Stap voor stap
van wens naar werkelijkheid

Stap voor stap

  • Jij bent hier met een belangrijke reden.
  • Jij hebt een levensmissie.
  • Jij hebt een talent gekregen om tot maximale ontplooiing te brengen.
  • Jij bent hier om het beste van jezelf aan de wereld te schenken.
  • Dit boek onthult hoe jij stap voor stap jouw wens werkelijkheid kunt maken!

Naar aanleiding van het succes van De Kabbalist gaf Geert Kimpen tientallen lezingen in België en Nederland waarin hij aan de hand van zijn eigen levensverhaal een 10 stappen plan presenteerde om elke droomwens te realiseren. Van Brussel tot Groningen gingen talloze mensen enthousiast aan de slag en vanaf het eerste moment regende het verwezenlijkte dromen.

Het mindstyle magazine Happinez was zo enthousiast dat ze Geert vroegen om van dit 10-stappenplan voor de verwezenlijking van elke droom een boek te maken. De ideale energiepil om deze zomer eindelijk aan de slag te gaan met al die mooie dromen die onbereikbaar leken.

"Elk kasteel was eerst een luchtkasteel"

stap voor stap 2

Tien stappen, gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de kabbala, helder en eenvoudig uitgelegd. Op een praktische manier, met duidelijke opdrachten, zodat u meteen aan de slag kan gaan.

Let op! Vanaf dit moment is er geen enkel excuus meer om uw droom niet te verwezenlijken. Dit 150 pagina's tellende boekje kan voorgoed uw leven veranderen!

Bestel het boek nu!

stap voor stap 3

Happinez: "In Stap voor Stap van Wens naar Werkelijkheid” vertelt Geert Kimpen, schrijver van het succesvolle boek De Kabbalist, hoe hij via de kabbala de Tien Wetten van Creatie ontdekte waarmee wensen in tien stappen kunnen worden omgezet in werkelijkheid. Met veel humor legt hij uit hoe dat werkt aan de hand van zijn eigen levensverhaal. Zijn lang gekoesterde wens –schrijver worden- kwam uit: wellicht brengt dit boekje ook jouw droom stap voor stap dichterbij."

"Dromen zijn als onkruid, altijd komen ze weer op!"

EXTRA! Wilt u naast het boekje ook de 10 stappen nog eens mondeling horen toelichten door Geert Kimpen, als extra motivatie?

Klik hier om de volledige lezing te zien waarmee Geert Kimpen rondreisde.

Geert Kimpen lezing

TOP

Delen: