Archief van oktober 2009

Archief

Schilderij. Woman reading on chaise. Kunstenaar. Escha van den Bogerd.

Naam: Laura Teurlings
Datum: 29 oktober, 10u14
Plaats: Montfoort
Reactie: Lieve Geert,het is inmiddels alweer een tijdje geleden,dat jouw inspirerende woorden in mijn leven mochten komen,hier heb ik heel veel houvast aan gehad.inmiddels heb ik ook een paar lieve vriendinnen rondom mij verzameld,die mij helpen en steunen.vrijdag ga ik met een van hun,een helende reis maken.ik heb hier ook erg veel zin in en ben heel benieuwd wat het is in mij,waar ik al mijn hele leven bij vast loop.
het zal een werkelijke openbaring gaan worden.
ik heb ook een wens,die ik al vorm en gehoor heb gegeven in het boekje 'stap voor stap'.gister avond had ik zoveel inspiratie,dat ik een hele duidelijke en mooie mail heb geschreven naar diegene waar mijn wens betrekking op heeft.hij is een vroegere vriend van mij,van 22 jaar geleden.in die tijd zag ik hem niet als potentiele partner,doordat ik nog eerst mijn eigen weg heb moeten gaan,waardoor ik nu kinderen heb bij(inmiddels mijn ex)diegene waarbij het zo moest zijn,en het is ook goed zo.sinds een aantal maanden geleden,is die man weer,op een hele bizarre manier,in mijn leven gekomen,en er was onmiddellijk een enorme vonk.hij is getrouwd en zit enorm vast in zijn leven,hij woont sinds pas in zijn nieuwe huis,waar hij 7 jaar over heeft gedaan om die op te bouwen.dus je zou denken het onmogelijke is hier aan de gang.en toch heb ik een rotsvaste vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen tussen ons en dat ik met hem mijn leven mag delen.het zal even gaan duren,doordat(zoals hij zelf ook zegt)hij het lichtpuntje (nog)niet ziet.het enige wat mij nu te doen staat,is aan mezelf te werken,en hem te blijven inspireren,te motiveren en te stimuleren,het verleden los te gaan laten,van alle angsten, onzekerheden.dit heb ik hem ook gister in die mail geschreven.mijn gevoel is zo ontzettend zeker,dat ik het gewoonweg niet kan negeren, hoe hard andere mensen dat ook tegen mij zeggen.ik krijg van alle kanten tekentjes, knipoogjes,soms moet ik er zelfs heel hartelijk om lachen.ik ben ontzettens dankbaar dat deze hele ervaring in mijn leven is gekomen,en ook precies op het juiste moment.ik heb dan ook een onverzadigde honger naar alle wijsheden die er nu op mijn pad komen.laat de voeding maar stromen,zou ik zo zeggen.hahaha
ik dank je voor al het goede,alle wijsheden,alle vertrouwen,alle inspiratie wat jij de mensen geeft.
(en stiekem n beetje jaloers op christine) haha
ik heb jullie intervieuw ook gezien op youtube,
geweldig,prachtig,hoe de energie is tussen jullie.voor mij ook weer een inspiratie.

heel veel liefs
laura
Naam: K.M.Deli
Datum: 28 oktober, 17u57
Plaats: Nederland
Reactie: Het was bijzonder met U persoonlijk te ontmoeten. De hongaars-talige versie heb ik al vanacht uitgelezen. (Ook aan mijn zoon geadviseerd.) Een aantal hongaarse vrienden kopen die ook.
De moeite waard niet alleen wegens de inhoud, maar de stijl en de sfeer ook bijzonder.
gr.
Naam: K.M.Deli
Datum: 28 oktober, 17u56
Plaats: Nederland
Reactie: Het was bijzonder met U persoonlijk te ontmoeten. De hongaars-talige versie heb ik al vanacht uitgelezen. (Ook aan mijn zoon geadviseerd.) Een aantal hongaarse vrienden kopen die ook.
De moeite waard niet alleen wegens de inhoud, maar de stijl en de sfeer ook bijzonder.
gr.
Naam: Christina
Datum: 28 oktober, 16u42
Plaats: The cabbalist
Reactie: Dear Geert,

I really would like to know how do you feel yourself after the magical journey,which could be presented 4 U by your book ?
I'm sure you have already know the hassid,and I would like to ask ,how deep did their story inspire your book?
Naam: Escha
Datum: 26 oktober, 19u53
Plaats: Antwerpen
Reactie: Hey Geert, Ben net in je laatste boek bezig (stap voor stap ...) en het was net wat ik op dit moment in m'n handen moest krijgen. Een verhaal dat je nooit je dromen mag opgeven. Eentje om altijd dicht in je buurt te houden en op momenten dat het je wat minder afgaat in te lezen en terug de inspiratie te vinden om door te gaan. Heerlijk! Vooral veel blijven schrijven, een fan uit Zurenborg :-)"
Naam: Jos
Datum: 26 oktober, 19u36
Plaats: Maasmechelen
Reactie: Ik lees niet veel, ben te snel afgeleid door eigen gedachten of omgeving... Bij dit boek pakte ik het lezen weer op... Het boek ik pakkend en inleefbaar geschreven maar het belangrijkste is de bijdrage aan de kabalistiche leer en haar bestaan...

Jaren geleden volgde ik een studie kabbalah.......
liet het daarna weer met rust...
Nu ben ik 40: "zal er een meester op mijn pad komen?"

Jos
Naam: Nanske
Datum: 26 oktober, 19u32
Plaats: Zeewolde
Reactie: Lieve Geert,
Het lezen van de Kabbalist bevestigt steeds meer de kracht van mijn innerlijke weg. Steeds zag ik jouw gezicht toen ik het las. Het is de weg van de inwijding en ik ben er erg blij mee.
Met liefde. Nanske
Naam: Swa
Datum: 26 oktober, 19u16
Plaats: Berchem
Reactie: Hoi Geert,

Vorige week eindelijk de tijd gehad om "Geheime Newton" te lezen.
Ik heb er enorm van genoten.

Bedankt :-)

Groetjes,

Swa
Naam: Yara
Datum: 26 oktober, 19u12
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hoi Geert,Ik ben werkelijk een grote fan van jouw boeken! (lees: Meesterwerken -'kabbalist' & 'newton'-)

Gewoonweg Geweldig!!

So, keep up with the good work!

Yara
Naam: Fanny
Datum: 26 oktober, 19u09
Plaats: Terneuzen
Reactie: Hoi Geert,


Wilde even laten weten dat ik de kabbalist in 1 zucht heb uitgelezen, en wat vond ik deze prachtig *zucht, zwijmel*.

Ik hoop nog veel van je te lezen.
(Zeker het stuk ook in de happinezz vond ik ook zeer boeiend.) (een van de laatste stammen).

Wie weet tot een keer spreeks,
groetjes Fanny
Naam: Maureen
Datum: 26 oktober, 18u47
Plaats: Almere
Reactie: Ik heb bij paravisie ook op "de geheime newton" gestemd
Naam: maartje
Datum: 26 oktober, 17u58
Plaats: Zwolle
Reactie: Ha Geert,

Nog even een woord van dank voor de fijne middag die je ons gisteren gaf! Natuurlijk veel te kort, maar de zaadjes van hoop heb je gepland....


Succes met het schrijven van je nieuwe boek; ik kijk ernaar uit.

Lieve groet,
maartje
Naam: Astrid
Datum: 26 oktober, 16u36
Plaats: Wouterswoude
Reactie: Beste Geert,

Gisteren waren wij bij jouw lezing in de Lutherse Kerk in Kampen. De laatste maanden ben ik hard met mijzelf aan de slag geweest en rolde de kabbalah 'langzaam maar zeker' mijn leven in. Bij toeval kwam ik erachter dat jij een lezing gaf in Kampen...

Ik ben nu al een poosje bezig om mij te verdiepen in de kabbalah, iets waar ik veel verdieping uithaal en ik blijf mij verbazen over hoezeer het aansluit bij wat ik eigenlijk allemaal van binnen al wist. Een aparte gewaarwording, maar wel één die mij uitdaagt op een goede manier.

Een vraag waar ik mee blijf worstelen is hoe er binnen de kabbalah tegen homosexualiteit aangekeken wordt. Ik ben getrouwd met een vrouw en voel me daar heel goed bij dus in die zin bedoel ik het niet, het is meer dat ik een beetje worstel met het mannelijke en vrouwelijke dat in de kabbalah steeds terugkomt maar in mijn relatie niet. Hoe kijk jij daar tegenaan?

Met een hartelijke groet, Astrid
Naam: Jacob
Datum: 26 oktober, 12u18
Plaats: Zwartsluis
Reactie: Ik heb mijn man, Jacob, de Kabbalist voorgelezen, wat heel leuk en fijn was om te doen. Ikzelf had het lang geleden al gelezen, maar het was weer even inspirerend om dat nogmaals te doen, en ditmaal extra speciaal doordat het aangevuld werd met de kennis en herinneringen van Jacob, die behalve door het boek zelf, ook erg geraakt werd door wat het boek aan persoonlijke herinneringen voor hem naar boven haalde.
Naam: Anna
Datum: 26 oktober, 11u49
Plaats: Genk
Reactie: dag geert,
net je boek ( stap voor stap) tegengekomen, gekocht en bijna uit.
Ik had een lekke band en verzeilde daardoor in de boekenwinkel ;) Wat me frappeerde was je openingszin; je droom voorleven om door te geven aan je kind ik schreef precies dezelfde letters aan een vriend een tijdje geleden en...
mijn levenswens was niet gemakkelijk te vinden de grootste is creatieve projecten doen voor kinderen over heel de wereld met dans, muziek, theater, relaxatie, beeldende en zintuiglijke ervaringen. Daar ga ik voor, vanaf vandaag.
Naam: Bianca
Datum: 26 oktober, 11u46
Plaats: Dronten
Reactie: ik lees geerts boeken en vind hem een topper geweldige schrijfstoijl en boeiende onderwerpen lieve groet Bianca
Naam: Justine
Datum: 26 oktober, 11u18
Plaats: Haarlem
Reactie: Hoi Geert,

Ik heb mij al opgegeven voor de lezing in Heemstede, dus tot volgende week!

hartelijke groeten
Justine
Naam: Rama
Datum: 26 oktober, 11u15
Plaats: Durbuy
Reactie: Ik voel de behoefte om een reactie te geven op het artikel van uw weblog waarin u de relatie legt tuusen het ego en de uitdrukking van Jezus:"Ik ben de weg, waarheid en het leven." Dit lijkt mij een onjuist onderscheid.
Naar mijn onderscheid duidt het Ik in deze uitspraak niet naar het ego van de mens maar naar Ik hetgeen aangeduidt wordt met het eeuwige, onvergankelijke hoger Zelf of de ware Mens. Het Ik, naar mijn onderscheidend vermogen, is hier gebruikt als zijnde het Ik (in het licht als boven beschreven) IS de Weg, het leven, de Waarheid. Het Ik is er gelijk aan. Mocht deze zienswijze overeenstemmen met de Uwe dan lijkt mij het gebruik ervan in uw artikel tot een onjuist begrip kan leiden.
Dank voor de gelegenheid die U mij bied om te reageren. Ik wens U veel voorspoed toe zowel bij het zaaien als oogsten.
Hartelijke groet
Naam: Wilma
Datum: 26 oktober, 09u33
Plaats: Maastricht
Reactie: heerlijk stuk....en idd....elk moment geeft weer een kans.. ijzersterke 'wake-up call'!

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn...
Wilma
Naam: Maria
Datum: 26 oktober, 09u31
Plaats: Zeist
Reactie:
Naam: Hanneke
Datum: 26 oktober, 09u30
Plaats: Vlissingen
Reactie: Veel herkenning...en heb ook genoten van beide boeken van Geert
Worden wie we zijn en doen waarvoor we geboren zijn...
Naam: Johanna
Datum: 26 oktober, 09u28
Plaats: Harderwijk
Reactie:
Naam: Gonnie
Datum: 26 oktober, 09u25
Plaats: Utrecht
Reactie: is Geert wel toevertrouwd,de schat!!Een waar talent!!!Liefs,Gonnie
Naam: Yvette
Datum: 26 oktober, 09u20
Plaats: Gorinchem
Reactie: Hoi Geert,

Een tijdje geleden heb ik een blog van jou gekopieerd en je hebt prachtige reacties gekregen, kom ze maar eens lezen als je tijd hebt!

Liefs Yvette
Naam: Rinus
Datum: 26 oktober, 09u19
Plaats: Venlo
Reactie: Geachte Heer Kimpen,

Hoe kan ik u mijn geschreven, dwz. 'fysieke'
verkapte fanbrief, al of niet per adres, doen toekomen via de oude, vertrouwde Tante Pos?

Met vriendelijke groeten,
Rinus
Naam: Carolien
Datum: 26 oktober, 09u15
Plaats: Groningen
Reactie: Dank voor je lezing vrijdag!
Naam: Kelly
Datum: 26 oktober, 09u11
Plaats: Geel
Reactie: Ik heb vanochtend het laatste hoofdstuk gelezen uit de Kabbalist. Een prachtig boek Geert, hele mooie beschrijvingen. Een boek wat ik zeker nog ga lezen (en dat doe ik niet met veel boeken)
Naam: Chantal
Datum: 26 oktober, 08u58
Plaats: Zeist
Reactie: Hi Geert,

Ik heb drie van je vier boeken gelezen. Net 'Stap voor stap' uit. De oefeningen (nog) niet gedaan, wilde eerst alles lezen.
Waarom weet iedereen zo goed wat hij of zij wil? Want dat is nu net mijn probleem. Het formuleren van mijn ultieme wens. Ik VOEL dat ik iets (groots) mist in mijn leven....maar wat????
Ik zit al 4 maanden overspannen thuis omdat nog maar weinig me echt een geluksgevoel schenkt in dit leven. Alles voelt aan als hetzelfde, of als een overprikkeling. Ik wil mijn roeping weten. Niets liever dan dat. Waarom ben ik hier? Welke baan past bij mij? Wat mist er in mijn leven? Kun jij met ALSJEBLIEFT helpen?

xxx
Chantal
Naam: Kirsten
Datum: 22 oktober, 20u26
Plaats: Dronten
Reactie: Beste Geert,

Ik hoop en ben benieuwd dat de media er aandacht aan zal besteden! Ik zal voor je duimen

Groetjes Kirsten
Naam: Iris
Datum: 21 oktober, 21u38
Plaats: Oldebroek
Reactie: hoi Geert,

Ik ben door jouw boek de Kabbalist gegrepen en geinspireerd een verhaal te schrijven

Groetjes,
Iris
Naam: Ryanne
Datum: 21 oktober, 16u28
Plaats: Hoogkerk
Reactie: In herkenning reeds enkele malen je Spiegelbeeld stuk gelezen op je site.

Topstuk! Haha en de schrijver erachter ook natuurlijk
Naam: Amanda
Datum: 21 oktober, 16u25
Plaats: Hattem
Reactie:
Naam: Marjolein
Datum: 21 oktober, 15u39
Plaats: Berkum
Reactie: liefde overwint alles

Marjolein
Naam: Andrea
Datum: 21 oktober, 15u36
Plaats: Groningen
Reactie: Als lezer en volger van uw boeken word ik graag lid van uw fanclub.
Naam: Monique
Datum: 21 oktober, 15u13
Plaats: Meerstad
Reactie: Ik ga het boek binnenkort lezen
Naam: Evert
Datum: 21 oktober, 15u12
Plaats: Zwolle
Reactie: He wat leuk joh ?De Kabbalist? in Hongarije veel succes met de promotie ervan.
Naam: Mireille
Datum: 21 oktober, 15u10
Plaats: Ten Boer
Reactie: Hallo Geert,
Jouw boek ga ik zeker lezen.
Naam: Paula
Datum: 21 oktober, 14u55
Plaats: Ijsselmuiden
Reactie: Hallo Geert,

Ik las op een site dat je boek genomineerd is voor het beste boek van 2009. Maar komt dat ook op televisie op 28 & 29 november? Ik kan het namelijks nergens vinden

Groetjes Paula

en een fijne avond
Naam: Femke
Datum: 21 oktober, 14u47
Plaats: Bedum
Reactie: een goede avond!

Ik kwam weer eens even kijken hier,
volgens mij is het wat stil rondom uw persoontje...
Druk bezig zeker?

Hoe gaat het met Christine haar boek?

Veel liefs voor jullie vanuit Bedum
Femke
Naam: Dagna
Datum: 21 oktober, 14u26
Plaats: Kampen
Reactie: Ik ben heel benieuwd hoe De Geheime Newton is, lekker voor de winterdagen straks!
Naam: Jany
Datum: 20 oktober, 13u37
Plaats: Moordrecht
Reactie: Gastenboek lezers

Een Herfst gedicht

k ,Zag een nieuwe bomenrij,
alweer meer bladerenpracht erbij.
Zo is het ieder jaar genieten ,
van de kleuren die de
Herfst opfleuren.

In stad of platteland,de
achtertuin of in het park.
De wisseling in de natuur,
breng je soms even om stil
van de worden,hoe de kleuren
de bladeren zijn geworden.

Of geniet je van de
mussen ,en mezen,die
als circusartisten de
zonnebloemenpitten opeten.

Voor de natuur hoef je
niet ver te gaan,
hoe wonderlijk de natuur
zijn gang heeft gegaan.
Naam: Jany
Datum: 20 oktober, 00u10
Plaats: Moordrecht
Reactie: Heel aardig Geert reageerde op mijn Herfst inpressie, ondanks zijn werk.

Alsnog een Herfst gedicht

Vol bewondering naderde je de
fleurige bladeren van de bomenrij,
en genoot even jullie staan er mooi bij.
Zo is de Herfst van Tweeduizendnegen
weer een bladeren pracht rijker,
vol van kleuren die glanzend
door het zonlicht weer verregenen.
De mussen , en koolmeesjes hebben de zonnepitten weer gevonden,dan is het
,mooi om zo de natuur in je
achtertuin te bewonderen.

Geniet van de Herfst Jany784
Naam: Sonja
Datum: 19 oktober, 21u10
Plaats: Amstelveen
Reactie: Dag Geert, bedankt voor het schrijven van De Kabbalist. Ik vond het een interessant boek.
Naam: Jennifer
Datum: 19 oktober, 20u00
Plaats: Den Bosch
Reactie: Liefde is een energie die moet kunnen stromen. Laat je niet beteugelen door angst. Hoe kom ik aan al die wijsheid? Mede uit jouw boeken!
Naam: Jolanda
Datum: 19 oktober, 19u47
Plaats: Zevenbergen
Reactie: Beste Geert,
vorige week heb ik de lezing in Breda bijgewoond. Heb er heel erg van genoten. Ik heb geen boeken van je gelezen maar wel de berichten en stukjes in de Hapinezz. Het boek stap voor stap had ik eerder dit jaar voor een goede vriendin gekocht. Afgaand op de titel en haar situatie, herstellend van een zwaar auto ongeval. Zittend aan haar ziektebed pas een blik in het boek geworpen en dacht toen al van, dat boek wil ik zelf ook hebben. Vorig week zag ik de aankondiging van jouw lezing en kocht meteen een toegangsbewijs. Ik wilde je graag horen, na alles wat ik gelezen had. Kocht in de loop van vorige ook het boek stap voor stap voor mezelf en om toch iets van je gelezen te hebben. Heel bijzonder boek, werd er meteen door getriggerd. Ik wil en moet er iets mee. Gisteravond was ik dan ook vol belangstelling en heb erg genoten van de jouw presentatie, de opdrachten tussen door en werkelijk ik ben als een ander mens naar huis gegaan. In de pauze heb je 2 boeken van mij gesigneerd en ook wat je daar hebt geschreven, dat kon ik wel plaatsen. Net die bevestiging van al wat nu op mijn pad komt. Ben gisteravond vrijwel direct naar huis gefietst maar heb nog met mijn ma gebeld om het toch even aan iemand kwijt te kunnen. Zo enthousiast thuis gekomen dat ik niet meteen kon gaan slapen maar toch nog even met het boek Hoe maak ik goud van mijn leven gaan zitten en de opdrachten uit het eerste hoofdstuk uitgewerkt. Ik had energie voor 10.
Tijdens de lezing moesten we ook even terug in de tijd, toen we 8 jaar oud waren. Mijn wensen toen, ik kon niks bedenken. Ik had geen wensen, eerder zorgen maar goed. Vandaag besloot ik bij mijn moeder na te vragen hoe ik was. Hoewel ik de vraag uit het boek wel beantwoord had toch even bevestiging zoeken. Nou ik heb de hele middag samen met mijn moeder de 7 stappen doorgenomen. Verteld over de lezing, jouw persoonlijke tekst en hoe ik die voor mezelf invul. Ik kan niet anders zeggen als ja, wat jij daar neer schreef dat is, dat ben ik. Een alchemiste in hart en nieren. Herkende gisteravond al veel dingen terug die ik in het afgelopen jaar beleefd heb. Aan de hand van de beschrijving van de 7 stappen ben ik met mijn moeder het gesprek aangegaan wat ik al veel eerder had moeten doen. En het voelde heel goed, even echte qualtity time inlassen met mams, de enige die me door en door kent. Ik heb dingen verteld en uitgesproken waar ik nooit eerder met haar over gesproken had, die zij wel vermoedde maar ook niet kon aankaarten omdat ik zweeg. Al met al, dat stappenplan gaat er komen. Net of dit het setje was wat ik nodig had om het laatste restje ongenoegen uit mijn leven te bannen. Super bedankt en veel succes verder.
Naam: Jacoba
Datum: 19 oktober, 19u36
Plaats: Breda
Reactie: Beste Geert,

gisteren heb ik uw lezing in Breda bijgewoond en daar erg van genoten. Bedankt voor deze energieke, inspirerende lezing vol humor én voor uw mooie woorden in mijn boeken.
Ik vond het erg leuk om me te realiseren dat ik van vele gebieden in mijn leven al goud gemaakt heb en dat ik daarbij inderdaad door de processen ben gegaan die u beschreef.
Het mooie van het leven is dat zich steeds weer mogelijkheden aandienen om opnieuw het transformatieproces naar goud in te stappen. Ik blijf me verwonderen over de oneindige wijsheid van de kosmos en durf daar mijn vertrouwen meer en meer aan te geven. Dat voelt heel goed!
Ook begint mijn droom om te schrijven en op die manier vanuit mijn eigen ervaringen een bijdrage te leveren aan het geluk en het proces van anderen steeds meer vorm te krijgen.Heel veel succes en plezier met schrijven en lezingen geven!

Zonnige groeten van Jacoba
Naam: Anna
Datum: 19 oktober, 19u31
Plaats: Rotterdam
Reactie: Ik ben zo vrij geweest je site als inspiratiebron te delen.
Naam: Annet
Datum: 19 oktober, 07u58
Plaats: Zeist
Reactie: Hallo Geert,


Je boeken zijn boeiend de manier van schrijven vind ik pakkend het blijft boeien.
Ik ben je boek op aanraden van mijn trainer counseling&coaching gaan lezen , die aan mij moest denken toen hij jouw boek las.
Mijn counseling praktijk heet namelijk Vital en ik draag een kettinghanger met het woord Vie. Vandaar zijn link
Veel succes met al je werkzaam heden! En ik ben nog steeds benieuwd naar de rest van je boeken de ik nog ga lezen.

Een warme groet,
Annet
Naam: Sacha
Datum: 18 oktober, 10u04
Plaats: Etten Leur
Reactie: Ik was afgelopen woensdag bij Geert's lezing in Breda. Ik vind hem, zijn missie en zijn uitstraling zeer inspirerend. Ik wens Geert veel licht en universele liefde.
Naam: Miranda
Datum: 16 oktober, 15u12
Plaats: Amsterdam
Reactie: In haarlem of Heemstede zal ik bij de lezing zijn. Ik ben blij net gereserveerd te hebben voor de sjabbat viering van 13 november.

Ik verheug me,

Tot gauw !
Miranda
Naam: Sabina
Datum: 16 oktober, 15u10
Plaats: Nijmegen
Reactie: Lieve Geert,

Ik heb op je gestemd hoor. En nu winnen he!

Groetjes,
Sabina
Naam: Hans
Datum: 16 oktober, 14u23
Plaats: Middelkerke
Reactie: Geachte heer Kimpen,

Ik ben nog leek in deze materie maar ben op zoek naar een heldere, praktische en bruikbare uiteenzetting (tekstueel en eventueel met schema's) van de bijbelse antropologie volgens christelijke kabbala en mystiek (eventueel in verhouding tot psychosynthese, transpersoonlijke psychologie en andere benaderingen ...).
Ik bedoel hiermee dus de samenhang lichaam/emoties/persoonlijkheid/energie/ziel/geest...
Ik heb kennis genomen van de titel 'Het mensbeeld in de kabbala' van F. Weinreb. Is dit misschien een uitstekend boek om mee te beginnen? Of heeft u enig ander advies?
Ik ben sterk geïnteresseerd in het belang van het lichaam en meer specifiek de adem in het spirituele leven.

Dank bij voorbaat,
Groet,Hans
Naam: Lisa
Datum: 16 oktober, 14u18
Plaats: Dronten
Reactie: Dank je voor je wijsheid Geert.
Naam: Josie
Datum: 15 oktober, 17u42
Plaats: Capelle aan den Ijssel
Reactie: Jij verdient een bloemetje!! FANTASTISCH! En vergeet vooral niet zo door te gaan met schrijven want het geeft onze geest zoveel om over na te denken, te praten en te filosoferen
Naam: Jolijn
Datum: 15 oktober, 17u38
Plaats: Arnhem
Reactie: Hoi hoi

Om tussen die hele grote hoeveelheid van boeken die uitgebracht worden op te vallen ,moet je van goede huize komen..

Enne het is jou gelukt,Chapeau!!!
Naam: Monique
Datum: 15 oktober, 11u43
Plaats: Vlissingen
Reactie: Kwam je boek bij 'toeval' tegen en heb gelijk gestemd. Had al veel over je gehoord.
Naam: Evalien
Datum: 15 oktober, 11u41
Plaats: Middelburg
Reactie: Hallo Geert,

Gisteren had ik je willen zien in Breda. helaas is mij dat niet gelukt. Hopelijk ben je spoedig weer een keer in de buurt van Zeeland.
Lieve groet Evalien
Naam: Anouk
Datum: 14 oktober, 15u43
Plaats: Oosterbeek
Reactie: Hoi Geert,

Kijk dat bedoel ik nou met de overeenkomst die ik met je voel.
Fantastisch!!!Hartelijke groet,
Anouk
Naam: Ania
Datum: 14 oktober, 15u34
Plaats: Kerkrade
Reactie: Dank voor t schrijven van De Kabbalist.
Net gelezen...geweldig mooi.

gr ania
Naam: Nicolette
Datum: 14 oktober, 15u32
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hallo Geert,

Zag bij de paravisie-award dat je genomineerd bent met je boek "de geheime newton" en heb gelijk op je gestemd.
Veel succes.

Warme groetjes Nicolette
Naam: Angela
Datum: 14 oktober, 15u28
Plaats: Dieren
Reactie: Alvast gefeliciteerd met deze nominatie.
Ik heb je boek mijn stem gegeven hoor!!

hartelijke groet,
Angela
Naam: Karin
Datum: 14 oktober, 15u25
Plaats: Bergschenhoek
Reactie: Gefeliciteerd met de nominatie.
Heb het tot mijn spijt nog niet gelezen, maar staat wel op mijn lijstje.
Liefs, Karin
Naam: Bieke
Datum: 14 oktober, 15u19
Plaats: Sittard
Reactie: wie anders zou er moeten winnen?!
Naam: Michele
Datum: 14 oktober, 15u12
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Proficiat met de nominatie Top hoor..
Naam: Marleen
Datum: 13 oktober, 15u36
Plaats: Sint Truiden
Reactie: Ik ga hier wel eens in de boekhandel kijken en een klein investering doen. ;-).
Naam: Tatjana
Datum: 13 oktober, 15u35
Plaats: Maastricht
Reactie: Ik hoop dat je ook nog eens in het Zuiden van het land een lezing houdt.
Zou me ook op die manier wel eens door je willen laten inspireren.
Naam: Marjo
Datum: 13 oktober, 08u22
Plaats: Zevenaar
Reactie: k maak Goud van mn Leven
Stralende Groet,
Marjo
Naam: Laura
Datum: 12 oktober, 17u34
Plaats: Voorburg
Reactie: Hoi Geert,

ik heb genoten van je twee romans! Ik heb ook het werkboek aangeschaft. Of dat gaat werken voor mij? Ik had al een probeerwens de kosmos ingestuurd. Ik heb een bloedhekel om te laat te komen. Ik fiets veel; ik wil een lekke band om deze angst onder ogen te zien. Straft de kosmos mij nu voor deze wens? Ik rijd nu 17 maanden zonder lekke band. Ik ga wel verder met de stappen in andere gebieden.
In de Geheime Newton staat op blz. 147 "de lont in het krui-d-vat".
Je geeft nog meer nadenkers in je boeken; is dit er een? Ik ben benieuwd waar je 3e roman ons heen voert.........

't allerbeste,

Laura
Naam: Moon
Datum: 12 oktober, 17u26
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Geert,

bedankt voor je krabbel en de laatste bladzijdes zijn gelezen. Prachtig boek.
Ik heb het geheime Neweton besteld vandaag dus dat komt naar me toe...ben benieuwd....

groetjes en een hele fijne dag...
moon
Naam: Pieta
Datum: 12 oktober, 17u23
Plaats: Nieuwpoort
Reactie: Hallo Geert
Ik verheug mij op De Kabbalist !
Naam: Bianca
Datum: 12 oktober, 17u19
Plaats: Breda
Reactie: Wat ben jij een fijne man zeg!!Dat je de tijd neemt om ons allen (je fans) te antwoorden.Een groot /goed voorbeeld van hoe wij met elkaar om zouden moeten gaan.
Naam: Arlette
Datum: 12 oktober, 17u15
Plaats: Den Haag
Reactie:
Naam: Marleen
Datum: 12 oktober, 17u12
Plaats: Almere
Reactie: ik ga binnenkort je boek de kabbalist lezen,en ik zal er over nadenken wat ik nou eigenlijk wil met mijn plan
liefs Marleen
Naam: Hetty
Datum: 12 oktober, 17u08
Plaats: Gouda
Reactie: Hallo Geert,

Lees nu de kabbalist , geweldig boek.
Maakt indruk, mooi en boeiend geschreven.
Erg moeilijk om aan de kant te leggen.
Verheug me erop om je andere boeken te lezen.

Groet, Hetty
Naam: Rose
Datum: 12 oktober, 17u04
Plaats: Middelburg
Reactie: Hallo Geert,
Vandaag de kaartjes opgehaald voor de lezing woensdag in breda.
Ik heb er al zin in, vooral omdat ik deze keer als trotse moeder samen met mn dochter van 14 kom !!Ben erg benieuwd hoe zij de avond gaat ervaren.........

groetjes Rose
Naam: Yvonne
Datum: 12 oktober, 16u48
Plaats: Vrouwenparochie
Reactie: hoi geert, ik kijk geregeld op je site en het boekje stap voor stap ken ik ook!! daardoor is het allemaal mee begonnen eigenlijk. door dat boekje ben ik de kabbalist gaan kopen, heb ik je website ontdekt, je andere boeken en jij!!!
maar ik ben nog steeds bij het begin waarbij ik de boom moet planten...we zouden in september naar andalousie gaan en daar een olijfboompje meebrengen maar we zijn er niet geraakt, maar we hebben deze zomer veel tomatenplantjes geplant, (en geplukt en gegeten), zou dat ook tellen denk je?

enfin, ik ben stap voor stap voor de 2e maal aan het lezen nu, met de bedoeling er wat dieper op in te gaan, en mijn droom waar te maken...mijn kunst geert mijn schilderen, maar soms gaat het allemaal zo traag en twijfel ik...maar dat had jij dus ook las ik, dus voortdoen!!

deze week ga ik naar de fnac de geheime newton halen, want ik moet zeggen, ik ben wat ziek nu, zit in mn bed, te lezen, een ander veel besproken boek (de eenzaamheid van de priemgetallen) maar ik word er helemaal depri van! maar ik wil ook zoveel mogelijk lezen om te zien hoe schrijvers dat doen...(heb dezelfde adoratie voor schrijvers als jij...), eigenlijk, sssst, ook een droom van mij, schrijven...maar het is al mijn hele leven lang logisch geweest dat ik in de kunst zou gaan, tekenen, schilderen,...alhoewel ik ontzettend tegenkanting heb gehad ook, en nog (mijn vader), zodat ik soms denk dat dat de juiste droom niet is...en het verdorie ook zo vreselijk eenzaam is, dat zitten schilderen, alleen in je atelier...maar dat heb je dan met schrijven ook denk ik dan.
enfin, nog maar es voelen bij mezelf en de 10 stappen nog es nagaan, misschien zit ik juist in die stap waarbij de twijfel toelsaat, omdat ik nu juist immobiel ben, ziek in bed zit...en aan alles twijfel waarmee ik bezig en...
deze week dus boekje van jou halen, en de priemgetallen wegleggen...bij jou vind ik de juiste mix moet ik zeggen!
Naam: Danielle
Datum: 12 oktober, 16u31
Plaats: Utrecht
Reactie: Geweldig Geert ,
Gefeliciteerd en ik heb op je gestemd .
Lieve kus van Danielle
Naam: Kathleen
Datum: 12 oktober, 16u27
Plaats: Almere
Reactie: Lieve Geert...grappig dat ik vrijdagavond in A,dam mocht kaartleggen en er een Dame naar mij toekwam die ik tijdens de sessie naar jou Wensenboek verwees.
Ze was zo verbaasd omdat ze 2 weken geleden jouw lezing had meegemaakt in Haarlem.
Ik had nog nooit iemand naar jouw boek verwezen maar dit moest kennelijk!
Zij vertelde me dat ze er kippenvel van kreeg..omdat ik haar wens nog eens bekrachtigde.
We waren beiden onder de indruk!!!
How Sweet!!!
Liefs Kathleen
Naam: Anna
Datum: 12 oktober, 16u24
Plaats: Berkel-Enschot
Reactie: Hoi Geert,
Ik heb buitengewoon genoten van je boek de kabbalist (geleend van een vriendin en vervolgens zelf gekocht;heb De geheime Newton klaarliggen om te lezen en heb je boekje Stap voor stap doorlopen (hoop dat mijn wens uitkomt!) maar bovenal ben ik geinteresseerd geraakt in de kabbala. Nu weet ik echter niet hoe verder. Heb jij suggesties hoe ik als leek van start kan gaan in de kabbala? Uit de veelheid aan materiaal op dat gebied weet ik niet goed een keuze te maken.
Mocht je tijd hebben, zou ik het geweldig vinden om een reactie van je mogen te ontvangen.
Naam: Nico
Datum: 12 oktober, 16u20
Plaats: Wassenaar
Reactie: ja newton werd gezien als de laatste grote magier maar mogen wij dit ook echt geloven dat hij daadwerkelijk de laatste was wie durft te zeggen dat dat zo is zou ik willen zeggen wij weten ook niet alles als men niet weet waarover men praat laat dat dan. verder klinkt het boek interesant
inderdaad zijn er bepaalde dingen die je moet doen zoals gezegd word
Naam: geertjan witvliet
Datum: 12 oktober, 09u42
Plaats: Dieren
Reactie: Beste Geert,
Het was een wonder om zondag 4 oktober je in Dieren te mogen zien optreden. Je hebt mij en heel veel anderen geinspireerd. Ik zie jou als een groot inspirator : een vertel-guru. Zelf ben ik aan slag met je hoe maak ik goud ...
Naam: Antoinette
Datum: 11 oktober, 11u17
Plaats: St Truiden
Reactie: Hai Geert,

Mijn leven staat op zijn kop!
Ik was afgelopen zomer een maandlang in ons nieuwe huisje aan het klussen en we zijn twee weken geleden verhuisd. We zijn hierdoor nieteens op vakantie gegaan dit jaar.
Mijn werk begon begin september weer en we hebben een klein meisje van 3.
Druk dus alles bijelkaar!
Ik werd vlak voor de verhuizing (=megaklus) helemaal opgezogen door je boek Van wens naar werkelijkheid en heb zo maar even tussen het schilderen en inpakken door die wens van mij de wereld ingezonden.
Op de meest vreemde tijden werkte ik aan mijn droom/ wens...

Weet je Geert: mijn schrijfwens is uitgekomen en nu kom ik om in het werk hahaha!
Ik ben druk met het schrijven van artikelen voor een vakblad...deadline 1 november.
Na deze heerlijke wens heb ik even snel iets tussendoor gewenst namelijk: op vakantie!!!!

Lieve Geert,
Bedankt voor alle inspiratie die je me gegeven hebt.
Ik laat je snel weer wat horen.

Groet:
Antoinette
Naam: Vicky
Datum: 11 oktober, 10u55
Plaats: Oudenaarde
Reactie: beste geert. ik je je beide boeken de kabbalist heb ik uit en stap voor stap bijna het geeft een heldere kijk op wat je kunt doen. mijn wens was dat het mijn kinderen goed zal gaan natuurlijk is dat hun eigen keus met mijn zoon gaat het stap voor stap maar mijn dochter heeft me gezegd dat ze geen contact met me wil dit is al ruim 6 jr zo maar nu heeft ze het oog in oog tegen me gezegd. dit was hard heel hard maar ik moet mijn hart open houden voor liefde naar haar. maar de deur is toegeslagen misschien heb jij nog een ruggesteuntje voor me. graag. met lieve groeten Vicky <ik kom toch altijd weer boven>
Naam: Wendy
Datum: 11 oktober, 10u31
Plaats: Amsterdam
Reactie: Proficiat met de nominatie Geert!!
Ik heb enkel het 'gouden boekje' van je gelezen, maar ben vast van plan om je andere boeken ook te lezen, je inspireert me!
Naam: Natasja
Datum: 11 oktober, 10u30
Plaats: Gent
Reactie: je hebt ook mijn stem gekregen, omdat je een van de zeer zeldzame mensen bent die een lichtend en geslaagde voorbeeld zijn, van hoe je je leven optimaal kunt leven, ook in de zin van Liefde. En die er dus iets moois van weet te maken in het aardse leven, en dat op een open, inspirerende manier met ons deelt.
Naam: Misja
Datum: 11 oktober, 10u29
Plaats: Antwerpen
Reactie: krijgt zeker mijn stem geert, al is het maar omdat ik de kabbalist zo goed vind, en alles daarrond...maar toeme, ik heb de geheime newton nu nog niet gelezen...
Naam: Chris
Datum: 11 oktober, 10u28
Plaats: Nieuwegein
Reactie: echt goed, ik heb onlangs pas de kabbalist ontdekt, je bent een groot schrijver ... zeer mooie opbouw telkens
Naam: Babette
Datum: 11 oktober, 10u27
Plaats: Montfoort
Reactie: Wauw! wat goed! Gefeliciteerd!!! Ik heb zojuist gestemd! xxx
Naam: Franciska
Datum: 11 oktober, 10u26
Plaats: Nijmegen
Reactie: proficiat Geert,heb alvast mijn stem uitgebracht,en al is dit maar 1,alle beetjes maken iets groots
Naam: Christina
Datum: 11 oktober, 10u24
Plaats: Wychen
Reactie: Wow, dat is goed nieuws! Ik heb natuuuurlijk gestemd. En trouwens ook voor mijn vriendin Janet Ossebaard, in een andere categorie..
Naam: Herman
Datum: 11 oktober, 10u23
Plaats: Lichtaart
Reactie:
Naam: Ludwig
Datum: 11 oktober, 10u22
Plaats: Tongerlo
Reactie: Mooi, Geert! Mijn stem heb je alvast.
Naam: Hadewych
Datum: 11 oktober, 10u20
Plaats: Heerlen
Reactie: Nen dikke Proficiat Geert!!! ;-)
Naam: Mieke
Datum: 11 oktober, 10u14
Plaats: Heemstede
Reactie: heb gestemd hoor
Naam: Veronica
Datum: 11 oktober, 10u14
Plaats: Edam
Reactie: Mijn stem heb je!
Naam: Patty
Datum: 11 oktober, 10u12
Plaats: Haarlem
Reactie: Ik heb ook gestemd hoor
Succes! Patty
Naam: Agnetha
Datum: 11 oktober, 10u11
Plaats: Amersfoort
Reactie: Ik heb me laten horen!

Een Liefdevol weekend!
Naam: Petra
Datum: 11 oktober, 10u10
Plaats: Moordrecht
Reactie: Beste Geert,

Uiteraard heb ik op jouw beste boek ever gestemd!

Met vriendelijke groet,

Petra
Naam: Patsy
Datum: 11 oktober, 10u08
Plaats: Utrecht
Reactie: Geert,

gefeliciteerd met je nominatie. Ik heb uiteraard ook op jou gestemd!

Nog een prachtig weekend en een lieve groet
Patsy
Naam: Marcella
Datum: 11 oktober, 10u07
Plaats: Halle
Reactie:
Naam: Valentina
Datum: 11 oktober, 10u06
Plaats: Budel
Reactie: Gestemd! Succes!!!
Naam: Harry
Datum: 10 oktober, 07u58
Plaats: Utrecht
Reactie: Ben er al jaren weg van om te filosoferen, Boek van Newton zet je toch weer aan het denken heerlijk gewoon.

Grt Harry
Naam: Ilonka
Datum: 10 oktober, 07u53
Plaats: Harderwijk
Reactie:
Naam: Yvette
Datum: 9 oktober, 18u06
Plaats: Nieuwerkerken
Reactie: ben een fan van jou; zowel van jou als van je vrouw (want probeer mijn dochter ook in die richting op te voeden zoals haar boek) zou graag op de hoogte blijven van workshops ed; misschien ook van een volgende shabatviering. Voeg je me toe ?
Yvette
Naam: Esther
Datum: 9 oktober, 16u27
Plaats: Almere
Reactie: Geachte heer Kimpen,


Ik heb de Kabbalist vorig jaar al gekocht en gelezen. Ik vind het een mooi spiritueel boek.
Naam: Ben
Datum: 7 oktober, 16u46
Plaats: Haarlem
Reactie: Hallo Geert,

Langs deze weg wil ik je nogmaals hartelijk danken voor de fijne lezing afgelopen zondagmorgen.
Naam: Monique
Datum: 7 oktober, 16u41
Plaats: Wemeldinge
Reactie: De lezing van jou afgelopen zondag vond ik erg leuk. Het mooie warme joodse.
Naam: Volkan
Datum: 7 oktober, 16u34
Plaats: Izmir
Reactie: dear Geert Kimpen;

Thanx for you added me as a frien. There are just a little Kabbalist in Turkey. I visited Kabbalah Center then I started to Kabbalah.

I works as political advisor in a political party anyway. I am so glad to know you and see you :))
Naam: Mechteld
Datum: 7 oktober, 16u30
Plaats: Witte Paarden
Reactie: Topboek
Naam: Sandra
Datum: 7 oktober, 16u24
Plaats: Harelbeke
Reactie: "De Kabbalist op nummer 3 in pocket Top 5!":

Proficiat Geert :-)
Naam: Hassan
Datum: 7 oktober, 16u21
Plaats: Istanbul
Reactie: Really enjoyed reading your book! Congratulations!
Naam: Simone
Datum: 7 oktober, 16u20
Plaats: Roeselare
Reactie: Gefeliciteerd met je derde plaats in de top 5, liefs, Simone
Naam: Gisela
Datum: 7 oktober, 16u17
Plaats: Hoensbroek
Reactie: Zit nu midden de pocketversie...ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Straks weer wat hoofdstukjes lezen voor het slapen gaan...
Ik lees ook je column op netsamen. Het ontroerd en inspireerd me.
Naam: Bieke
Datum: 7 oktober, 16u14
Plaats: De Bilt
Reactie: schitterend!!!! ik heb de kabbalist gelezen en ben je heel dankbaar voor dit boek, het mooiste in tijden...ik vertel het aan iedereen die ik ken of tegenkom, dat ze de kabbalist es moeten lezen!!!
Naam: Catherine
Datum: 7 oktober, 15u58
Plaats: Etten Leur
Reactie: Hoi Geert,

Het gelezen artikel van je vind ik helder en onomwonden.
Ik heb nog nooit een boek gelezen van jouw hand.
Wel ken ik uit eigen ervaring de weg van werkelijkheid naar wens en vernieuwde werkelijkheid en vervulde wensen.

Ik zie dat je binnenkort naar Breda komt. Dat is vlak bij mij. Helaas ben ik die avond bezet. Ik vermoed dat de inhoud van je boeken overeenstemmen met mijn levenswijze. Ik zal mijn best doen binnenkort er een te lezen. Welke raad je me aan?

elijke groet,
Catherine
Naam: Ursula
Datum: 7 oktober, 15u51
Plaats: Warmenhuizen
Reactie: Gefeliciteerd Geert met je top 3 positie,
Wat geweldig voor je .........!!!!!!!!
Lieve groet van Ursula
Naam: Madou
Datum: 7 oktober, 15u48
Plaats: Egmond aan Zee
Reactie: Hoi Geert,
Ik heb het boek net gisteren gekocht en het pakt direct. Leuk!!!
Groetjes Madou
Naam: Angelique
Datum: 7 oktober, 15u17
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Eva
Datum: 7 oktober, 14u59
Plaats: Marke
Reactie:
Naam: Jennifer
Datum: 7 oktober, 14u52
Plaats: Voorburg
Reactie: Hallo Geert

Het heeft heel wat voetjes in de aarde gehad, maar De kabbalist (19e druk) ligt eindelijk op mij te wachten ! Ik werd gisteravond gebeld door de boekhandel. Ben blij, maar kan het pas maandag ophalen.

Geniet van het weekend en ik laat je weten hoe ik jouw boek beleef.

Groetjes, Jennifer
Naam: Sasha
Datum: 7 oktober, 14u32
Plaats: Diksmuide
Reactie: Beste Geert

Ik heb je boek gekocht van stap voor stap. Is het de bedoeling dat je de 10 wetten gedurende 10 weken doet of kan je alles gewoon achter elkaar doen.
Naam: Hans
Datum: 7 oktober, 14u28
Plaats: Nieuwkapelle
Reactie: Je hebt dit echt verdiend, de derde plaats in de Top 5.Proficiat
Naam: Trudy
Datum: 7 oktober, 14u23
Plaats: Groningen
Reactie:
Naam: Ingrid
Datum: 7 oktober, 13u40
Plaats: Bavel
Reactie: Kijk, zo blijf ik ook op de hoogte van jouw heerlijke activiteiten!
Groetjes, Ingrid
Naam: Danielle
Datum: 7 oktober, 13u25
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Hoi Geert,

Het is een Prachtig boek de Kabbalist, het is bijna uit nog een paar bladzijdes...het heeft mij zeker aan het denken gezet, maar ook ontroerd...ja erg mooi......blij dat ik het boek gelezen heb..op naar je volgende boek die ik zeker ook wil lezen....

groetjes Danielle
Naam: Lydia
Datum: 6 oktober, 16u26
Plaats: Etten Leur
Reactie: Hoi Geert,

Ik heb jullie liefdesdagboek gelezen, althans vanaf maart 2000 tot en met jullie eerste nacht. Bijzonder, erg bijzonder zoals jullie met de LIEFDE omgaan. Chapeau !

Lydia
Naam: melanie
Datum: 6 oktober, 14u57
Plaats: Rijsbergen
Reactie:
Naam: Niels
Datum: 6 oktober, 14u47
Plaats: Zundert
Reactie: Na "enkel" de bijbel beslist
Eerste boek van mijn leven te lezen
De Kabbalist

Dank je voor een gouden sleuteltje,
Niels
Naam: Connie
Datum: 6 oktober, 14u43
Plaats: Bavel
Reactie: Beste Geert,
Afgelopen december heb ik De geheime Newton gelezen. Het was de opening naar een wereld die ik tot dan toe alleen in mijn fantasie was tegengekomen. Het zetten een queeste in gang.
Dank
Naam: Etienne
Datum: 6 oktober, 14u35
Plaats: Teteringen
Reactie: Hallo Geert,

Langs deze weg wil ik je nog even hartelijk danken voor de prachtige work-shop van vorige week zondag !
Naam: Veronique
Datum: 6 oktober, 14u28
Plaats: Gilze
Reactie: Gefeliciteerd Geert met je derde plaats in de Top 5 van pockets! Een hele prestatie, om trots op te zijn!
Naam: Meina
Datum: 6 oktober, 14u25
Plaats: Duiven
Reactie: Geert, ik heb jou boeken gelezen en vind ze prachtig. Heel veel liefde en succes in je leven gewenst.
Naam: Martine
Datum: 6 oktober, 14u24
Plaats: Steenwijk
Reactie: Ik heb je enkele jaren geleden kort gesproken in Steenwijk toen je over je boek de Kabbalist kwam vertellen. Ik vond het fascinerend.
Naam: Ton
Datum: 6 oktober, 14u12
Plaats: Zevenaar
Reactie: Beste Geert
Heb lezing spiritueel cafe in Heerlen gezien op internet.
Naam: Soraya
Datum: 4 oktober, 16u08
Plaats: De Steeg
Reactie: Hoi Geert,

ik wil zeggen dat De Kabbalist een geweldig goed boek is. Het geeft je stof tot nadenken!

Mijn complimenten
Naam: Lianne
Datum: 4 oktober, 07u23
Plaats: Dieren
Reactie: Top! (je wensenboek)
Succes met je mooie werk Geert. Gr. Lianne
Naam: In-spiratie
Datum: 3 oktober, 08u10
Reactie: Wat mooi toch als een mens, een ziel zijn bezieling vind en volgt en als een prachtige kleurenvlek in die inspiratie en levenskracht anderen bereikt. Dank daarvoor Geert!
Naam: Rachel
Datum: 2 oktober, 18u17
Plaats: Giesbeek
Reactie: Jij kent mij niet, maar ik ben een groot bewonderaar van je boeken.
Naam: Natasja
Datum: 1 oktober, 15u04
Plaats: Rijen
Reactie: Bedankt voor de super dag afgelopen zondag. Ben erg blij dat Esther me heeft meegenomen, denk nog elke dag aan jou woorden, en ga er ook zeker wat mee doen.
Groetjes Natasja
Naam: Rachid
Datum: 1 oktober, 14u58
Plaats: Istanbul
Reactie: -------

Has the Kabbalist been translated into English or French? If so, could you please let me know where I can obtain the English or French version? Thanks
Naam: Roxanne
Datum: 1 oktober, 14u44
Plaats: Giesbeek
Reactie: Hallo Geert,

Via Karssen ontving ik net 2 boeken die je voor mijn collega en mij gesigneerd hebt. Heel erg lief! We kregen het er beide warm van, dus je hebt ons echt geraakt! Super bedankt en ben benieuwd naar je nieuwe boek. De kabbalist was in ieder geval fantastisch!

Hartelijke groeten,

Roxanne
Naam: Adriana
Datum: 1 oktober, 14u24
Plaats: Nes
Reactie: Ik was nog niet zover, aan De Kabbalist... er ligt nog een stapeltje boeken te wachten maar gezien de reacties hier en wat ik al gelezen heb over het boek, kan ik 't niet maaaaken natuurlijk om 'm te negeren!
Naam: Marjan
Datum: 1 oktober, 14u21
Plaats: Rheden
Reactie:
Naam: Lily
Datum: 1 oktober, 14u17
Plaats: Dongen
Reactie: Ik heb je ooit eens horen spreken Geert en door jouw schrijfregels heen, hoor ik opnieuw die bewogenheid. Je boodschap komt luid en duidelijk over.....ik neem ze mee om te herlezen en om me aan vast te houden wanneer ik neig naar doemdenken
Naam: Dora
Datum: 1 oktober, 14u11
Plaats: Schiermonnikoog
Reactie: toppie Geert je Spiegelbeeld bijdrage..dit behoeft geen aanvulling....het is gewoon de waarheid..
Naam: Joyce
Datum: 1 oktober, 14u09
Plaats: Oosterhout
Reactie: Prachtig, oprecht, intens en inspirerend artikel in Spiegelbeeld! Ik neem het mee en laat 't anderen lezen...

TOP

Delen: