Wensenboek / Wishbook

Read the introduction to the Wishbook in English here.

Onze wens realiseren, begint met hem te formuleren. Met hem hardop uit te spreken en kenbaar te maken aan de mensen om ons heen, en daarna aan de wereld en de kosmos. Op deze pagina kan dat!

Deze pagina is speciaal opgebouwd rond de boeken "Stap voor stap" en "Maak goud van je leven" en is bedoeld om jouw wens in de wereld te brengen.

Je kunt hier allerlei mensen ontmoeten die ook bezig zijn om hun wens te realiseren. Andere lezers kunnen rechtstreeks op jouw wens reageren.

Om iemand gemakkelijk terug te vinden, hebben we de deelnemers op alfabet ingedeeld.

Je kan ook met elkaar chatten. Je kunt vrienden en reisgenoten vinden. Je kunt elkaars coach worden of maatje.

Wensenboek / Wishbook

Naam: Santalaki
Plaats: Gereece Andros
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is dat de Refugees van Syrië het symbool worden van de nieuwe aarde. Dat dit verstoten volk een dorp toegewezen krijgt om een nieuw leven op te bouwen.Een dorp genaamd HOPE VALLEY waar ze in eigen voorziening kunnen leven. Landbouw en ambachten kunnen beoefenen. Waar ze veilig zijn om te genezen, waar ze op een nieuwe manier met de aarde en met elkaar leren omgaan. Als wij als lichtwerkers dit voor mekaar krijgen dan begint de nieuwe tijd. Dan gaan onze harten werkelijk open en maken we het verschil.
Naam: Ezra
Plaats: Kontich, België
Leeftijd: 19
Mijn wens

Gelukkig zijn, spiritualiteit ontwikkelen en mensen helpen iets bij te leren in hun leven. Ik zou graag sport aanleren aan andere mensen en hun tegelijkertijd ook wijsheid meegeven.
Naam: Ellen
Leeftijd: 63
Mijn wens

Mijn hartewens is dat we vanuit gelijkwaardigheid hier op aarde leven, dat we respect hebben voor de aarde en dat we ons bewuster zijn hoe we met haar omgaan.. mijn startpunt is werken met kinderen op een luchtige, creatieve wijze.
Sandra Gruisen Naam: Sandra Gruisen
Plaats: Sittard
Leeftijd: 50
Mijn wens

een huis met een ruime lichte praktijkruimte omgeven door een rustgevende bomentuin in Sittard e.o
Met Jin Shin Jyutsu en astrologie wil ik mensen behandelen c.q.coachen voor verlichting of herstel van ziekte/klachten zodat iemand weer kracht, vitaliteit en vertrouwen ontvangt om op zijn/haar beurt het gewenste leven/missie/droom te kunnen volgen.
Naam: Roza
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 52
Mijn wens

Vrij zijn in mij.
Marsha Naam: Marsha
Plaats: Beers
Leeftijd: 47
Mijn wens

Een vrij toegankelijke, niet commerciële healing garden ontwikkelen obv permacultuur principes, waar iedereen zich welkom voelt en er ruimte is voor stilte en echt contact
Naam: Nico
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 56
Mijn wens

Ik wil ZIJN. Niet IETS zijn, maar gewoon ZIJN.
En vanuit dat zijn wil ik me laten aanraken door de verwondering voor het bestaan, en daaraan uitdrukking geven in woord en stem/klank, zodat daardoor ook weer andere mensen aangeraakt kunnen worden.
Ik wil daarbij ook een luisterende bedding zijn voor anderen om tot rust te komen, en om rust in onrust, orde in chaos en troost in wanhoop brengen.
Angelique Versteeg Naam: Angelique Versteeg
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 53
Mijn wens

Deze week ga ik met mijn zielsverlangen naar buiten treden, via mijn nieuwe bedrijf Leef je missie!
Hierin inspireer en help ik mensen hun levensmissie te verkennen en vorm te geven. Mijn hartewens is om samen een maatschappij te creëren, waarin we elkaar met onze unieke talenten verder helpen met volgende stappen.
Al jarenlang wilde ik dit op gaan zetten, voelde zo sterk dat het erom gaat dat we onze unieke levensmissie vinden en deze oppakken. Ik heb jouw boeken verslonden Geert. Dank!
Naam: JK2
Plaats: Zele
Leeftijd: 61
Mijn wens

ik zou de innerlijke rust willen vinden in mezelf en
willen leven alsook mijn hart willen open stellen
voor mezelf en de buitenwereld
Naam: Stigma
Plaats: Destelbergen België
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wil mijn boek uitgeven "Liever zot dan zombie". Over de weg naar twee psychoses, gedwongen opnames, ervaringen in de psychiatrie, bedenkingen over medicatie, de manier waarop onze samenleving werkt en hoe het anders kan. Er staan ook liedjesteksten van mij in, die over onder andere deze onderwerpen handelen. Ik wil een bijdrage leveren aan een" nieuw" soort denken en samenleven. Ik wens te leven in een liefdevolle wereld. Voor iedereen! Stigma wordt mijn "artiestennaam", Eens de psychose voorbij is ben ik geen psychoot meer, maar het stigma steekt hier en daar wel eens de kop op.
Commentaar

Creatief ben ik wel, maar helemaal niet goed in administratie en techniek. Ik ben van plan beroep te doen op "Parisbooks" uitgeverij voor hulp. Alle tips en hulp zijn van harte welkom!
Naam: Amelia
Plaats: Hilvarenbeek
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is dat Corona niet wordt gezien als bedreiging maar boodschapper van de nieuwe tijd waar de oude wijsheden het al over hadden. Wij zijn er klaar voor om samen beter te zorgen voor onszelf en moeder aarde. Saamhorigheid en liefde zijn voor mij de sleutelwoorden of de deur te openen naar de nieuwe tijd.
Naam: Sandra
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wil het verhaal, die in mijn hoofd zit, transformeren tot een roman in boekvorm waar ik de tijd voor wil nemen en trots op kan zijn!
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam- Nederland
Leeftijd: 55 jaar jong
Mijn wens

Dat mijn gezondheid nog beter wordt. Dat ik genoeg energie en motivatie heb om mijn eerste boek een novelle, een satire te voltooien.
Commentaar

Ruim ervaren dichteres als hobby.
Naam: Ron
Plaats: Doorn
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik heb werk en ruim voldoende financiele middelen, ben gelukkig en trek geluk aan en wens dit voor alle mensen die het nodig hebben.
Commentaar

No comment
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam- Nederland
Leeftijd: 55 jaar jong.
Mijn wens

Vreedzame kerstdagen en lees- en schrijfplezier in 2020. De beste wensen.
i.beukers Naam: i.beukers
Plaats: Tuitjenhorn
Leeftijd: 63
Mijn wens

Mijn boek over mijn persoonlijke verhaal rond seksueel misbruik is uitgegeven,breed in de markt gezet en er is veel belangstelling voor.
Marisca Naam: Marisca
Plaats: Luttenberg
Leeftijd: 54
Mijn wens

Een wereld waar mensen gewoon mens mogen zijn. Geen economisch product, maar mens. Zijn wie ze in wezen zijn, liefdevolle wezens. Heel graag wil ik dit in eerste instantie mogelijk maken voor mensen met de ziekte dementie een veilig huis en/of omgeving te bieden waar we hen de mogelijkheden bieden om op hun eigen wijze die delen van hun leven te transformeren die een overgang in vrede en rust nog in de weg staan.
Commentaar

Ik draag de stichting Dementie anders Bekeken een warm hart toe. De stichting is op zoek naar een plek en financiële middelen om het Regenbooghuis, een spiritueel verpleeghuis te realiseren. Zelf draag ik bij door de stichting te promoten en door middel van Luisterkindafstemmingen.
Eveline Naam: Eveline
Mijn wens

Ik wens een internationaal inspirator te zijn die mensen weer in contact brengt met hun spirit, hun ziel, zodat ze weergaan leven vanuit hun hart, vanuit liefde en innerlijke kracht. Ik wil mensen bewust maken van het systeem van verhalen waarin we leven en ze door helende verhalen (weer) in verbinding brengen met hun ware zelf, waarbij ik ze wil inspireren via zelfliefde op de 4 niveaus van zijn naar een bezield leven in de 5de dimensie. Ik wil dit doen als schrijver, spreker, ontwikkelaar en vooral als mens.
Naam: Sanneanna
Plaats: Aldeboarn
Leeftijd: 28
Mijn wens

Ik wil de kabbalist verfilmen en regisseren
Naam: Marianne
Plaats: Almere. Nederland
Leeftijd: 71
Mijn wens

Eindelijk mijn levensverhaal schrijven. Also kind van alcoholistische ouders vraagt het leven andere vaardigheden van he. Namelijk leren leven in plaats van te overleven. Hoe maak je gezonde keuzes wanneer je niets anders hebt gekend dan chaos en onvoorspelbaarheid? Ik wil doorgeven wat ik geleerd heb door schade en schande in de hoop dit anderen te kunnen besparen.
Naam: NK
Mijn wens

Mijn wens is dat ik goed voor mijzelf zal zorgen. Gezonde voeding, geen alcohol en dagelijks beweging zal zoeken. Dat ik mijn boek afmaak en mijzelf bekwaam in leder bewerking.
Naam: Anne
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 66
Mijn wens

Mijn wens is een liefdevolle grote man te ontmoeten en een open en liefdevolle relatie aangaan waar ruimte voor samen en ruimte voor ieder alleen. Mijn pijn/ angst uit verleden oplossen. Niet meer weglopen maar aangaan. Ik ben het waard!
Petra Van Engelen Naam: Petra Van Engelen
Plaats: Essen / België
Mijn wens

Mijn wens is om mijn kunstwerken ( impressionistisch schilderen) meer te laten zien in de buitenwereld d.m.v. Expositie’s of andere mooie gelegenheden.
Naam: Ingrid
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn zoon de weg naar zijn moeder terug gaat vinden en dat het goed met hem mag gaan.
Ralph Naam: Ralph
Plaats: Leiden
Leeftijd: 22
Mijn wens

Ik wil een dame beminnen door haar met Liefde, zachtheid en tederheid te behandelen, zoals ik zelf ook behandeld wil worden.
Ik wil me daar volledig open en eerlijk instorten, en deze positieve energie de wereld in sturen om inspirerend te zijn voor anderen en het universum.
Naam: stijn
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is om een boomhuttenpark op te starten waar mensen in de natuur tot rust kunnen komen (met voldoende financieel rendement voor mijn gezin). Mensen worden beter van vertoeven in de natuur, contact hebben met elkaar en tot rust kunnen komen in luxe aangevuld met spirituele behandelingen. Ik heb vorige maand voor de eerste keer het boekje 'stap voor stap' gelezen. Gisteren ben ik er opnieuw in begonnen en ben van plan alle stappen daadwerkelijk uit te voeren nu.
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: ???
Mijn wens

Is er iemand die nog wel de wensen van een ander leest? Is er iemand in dit universum aarde genaamd die het geloof in mij heeft, die bij me past en vooral die mij kan nemen zoals ik ben. En ach de waslijst is lang van wat ik wil doch de eenvoud ligt in mijn hart.
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn wens,
Onder korte woorden brengen waarom mijn concept een mooi en groen concept is waarin we de manier van reinigen de nieuwe manier van schoonmaken kan woorden. Mijn wens in dit is dat er wel goede mensen met mij durven dit aan te pakken zonder het geldelijk gewin de drijfveer te laten zijn, doch genoeg om van te leven in voldoende zin. dit project betaalt zich zelf bijna terug en wat je daarmee wint, is meer dan geld kan invullen. Mijn wens is iemand te zijn die wel wat over heeft voor een ander en zichzelf. Nu nog het opstartkapitaal vergaren. (grean lean cleaning machine)
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Jouw lieve gezicht,
Jouw mooi lach,
Jouw heerlijke mond,
Jouw mooie lijf,
Jouw stem,
Jouw al weten,
Jouw Goddelijkheid,
Jouw mooi mens,
Jouw wil ik strelen,
Jouw wil ik voelen,
Jouw wil ik delen,
Jouw wil ik beminnen,
Jouw hartje en ziel diep aanraken,
Zodat ik weet dat het Goddelijke jij,
Voor altijd blijft bestaan in mij,
Mijn God het hoort bij mij,
Mijn God wat maakt het me blij,
Want ik weet GOD schoonheid is vrij,
Ik hou van jou.

Uit de spiegel van me ziel.
Naam: Robert
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn briljant idee, nu de kans krijgt zich te ontwikkelen en daarmede een andere manier van reinigen wordt toegepast zonder het gebruik van chemicaliën en water. En dan alles kunnen en willen aanpakken en daarbij gebruik maken van de mensen die nu tussen wal en schip thuis zitten terwijl men nog lang niet op is. En als daarbij de dame van mijn leven zich er aan toevoegt, dit concept zich laat zien dat het werkt.
NadiahRemy Naam: NadiahRemy
Plaats: ROTTERDAM
Leeftijd: 70
Mijn wens

Een week of twee geleden ben ik naar de boek presentatie van Geert geweest: “Het meisje dat aan de oever verscheen” en heb hem mogen ontmoeten als begenadigde schrijver èn vertellen. Van Geert Kimpen had ik nog geen boeken gelezen, maar werd op mijn pad gezet. Het gekochte boek gesigneerd en de tranen liepen thuis over de wangen, toen kwam het echt binnen. Hoe kon hij mijn levensmissie weten, zonder mij ooit gesproken te hebben? Dat is het denken, want ik weet dat dit een geïnspireerde boodschap is. Ik draag zelf geïnspireerde boodschappen uit.
En ben mij er heel bewust van deze boodschap van Geert, mij veel meer te zeggen heeft, dat de tijd gerijpt is om mijn levensmissie uit te dragen. Mijn levensmissie die mij al 1996 zo min of meer bekend werd door ziele horoscoop duiding. De kinderen waren nog jong en zat zelf nog midden in het dagelijkse bewustzijn van het leven.
Ik heb vele wegen bewandeld, vele helpers die mij gediend hebben als gidsen. De bewegingen in mijn leven, de up en de downs om die zo te noemen. Alles heeft mij gediend om mijn levensmissie te voeden, om mij klaar voor te maken, om de angst die mij verlamde om mij te laten zien in alle grootheid van het woord doorheen te brengen. De angst om door te geven wie wij echt van nature zijn en de moed en durf hebben om het te benoemen.
Het boek: "Maak GOUD van je leven", blz.40: “Weet je wat je levensmissie is? Dan heb je vanaf nu nog precies 72 uur de tijd”, heeft mij sinds gisteren aangemoedigd tot actie te komen ! Om mijn wens uit te spreken: "Mijn levensmissie wil ik uitdragen, te bekrachtigen in woord en daad". Ik ben er klaar voor!! Door mijn eigen levenservaringen, die mij hebben gediend om te worden wie ik ben, kan ik ook de andere mens begeleiden op haar of zijn weg. Van 2002 tot eind 2008 heb ik met mijn levensmissie gedeeld in kleine groepen. Het uitdragen van de bewustwording: "Wie zijn wij echt en wie zijn wij in werkelijkheid ?"
Ik werd mij bewust , dat de tijd toen een geleende tijd was, een geleende tijd omdat deze materie nog niet gerijpt was om uit te dragen.
10 jaar heb ik een zogezegd stilstand gehad, waar de innerlijke processen heftige ervaringen te weeg brachten. En deed ik het toch dan werd er ingegrepen. In 2009 een verhuizing meegemaakt die mij als het ware ontwortelde, in 2012 een acute trombose been, waar geen medisch oorzaak gevonden werd, in 2014 ook een noodstop van de tram waar mijn lijf ook heftig op reageerde en dan in 2016 ook weer een kop-staart aanrijding mi opnieuw stil legde en een behoorlijke pas op de plaats heb moeten maken. Ik zeg ‘moeten’ omdat ik dit zo ervaren heb. Ik gebruik liever het woord "dienen", deze situaties hebben mij gediend, om dieper te groeien.
Ik ben nu op het punt gekomen waar ik niet meer omheen kan om mijn levensmissie dien neer te zetten, te gaan staan in manifestatie van mijn eigen ZIJN. Ja inderdaad op mijn 70ste jaar. De ripheid en wisheid van het LEVEN Zelf.
Dank jullie wel dat ik het mag uitspreken en delen. Godswonderen zijn ondoorgrondelijk.
Liefdevolle groet van mij,
Nadiah Remy.
Naam: Magda
Plaats: Wevelgem
Leeftijd: 56
Mijn wens

Enerzijds werken met kledij, futuristische ontwerpen voor ogen, kunnen realiseren of doorgeven...
Anderzijds is dat ook leven, wonen, werken in Zwitserland, Alpengebieden... Leven in Liefde
Naam: Maria Luisa Martins Cecilio
Plaats: Valkenswaard
Leeftijd: 68
Mijn wens

Mijn wens is ongewoon en toch wat ik vanuit mijn hart vurig wens. Ik wens dat mensen wakker worden uit hun slaap en illusie en kunnen zien hoe het werkelijk is. We praten over duurzaamheid en toch grotere auto's op de weg. We spreken over het klimaat, maar de gewone man let niet op het water en elektra dat die gebruikt. Er wordt voedsel verspild. Mensen luisteren niet naar elkaar. Enzovoort. Ik wil het zo graag en het gebeurt maar niet. Ik hou van mensen, maar ze houden niet van zichzelf. Denk ik.
Naam: hendrika
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Ik wens dat mijn oudste dochter haar zwangerschap gaat uitdragen en er een gezond kind wordt geboren en ik oma ben geluk .geluk voor ons allemaal
Naam: hendrika
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Laat zwangerschap van mijn dochter goed verlopen en een gezond kind op de wereld te zetten .Ik wens dit zo graag om oma te mogen zijn van mijn oudste dochter haar kind
Naam: MelissadeBondt
Plaats: Dordrecht
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn eigen goedlopende praktijk waarin ik mens, dier en natuur help. Waarin ik mijn hele hart en ziel in kwijt kan. Waarmee ik ruim voldoende geld mee verdien zodat ik er mijn beroep van kan maken. Een praktijk waarbij mensen naar mij toe komen. Mensen die in mij geloven en waarderen. Een praktijk waarmee ik de juiste tijd kan indelen ook voor mijn gezin en mij. Waarbij mijn gezin en ik gelukkig van blijven.
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 54 jaar oud
Mijn wens

Schrijfmaatjes die van mijn gedichten, prozagedichten en flitsverhalen langere verhalen maken
Commentaar

Ik ben nu bezig met een gedicht over een politieman.
Naam: Lizette
Plaats: Mechelen
Leeftijd: 63
Mijn wens

Ik zou graag mijn zielenmaatje vinden.
Naam: wilma
Plaats: vlodrop
Leeftijd: 65
Mijn wens

Datgene wat ik voel en weet van binnen, gemakkelijk kunnen uiten/vertellen/overdragen.
Naam: Hendrika
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Mijn wens is dat ik oma van mijn oudste dochter mag worden die voor een vijfde ivf eiceldonatie ontvanger mag worden
Naam: Hendrika
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Mijn wens is dat ik oma van mijn oudste dochter mag worden die voor een vijfde ivf eiceldonatie ontvanger mag worden
Naam: Laura
Mijn wens

Ik wens dat mijn zoon de weg naar huis terug gaat vinden. En dat hij weer de persoon wordt die hij altijd geweest is.
Wike Naam: Wike
Leeftijd: bijna 62
Mijn wens

Mijn wens is heel groot. Ik wens een betere wereld, een gezonde aarde voor mijn kleinkinderen en voor alle andere kinderen.

Ik heb gisteren het zaadje geplant. Nu zal ik letten op tekenen die mijn kant op komen, in de hoop dat mijn wens een stuk concreter wordt.
Naam: Jacqueline
Plaats: Heverlee
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is om mensen te helpen hun talent te ontdekken, om hen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen, om mensen te helpen hun missie te vinden.
Naam: Koos
Plaats: Venlo
Mijn wens

Eigenlijk is mijn wens ik om weer regelmatig te schrijven. Nu geef ik les in schrijven en kom weinig toe aan schrijven.Terwijl ik voortdurend denk aan en over schrijven en over wat ik zou willen en kunnen schrijven.
Naam: Koos
Plaats: Venlo
Mijn wens

Mijn wens is een bundel essays af te maken over het schrijven van poëzie.
Huub Fest Naam: Huub Fest
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 70
Mijn wens

Mijn wens dat ik nóg meer mensen kan en mag helpen met mijn readings.
Naam: Anna
Plaats: Zeist
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn passie is om te ontdekken door naar de natuur en mijn medemensen te luisteren en ik ben zorgzaam voor naar wie ik luister.
Naam: Anna
Plaats: Zeist
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn passie is om te ontdekken door naar de natuur en mijn medemensen te luisteren en ik ben zorgzaam voor naar wie ik luister.
Naam: Jolanda
Leeftijd: 56
Mijn wens

Mijn wens is om de dingen die ik diep van binnen wil ook echt te realiseren.
Als kind en jongvolwassene deed ik dat, maar sinds lange tijd doe ik dat niet meer. En dat gaat heel ver. Ik doe niets meer. De drempel is heel hoog.
De rode draad die door mijn leven loopt is: teleurstelling.
Het lijkt wel of ik mijzelf teleurstelling wil besparen.
Ik voel me vleugellam.
Hoe kom ik over die hoge drempel, die uiteindelijk een hoge muur begint te worden?
Of een groot rotsblok, waarachter ik sta te kijken.
Dat rotsblok krijg ik niet opzij. Ik zal eromheen moeten, maar ik ga niet.
Ik besef zelf heel goed hoe en wat, maar ik kom niet in aktie.

Wie kan mij op weg helpen?

Groetjes, Jolanda
Naam: Monique
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 55
Mijn wens

De mogelijkheid/middelen om een opleiding veterinair natuurgeneeskundige te volgen en van mijn passie, dieren helen, mijn beroep te maken. Dieren en hun mensen dichter bij elkaar te brengen en wederzijds begrip en respect te vergroten. Een goedlopende praktijk te hebben, waar ik moeiteloos van kan leven.
Naam: meta
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 45
Mijn wens

In staat zijn mijzelf te kunnen vergeven voor een grote fout die ik heb gemaakt en ook anderen kunnen vergeven voor hun fouten.
Onvoorwaardelijke liefde voelen voor mezelf en anderen.

Over een paar maanden een reis gaan maken waarbij ik 14 maanden weg blijf ongeveer. Te starten in Peru. Daar vrijwilligerswerk gaan doen waarbij ik mij in kan zetten voor minderbedeelden. Wie heeft hier ervaring mee?
Naam: Karin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 54 jaar
Mijn wens

Meer schrijfsels in meer schrijfgenres onthullen. Degene wiens schrijfcoach ik ben inspireren tot meer schrijfgenres.
Naam: Debby
Plaats: Rijkevorsel
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mensen op een professionele wijze helpen door middel van vertrouwelijke gesprekken & de weldaad van de Bach bloesem remedies en de MIR-methode.
Bibliotheekmedewerker worden dichtbij huis.
Dat alle leden van ons gezin gezond mogen blijven.
Naam: Debby
Plaats: Rijkevorsel
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mensen op een professionele wijze helpen door middel van vertrouwelijke gesprekken & de weldaad van de Bach bloesem remedies en de MIR-methode.
Bibliotheekmedewerker worden dichtbij huis.
Njs Naam: Njs
Plaats: Den bosch
Leeftijd: 46 jaar
Mijn wens

Volledige vrijheid van tijd. Het leven vrij indelen om de gezinstaken heen maar
Met voldoende ruimte om te genieten van en met elkaar.
Geen werktijden en stress.
Naam: Willeke
Plaats: Beverwijk
Leeftijd: 43
Mijn wens

Medium worden
Marjan Naam: Marjan
Plaats: Harderwijk
Leeftijd: 50
Mijn wens

Kunstwerk van schoenen. Om mijn hart te volgen en hebberigheid los te laten wil ik afscheid nemen van heeeeeel veeeeeeel schoeisel. Ik ben stevig op eigen benen gaan staan en heb behoefte om iemand een kunstwerk ervan te laten maken dat dit stuk surrogaat-liefde van mij symboliseert. Welke kunstenaar droomt hiervan
Ann Naam: Ann
Plaats: Rotterdam
Mijn wens

Heel veel harmonie en gezondheid en een schone wereld voor iedereen.
Ismahan Obenali Naam: Ismahan Obenali
Plaats: Almere
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is dat ik de Coiffure Award 2018 wil winnen !!!
Commentaar

Na jaren dromen , wensen en 3 x genomineerd te zijn voor de coiffure award wil ik hem komend jaar 2018 gewoon WINNEN !!
Naam: Anans
Plaats: Assen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens onvoorwaardelijke liefde voor mezelf. Dat ik volledig voel dat ik er mag zijn en deze liefde onvoorwaardelijk voel voor alles wat leeft, in verbondenheid.
Anans Naam: Anans
Plaats: Assen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens dat ik vele kinderen en volwassenen kan helpen in hun heelwording.
Dit in mijn eigen praktijk of daar waar nodig op een andere locatie.
Naam: Mois
Plaats: Groningen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn grootste droomwens is om een eigen, vrijstaand huis met grote schuur en hooizolder te bezitten. Genoeg om hier te wonen met evt. mijn kinderen. Een boomgaard in de tuin en een theehuis met accomodatie voor gasten. Een mooie ruimte om te gebruiken voor spirituele activiteiten w.o. healings, muziek, zang, dans, een mooie vuurplaats etc.

Echter toen ik in mn bedje lag borrelde er een groot verlangen naar boven om dit graag te delen met mn zielsmaatje, de liefde van mn leven! En zo staat bovenstaande nu als 2e droom. Zou mooi zijn beide op nummer 1 te kunnen combineren💚
Naam: Tirza
Mijn wens

Ik vind een wijze leraar die mij de kabbala leert. Ik zal mijn leven hieraan wijden en helpen de kabbala nieuw leven in te blazen. Voor iedereen begrijpelijk en toegangkelijk. Kabbala zal zelfs niet alleen hip zijn, maar steeds meer een begrip en levenswijze. Oorlog, angst, en pijn zal steeds meer verdwijnen en liefde en kennis zal zich uitbreiden en overwinnen. Dit is mijn wens, en ik ben dankbaar voor alles wat zich in mijn leven zal ontvouwen.
Commentaar

Dit is kennis die we al zo lang ontberen, welke bij ons weggehouden is, waardoor we niet de meester zijn van ons leven, maar ons overgeleverd voelen aan alles buiten ons, wat ons overkomt. Iedereen verdient het, het leven te doorzien en te begrijpen en de macht te aan te grijpen om er iets prachtigs van te maken.
GraVuur Naam: GraVuur
Plaats: Doesburg, nederland
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is dat alle kinderen van de wereld niet gehinderd door taal, cultuur of geloof de verhalen van Dé Timmerman gaan zien en horen. Verhalen vol van geloof, hoop en liefde. Gebrand in hout, getekend met vuur! De uiting van mijn wens is op 5 verschillende manieren: 1. Als graVuur prenten 1x1 meter op gerecycled hout. Dit tekenen met vuur wordt gefilmd en gemonteerd tot animatie films op youtube en beeldboek. 3 de graVuur prentenboken komen digitaal beschikbaar als digitaal boek via ibooks en bol.com 4. De graVuren worden macinaal verkleind 'gebrand' tot houte prenteboek. 5. Met het kinderkerstfeest 2017 in Angerlo is het prentenboek 'de Timmerman Is boos' klaar in graVuur, film en digitaal prentenboek
Commentaar

Of stap 5 niet te dwingend is gezien de korte periode van 3 maanden weet ik niet?
Naam: droommeisje
Mijn wens

MMijn wens is een vrijstaand huis, boven op een heuvel, met prachtig uitzicht over natuur en in vrijheid levende dieren, geen buren, aan het einde van een doodlopende weg, met absolute stilte, privacy, 2 tot 5 hectare grond, een groepsaccomodatieruimte voor 20 personen erbij, het geven van bewustzijnsverruimende workshops, minifestivalletjes met organic and vegan food, frisse lucht, een riante moestuin, enkele losstaande huisjes voor mede'creators, vrijheid, liefde, respect en een gelukkig leven tot in den dood.
E'Anna Naam: E'Anna
Plaats: Venray
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens is onderdeel van een grotere wens. Maar om het stap voor stap te bereiken wil ik het hier nu bij 1 wens houden dus. Het afmaken van mijn boek en dat ook publiceren. ( in eigen beheer?)
Commentaar

De grotere wens heeft te maken met mijn stappen op het pad der spirituele ontwikkeling, het meer ZIJN wie ik BEN en dat delen met anderen.
In de eerste 10 jaar van de eerste bewuste stapjes op dat pad heb ik een dagboekje bijgehouden en dat na een aantal jaren omgezet in een e-boekje wat gratis te downloaden was. Puur om te delen dat anderen zich erin konden herkennen misschien en daarmee laten weten dat je niet de enige bent, je dus niet alleen bent.
Daarna ben ik begonnen aan een nieuw traject op dat pad en ook daar schreef ik over met de bedoeling het te gaan bundelen in een 2e E-boek. Nadat die fase van bijna 2 jaar afgerond was kwam ik er niet mee verder en bleef het liggen.Ik blokkeerde soms al bij het openenen van het bestand zelf.
Ik wandelede verder op mijn pad van ontwikkeling en zette heel wat andere stappen in de goeie richting. Ik begon mijn E'Anna blog.
Toch heb ik het gevoel dat ik de overgeslagen en niet afgemaakte stap nog af WIL maken en het 2e E-boekje er nog MAG komen. Zodat ik daarna verder kan met het uitbouwen van het grotere geheel. E'Anna in de wereld te zettenen mijn licht volledig durven te laten stralen.
Naam: Cindy
Plaats: Wijchen
Leeftijd: 41
Mijn wens

Het openen van een koffiehuis met de sfeer en gezelligheid van vroeger.
Een plek waar jong en oud zich thuis voelt
Naam: Jolleke
Plaats: 's-Gravenhage
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is een angel investor te zijn waarbij ik mensen uit een uitkeringssituatie kan helpen een positieve draai aan hun leven te geven door te investeren in hun onderneming.
Naam: KJarin Bruijnhousz
Plaats: Rotterdam-Nederlamd
Leeftijd: 53 jaar oud
Mijn wens

Ik heb een lieve goede kennis die transgender is. Ik hoop hem te kunnen ondersteunen over een fictief dagboek waarin het een vrouw is. Met Schrijfboeken en schrijvenmagazine.
Naam: Inge
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 29
Mijn wens

Mijn wens is om bij een uitgever te werken!!!
Naam: goldenflower
Plaats: oegstgeest
Leeftijd: 29
Mijn wens

Mijn wens :

dat ik de moed heb om de sponsor aanvraag te sturen. Dat de sponsor ook daadwerkelijk wil sponsoren en dat ik fulltime schrijver kan zijn. Dat ik er van kan leven en meer.
Jantje Naam: Jantje
Plaats: Deventer
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens;
Gelukkig Zijn, het lijntje met God/Creator is hersteld en het Licht in mij is helend voor anderen en daardoor ook voor mijzelf..
Ik ben één met God/Creator, alle poorten zijn open en God/Creator vult mij met eindeloos Licht opdat ik kan stralen en harten kan verlichten.
markrip77 Naam: markrip77
Plaats: Bergen op Zoom
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wil graag weer op schrijfweek mee willen, om me te helpen mijn verhaal uit coma naar zingeving goed neer te zetten in een boek die ik volgend jaar 2018 wil delen.
Commentaar

Ik schrijf sinds de vorige schrijfweek 2013-2014 nu veel meer. Durf ik me te laten zien. Ik ben dankbaar voor wat het me gegeven heeft.
Naam: Rosita
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 39
Mijn wens

Lieve mensen, wie een droom heeft moet er voor vechten, dat is mijn motto! Om die reden wil ik jullie vragen om mijn donneeractie voor een aangepaste auto te lezen, steunen en/ of hem zoveel mogelijk binnen jullie netwerk te delen, zodat het bij de juiste mensen terechtkomt. Mijn werk is mijn passie en daarom wil ik dit graag blijven doen. Ik zou jullie ontzettend dankbaar zijn!

https://www.doneeractie.nl/rosita-needs-your-help/-2161
Jeanet Naam: Jeanet
Plaats: Zwartsluis
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens :
Dat mijn zelfbedachte en geproduceerde gezinsspel over verdieping, aandacht in het gezin, beweging en bewustzijn van wat er speelt in de wereld een super groot wereldwijd succes wordt. Dit om in alle gezinnen weer meer vertrouwen en respect te brengen om hand in hand te gaan. Love rules Namaste
Jeanet x
farisa Naam: farisa
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 43
Mijn wens

Vandaag op mijn verjaardag wens ik dat al mijn dromen dit jaar uit komen. En dat ik veel vrouwen mag gaan helpen tijdens mijn reizen in Spanje en Nederland.
Naam: Henriëtte
Plaats: Zeist
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik ben een gevierd hardwerkende en liefdevolle warme masseur met respect voor elk lichaam. Favoriet is de AromaTouchTechniek met essentiële oliën en stoelmassage voor de meer verlegen of 'weinig tijd' mensen. Ik word overal gevraagd dit te geven ook door bedrijven aan de Cote d'Azur en verdien hier een dikke boterham mee.
Ik wens mijn woning aan het water met weids uitzicht en zonsopgangen.
Ik wandel veel aan de zee en ben vaak op het water.
Kom op de mooiste plekjes op de aarde.
Daarnaast worden mijn gevilte voorwerpen die ik naast mijn werk maak goed en snel verkocht (respect voor het schaap).
Tijdens dit proces vind ik mijn sterke onafhankelijke eerlijke man.
Naam: Ruth
Mijn wens

Dit studiejaar 2016-2017 behaal ik mijn bachelordiploma want het lukt mij nog even om mij echt te focussen.
Ik ben het waard om voor mijzelf te kiezen en dat kan ik. Als ik hier mee klaar ben kan ik er weer voor anderen zijn.
Ik ben een geluksmens.
De liefde stroomt, verbindt, vermeerdert, is vreugdevol, passioneel en we vinden een geweldige avontuurlijk weg samen; het komt allemaal goed, het is goed.
Naam: Marko
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is om op een boerderij in de rust van de vrije natuur een retraite-plaats te creëren, waar mensen tot rust komen en waar ik mensen kan helpen nieuwe energie en levensvreugde op te doen, met de zoektocht naar zingeving en te genezen (energetisch, spiritueel, regressie).
Naam: Evol
Plaats: Tienen
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is mensen te ontmoeten die met kabbalah bezig zijn
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god mijn Wens dat jullie mijn gebed elke dag horen van smorgens en savons en dat jullie morgen de zaak seponeren van mijn man dinsdag 18_04_2017 en dat mijn Wens uit komt seponeren en erik thuis komen morgen dinsdag 18_04_2017 en dat jullie in de hemel rust liefde en vreugde hebben Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat iedereen van de hele werold gezegen passen heeft gehad en vandaag ook,ik wens dat milton en mijn zoon noah hele goeie toekomst krijgen qwa school afmaken werk geluk liefde respect en geld laat milton binnen deze week geld krijgen van socialedienst xxxxx amen
Commentaar

Dat meen ik xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god ouwens de hele werold vrede liefde kracht hoop en rijkdom Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god,ik wil uw Bedanken voor alles qwa vandaag 15 dagen van de drank af,nieuwe huis gekregen en we hebben nu van bepaalde instanties hulp,ik heb werk gevonden,nu heb ik nog 2 wensen 1 dat mijn man morgen dinsdag 18_04_2017 vrij komt 2 dat zijn zaak word geseponeert dinsdag 18_04_2017 laat dinsdag 18_04_2017 geluks dag worden van mijn man en mij zelf en mij 2 zonen zo dat we met zijn allen nieuwe toekomst kan op bouwen Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

SEPONEREN ERIK VRIJEN NAAR HUIS DINSDAG 18_04_2017DANKJEWEL XXXXX AMEN
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat iedereen op aarde fijne passen heefd Dankjewel amen
Commentaar

Vrede op aarde Dankjewel amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) laat alsjeblieft 2 wensen uit komen en sta ons bij dinsdag 18_04_2017 1 strafzaak seponeren en 2 laat mijn man vrij dinsdag 18_04_2017 Dankjewel amen
Commentaar

Seponeren mijn man vrij dinsdag 18_04_2017 Dankjewel amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem,(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) ik wens iedereen in de hemel op aarde fijne paasdagen amen
Commentaar

Amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) wens seponeren en thuis komen dinsdag 18-04-2018 amen
Commentaar

Thanks amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem(god de vader,jezus christus de zoon van heilige geest)ik wens dat iedereen op aarde gelukkig en gezond en liefde en respect krijgen dankjewel amen
Commentaar

Dat meen ik uit de diepste van mijn hart amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem,(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) ik wens 3 dingen,1- seponeer de zaak dinsdag 18_04_2017 van mijn man erik pasveer woortman,2-laat hem dinsdag thuis komen,3-vergeef ons in al onze fouten Dankjewel amen
Commentaar

Dankjewel dat het uit komt en dat je ons helpt met onze leven en dat je ons hebt vergeven dankjewel amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat het goed gaat met mijn man en mijn 2 zonen en dat we weer worden herenigd met spoed thanks xxxxx amen
Commentaar

God onze lieve vader in de hemel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god ik wil uw recht uit mijn hart bedanken dat ik vandaag al 12 dagen van de drank af ben,en dat wij een andere huis krijgen en dat ik werk heb gekregen en voldoende hulp krijg via ggz en v,nn en maatschappelijkewerk en natuurlijk van uw Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

God zegen mij almachtige xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god,ik doe een wens voor mijn man erik woortman dat hij vrij mag komen voor dinsdag en dat zijn zaak word geseponeert Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

God zij met ons xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens iedereen op aarde een fijne goede vrijdag,en fijne weekend xxxxx annechien
Commentaar

Vrede met elkaar xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god'mijn complimenten naar uw toe,Dankjewel dat ik werk heb,Dankjewel dat we andere huis hebben,Dankjewel dat ik vandaag 11 dagen van drank af ben,Dankjewel voor uw steun en kracht,Dankjewel dat mijn wensen uit zijn gekomen ook vandaag 1342017 Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel voor uw steun en toeverlaat en het vertrouwen xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve God,zeg het maar,ik ben bereid alles los te laten en alles te doen,maar laat me op de één of andere manier weten welke kant ik op moet,xxxxx amen
Commentaar

Ik heb 2 wensen 1 erik vandaag thuis donderdag 1342017,2 dat o,m+justitie+politie+rechters zaak seponeren donderdag 1342017 xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens iedereen op aarde heel veel geluk rijkdom liefde respect eten en drinken toe Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat wens ik iedereen toe Dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

God ik heb een vraag aan uw,zou uw vandaag woensdag 1242017 mijn gelukt dag laten uit komen zaak seponeren van mijn man en dat hij van af vandaag weer thuis mag komen Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Seponeren de zaak en mijn man thuis komen Dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god Dankjewel dat ik werk heb gekregen en een andere huis Dankjewel dat ik vandaag al 10 dagen van de drank af ben Dankjewel dat uw bij ons staat Dankjewel voor alles xxxxx amen
Commentaar

I love god xxxxx amen

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: