Archief van januari 2009

Archief

Naam: Barbara
Datum: 30 januari, 13u25
Plaats: Ljubjana, Slovenia
Reactie: I received your book just yesterday and I didn't have time to really start reading it yet. But I opened it somewhere in the middle and I red some pages. I was imidiately pulled into it and I'm looking forward to dive into it.
Naam: Conny
Datum: 30 januari, 13u07
Plaats: Landgraaf
Reactie: ONGELOFELIJKE DIKKE PROFICIAT! geweldig, meesterlijk!!!
De Geheime Newton moet verfilmd worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het boek leest supervlot en maakt met elk hoofdstuk een complete nieuwsgierigheid in je wakker om snel te weten hoe het verder zal gaan . Tevens werken de levenslessen en perspectieven diep in op mijn geest.


Zulke virtuositeit uit je pen krijgen, die zo mooi , gevat en geraakt klein -en grootmenselijkheden kan beschrijven!
Ik brand ook van nieuwsgierigheid om weten wat fictie en non fictie is , onvoorstelbaar hoe je dat kan weven!
Het boek werkt transformerend, helend, louterend, zinderend, verruimend en ontroerend het zette mij en waarschijnlijk iedere lezer aan tot ook grondig zelfonderzoek van alle eerlijke menselijke, heldere en duistere aspecten die je beschrijft!!

ONDERNEEM STAPPEN VOOR VERFILMING!!!! DAT MOET LUKKEN!!!!! DIT WORDT GOUD!!!!!

Om het in jouw woorden te zeggen : mijn gedachten en leven is gepenetreerd door dit meesterwerk van jou!!!!

GENIET VAN ALLE SUCCES DAT HET BOEK ZAL OOGSTEN . ALLE SUCCES IS EEN RECHT VAN JE OM DE SCHOONHEID DIE JE DE MENSEN GEEFT OVERVLOED TERUG OP JE PAD TE KRIJGEN!!!
Naam: Patrick
Datum: 30 januari, 11u54
Plaats: Zundert
Reactie: Hoi Geert, op de onkruidbeurs heb ik een lezing van je bijgewoont en mijn wens uitgesproken om te preken. Later heb ik je nog meer gesproken en heb je het boek "de Kabbalist" gesigneerd met o.a. de woorden preek, preek, preek. Nu ga ik dit ook doen d.m.v een boek te schrijven! Bedankt, zeker ga ik je nieuwe boek kopen, je hebt me razend nieuwsgierig gemaakt. Met vriendelijke groet, Patrick
Naam: Mirjam
Datum: 30 januari, 09u43
Plaats: Brugge
Reactie: Geweldig de beschrijving over de boeken ,,maar speciaal de Geheime NEWTON DEZE ZAL IK ZEKER GAAN BESTELLEN ..LIEVE GROET Mirjam
Naam: Werner
Datum: 30 januari, 09u40
Plaats: Amersfoort
Reactie: Tof die tentoonstelling met kabbalistische schilderijen in Soest, vooral omdat Ruud Bartlema mijn dominee is geweest!!
Naam: Corinne
Datum: 30 januari, 09u36
Plaats: Kerkrade
Reactie: Zelfs mijn vader van 76 is helemaal weg van je boek, ik gaf het hem kado voor de kerst... eh wanneer komt de volgende
Naam: Annemiek
Datum: 30 januari, 09u33
Plaats: Bennebroek
Reactie: Ik las net het bericht over de liefdesavond in Heerlen en was onder de indruk van de invulling.
Mijn vraag is of u vaker zulke avonden organiseert en of het dan altijd in Heerlen is?
Naam: She
Datum: 28 januari, 13u28
Plaats: Rotterdam
Reactie: Ik ben je boek over Newton aan het lezen, fascinerend!
Ik hou enorm van je schrijfstijl, je pakt me in :-)
Naam: Lineke
Datum: 28 januari, 08u41
Plaats: Hoensbroek
Reactie: Lees op dit moment de geheime Newton.
Mijn complimenten. Erg mooi geschreven!!
Naam: angelique dalm
Datum: 27 januari, 13u30
Plaats: heerlen
Reactie: Beste Mijnheer Krimpen
6 februari ga ik mijn lieve vriend voor zijn verjaardag ons een liefdesavond van je leven kado doen. Dat hij geheel in het wit moet verschijnen is het enige dat Erik weet. 2 van uw boeken heb ik net besteld het geheim van newton en de roman over de keuze tussen de ultieme wijsheid of de ultieme liefde. ik ben zeer benieuwd en verheug me op 6 februari a.s.
met vriendelijke groet
angelique dalm
Naam: Annelies
Datum: 26 januari, 20u01
Plaats: Woerden
Reactie: Geert, dank voor je schitterende boek. Ik heb ervan genoten en raad het al mijn vrienden aan.
Lieve groet, Annelies
Naam: Fabienne
Datum: 23 januari, 17u00
Plaats: Steenhout
Reactie: Het was weer een geweldige avond hoor in Alkmaar, wat heb je toch een inspiratie en wat geniet ik dan weer van de sprankelende presentatie daarvan. Ik hou van dat gesprankel. Ik vroeg me al die tijd af ,waarom er nou een boek over Newton volgde,maar eigenlijk misschien doordat hij Isaac heet had ik al een verband gelegd met die Kabbala . Wat me heel erg fascineert is die plattegrond van Londen, zo apart dat je zoiets niet weet maar toch een bepaalde energie trilling kunt aanvoelen als je er bent.
Naam: Diana
Datum: 23 januari, 16u33
Plaats: Goor
Reactie:
Naam: Francoise
Datum: 23 januari, 14u48
Plaats: Lille
Reactie:
Naam: Antoinette
Datum: 23 januari, 14u39
Plaats: Leusden
Reactie: dank je voor dit prachtige boek. Antoinette
Naam: Fanny
Datum: 22 januari, 21u13
Plaats: Borgerhout
Reactie: Geert, je bent een groot talent!
Wat ik ook heel goed aan je boek vond is; dat 'De Kabbalist' biografisch geschreven was
Naam: Maarten
Datum: 22 januari, 20u21
Plaats: Amersfoort
Reactie: Ik heb De geheime Newton gisteren uitgelezen. Het heeft iets langer geduurd dan 'gepland', maar dat is mss ook wel goed.
Wat een prachtig boek! Ik ben erg onder de indruk.
Dank je wel.
Naam: Magdalena
Datum: 22 januari, 20u16
Plaats: Soest
Reactie: Ik geniet volop van je boeken!
Naam: Loek
Datum: 21 januari, 16u12
Plaats: Heerhugowaard
Reactie: Dinsdagavond 13 januari heb bij boekhandel Feijn genoten van jouw lezing over het kaballistische proces. Op een zeer inpsirerende manier heb je mij en ook de andere toehoorders niet allen toegesproken, maar ook contact laten leggen met hun innerlijke dromen en drijfveren.

Nogmaals hartelijk dank voor je boeiende woorden en optreden en heel veel succes in je schrijversloopbaan. Ik blijf je volgen.
Naam: Daniel
Datum: 21 januari, 16u09
Plaats: Ranst
Reactie: Ik ben iemand die heel veel leest en ik ben altijd bijzonder blij wanneer er een pareltje van het geschreven woord mijn ogen kruist. In uw geval werd ik, tot nu toe, twee maal door een schittering getroffen die mijn gemoed diep heeft geraakt. Ik kan u dan ook niet genoeg bedanken voor de mooiheid en de bijzondere kracht van de Kabbalist en de geheime Newton. Ik kijk dan ook vol verwachting uit naar een volgend werk dat uw hart en ziel via uw handen zullen bewerkstelligen. Ik ben immers niet alleen enorm bewogen door uw schrijfkunst maar ik leer er ook veel uit. U heeft mij geholpen in mijn eigen zoektocht naar de realisatie van mijn dromen. U hebt mij overtuiging en extra wilskracht geschonken. In den beginne was er het woord en u heeft het helpen betekenis geven. Ik dank u dan ook graag nog een tweede keer met zeer bewonderende groeten.
Naam: Lotte
Datum: 21 januari, 16u06
Plaats: Alkmaar
Reactie: Hallo Geert,

Ik wilde u nogmaals bedanken voor de lezing bij Feijn. Ook al bleef ik maar tot de pauze,ik heb er erg van genoten en tot diep in de nacht nagedacht. Bij mij kwam voor de zoveelste keer naar boven dat ik als klein meisje veel nadacht over het leven zelf en mezelf zag als een soort bacterie in iets heel groots, een mysterie dat ik maar niet doorgronden kon maar dat zo waanzinnig graag wilde!
De antwoorden heb ik nog steeds niet ;) In ieder geval wil ik proberen dmv mijzelf zover mogelijk te ontwikkelen en gewoon te 'zijn', mijn 4 kindjes een mooie en bredere kijk op deze prachtige wereld te bieden.
Naam: Cindy
Datum: 21 januari, 15u30
Plaats: Haarlem
Reactie:
Naam: Ava
Datum: 20 januari, 20u23
Plaats: Leuven
Reactie: Zit helemaal in de geheime newton.. mooi, die lees ik in kleine rukjes uit. Mooi was de kabbalist ook, ook in kleine rukjes uitgelezen. ben benieuwd naar je volgende meesterwerk. grgr. Ava
Naam: Laura
Datum: 20 januari, 16u56
Plaats: Steenwijk
Reactie: Beste meneer Geert Kimpen,

Ik heb net uw boek De geheime Newton gelezen.
Het is alles wat ik van een boek verwacht en uw schrijfstijl waardeer ik zeer.
Mijn persoonlijke mening is dat ik haar zelf nog beter vind dan de kabbalist.
Ook heb ik u persoonlijk ontmoet bij een lezing van wens naar werkelijkheid en vond het heel indrukwekkend.
Nogmaals hartelijk dank voor uw beide boeken. Ook al ken ik uw vrouw en dochter niet persoonlijk toch de hartelijke groeten en voor u ook heel inspiratie toegewenst voor een evt. volgend boek.
hartelijke groet,

Laura
Naam: Martine
Datum: 20 januari, 16u35
Plaats: Nice
Reactie: Hoi Geert, Bedankt voor je prachtige boek! De kabbalist heb een aantal weken geleden gelezen. Op dit moment zit ik midden in een vervelend werkconflict. Tijdens een meditatie werd ik terug genomen naar de kabbalist. Ik dacht te weten wat ik daarin moest vinden, maar kwam bij een ander hoofdstuk dat me diep raakte. Wat mooi is het toch hoe het leven en het onderbewuste je dingen kan leren. Ik haal veel wijsheid uit je boek. Zelf ben ik pedagoog (en vooral mama) en ga nu ook mamamasterplan bestellen. Bedankt voor de mooie wijsheden! Groeten, Martine Oh ja, ik ben zo onder de indruk, dat ik zelfs vergeet mijn vraag te stellen: zal de kabbalist in het frans vertaald gaan worden? Ik weet zo al een paar mensen die ik het graag kado wil doen.
Naam: Yacintha
Datum: 20 januari, 09u09
Plaats: Alkmaar
Reactie: Geachte heer Kimpen,

Met veel genoegen heb ik naar de woorden, zinnen en openingen geluisterd, die u tijdens de lezing over uw nieuwste boek De geheime Newton aan ons toehoorders richtte.

Een verhaal op bijzonder inspirerende, lachende en intrigerend verteld en daarbij ook een sprankelende en openende lieve vraag aan het publiek, wat is uw hartewens, wat wilde u als kind worden of mee bezig zijn...dank dat u de vraag stelde en ons de gelegenheid en ruimte daarmee hebt geboden om de vraag te overdenken en naar in alle openheid een antwoord te zoeken.....en sommigen ter plekke hebben mogen geven!

Onderwijl heb ik ook het boek de geheinme Newton gelezen en geniet van de vele vragen die het opent en ook allerlei nieuwe inzichten die opborrelen....

Graag wil ik u en iedereen die aan dit boek gelieerd zijn en aan het ontstaan ervan een bijdrage hebben mogen leveren hartelijk danken....

Een deeltje van het geheel is wel het meest helder naar boven komen drijven, hoe zeer alles met elkaar in verbinding is... de appel aan de boom, die aan Newton de werking van de zwaartekracht openbaart, Newton die samen met vele tijdgenoten nieuwe inspiratie genereert vele eeuwen later en u, uw uitgever, gezin over en weer inspireert en via nieuwe communicatie weer via via bij mij terechtkomt en zo voor oneindig fraaie en verrassende verbindingen weet te zorgen....en dat alles over en weer terugverbindend van bijvoorbeeld degene die de Kabbala heeft opgetekend, tot en met wat zich in de toekomst weer opnieuw gaat verbinden hiermee.....

Een fijne wens aan u en de uwen:
Hopelijk mag uw pad u al wandelend, rennend huppelend of hoe dan ook, nog veel open, heldere en humorvolle inspiratie geven, die weer mag leiden tot evenzo opende, humorvolle en inzichtgevende werken in welke vorm dan ook....

Met positieve groeten,
Yacintha
Naam: Romy
Datum: 20 januari, 07u59
Plaats: Blaricum
Reactie: goedemorgen Geert! ik geniet enorm van de Kabbalist, veel herkenning!
Naam: Jeanne
Datum: 19 januari, 08u59
Plaats: Nootdorp
Reactie:
Naam: Nellie
Datum: 19 januari, 08u14
Plaats: Bloemendaal
Reactie: dag geert, ik vond het liefdesdagboek van jou en je jouw vrouw Christine erg mooi, herken er veel in.....ik laat wat van me horen als ik De Kabbalist uit heb.....liefs Nellie
Naam: Natascha
Datum: 19 januari, 08u08
Plaats: Nuenen
Reactie: Kan je nagaan wat je boek aan inspiratie en creativiteit losmaakt bij de mensen!!

Ik kom graag een keer naar een lezing van je!!
Naam: Femke
Datum: 16 januari, 12u23
Plaats: Neerpelt
Reactie: Daaaaag Geert,

Ik heb net voor het eerst je site goed gelezen.......en lees daarop je inspiratie voor de Kabbalist!!! Nu weet ik het hele verhaal weer....je hebt het al eens verteld, die brief aan God heeft enorm veel indruk op me gemaakt! Ik vind het heel bijzonder dat je God een brief hebt geschreven, en dat je vanaf dat moment als het ware geleid bent! Geweldig Geert, dit is jouw levenswerk! Heeeel inspirerend!!
Naam: Ferdinand
Datum: 16 januari, 12u19
Plaats: Schagen
Reactie: Het was goed om je te zien en te horen bij je lezing in Alkmaar. Ook de inhoud en je enthousiasme van vertellen deed me enorm goed. De doventolk deed in d'r hoogste versnelling mee.

Wat een ontwikkeling heb jij doorgemaakt. Je verhaal zat mooi en verzorgd in elkaar.
Herkend e diverse stadia persoonlijk alleen lijkt het wel of het bij mij door elkaar loopt.
Naam: Michele
Datum: 16 januari, 11u06
Plaats: Zeist
Reactie: Ik heb je leren kennen via Biodanza. Ik heb een bijzondere middag gehad, dansen geinspireerd op de Kabbalist gegeven door Dominique van Brenen. Denk nog wel eens terug aan alle liefdevolle en leuke momenten die er waren met sommmige mensen.
Naam: Victor
Datum: 15 januari, 23u40
Plaats: Zevenbergen
Reactie: Het boek, De Geheime Newton heb ik vorige maand gekocht als verjaardagscadeau voor mijn zielemaatje Mireille. Heel toevallig hebben we het eergisteren nog even over dat boek gehad, althans, Mireille dan. Ze zei letterlijk: "De Geheime Newton is een fantastisch boek. Ik zeg; ladingen kwartjes" (dit laatste vanwege de kwartjes die altijd vallen bij haar bij het lezen van spirituele boeken of het volgen van een cursus). Misschien moet ik het ook eens gaan lezen.
Naam: Hanneke
Datum: 15 januari, 23u25
Plaats: Alkmaar
Reactie: ik heb van je genoten tijdens jouw lezing en je nodigde mij uit over mijn passie te vertellen.
Naam: Anneke
Datum: 15 januari, 23u03
Plaats: Ieper
Reactie: Je boek De Kabbalist ligt op mijn nachtkastje te wachten om gelezen te worden.
Naam: Vincent
Datum: 15 januari, 22u55
Plaats: Balinge
Reactie: Veel mensen raken geinteresseerd in de mysterien van onze wereld,terecht.Ook jouw inbreng is in dit opzicht belangwekkend.
Naam: Sebastiaan
Datum: 15 januari, 22u26
Plaats: Zwolle
Reactie: Van je boek "De geheime Newton" heb ik genoten!
En dat zegt nogal wat, want in verreweg de meeste gevallen heb ik de neiging om bij het lezen van romans na enkele pagina's al in slaap te vallen.
Niets van dat al. In drie avonden uitgelezen, en ik had moeite het opzij te leggen.
Mij komt het voor dat je meer van het werkelijke wezen van de vrijmetselarij begrepen hebt, dan menig modern vrijmetselaar...
Naam: Iris
Datum: 15 januari, 21u23
Plaats: Mol
Reactie: Een geweldig boek
Naam: Ineke
Datum: 15 januari, 21u08
Plaats: Amsterdam
Reactie: Prachtig boek de Kabbalist!
Naam: Evert
Datum: 15 januari, 21u07
Plaats: Almelo
Reactie: Mooi boek, De Kabbalist.
Heb erg genoten van het verhaal, maar meer nog van de laagdrempelige manier waarop Geert Kimpen de mystiek van de Kabbala enigsinds grijpbaar maakt.
Bedankt daarvoor.
Naam: Carmen
Datum: 15 januari, 13u58
Plaats: Vilvoorde
Reactie: Ben een grote fan van je.
Naam: Babette
Datum: 14 januari, 20u48
Plaats: Neerijnen
Reactie: Ik moet zeggen dat de geheime Newton in ons gezin een grote impact heeft..veel discussie en gesprekken..erg goed..
Naam: Robert
Datum: 14 januari, 20u41
Plaats: Arnhem
Reactie:
Naam: Deirdre
Datum: 14 januari, 18u30
Plaats: Groot Bijgaarden
Reactie: Heb jouw nieuwe boek gekocht, over Newton. Heb je boek de Kaballist met zoveel plezier gelezen. Je schrijft zo... mooi beeldend en liefdevol dat het als lezer net lijkt of je je echt in die wereld waant: fantastisch doe je dat.
Naam: Marina
Datum: 14 januari, 18u21
Plaats: Eindhoven
Reactie: Het boek over Newton is bijzonder fascinerend. Prachtig hoe je de wet van de aantrekkingskracht omschrijft. Ben heel benieuwd of je al een idee hebt voor een volgend boek... haha, succes met alles wat je onderneemt. Fijne dag en groetjes, Marina
Naam: August
Datum: 14 januari, 17u46
Plaats: Nijmegen
Reactie: Tijdens mijn vakantie in Zuid-Spanje leefde ik dankzij De geheime Newton een week lang in 2 parallelle werelden.
Naam: Lucy
Datum: 14 januari, 17u37
Plaats: Beverlo
Reactie: Gefeliciteerd met je succes in Portugal!
Neem de tijd om er ook echt van te genieten want dat maakt niet iedereen mee!
Groetjes,Lucy
Naam: Rene
Datum: 14 januari, 17u32
Plaats: Brugge
Reactie: morgen ga ik op mijn gemak lezen, de kabbalist
Naam: Willem
Datum: 14 januari, 17u04
Plaats: Schoonhoven
Reactie: Afgelopen weekend heb ik je Newton boek uitgelezen, erg mooi. Het geeft toch weer een heel ander perspectief op onze wereld, onze werkelijkheid en onze geschiedenis. En zo zie je maar dat de confentionele geschiedenis die je op school op je bordje krijgt toch grotendeels een eenzijdig verhaal is. Het verhaal van de toen heersende macht.
Ik hoop dat mensen mede door jouw boek de wereld en het menszijn anders gaan bekijken.
Ik denk ook dat er op aarde nog vele schatten, hutkoffers en geschriften (in het vaticaan) bestaan die onze geschiedenis in een totaal ander daglicht zullen zetten... Misschien dat jij met je huidige staat van dienst via anonieme bronnen nog de nodige aanwijzingen krijgt over interessante mystieke geschiedenissen. Ik denk dat ik Saint Germain het boeienste personage van je boek vind... omdat je steeds jezelf betrapt op de gedachte.. kan dat? Zou het echt zo zijn...? Ja, waarom ook niet!
Naam: Harald
Datum: 14 januari, 16u56
Plaats: Nieuwkoop
Reactie: Wat een prachtig boek heb je geschreven ,de Kabbalist zie dat je al weer een boek verder bent zal snel naar de boekhandel gaan om het te kopen .
Naam: Rudy
Datum: 14 januari, 16u52
Plaats: Assen
Reactie: Twee wereldboeken heb je geschreven waarvan ik de kabbalist echt een mooi en waardevol boek vindt. Dank.

Volgens mij is het schrijven van een boek een van de grote dingen des levens.Ik weet hoe moeilijk het is

Ben benieuwd naar de volgende.....
Naam: Inez
Datum: 14 januari, 16u49
Plaats: Naarden
Reactie: De kabbalist was werkelijk een prachtig boek!!
Naam: Eva
Datum: 14 januari, 16u43
Plaats: Halle
Reactie: ah de schrijver van de kabbalist.
Mooi boek, heb het een tijd terug gelezen!

Zie dat je ook een ander boek hebt geschreven...leuk! zal hem snel een keer lezen!
Naam: Esther
Datum: 14 januari, 16u40
Plaats: Sittard
Reactie: Ik lees heel graag en mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Alweer boeken op mijn verlanglijstje.
Naam: Marie-Louise
Datum: 14 januari, 16u35
Plaats: Drunen
Reactie: Ik ben heel benieuwd hoe je laatste boek gaat.
Naam: Ria
Datum: 14 januari, 16u31
Plaats: Beringen
Reactie:
Naam: Peppie
Datum: 14 januari, 16u30
Plaats: Uden
Reactie: wauw prachtig De Kabbalist in het portugees, gaat goed!!!!
Naam: Tamara
Datum: 14 januari, 16u22
Plaats: Waddinxveen
Reactie: Heb erg genoten van De Kabbalist en zie nu dat je een nieuw boek hebt uitgebracht, leuk, ben benieuwd!!
Naam: Valerie
Datum: 14 januari, 16u20
Plaats: Aalsmeer
Reactie: Ik heb zoveel inspiratie uit jouw werk geput
Naam: Harry
Datum: 14 januari, 15u45
Plaats: Borgerhout
Reactie: Ik ben een keer bij een lezing van je geweest en heb via je happinez boekje kennis gemaakt met de Kabbalah, waarvoor dank. Ik studeer nu de Zohar sinds een jaar en vind het prachtig. Het verandert mijn leven echt.
Naam: Jennifer
Datum: 14 januari, 14u48
Plaats: Maaseik
Reactie:
Naam: Fien
Datum: 14 januari, 14u41
Plaats: Tervant
Reactie: Hoi Geert,

Ik ben dol op lezen en ken jouw boeken niet , ik zal er 1 gaan zoeken....
Naam: Conny
Datum: 14 januari, 14u37
Plaats: Deurne
Reactie: Hej Geert, met veel plezier maar vooral interesse, je boek in bijna 1 ruk uitgelezen.Man man, wat een opzoekwerk gaat er aan vooraf, maar ongelofelijk boeiend. Ik kijk al uit naar je derde boek ? Wat of wie gaat hiervan het onderwerp zijn? dikke kus en tot ziens.
Naam: Sylvie
Datum: 14 januari, 14u26
Plaats: Den Haag
Reactie: Beste Geert, ik ken je vanwege de goede voordracht die je vorig jaar bij Mn Services hebt gehouden.
Gisterenavond heb ik jouw nieuwe boek besteld; ik ben benieuwd!
Naam: Jocelien
Datum: 14 januari, 14u23
Plaats: Alkmaar
Reactie: Ik heb genoten van De Kabbalist
Naam: Rob
Datum: 14 januari, 14u12
Plaats: Vierhouten
Reactie: Wij hebben elkaar een paar jaar terug ontmoet op het Eigentijdsfestival, waar ik de 'gastheer' was en aan tafel zat tijdens jouw workshop over de Kabbalist. De volgende dag hebben wij nog gelunched, samen met je vrouw.

Ik heb je beide boeken gelezen en ben zeer enthousiast hierover. Ik ben nog wel benieuwd naar welk deel fictie is in de Geheime Newton en welk deel echt zo is gegaan.
Naam: Fleur
Datum: 14 januari, 14u04
Plaats: Breukelen
Reactie: De kabbalist vond ik een super boek, ik had erg mijn twijfels of het wel mijn genre is maar ik kon niet stoppen met lezen! Hahaha.. Ben benieuwd naar de geheime newton, die ik nog niet gelezen heb!
Naam: Lieve
Datum: 13 januari, 17u25
Plaats: Antwerpen
Reactie: Goh, Geert , alweer een schitterend verhaal ! Ik kijk al uit naar een volgend. Wat zal het onderwerp dan zijn? Nog veel succes toegewenst.
Naam: Tatjana
Datum: 12 januari, 23u21
Plaats: Brecht
Reactie: Ik wilde niet eens slapen met de Kabbalist. Heb 'm in twee dagen uitgelezen.....
Heeeeeeeeeerlijk!

Ben nu heel zuinig de Newton aan het lezen. Net zoals je zuinig wilt zijn met een heerlijk stuk chocola, af en toe een klein stukje. Zodat je er heel lang van kan genieten...
Naam: Dineke
Datum: 12 januari, 15u02
Plaats: Middelburg
Reactie:
Naam: Veronica
Datum: 12 januari, 14u27
Plaats: Almelo
Reactie: Mijn collega vertelde dat zij niet meer kon ophouden toen ze begonnen was het boek te lezen. Ik ga nu eerst verhuizen. Daarna ga ik rustig de tijd nemen voor de Kabbalist.
Naam: Walter
Datum: 12 januari, 14u15
Plaats: Amersfoort
Reactie: Ik heb je Newtonboek gelezen, weer een hele prestatie
Naam: Suzanne
Datum: 12 januari, 10u43
Plaats: Rotterdam
Reactie: Het idee van die liefdesavond in Heerlen liet me niet meer los van de week. Ik heb twee kaartjes gereserveerd voor mij en mijn man. Het is voor mij een groot wonder dat hij bereid is mee te gaan! Eigenlijk is de avond nu al geslaagd.

Dat onderwerp van die zielsverwant hield me ook het meest bezig na jouw lezing in Gouda. Ik ben lange tijd ?betoverd? geweest door de magie van een grote liefde (van een ?engel?) die ik uiteindelijk losgelaten heb. Maar hoeveel zielsverwanten zijn er? Is mijn man ook mijn zielsverwant? Is het magisch of is het vooral een keuze? Ik ben heel benieuwd naar de avond. Ik wil graag de liefdeswetten leren.
Naam: Shakira
Datum: 12 januari, 10u31
Plaats: Buggenhout
Reactie:
Naam: Kitty
Datum: 12 januari, 09u52
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Over jouw boek: het is fantastisch.
Fantastisch omdat het de vroegere gevestigde orde, die heeft bepaald dat deze kennis niet mag worden gepubliceerd onder het mom van "niet passend in...." in het gezicht wordt uitgelachen.
Naam: Frederique
Datum: 12 januari, 09u48
Plaats: Vilvoorde
Reactie: Indrukwekkend!
Ik ben het boek momenteel aan het lezen.
Wat een research gaat er aan vooraf!
Ik heb de hele site uitgeplozen en ik voel verwondering.
Ben al zo lang ik me kan heugen met esoterie en quantum fisica bezig en probeer een goede balans te vinden in het koppelen van het spirituele en het aardse, dus met beide benen op de grond.


Ik heb gisteren de lezing bekeken over de 10 wetten van de kabbala en het voelde goed!
Waarom...om dat er iets heel essentieels in zit wat ik bijvoorbeeld bij de secret mis....niet ontavngen voor je eigen geluk, maar doorgeven!
En meer vertrouwen in de wijsheid die in ons allemaal zit!

Dank je wel, je bewijst een heleboel mensen een grote dienst!!
Naam: Trudy
Datum: 12 januari, 08u46
Plaats: Maastricht
Reactie: Heel erg bedankt voor de correcte afhandeling van mijn verzoek aan de schrijver om een persoonlijk woord te schrijven aan degeen waar ik de boeken voor gekocht heb! De persoon in kwestie vond het helemaal fantastisch! Mijn dank ook aan de schrijver.
Naam: Remi
Datum: 12 januari, 08u45
Plaats: Antwerpen
Reactie: Beste Geert,
Graag zou ik in contact willen komen met een Kabbala-leraar.

Zelf ben ik nu 10 jaar afgestudeerd als arts. Na jaren werken in de conventionele geneeskunde, heb ik besloten om toe te geven aan de wens om op 'reis' te gaan, om mijn kinderwensen, -dromen en passies weer ruimte te geven, en ook mijn joodse roots. Later wil ik me zeker weer gaan inzetten voor de hulp aan anderen, maar dan op een meer wezenlijke manier.
Naam: Ingeborg
Datum: 12 januari, 08u38
Plaats: Aalst
Reactie: Mijn hartelijke dank voor de prachtige boeken de Kabbalist en de geheime Newton.
Naam: Rik
Datum: 10 januari, 10u41
Plaats: amsterdam
Reactie: Schipper naast God.
Je gaat God pas ontmoeten zodra jouw opdracht, jouw levenswens, echt betekenis voor je heeft. Dus vol verwachting maar ook (zelf)twijfel, onzekerheid en angst. Ga voorbij alle veiligheid. Sta op en wandel de wereld in!
Vraag om leiding en geef leiding aan jezelf.
Leer vooral NEE te zeggen tegen alle afleiding en verleiding. Jouw opdracht op 1, elk uur van de dag.

Uit "De kabbalist": Lamed Chaf Bet
Prachtig Geert! Wat een ontdekking! Dankjewel.
Naam: Anne Vercauteren
Datum: 8 januari, 20u44
Plaats: Arnhem
Reactie: Ik heb het boek stap voor stap van wens naar werkelijkheid gelezen, en dat raakte me wel! Ik ben dan wel pas 15 maar toch heb ik er heel veel aan gehad! Ik ga nu ook zeker een boom planten als symbool van mijn leven. Het is heel mooi hoe u uw verhaal in een persoonlijkverhaal van de lezer hebt gestopt. zodat je het eigenlijk wel 1 in ruk uit wilt lezen! ik heb er zeker wat gehad en ik ga er alles aan doen om mijn droom na te gaan en em aan te gaan trouwjurken ontwerpster worden!!
Heel mooi!
liefs, Anne Vercauteren
Naam: Janick
Datum: 8 januari, 13u38
Plaats: De Weijdt
Reactie: Veel succes met je Geheime Newton, een prachtig boek!!
Naam: Sharon
Datum: 8 januari, 13u20
Plaats: Tilburg
Reactie: Geef je binnenkort nog eens ergens een lezing of workshop in het brabantse? Ben al eens eender erbij geweest en dat is me goed bevallen!
groet Sharon
Naam: Dana
Datum: 8 januari, 13u13
Plaats: De Nollen
Reactie: Hoi Geert,

Bedankt voor de mooie woorden die je hebt geschreven in je boeken. Ik wens je veel succes toe met het schrijven van je volgende boek. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Groetjes,

Dana
Naam: Nadia
Datum: 8 januari, 12u56
Plaats: Bussum
Reactie: Dag Geert,

Vorig jaar heb ik een lezing van jou bijgewoond over je boek De Kabbalist. En was onder de indruk! Van je enorme energie, je beeldende manier van vertellen, je liefde voor je vak en je vrouw: mooi om te zien.

Wat ik jou graag wil laten weten: tijdens je lezing mochten we onze wensen delen. Ik heb mijn wens om yoga te geven aan het strand toen het universum in gegooid. En het balletje is gaan rollen! Nu 1jaar later geef ik yogales, sta ik volgende week in het tijdschrift FLOW tegelijk met de lancering van mijn eigen website, heb ik meegewerkt aan het tv programma Health Angels (van RTL4) en is een grotere yogastudio op komst.

Dank voor de mogelijkheid te delen! En de inspiratie van jouw magic story.

Lieve groet,

Nadia
Naam: Ilse
Datum: 7 januari, 16u02
Plaats: Langedijk
Reactie: Beste Geert,
We hebben elkaar ontmoet bij de finish van de World Harmony Run 2007 in A'dam. Je boek de Kabbalist heb ik inmiddels gelezen; een waar genoegen.
Naam: Francesca
Datum: 7 januari, 13u54
Plaats: Heerhugowaard
Reactie: Hi Geert, Ga door met mooie boeken schrijven en workshops ; je brengt schoonheid in de wereld! x
Naam: Manouschka
Datum: 7 januari, 13u53
Plaats: Bergen
Reactie: ik ben zeer onder de indruk van je werk!
Voelt als waarheid diep van binnen.
Naam: Alfonso
Datum: 7 januari, 11u41
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Geweldige boeken. Het zijn diepzinnige boeken die veel van de lezer vragen (o.a. reflectie en confrontatie) en de verhalen zijn sterk verteld.
Naam: Rob
Datum: 7 januari, 09u26
Plaats: Waarland
Reactie: Heb als 'kerstthriller' De geheime Newton gelezen. Wat mij betreft mag Dan Brown bij u in de leer!
Naam: Jacqueline
Datum: 7 januari, 09u22
Plaats: Amsterdam
Reactie: Thx voor de inspirirend lezing tijdens het rishisfeest in A'dam
Naam: Antoinette
Datum: 6 januari, 14u46
Plaats: Opmeer
Reactie: Ik moet zeggen dat de geheime Newton in ons gezin een grote impact heeft..veel discussie en gesprekken..erg goed..
Naam: Natasha
Datum: 6 januari, 11u22
Plaats: Heerlen
Reactie:
Naam: Tanja
Datum: 5 januari, 19u51
Plaats: Hilversum
Reactie: Eerlijk gezegd weet ik nu niet meer welk boek nu eigenlijk mijn lievelingsboek nog is, dus je staat nu vermoedelijk op een gedeelde eerste plaats met De Kabbalist en De Geheime Newton... Er is geen zin die tot verveling leidt. Heel erg knap gedaan. Ik hoop dat er een film of een toneelstuk over 'de geheime Newton' komt, om nog meer mensen bewust te maken.
Naam: Eleonore
Datum: 5 januari, 19u45
Plaats: Deinze
Reactie:
Naam: Mohammed
Datum: 5 januari, 16u38
Plaats: Assen
Reactie: Ademloos heb ik je boek gelezen, fantastisch! In een dag uitgelezen, zo spannend vond ik het. Je omschrijft alles erg plastisch en beeldend, filmisch.
Naam: Lineke
Datum: 5 januari, 16u27
Plaats: Wetteren
Reactie: Ben nu halverwege Newton, wat een man en wat een boek!
Naam: Sylvain
Datum: 5 januari, 16u24
Plaats: Drachten
Reactie: Op aanraden van een artikel in ons blad "Ken Uzelve" heb ik uw boek "de Geheime Newton" gekocht. Geboeid en soms met pijn in het hart heb ik de worsteling van Newton gevolgd om de graal van de ultieme waarheid te vinden. Boeiend omdat de versmelting van de aloude alchemie en de hermetische kennis en het bedrijven van wetenschap in elkaar kunnen overvloeien al was het maar in de zin van inspiratie. Een absoluut geloof in god de schepper maakt dat Newton de natuurwetenschap ten dienste stelt van de alchemie. De pijn zit hem wat mij betreft in het het menselijke dat wij nooit genoegen wensen te nemen met wat er al is en het willen heruitvinden en verbeteren. Is dat de alegorie van de zoektocht naar onze ware en volmaakte zelf? Die pijn die Newton voelde toen hij op het punt stond zijn alchemistische einddoel te bereiken hem slechts de spiegel werd voorgehouden. Hoe moeilijk het is om zelfs maar bij benadering volmaaktheid in jezelf te vinden. Als Vrijmetselaar wordt je geleerd bewust te worden van je goede en slechte eigenschappen. Pijnlijk is te merken dat je goede eigenschappen je slechte kanten zelden compenseren. De broederschap van vrijmetselaars geeft de ruimte om toch levensvreugde bovenaan te zetten dankzij de broederliefde waardoor het goede het kwade kan overwinnen. Wat openbarend voor mij was in uw boek is dat Newton homoseksueel geweest zou zijn. Wel wetend dat in de esoterie het vrouwelijk en het mannelijk elkaar versterken door middel van fusie zonder vermenging(kan dit?)viel het mij op dat rond 1700 homoseksualiteit wel aanstootgevend was maar kennelijk niet leidde tot uitsluiting. Betekent dit dat in die tijdgeest minder primitief het mannelijk en het vrouwelijk scheidde naar materiele verschijningsvorm dan nu? Hoe Newton zijn eigen homoseksualiteit zag kan ik geheel plaatsen in zijn alchemist zijn.
Ik heb genoten van uw prachtige boek.
Naam: Adhemar
Datum: 5 januari, 14u31
Plaats: Groningen
Reactie: Waarde Geert,

Vandaag kreeg ik tgv mijn 67ste verjaardag je boek "De Geheime Newton".
De grootste verrassing lag/ligt in de persoonlijke opdracht die jijzelf voorin had geschreven.
Het lijkt wel alsof je mij goed kent!
In ieder geval heeft je opdracht mij diep ontroerd.
Dus, dank dank dank!

Het is grappig dat ik afgelopen zaterdag bij onze boekhandel was, je boek daar zag liggen en toen besloot het te gaan kopen, maar om een of andere reden besloot dat nog even niet te doen...

Ik heb in elk geval altijd "iets met Newton" gehad. Heb zeer veel bewondering voor die man - vooral ook omdat zijn onderzoekersgeest zich al tijdens zijn jeugd openbaarde. Dat was precies zo bij mij... als jongen van 9 bouwde ik al mijn eerste sterrenkijker, om maar 1 ding te noemen.

Nogmaals, heel heel hartelijk dank.
Naam: Brigit
Datum: 5 januari, 14u10
Plaats: Diemen
Reactie: Ik heb op vakantie genoten van De Geheime Newton en me continu verwonderd over wat een werk en onderzoek het voor jou geweest moet zijn. Prachtig boek, wederom!
Naam: Ad
Datum: 5 januari, 08u15
Plaats: Amsterdam
Reactie: Heb je mooie levensverhaal gehoord bij Rishes/Nataraj, prachtig verwoord en schitterend gebracht.
Naam: Gea
Datum: 4 januari, 14u13
Plaats: Naarden
Reactie: Zojuist heb ik de laatste bladzijde van "De geheime Newton" gelezen. Opnieuw zijn mijn ogen vochtig en voel ik dezelfde ontroering die ik destijds had bij het lezen van de "De Kabbalist"; het verstilt en maakt me wakker tegelijk.
Dus duizend maal dank dat je het verhaal geschreven hebt. Duizend maal dank dat je je droom waar maakt!
Naam: Alfons
Datum: 4 januari, 13u48
Plaats: Aalsmeer
Reactie: Ik heb net een heel mooi boek uit: De Kabbalist! Ik heb me laten inspireren om de balans geven / ontvangen na een tijdje (te lang?) op ?ontvangen? te hebben gestaan (met mijn kadoboeken als uitzondering , weer wat meer richting ?geven? te bewegen.
Naam: Bavo
Datum: 4 januari, 12u30
Plaats: Antwerpen
Reactie: Hoe Kit uit de vuurzee kwam, mooi, onvoorwaardelijke liefde is sterk. Ik probeer de geheimen van die kracht al tijden te doorgronden. dit tezamen met kwantum fysica, waarin onze spirit lijkt te werken. Espavo.
Naam: Rogier
Datum: 4 januari, 12u23
Plaats: Ieper
Reactie: Ik kijk al uit naar je volgend boek want ik lees je met veel plezier en interesse. Chapeau voor je prestatie !!!
Naam: Wilfried
Datum: 4 januari, 12u17
Plaats: Bloemendaal
Reactie: Met veel genoegen heb ik "De Geheime Newton" gelezen. Als Broeder in de Koninklijke Kunst heb ik grote interesse in literatuur over de verlichting. Jouw boek geeft een uitstekende impressies van de tijdgeest op een toegankelijke manier. Dank voor het uitzoeken van alle bronnen en ook dank voor de fraaie website.
Naam: Briony
Datum: 4 januari, 12u02
Plaats: Kampen
Reactie: Geert, ik schaar je onder de zeer grote schrijvers. De schrijvers die in de literatuur worden opgenomen en een plek verdienen in de geschiedenisboeken. Je inspireert niet alleen, je bezielt!

Dus mijn dank is tweevoudig. Natuurlijk op de eerste plaats dat je het verhaal verteld hebt en op de tweede plaats mijn dank voor de bijzonder opdracht in mijn boek. Echt geweldig!
Naam: Fred
Datum: 4 januari, 11u39
Plaats: Den Haag
Reactie: Beste Geert je boek is geweldig ik ik lees het elke avond.
Naam: Annelies
Datum: 4 januari, 11u09
Plaats: Oudenaarde
Reactie: Jouw boek (ik lees veel) was een 'uitschieter' wat ik in drie dagen tijd ademloos heb uit gelezen! Ik hoop dat je nog meer van dit soort geweldige boeken zal schrijven!
Naam: Tanja
Datum: 4 januari, 10u23
Plaats: Ankeveen
Reactie: Zo, eindelijk De Kabbalist in huis! Ik moest die bestellen bij de boekhandel. Vorige week heeft een andere klant mijn bestelling meegenomen Dus opnieuw besteld en nu bemachtigd! Joepie!
Naam: Sophie
Datum: 4 januari, 10u21
Plaats: Tilburg
Reactie: Wat leuk zo 'n gratis flesje goud bij jouw boek in Tilburg; Leuk, zoveel creatieve reacties er op gang komen door jouw boek!
Naam: Richard
Datum: 4 januari, 10u07
Plaats: Bergambacht
Reactie:

TOP

Delen: