huub Fest
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 73
Mijn wens

Ik wens iedereen een goed en gezond 2022 toe.
Dat het een geweldig, creatief, inspirerend jaar mag worden en proberen positief in het leven te blijven staan.
Ralph & Iyah Naam: Ralph & Iyah
Plaats: Warmond
Leeftijd: 24
Mijn wens

Onze wens is om in de eerste week van Februari 2022 een eigen huis te hebben wat op onze naam staat. Ons huis bevind zich op loopafstand van Koudenhoorn, Warmond en heeft drie kamers. Daarnaast heeft ons huis een aparte badkamer en keuken. In de badkamer staat een bad waar wij met z'n tweeën makkelijk in passen. Het huisje is meer dan 50 jaar oud en ziet er sprookjesachtige uit. Het huisje is omringd door bomen en natuur.

We willen inkomsten genereren door het organiseren van ceremonies en door onze creativiteit te uiten doormiddel van kunst. Dit houdt in schilderen, tekenen, schrijven en haren knippen.
Met onze kwaliteiten willen we een kerkgenootschap oprichten zodat we mensen kunnen verenigen in Liefde en eenheid. Hiermee willen we bijdragen aan de nieuwe tijd en het eenheidsbewustzijn.
Met onze inkomsten willen we al onze behoeften kunnen voorzien en daarnaast minimaal €500 kunnen sparen zodat we steeds meer mensen kunnen bereiken met onze gaven.
Wij willen ten alle tijden samen zijn in Liefde.
We willen op deze manier ons kind verwelkomen op deze Aarde in de lente doormiddel van een ''Free Birth'' in ons eigen huis. We willen dat ons kind en de kinderen die zullen volgen op deze manier een krachtige en natuurlijke opvoeding meekrijgen waardoor ze hun licht mogen laten schijnen over deze wereld en de Liefde die ze van ons gekregen hebben door mogen geven waardoor zij en wij een Liefdevolle bijdrage zijn voor de medemens, de wereld en het universum.
Commentaar

Wij zijn het universum dankbaar.
Naam: Bast
Plaats: Limburg
Leeftijd: 55
Mijn wens

Geert Kimpen ontmoeten.🤭
Hulp om mijn boek te starten en wellicht voor toekomst dit uit te brengen
Krijg niets dus feitelijk nog hiervan op Schrift gesteld dat frustreerd ik roep al 25 jaar tegen iedereen en mezelf dat ik mijn verhaal willen laten zien en horen.
Ben daar nu toch voor in zelfs na 25 jaar dromen over dit hoop ik dat deze in vervulling hopelijk gaat komen wel nu❤🙏🧡🌈
Naam: eva
Plaats: coimbra - portugal
Leeftijd: 45
Mijn wens

Desejo ter um emprego onde seja respeitada e valorizada.
Desejo sentir satisfação e realização profissionais.
Desejo ter companhia de pessoas que me amem.
Mick Naam: Mick
Plaats: Loosdrecht
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens dat ik eindelijk het boek ga afmaken, wat ik al beloofd had aan mezelf tijdens een stilte weekend met Geert jaren geleden. Door pech en harde lessen des levens, is het steeds op de achterbank beland. De liefde voor het schrijven blijft altijd, en nu alle flarden van schrift laten samenkomen, en misschien toch hulp gaan zoeken om dit echt een vorm te gaan geven.
Naam: Mark
Plaats: Breda
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens dat ik veel beter bij mezelf kan blijven, dat meningen en gedrag van anderen mij niet meer beïnvloeden zodat ik een stabieler persoon en vooral vader kan zijn.
Naam: Annette Oomen
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Ik maak samen met anderen theaterstukken over levensthema’s
De onderlinge verbinding tussen de deelnemers en medeogen naar elkaar toe is leidend.
Naam: Henriët
Plaats: Dalfsen
Leeftijd: 52
Mijn wens

Ik wens een man in mijn leven waar ik heel veel van hou en die mij 100% neemt en van mij houdt zoals ik ben!
Naam: Tamara
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens dat mijn scheiding op hele korte termijn rond is. Voor het einde van deze maand. Zonder gemanipuleer van mijn ex. Netjes afhandelen zodat ik er schuldenvrij uit kom.
Naam: Eric Simons
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 55
Mijn wens

Een mooi groot (groter) huis, ietwat meer in het groen, waar ik ruimte heb mijn creative beroep uit te oefenen.
En wat voor mij betaalbaar is.
Naam: Evelyne Scheps
Plaats: Hoogeveen
Leeftijd: 64
Mijn wens

Naast mijn kanker overwinnen heb ik nog een gele grote wens:
Een semibungalow grenzend aan of vlakbij natuurgebied met drie slaapkamers.
Vanwege mijn gezondheid ,geen trappen. Den Bosch cq noordelijke/oostelijk in de buurt van Den Bosch.
Een kamer mag dan mijn domijn worden omdat ik mijn dromen om te schilderen en te schrijven nog altijd koester.
Commentaar

Mijn vaardigheden en talenten biedt ik hierbij aan als tegenprestatie.
Ik ben klassiek homeopaat en voedingstherapeut. Heb mij verdiept in hoe mijzelf staande te houden met kanker. Ik leef al ruim zeven jaar langer dan artsen mij hadden gegeven. Ik was ooit spreker en gaf workshops. Indien mijn gezondheid het toe laat zal ik dat opnieuw met liefde doen.
Mijn grootste uitdaging op dit moment:
Ik strijd al bijna acht jaar tegen de discriminerende houding van verzekeraars en de onrechtvaardigheid van het niet willen vergoeden van levensreddende behandelingen in het buitenland. Ik wil een stem zijn en een lans breken niet alleen voor mijzelf voor ook voor mijn lotgenoten!!
Naam: Bast
Plaats: Limburg
Leeftijd: 55
Mijn wens

Wens, Bewuster leven in Vrijheid, Blijheid, Compassie in de Wereld.
Centrum waar dit bewust geleefd en vorm krijgt,fijne mensen die hierin samen werken.
Licht en liefdevol.
Naam: Tamara
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is dat ik zeer snel een woning voor mij en mijn kinderen vindt in mijn woonplaats. Zij verdienen een beter thuis. In een fijne, nette buurt. ♥️
Naam: Awina
Plaats: Westervoort
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is een liefdevolle relatie met een man die mij gorgeous vindt, mooi van buiten en binnen. Die onvoorwaardelijk van mij houdt en ik van hem. Met wie ik kan lachen en huilen en samen oud mag worden (ooit). Die mij helpt een beter mens te zijn en die ik mag steunen om een betere versie van zichzelf te laten zien, om zo samen de wereld een beetje mooier te maken. Iemand met wie ik op 1 lijn zit, kortom mijn andere helft.
Naam: Katelijne
Plaats: Hasselt Belgie
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens, verbinding. Een centrum oprichten, gebouwd samen met creatieve mensen, kunstenaars om mensen samen te brengen voor ontspanning, rituelen, yoga, meditatie, sport, qigong, schilderen, welness, stilte, dans, ... Een plaats van ont-haasten en ontmoeten. Zonder ook maar een ogenblik aan het financiële te hoeven denken. Nemen als je het nodig hebt en geven als je het kan.
TImeTravelr 333 Naam: TImeTravelr 333
Plaats: Here, there and everywhere
Leeftijd: Timeless
Mijn wens

Dat de 7 zinderende zaterdagen van 2021 doorgaan 🙏👌✨
Commentaar

“Wie iets waagt, verliest even zijn houvast,
Wie niets waagt, verliest zichzelf...”
Soeren Kierkegaard
Naam: TS
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is dat ik snel een nieuwe woning vind in mijn huidige woonplats. En dat mijn echtscheiding fatsoenlijk verloopt, zo snel mogelijk.
Mirre Naam: Mirre
Plaats: Groningen
Mijn wens

Echt, ik heb al zoveel jaren een wens! Stilletjes sluimert hij op de achtergrond, soms nauwelijks hoorbaar, dan weer duidelijk. Nu ik zonder werk zit en van een dierbare vriendin het boek "Stap voor stap, van WENS naar werkelijkheid" kreeg kan ik er niet meer omheen! Dit is mijn wens: ik schrijf graag over het leven én ik fotografeer. Mensen, een sfeer, iets wat me ontroerd, ervoor reizen is nóg mooier! Ik zou dolgraag het schrijven en fotograferen professioneel combineren. Een column in een blad of op een site, waarin ik schrijf over het leven met alle ups en downs, met daarbij een treffende foto die raakt. Hierdoor verbinding maken met mijn medemens als hoger doel. Ik gooi mijn wens nu het universum in en hoop met heel mijn hart dat hij zich manifesteert!
Naam: Dorine
Plaats: Valkenswaard
Leeftijd: 63
Mijn wens

gisteravond het boek aan de oever.... uitgelezen. Voel me verward en heel intens dat er iets in mij veranderen wil.
Mijn wens: mijn pad vinden; dat ik me niet meer laat afleiden door aardse en maatschappelijke beslommeringen, het is uitputtend . Dat ik kan vinden hoe ik mezelf niet meer verlies.
Lieven Naam: Lieven
Plaats: Oudegem
Leeftijd: 47
Mijn wens

Met een leuke vrouw 23-53j kerst avond te vieren bij haar , aangezien ik in een halve verhuis zit.

Warme groet

Lieven
Commentaar

U mag mij een mailtje sturen met foto
Dank u
Betty Naam: Betty
Plaats: Maastricht Nederland
Leeftijd: 60
Mijn wens

Geen onenigheid, ruzie, oorlog of andere vormen van onvrede meer in de wereld zijn. Dat iedereen elkaar in zijn/haar waarde laat. Leren in plaats van veroordelen. Dat we met zijn allen een grote stap voorwaarts in de evolutie mogen maken. De beste stap ooit...
Lieven Naam: Lieven
Plaats: Oudegem Belgie
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik wil met mijn exentrieke muziek instrumenten de mensheid ontroeren en wil graag dit met humor combineren.
Alle tips en brainwash ideën welgekomen.
Naam: Julia
Plaats: Nederland
Leeftijd: 22
Mijn wens

Ik wil al het licht vieren! Ik wil mijn liefde voor het licht delen, al het licht dat ik zie aan anderen laten zien, en dansen, zingen om het licht te vieren! Ik wil anderen uitnodigen om in hun eigen licht te stappen en elke stap vieren!
Ik wil mijn vleugels voelen leven, en anderen hun vleugels laten zien!
En alles in het licht. Ik wil bijdragen aan de enorme explosie van licht!
Naam: winnifred
Plaats: Overberg
Leeftijd: 63
Mijn wens

Dat alle autos uit alle steden zijn, dat er weer meer paarden zijn waar we op rijden. Dat de stad vergroent, en er buiten de stad transitie plekken zijn voor vervoer. Dat alleen noodzakelijke asfalt wegen er zijn, en dat deze geluidloos zijn. Dat er veel meer dieren zijn in de stad, er super veel geknuffeld wordt en daar alle tijd voor is. Dat dieren hun natuurlijk leven kunnen leven. En wij massaal zelf voorzienend en groen leven en het systeem van materieele productie stopt. Dat vertrouwen in elkaar zo is gegroeid dat de wapens vernietigd worden. Dat we zijn als kinderen maar met een volwassen wijsheid.
Stana van Ginkel Naam: Stana van Ginkel
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 49
Mijn wens

Realiseren van een COPD gespecialiseerde zorg-en verpleeglocatie in Den Haag aan zee.
Naam: Skyefire
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 26
Mijn wens

My wish is to live this life to the fullest, travel this world and make it a better place, and make many awesome friends!
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam- Nederland
Leeftijd: 57 jaar
Mijn wens

Familielevensverhalen/ Deelpersoonlijkhedenlevens-verhalen/scenario/ Toneelstuk schrijven.

Archeologiemagazine weer in de toekomst.

Eindelijk een samenvattend diagnose van psychologe.
Naam: Santalaki
Plaats: Gereece Andros
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is dat de Refugees van Syrië het symbool worden van de nieuwe aarde. Dat dit verstoten volk een dorp toegewezen krijgt om een nieuw leven op te bouwen.Een dorp genaamd HOPE VALLEY waar ze in eigen voorziening kunnen leven. Landbouw en ambachten kunnen beoefenen. Waar ze veilig zijn om te genezen, waar ze op een nieuwe manier met de aarde en met elkaar leren omgaan. Als wij als lichtwerkers dit voor mekaar krijgen dan begint de nieuwe tijd. Dan gaan onze harten werkelijk open en maken we het verschil.
Naam: Ezra
Plaats: Kontich, België
Leeftijd: 19
Mijn wens

Gelukkig zijn, spiritualiteit ontwikkelen en mensen helpen iets bij te leren in hun leven. Ik zou graag sport aanleren aan andere mensen en hun tegelijkertijd ook wijsheid meegeven.
Naam: Ellen
Leeftijd: 63
Mijn wens

Mijn hartewens is dat we vanuit gelijkwaardigheid hier op aarde leven, dat we respect hebben voor de aarde en dat we ons bewuster zijn hoe we met haar omgaan.. mijn startpunt is werken met kinderen op een luchtige, creatieve wijze.
Sandra Gruisen Naam: Sandra Gruisen
Plaats: Sittard
Leeftijd: 50
Mijn wens

een huis met een ruime lichte praktijkruimte omgeven door een rustgevende bomentuin in Sittard e.o
Met Jin Shin Jyutsu en astrologie wil ik mensen behandelen c.q.coachen voor verlichting of herstel van ziekte/klachten zodat iemand weer kracht, vitaliteit en vertrouwen ontvangt om op zijn/haar beurt het gewenste leven/missie/droom te kunnen volgen.
Naam: Roza
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 52
Mijn wens

Vrij zijn in mij.
Marsha Naam: Marsha
Plaats: Beers
Leeftijd: 47
Mijn wens

Een vrij toegankelijke, niet commerciële healing garden ontwikkelen obv permacultuur principes, waar iedereen zich welkom voelt en er ruimte is voor stilte en echt contact
Naam: Nico
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 56
Mijn wens

Ik wil ZIJN. Niet IETS zijn, maar gewoon ZIJN.
En vanuit dat zijn wil ik me laten aanraken door de verwondering voor het bestaan, en daaraan uitdrukking geven in woord en stem/klank, zodat daardoor ook weer andere mensen aangeraakt kunnen worden.
Ik wil daarbij ook een luisterende bedding zijn voor anderen om tot rust te komen, en om rust in onrust, orde in chaos en troost in wanhoop brengen.
Angelique Versteeg Naam: Angelique Versteeg
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 53
Mijn wens

Deze week ga ik met mijn zielsverlangen naar buiten treden, via mijn nieuwe bedrijf Leef je missie!
Hierin inspireer en help ik mensen hun levensmissie te verkennen en vorm te geven. Mijn hartewens is om samen een maatschappij te creëren, waarin we elkaar met onze unieke talenten verder helpen met volgende stappen.
Al jarenlang wilde ik dit op gaan zetten, voelde zo sterk dat het erom gaat dat we onze unieke levensmissie vinden en deze oppakken. Ik heb jouw boeken verslonden Geert. Dank!
Naam: JK2
Plaats: Zele
Leeftijd: 61
Mijn wens

ik zou de innerlijke rust willen vinden in mezelf en
willen leven alsook mijn hart willen open stellen
voor mezelf en de buitenwereld
Naam: Stigma
Plaats: Destelbergen België
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wil mijn boek uitgeven "Liever zot dan zombie". Over de weg naar twee psychoses, gedwongen opnames, ervaringen in de psychiatrie, bedenkingen over medicatie, de manier waarop onze samenleving werkt en hoe het anders kan. Er staan ook liedjesteksten van mij in, die over onder andere deze onderwerpen handelen. Ik wil een bijdrage leveren aan een" nieuw" soort denken en samenleven. Ik wens te leven in een liefdevolle wereld. Voor iedereen! Stigma wordt mijn "artiestennaam", Eens de psychose voorbij is ben ik geen psychoot meer, maar het stigma steekt hier en daar wel eens de kop op.
Commentaar

Creatief ben ik wel, maar helemaal niet goed in administratie en techniek. Ik ben van plan beroep te doen op "Parisbooks" uitgeverij voor hulp. Alle tips en hulp zijn van harte welkom!
Naam: Amelia
Plaats: Hilvarenbeek
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is dat Corona niet wordt gezien als bedreiging maar boodschapper van de nieuwe tijd waar de oude wijsheden het al over hadden. Wij zijn er klaar voor om samen beter te zorgen voor onszelf en moeder aarde. Saamhorigheid en liefde zijn voor mij de sleutelwoorden of de deur te openen naar de nieuwe tijd.
Naam: Sandra
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wil het verhaal, die in mijn hoofd zit, transformeren tot een roman in boekvorm waar ik de tijd voor wil nemen en trots op kan zijn!
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam- Nederland
Leeftijd: 55 jaar jong
Mijn wens

Dat mijn gezondheid nog beter wordt. Dat ik genoeg energie en motivatie heb om mijn eerste boek een novelle, een satire te voltooien.
Commentaar

Ruim ervaren dichteres als hobby.
Naam: Ron
Plaats: Doorn
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik heb werk en ruim voldoende financiele middelen, ben gelukkig en trek geluk aan en wens dit voor alle mensen die het nodig hebben.
Commentaar

No comment
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam- Nederland
Leeftijd: 55 jaar jong.
Mijn wens

Vreedzame kerstdagen en lees- en schrijfplezier in 2020. De beste wensen.
i.beukers Naam: i.beukers
Plaats: Tuitjenhorn
Leeftijd: 63
Mijn wens

Mijn boek over mijn persoonlijke verhaal rond seksueel misbruik is uitgegeven,breed in de markt gezet en er is veel belangstelling voor.
Marisca Naam: Marisca
Plaats: Luttenberg
Leeftijd: 54
Mijn wens

Een wereld waar mensen gewoon mens mogen zijn. Geen economisch product, maar mens. Zijn wie ze in wezen zijn, liefdevolle wezens. Heel graag wil ik dit in eerste instantie mogelijk maken voor mensen met de ziekte dementie een veilig huis en/of omgeving te bieden waar we hen de mogelijkheden bieden om op hun eigen wijze die delen van hun leven te transformeren die een overgang in vrede en rust nog in de weg staan.
Commentaar

Ik draag de stichting Dementie anders Bekeken een warm hart toe. De stichting is op zoek naar een plek en financiële middelen om het Regenbooghuis, een spiritueel verpleeghuis te realiseren. Zelf draag ik bij door de stichting te promoten en door middel van Luisterkindafstemmingen.
Eveline Naam: Eveline
Mijn wens

Ik wens een internationaal inspirator te zijn die mensen weer in contact brengt met hun spirit, hun ziel, zodat ze weergaan leven vanuit hun hart, vanuit liefde en innerlijke kracht. Ik wil mensen bewust maken van het systeem van verhalen waarin we leven en ze door helende verhalen (weer) in verbinding brengen met hun ware zelf, waarbij ik ze wil inspireren via zelfliefde op de 4 niveaus van zijn naar een bezield leven in de 5de dimensie. Ik wil dit doen als schrijver, spreker, ontwikkelaar en vooral als mens.
Naam: Sanneanna
Plaats: Aldeboarn
Leeftijd: 28
Mijn wens

Ik wil de kabbalist verfilmen en regisseren
Naam: Marianne
Plaats: Almere. Nederland
Leeftijd: 71
Mijn wens

Eindelijk mijn levensverhaal schrijven. Also kind van alcoholistische ouders vraagt het leven andere vaardigheden van he. Namelijk leren leven in plaats van te overleven. Hoe maak je gezonde keuzes wanneer je niets anders hebt gekend dan chaos en onvoorspelbaarheid? Ik wil doorgeven wat ik geleerd heb door schade en schande in de hoop dit anderen te kunnen besparen.
Naam: NK
Mijn wens

Mijn wens is dat ik goed voor mijzelf zal zorgen. Gezonde voeding, geen alcohol en dagelijks beweging zal zoeken. Dat ik mijn boek afmaak en mijzelf bekwaam in leder bewerking.
Naam: Anne
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 66
Mijn wens

Mijn wens is een liefdevolle grote man te ontmoeten en een open en liefdevolle relatie aangaan waar ruimte voor samen en ruimte voor ieder alleen. Mijn pijn/ angst uit verleden oplossen. Niet meer weglopen maar aangaan. Ik ben het waard!
Petra Van Engelen Naam: Petra Van Engelen
Plaats: Essen / België
Mijn wens

Mijn wens is om mijn kunstwerken ( impressionistisch schilderen) meer te laten zien in de buitenwereld d.m.v. Expositie’s of andere mooie gelegenheden.
Naam: Ingrid
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn zoon de weg naar zijn moeder terug gaat vinden en dat het goed met hem mag gaan.
Ralph Naam: Ralph
Plaats: Leiden
Leeftijd: 22
Mijn wens

Ik wil een dame beminnen door haar met Liefde, zachtheid en tederheid te behandelen, zoals ik zelf ook behandeld wil worden.
Ik wil me daar volledig open en eerlijk instorten, en deze positieve energie de wereld in sturen om inspirerend te zijn voor anderen en het universum.
Naam: stijn
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is om een boomhuttenpark op te starten waar mensen in de natuur tot rust kunnen komen (met voldoende financieel rendement voor mijn gezin). Mensen worden beter van vertoeven in de natuur, contact hebben met elkaar en tot rust kunnen komen in luxe aangevuld met spirituele behandelingen. Ik heb vorige maand voor de eerste keer het boekje 'stap voor stap' gelezen. Gisteren ben ik er opnieuw in begonnen en ben van plan alle stappen daadwerkelijk uit te voeren nu.
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: ???
Mijn wens

Is er iemand die nog wel de wensen van een ander leest? Is er iemand in dit universum aarde genaamd die het geloof in mij heeft, die bij me past en vooral die mij kan nemen zoals ik ben. En ach de waslijst is lang van wat ik wil doch de eenvoud ligt in mijn hart.
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn wens,
Onder korte woorden brengen waarom mijn concept een mooi en groen concept is waarin we de manier van reinigen de nieuwe manier van schoonmaken kan woorden. Mijn wens in dit is dat er wel goede mensen met mij durven dit aan te pakken zonder het geldelijk gewin de drijfveer te laten zijn, doch genoeg om van te leven in voldoende zin. dit project betaalt zich zelf bijna terug en wat je daarmee wint, is meer dan geld kan invullen. Mijn wens is iemand te zijn die wel wat over heeft voor een ander en zichzelf. Nu nog het opstartkapitaal vergaren. (grean lean cleaning machine)
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Jouw lieve gezicht,
Jouw mooi lach,
Jouw heerlijke mond,
Jouw mooie lijf,
Jouw stem,
Jouw al weten,
Jouw Goddelijkheid,
Jouw mooi mens,
Jouw wil ik strelen,
Jouw wil ik voelen,
Jouw wil ik delen,
Jouw wil ik beminnen,
Jouw hartje en ziel diep aanraken,
Zodat ik weet dat het Goddelijke jij,
Voor altijd blijft bestaan in mij,
Mijn God het hoort bij mij,
Mijn God wat maakt het me blij,
Want ik weet GOD schoonheid is vrij,
Ik hou van jou.

Uit de spiegel van me ziel.
Naam: Robert
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn briljant idee, nu de kans krijgt zich te ontwikkelen en daarmede een andere manier van reinigen wordt toegepast zonder het gebruik van chemicaliën en water. En dan alles kunnen en willen aanpakken en daarbij gebruik maken van de mensen die nu tussen wal en schip thuis zitten terwijl men nog lang niet op is. En als daarbij de dame van mijn leven zich er aan toevoegt, dit concept zich laat zien dat het werkt.
NadiahRemy Naam: NadiahRemy
Plaats: ROTTERDAM
Leeftijd: 70
Mijn wens

Een week of twee geleden ben ik naar de boek presentatie van Geert geweest: “Het meisje dat aan de oever verscheen” en heb hem mogen ontmoeten als begenadigde schrijver èn vertellen. Van Geert Kimpen had ik nog geen boeken gelezen, maar werd op mijn pad gezet. Het gekochte boek gesigneerd en de tranen liepen thuis over de wangen, toen kwam het echt binnen. Hoe kon hij mijn levensmissie weten, zonder mij ooit gesproken te hebben? Dat is het denken, want ik weet dat dit een geïnspireerde boodschap is. Ik draag zelf geïnspireerde boodschappen uit.
En ben mij er heel bewust van deze boodschap van Geert, mij veel meer te zeggen heeft, dat de tijd gerijpt is om mijn levensmissie uit te dragen. Mijn levensmissie die mij al 1996 zo min of meer bekend werd door ziele horoscoop duiding. De kinderen waren nog jong en zat zelf nog midden in het dagelijkse bewustzijn van het leven.
Ik heb vele wegen bewandeld, vele helpers die mij gediend hebben als gidsen. De bewegingen in mijn leven, de up en de downs om die zo te noemen. Alles heeft mij gediend om mijn levensmissie te voeden, om mij klaar voor te maken, om de angst die mij verlamde om mij te laten zien in alle grootheid van het woord doorheen te brengen. De angst om door te geven wie wij echt van nature zijn en de moed en durf hebben om het te benoemen.
Het boek: "Maak GOUD van je leven", blz.40: “Weet je wat je levensmissie is? Dan heb je vanaf nu nog precies 72 uur de tijd”, heeft mij sinds gisteren aangemoedigd tot actie te komen ! Om mijn wens uit te spreken: "Mijn levensmissie wil ik uitdragen, te bekrachtigen in woord en daad". Ik ben er klaar voor!! Door mijn eigen levenservaringen, die mij hebben gediend om te worden wie ik ben, kan ik ook de andere mens begeleiden op haar of zijn weg. Van 2002 tot eind 2008 heb ik met mijn levensmissie gedeeld in kleine groepen. Het uitdragen van de bewustwording: "Wie zijn wij echt en wie zijn wij in werkelijkheid ?"
Ik werd mij bewust , dat de tijd toen een geleende tijd was, een geleende tijd omdat deze materie nog niet gerijpt was om uit te dragen.
10 jaar heb ik een zogezegd stilstand gehad, waar de innerlijke processen heftige ervaringen te weeg brachten. En deed ik het toch dan werd er ingegrepen. In 2009 een verhuizing meegemaakt die mij als het ware ontwortelde, in 2012 een acute trombose been, waar geen medisch oorzaak gevonden werd, in 2014 ook een noodstop van de tram waar mijn lijf ook heftig op reageerde en dan in 2016 ook weer een kop-staart aanrijding mi opnieuw stil legde en een behoorlijke pas op de plaats heb moeten maken. Ik zeg ‘moeten’ omdat ik dit zo ervaren heb. Ik gebruik liever het woord "dienen", deze situaties hebben mij gediend, om dieper te groeien.
Ik ben nu op het punt gekomen waar ik niet meer omheen kan om mijn levensmissie dien neer te zetten, te gaan staan in manifestatie van mijn eigen ZIJN. Ja inderdaad op mijn 70ste jaar. De ripheid en wisheid van het LEVEN Zelf.
Dank jullie wel dat ik het mag uitspreken en delen. Godswonderen zijn ondoorgrondelijk.
Liefdevolle groet van mij,
Nadiah Remy.
Naam: Magda
Plaats: Wevelgem
Leeftijd: 56
Mijn wens

Enerzijds werken met kledij, futuristische ontwerpen voor ogen, kunnen realiseren of doorgeven...
Anderzijds is dat ook leven, wonen, werken in Zwitserland, Alpengebieden... Leven in Liefde
Naam: Maria Luisa Martins Cecilio
Plaats: Valkenswaard
Leeftijd: 68
Mijn wens

Mijn wens is ongewoon en toch wat ik vanuit mijn hart vurig wens. Ik wens dat mensen wakker worden uit hun slaap en illusie en kunnen zien hoe het werkelijk is. We praten over duurzaamheid en toch grotere auto's op de weg. We spreken over het klimaat, maar de gewone man let niet op het water en elektra dat die gebruikt. Er wordt voedsel verspild. Mensen luisteren niet naar elkaar. Enzovoort. Ik wil het zo graag en het gebeurt maar niet. Ik hou van mensen, maar ze houden niet van zichzelf. Denk ik.
Naam: hendrika
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Ik wens dat mijn oudste dochter haar zwangerschap gaat uitdragen en er een gezond kind wordt geboren en ik oma ben geluk .geluk voor ons allemaal
Naam: hendrika
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Laat zwangerschap van mijn dochter goed verlopen en een gezond kind op de wereld te zetten .Ik wens dit zo graag om oma te mogen zijn van mijn oudste dochter haar kind
Naam: MelissadeBondt
Plaats: Dordrecht
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn eigen goedlopende praktijk waarin ik mens, dier en natuur help. Waarin ik mijn hele hart en ziel in kwijt kan. Waarmee ik ruim voldoende geld mee verdien zodat ik er mijn beroep van kan maken. Een praktijk waarbij mensen naar mij toe komen. Mensen die in mij geloven en waarderen. Een praktijk waarmee ik de juiste tijd kan indelen ook voor mijn gezin en mij. Waarbij mijn gezin en ik gelukkig van blijven.
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 54 jaar oud
Mijn wens

Schrijfmaatjes die van mijn gedichten, prozagedichten en flitsverhalen langere verhalen maken
Commentaar

Ik ben nu bezig met een gedicht over een politieman.
Naam: Lizette
Plaats: Mechelen
Leeftijd: 63
Mijn wens

Ik zou graag mijn zielenmaatje vinden.
Naam: wilma
Plaats: vlodrop
Leeftijd: 65
Mijn wens

Datgene wat ik voel en weet van binnen, gemakkelijk kunnen uiten/vertellen/overdragen.
Naam: Hendrika
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Mijn wens is dat ik oma van mijn oudste dochter mag worden die voor een vijfde ivf eiceldonatie ontvanger mag worden
Naam: Hendrika
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Mijn wens is dat ik oma van mijn oudste dochter mag worden die voor een vijfde ivf eiceldonatie ontvanger mag worden
Naam: Laura
Mijn wens

Ik wens dat mijn zoon de weg naar huis terug gaat vinden. En dat hij weer de persoon wordt die hij altijd geweest is.
Wike Naam: Wike
Leeftijd: bijna 62
Mijn wens

Mijn wens is heel groot. Ik wens een betere wereld, een gezonde aarde voor mijn kleinkinderen en voor alle andere kinderen.

Ik heb gisteren het zaadje geplant. Nu zal ik letten op tekenen die mijn kant op komen, in de hoop dat mijn wens een stuk concreter wordt.
Naam: Jacqueline
Plaats: Heverlee
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is om mensen te helpen hun talent te ontdekken, om hen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen, om mensen te helpen hun missie te vinden.
Naam: Koos
Plaats: Venlo
Mijn wens

Eigenlijk is mijn wens ik om weer regelmatig te schrijven. Nu geef ik les in schrijven en kom weinig toe aan schrijven.Terwijl ik voortdurend denk aan en over schrijven en over wat ik zou willen en kunnen schrijven.
Naam: Koos
Plaats: Venlo
Mijn wens

Mijn wens is een bundel essays af te maken over het schrijven van poëzie.
Huub Fest Naam: Huub Fest
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 70
Mijn wens

Mijn wens dat ik nóg meer mensen kan en mag helpen met mijn readings.
Naam: Anna
Plaats: Zeist
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn passie is om te ontdekken door naar de natuur en mijn medemensen te luisteren en ik ben zorgzaam voor naar wie ik luister.
Naam: Anna
Plaats: Zeist
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn passie is om te ontdekken door naar de natuur en mijn medemensen te luisteren en ik ben zorgzaam voor naar wie ik luister.
Naam: Jolanda
Leeftijd: 56
Mijn wens

Mijn wens is om de dingen die ik diep van binnen wil ook echt te realiseren.
Als kind en jongvolwassene deed ik dat, maar sinds lange tijd doe ik dat niet meer. En dat gaat heel ver. Ik doe niets meer. De drempel is heel hoog.
De rode draad die door mijn leven loopt is: teleurstelling.
Het lijkt wel of ik mijzelf teleurstelling wil besparen.
Ik voel me vleugellam.
Hoe kom ik over die hoge drempel, die uiteindelijk een hoge muur begint te worden?
Of een groot rotsblok, waarachter ik sta te kijken.
Dat rotsblok krijg ik niet opzij. Ik zal eromheen moeten, maar ik ga niet.
Ik besef zelf heel goed hoe en wat, maar ik kom niet in aktie.

Wie kan mij op weg helpen?

Groetjes, Jolanda
Naam: Monique
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 55
Mijn wens

De mogelijkheid/middelen om een opleiding veterinair natuurgeneeskundige te volgen en van mijn passie, dieren helen, mijn beroep te maken. Dieren en hun mensen dichter bij elkaar te brengen en wederzijds begrip en respect te vergroten. Een goedlopende praktijk te hebben, waar ik moeiteloos van kan leven.
Naam: meta
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 45
Mijn wens

In staat zijn mijzelf te kunnen vergeven voor een grote fout die ik heb gemaakt en ook anderen kunnen vergeven voor hun fouten.
Onvoorwaardelijke liefde voelen voor mezelf en anderen.

Over een paar maanden een reis gaan maken waarbij ik 14 maanden weg blijf ongeveer. Te starten in Peru. Daar vrijwilligerswerk gaan doen waarbij ik mij in kan zetten voor minderbedeelden. Wie heeft hier ervaring mee?

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: