Archief van februari 2009

Archief

Naam: Hannelore
Datum: 28 februari, 08u35
Plaats: Emmen
Reactie: Beste Geert,
Ik heb net je Newton uit, wat heb je dat ontzettend knap en goed gemaakt! Mijn hart staat volledig open en ik ben ervan van slag!! In 1 woord: Prachtig!!!

Wat doe je belangrijk werk in deze tijd.

Dank je wel voor je mooie boeken, al je wijsheid en inspirerende lezingen. Ga zo door, ga zo door! Ik kijk uit naar je volgende meesterwerk!
Naam: Shanon
Datum: 27 februari, 18u06
Plaats: Loosdrecht
Reactie: Hoi Geert!

Ik wens jou en je gezin alvast Shabbat Shalom!
En dank je wel voor je boek, bij de Happinezz.
Ik had 'm in 2 dagen uit, mooi geschreven en vooral de persoonlijke verhalen erbij waren erg leuk.

(ik heb het boekje nu op het nachtkastje van mijn man gelegd, haha, eens kijken wat hij er van vind)

Groetjes: shanon
Naam: Leideke
Datum: 27 februari, 18u03
Plaats: Haacht
Reactie: Ik moet maar gauw dat boek kopen....
Ben wel eens toe aan een beetje 'goud' aan mijn leven hahahahahahahahaha
Naam: Lucy
Datum: 27 februari, 18u02
Plaats: Bosch en Duin
Reactie: Dag Geert,


Je boek de Kabbalist heeft me diep geraakt en lang bezig gehouden. Een prachtig boek.
Je nieuwe boek ben ik ook zeer nieuwsgierig naar, en ga hem zeker aanschaffen en ook weer "verslinden" net als de vorige.
Wat bijzonder dat je zulk mooi werk maakt.
Je lijkt me een bijzonder en mooi mens!
Ik wens jou en je gezin het aller beste.
Misschien dat ik je op een dag nog wat vragen toestuur wat je boek betreft, maar voor nu laat ik het hierbij.

Fijne dag,

Lucy
Naam: Ellen
Datum: 27 februari, 17u53
Plaats: Drachten
Reactie: Ik ben je boek De Kabbaliset aan het lezen. Ik vind het een boeiend boek.
Het spirituele maar vooral het universele is prachtig verwoord. Bedankt voor je prachtige boek.
Groetjes,
Ellen
Naam: Sophie
Datum: 27 februari, 17u48
Plaats: Doesburg
Reactie: Ik heb genoten van De Kabbalist! Wat een rijk boek heb je geschreven. De mystieke inhoud verraste me totaal en maakte me heel blij. Heb jarenlang in meditatiegroepjes mystieke scholing mondjesmaat en druppelgewijs voorgeschoteld gekregen, maar ik wist niet dat zoveel al zo oud was en van de Kaballa afkomstig was. En jij vat het allemaal zo mooi en leesbaar samen. Proficiat. Als ik jou was, zou ik jaren later nog nagloeien van plezier, trots en voldoening.
Mooi vond ik ook de botsing tussen de menselijke verlangens en doen wat vanuit een Hoger platformpje bekeken de Goede keuze is.
Groetjes van in-de-ban-van-De Kabbalist-Sophie aan een wijze man.
Naam: Jacqueline
Datum: 27 februari, 17u33
Plaats: Naaldwijk
Reactie: geert,ben net begonnen in de geheime newton.Het boeit me vanaf het begin!!!Jammer om het telkens weg te leggen!Hoop het in het weekend uit te lezen.groeten van jacqueline
Naam: Anouk
Datum: 27 februari, 17u29
Plaats: Leiderdorp
Reactie: je boek is geweldig...elke dag een blz of 5 en die blijven dan 24 in mijn gedachten bij alles wat ik doe zie ervaar mooi geert
Naam: Eva
Datum: 27 februari, 13u26
Plaats: Eemnes
Reactie: Vind jou een bijzonder mens
Naam: Thierry
Datum: 27 februari, 08u04
Plaats: Berchem
Reactie: Heb je enig idee wanneer The Secret Newton (in het Engels) te verkrijgen is? Lijkt me leuk om cadeau te geven!
Naam: Petra
Datum: 26 februari, 22u38
Plaats: Brasschaat
Reactie: Ik ben uw boekje ' hoe maak ik goud 'aan het lezen dat als bijlage bij het magazine Hapippinez stak. Super ...ik heb grote interesse in de universel wetten en de spiritualiteit ..
Naam: Annick
Datum: 26 februari, 22u32
Plaats: Elst
Reactie: Beste Geert Kimpen. Mijn naam is Annick en ik ben 16 jaar oud. Ik heb me altijd al anders gevoeld. Ik dacht vaak na over wat ik wil bereiken voor mezelf en anderen. Over wat ik kan, en nog moet leren. Ik heb uw boek Hoe maak ik goud van mijn leven door gelezen. Het voelde als thuiskomen. Ik merkte dat er meer mensen zijn die nadenken over het leven. Alleen jammer dat veel mensen van mijn leeftijd dat niet willen. Ik heb veel dingen zelf moeten ontdekken en leren. Je moet van jezelf houden om ooit een ander liefde te kunnen geven. Ik ben op zoek naar wijsheid, Deze wijsheid vind ik terug in uw boeken. Vooral uw ervaring met de oude overleden man die uit zijn lichaam kon treden vond ik prachtig om te lezen. Ik had een vraag voor u. Het klinkt misschien onbeleefd maar ik vroeg mij af of ik bij u in de leer zou kunnen. Geeft u misschien cursussen? Als deze mogelijkheid bestaat zou ik deze zeker niet voorbij laten gaan. Ik hoop dat ik een reactie terugkrijg van u. Met vriendelijke groet, Annick
Naam: Thomas
Datum: 26 februari, 22u21
Plaats: Weesp
Reactie: 'Het geheim van Newton' heeft van mijn Heit een goede recentie gekregen. Ik ben benieuwd.
...kijk. Dat vind ik prachtig. Eerder had ik besloten om vandaag 'Het geheim van Newton' aan te schaffen. Ik heb vandaag een vrije dag.
Jouw boek 'De Kabbalist' is het meest hartverwarmende boek op mijn boekenplank. Prachtig geschreven, boordevol met levenswijsheden. Ik heb het boek gekregen van een bijzondere dame in mijn leven. Zij gaf het mij cadeau, inclusief een geschreven 'voorwoord' afkomstig van jouw hand. Dat maakt het boek voor mij erg speciaal.
Naam: Hugo
Datum: 26 februari, 21u49
Plaats: Haarlem
Reactie: Heb De Kabbalist in 1 adem uitgelezen... PRACHTIG!! Ik ben ook erg fan van Paulo en je doet echt niet onder... Dit is ook zo'n boek die je 80 keer kan lezen en waar je iedere keer weer nieuwe wijsheden uit haalt. Geert, ik vind het een kunstwerk!
Ga zeker ook je andere boeken checken!
Naam: Christina
Datum: 26 februari, 21u46
Plaats: Hoofddorp
Reactie: 'k heb net je boek uit! de geheime Newton..Echt een prachtig boek!!!!
lieve groet Christina
Naam: Deirdre
Datum: 26 februari, 21u41
Plaats: Tiel
Reactie: Je naam staat bij mijn favoriete schrijvers, vooral de kabbalist vond ik echt prachtig.
Naam: Plien
Datum: 26 februari, 21u38
Plaats: Heerlen
Reactie: Gisterenavond vergadering gehad met ons spiritueel groepje en toen afgesproken om allen de 22e april naar Auberge de Rousch in Heerlen te gaan waar jij gaat spreken.En dan nu deze uitnodiging, bizar. Vorig jaar hebben we enorm van jou lezing (ook in Heerlen) over de kabbalist genoten. Wat een dynamiek, enthousiasme en energie legde je aan de dag. Dat bleef nog dagen hangen. Ben nog steeds bezig mijn droom precies helder te krijgen maar ook dat komt goed. Fantastisch ook wat je als opdrachten in de boeken van ons allen had geschreven. Tuurlijk zul je daar ook wat vaste quotes voor achter de hand hebben maar desalniettemin stond toch bij iedereen het juiste wat hij op dat moment kon gebruiken. Je bent een bijzonder iemand die ongetwijfeld toegang heeft tot "het veld" en daar de meest prachtige informatie uithaald. DANK!
Naam: Ellen
Datum: 26 februari, 21u33
Plaats: Huizen
Reactie: Je schrijft prachtig!
Naam: Nienke
Datum: 26 februari, 21u30
Plaats: Kaatsheuvel
Reactie: Hey jouw naam zei me opeens wat ...vooral met die achtergrond van je foto moest ik opeens aan happinez denken...heb idd over De Kabbalist gehoord van een vriendin van ons die het gelezen heeft...wordt toch eens tijd dat ik het ga lenen bij de bieb (als hij niet al maanden vooruit is gereserveerd ).

Warme groetjes van Nienke
Naam: Martin
Datum: 26 februari, 21u26
Plaats: Lelystad
Reactie: Ik ken je vooral van "De Kabbalist" en een lezing die je in Almere(NL) gegeven hebt.
Naam: Paulo
Datum: 26 februari, 21u23
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hee Geert,
Heb met veel plezier De Kabbalist gelezen en verheug me op je roman over Newton!
Herinner je je nog dat we ooit samen in een klasje zaten van de Schrijversvakschool? Ik heb heel veel bewondering voor wat je inmiddels bereikt hebt. Dank voor de inspiratie en ga zo door!
Naam: Roos
Datum: 26 februari, 21u18
Plaats: Leidschendam
Reactie: Hallo Geert,
Bedankt voor het gouden moment, dat nog een tijd door zal werken. Verrassend hoe je Gouden boek past in de ontdekkingstocht waar ik in zit.
Warme groet, Roos
Op naar je andere boeken.........
Naam: Coby
Datum: 26 februari, 15u51
Plaats: Odoorn
Reactie: Hallo Geert, je blijft op mijn pad komen. ik kreeg vanmiddag een mailtje van Happinez en die had een mail van jou gekregen over het gouden boekje, wat niet bij mijn abonnee Happinez zat, ik was het al bijna weer vergeten.
Wat lief en attend van jou om op die manier een boekje voor mij te regelen. Nu ga ik natuurlijk meer van jou werk lezen want dit is niet voor niets en wie weet zie je me bij de lezing in Emmen.

Warme groet
Coby
Naam: Julia
Datum: 26 februari, 14u58
Plaats: Vleuten
Reactie: Ik wil je laten weten dat ik je boeken gelezen heb en dat ik ze geweldig vind (vooral de Kabbalist!!! Ik volg sinds 7 jaar kabbalah lessen).
Ik vind dat je heel boeiend schrijft en je hebt een fantastische talent om de lezer helemaal in het verhaal mee te slepen. Complimenten voor je meesterwerken. Ik ben dol op je boeken!
Naam: Daisy
Datum: 25 februari, 22u13
Plaats: Gouda
Reactie: Ik herinner me nog heel goed een lezing van jou over je toenmalige nieuwe boek "De Kabbala". Ik heb geweldig genoten van je enthousiaste manier van vertellen. En ik heb op jouw aanmoediging die dag een stap gezet, die ik anders nooit gedurfd zou hebben Ook daarvoor bij deze nog mijn hartelijke dank.
Naam: Jannie
Datum: 25 februari, 22u08
Plaats: Heverlee
Reactie: Ik vond je zin in de happinezz over dat als je geen dromen meer hebt, je een dode onder de levende bent..erg treffend!(zoiets was het toch??)
Naam: Mireille
Datum: 25 februari, 22u05
Plaats: Tilburg
Reactie: Je nieuwe boek ligt klaar om gelezen te worden .
Nog even ,dan ben ik voor een maand op Texel ,midden in de duinen ,rust, zon ,zee ,en strand , heerlijk!
Dan gaat je boek mee , dat is dubbel genieten hoop ik.
Van de kabbalist heb ik genoten , dus het kan niet missen denk ik zo .
Naam: Murielle
Datum: 25 februari, 22u01
Plaats: Belsele
Reactie: Ik heb van het weekend De Geheime Newton gelezen, briljant En nu ben ik haast niet los te krijgen van De Kabbalist. Prachtig geschreven weer en wat een inzichten . Jouw boeken komen echt op het juiste moment in mijn leven

Dank dank dank
Naam: Melanie
Datum: 25 februari, 21u57
Plaats: Maarsen
Reactie: Volgende week ga ik er even een paar dagen tussen uit.. met in mijn koffer De Kabbalist, en Stap voor stap van wens naar werkelijkheid.. Ik ga tijd tekort komen.. nu nog even hopen dat het een beetje goed weer wordt..
Even nieuwe energie opdoen..
Naam: Myriam
Datum: 25 februari, 21u35
Plaats: Groningen
Reactie: Prachtig de scenes waarin momenten van intimiteit en seksualiteit aan de orde zijn in De Geheime Newton. Levensecht, voelde er echt van alles bij. Gevoelsmatig ook erg van jezelf. Echt heel erg van jezelf?
De verhouding van Newton met zijn moeder was voor mij een herkenning. Moeizaam, veel negativiteit of negeren. En toch die ?verdomde? bloedband.

Het personage Kit is geweldig. Ik moest aan de vrouwelijke mystici denken, die in hun tijd mijmeringen als enige manier mochten publiceren, omdat het uit henzelf kwam en dus afgedaan kon worden in een mannelijk dominante maatschappij als ?vrouwenspinsels?. Kit zou vanuit dit aspect, mede door de educatie van Newton, de erudiete ontwikkeling, een geweldig personage zijn voor een boek.
Naam: Willy
Datum: 25 februari, 16u11
Plaats: Eindhoven
Reactie: He Geert,

wilde je via deze weg bedanken voor het boek: Hoe maak ik goud van mn leven.
Ik lees het op precies het goede moment.

Dank dank dank.

Hoop dat ik je weer eens kan ontmoeten.
Naam: Luna
Datum: 25 februari, 11u39
Plaats: Beemst
Reactie: Hoi Geert,
Heb gisteren het boekje 'Hoe maak je goud van je leven' gelezen...zooooooo veel herkenning...wow! Het is echt en prachtig geschreven en en inspirerend boekje die ik nog vaak door zal lezen. De afgelopen 7 jaar zijn bijzondere jaren geweest. 7 jaar van intense persoonlijke ont-wikkelingg waar ik mij zeer tot vlinders aangetrokken voelde, de 7 kleuren van de regenboog kom je overal in mijn huis tegen. Grappig om o.a. de verhalen en metaforen van vlinders en diamanten/koolstof in jouw boeken tegen te komen. Kortom, ik ben niet raar, ik ben me aan het ont-wikkelen tot een bewuster en verlichter mens en het is fijn dat ik andere, zoals jij in hetzelfde proces mag ont-moeten. Voel dat ik toe ben aan verandering en prompt valt jouw jouw boekje mij toe . Mooi en nogmaals, dankjewel!
Lieve groet,
Luna
Naam: Rina
Datum: 24 februari, 21u24
Plaats: Bleiswijk
Reactie: Maak goud van je leven ; Een briljant geschreven boekje met prachtige citaten uit De Geheime Newton, dat ook al zo briljant geschreven is.
Naam: Sidney
Datum: 24 februari, 21u20
Plaats: Den Haag
Reactie: Ik heb gisteravond 'Hoe maak ik goud van mijn leven?' besteld. Ik ben benieuwd!
Naam: Frederique
Datum: 24 februari, 21u15
Plaats: Melsele
Reactie: Jullie liefdes uitzending bij de ncrv was super
Naam: Angelique
Datum: 24 februari, 21u13
Plaats: Bavel
Reactie: Je schrijft erg persoonlijk en daar hou ik van!
Naam: Nienke
Datum: 24 februari, 15u21
Plaats: Woerden
Reactie: Nu pas benik eraan toe om je een verslag te doen van onze Sjabat sjalom het was heel fijn en de kinderen hebben goed meegedaan. zoals je in de geheime Newton schrijft moet je een ritueel blijven doen zodat het in je gevoel gaat zitten en niet met je verstand gaan beredeneren. Ik heb de gehemie neweton uit en vond het in een woord indrukwekkend..geweldig dat je zo mooi kan schrijven ik ga vlug weer een ander boek van jou bestellen.. Door het lezen van jouw boeken kom ik weer dichter bij mijn bron bij alles waar het om draait de liefde ..
Naam: Dineke
Datum: 24 februari, 08u56
Plaats: Zeist
Reactie: Dag Geert,

Wil je even complimenteren met je boek Hoe maak ik goud van mijn leven..
Leest heerlijk weg.. En ik blijf maar leren.. heb de afgelopen tijd niets gedaan dan geleerd.. van dingen die ik las.. van mensen in mijn omgeving..
Ook zo weer van dit boek. Op naar de volgende van mijn voorraad Geert boeken...

Liefs
Dineke
Naam: Willemijn
Datum: 24 februari, 08u52
Plaats: Reeuwijk
Reactie: Hoi....was bij mijn plaatselijke sigarenboertje incluis magazines....maar het boek zat er niet bij; je moet je zeker abonneren om het boekje te krijgen? Nou, dat ga ik niet doen; dus stuur maar een gesigneerde versie naar me toe adres per pb...hihihi, geinske! Maar iig misschien ligt het aan de lokatie...of was het vorige maand bij de happynezz? nou ja....ik kijk wel verder...ps; jij bent Belgisch he? Of niet?

-xxx-liefs Willemijn
Naam: Steven
Datum: 24 februari, 08u47
Plaats: Utrecht
Reactie: Beste Geert,

Ik ben geraakt door je boek "De kabbalist".
Wat een wijsheid, en zo prachtig in een verhaal verweven. Ik lees bijna nooit romans, maar bijna altijd non-fictie, zoals van Dyer, Chopra, Covey, Buzan, Frankl, Tolle, en veel managementliteratuur. Maar jouw boek kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Een plezier om te lezen, een inspiratiebron, ontroerend, richtinggevend. Bedankt dat jij je talent wilde delen. Chaim. Met vriendelijke groet, Steven
Naam: Marina
Datum: 24 februari, 08u44
Plaats: Temse
Reactie: Ik heb net het boekje 'hoe maak ik goud van mijn leven' in handen gekregen via de Happinez

Groetjes,
Marina
Naam: Janina Brugman
Datum: 23 februari, 12u00
Plaats: Rotterdam
Reactie: Hele mooie site
Naam: Noor
Datum: 23 februari, 10u58
Plaats: Bilthoven
Reactie: Hallo lieve Geert,

Ik heb het afgelopen weekend De Geheime Newton gelezen. Nog niet eerder was ik blij met een keelonsteking en een lamlendig zijn, waar ik wel in staat was te lezen.

Briljant geschreven en ik kon het boek dan ook niet loslaten. De inzichten zijn briljant (volgens mij dan). Ik kijk stiekem al uit naar de verfilming van jouw schitterende boek.

Dank voor jouw prachtige woorden, inzichten en briljante schrijfstijl.

Lieve warme groet Noor
Naam: Helga
Datum: 23 februari, 08u37
Plaats: Zwartsluis
Reactie: ik heb ze even gehaald...De kabbalist en De geheime Newton...Ik heb ze dus in huis...meteen even op mijn fietsje gesprongen ....wanneer ik ze ga lezen, weet ik nog niet....dus...je bent binnen!!!!-xxx-liefs Helga ps; die andere; 'hoe maak ik goud van mijn leven', staat bij mijn boekhandel niet eens in het systeem.....klopt dat?

Antwoord: Dat klopt! Hoe maak ik goud van mijn leven, heeft geen ISBN nummer, omdat het is ingeseald bij het tijdschrift Happinez.
Naam: Emma
Datum: 23 februari, 08u24
Plaats: Zwammerdam
Reactie: Ik heb net het boekje "Hoe maak ik goud van mijn leven" binnengehaald, zat bij de happinez...ben benieuwd!!
Naam: Lisa
Datum: 23 februari, 07u50
Plaats: Arnhem
Reactie: Lieve Geert,

Ik kom net thuis en vind jouw boek in de brievenbus.
Dus helemaal blij het pakje opgemaakt en toen las ik jouw berichtje aan mij in het boek. Zo lief en warm, ik heb het net voorgelezen aan mijn man en mijn meiden en ook zij besloten dat je een hartstikke leuke man bent dat je zulke lieve dingen schrijft.

Dus dank je wel hiervoor!
Ik ga nu gelijk lezen, daar heb ik ontzettend zin in.....

Knuffel, Lisa
Naam: Eva
Datum: 23 februari, 07u45
Plaats: Heemstede
Reactie: Hoi Geert! Ik ben net je 'Goud'-boekje aan het lezen, met veel plezier, leuk!
Groetjes! Eva
Naam: Mireille
Datum: 23 februari, 07u34
Plaats: Kloetinge
Reactie: Hele mooi en vooral interessante site !! Complimenten.
Naam: Daisy
Datum: 23 februari, 07u31
Plaats: Renesse
Reactie: Ha Geert,in "de geheime Newton" ben ik net begonnen en "de Kabbalist" staat, als opvolger, al klaar in de boekenkast !!
Naam: Maarten
Datum: 22 februari, 23u09
Plaats: Zwolle
Reactie: Uw boeken zijn geweldig!
Naam: Vera
Datum: 22 februari, 09u21
Plaats: Nieuwerkerk ad IJssel
Reactie: Hallo Geert, toevallig ben ik op de lezing in Nieuwerkerk geweest afgelopen jaar, sindsdien je boeken gelezen, je lezingen zijn geweldig , geen moment verveling, het boek de kabbalist in een ruk uitgelezen, prachtig en duidelijk, nu ligt de geheime newton te wachten, durf niet te beginnen, want als je eenmaal begint kan je niet meer stoppen. Ben ook benieuwd naar de Godinnen van je vrouw, kom je weer eens je nieuwe boek bespreken in Niewerkerk? altijd je hart blijven volgen...is ook mijn motto
Naam: Mischa
Datum: 21 februari, 17u29
Plaats: Amsterdam
Reactie: ik heb net jou boek de kabbalist besteld ik ben benieuwd
Naam: Marleen
Datum: 21 februari, 17u24
Plaats: Borgerhout
Reactie: Gisteren thuis van het werk lag er een kadootje op tafel De Kabbalist pocket
heb er zin in
Naam: Nathalie
Datum: 21 februari, 17u19
Plaats: Kortrijk
Reactie: Heerlijk op zaterdag Valentijns middag in Bad & in Bad Jas, maskertje op, lekker trutten & frutten en ondertussen Je nieuwe boreling gelezen... Miraculeus te vernemen dat ik op geheel ongebreidelde & natuurlijke wijze door alle processen heengegaan ben..
Naam: Chantal
Datum: 21 februari, 17u18
Plaats: Almere
Reactie: Wat geweldig geschreven!, "Hoe maak ik Goud van mijn Leven", ik blijf lezen Een aanrader voor iedereen
Naam: Wolke
Datum: 21 februari, 17u07
Plaats: Assen
Reactie: Helemaal ondersteboven ben ik van je boekje bij de Happinez, Hoe Maak ik Goud van mijn Leven?

Met warme groet,
Wolke
Naam: Dana
Datum: 21 februari, 17u04
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Titia
Datum: 21 februari, 16u52
Plaats: Dronten
Reactie: hey geert ik denk dat ik jou boek zeker moet gaan lezen het klinkt erg spannend en als ik de tijd vind in ook mijn drukke bestaan komt jou boek zeker aan de beurt liefs namaste Titia
Naam: Trees
Datum: 21 februari, 16u50
Plaats: Breda
Reactie:
Naam: Laila
Datum: 20 februari, 17u02
Plaats: Barendrecht
Reactie: Beste Geert,

Gisteren heb ik genoten van je lezing voor UWV in Bunnik. Bedankt daarvoor!

Afgezien dat het een interessant en boeiend onderwerp is, vind ik dat je het op een prettige, down-to-earth manier brengt. Zonder zweverig gedoe, maar precies zoals het is.
Naam: Jeanine
Datum: 20 februari, 16u36
Plaats: Temse
Reactie: Ik heb de fantastische boeken gelezen, alleen het laatste boekje, als bijlage bij het tijdschrift niet. Toen ik in 2006 op zoek ging naar de kabbala leer liep ik tegen het 1ste boek aan. Na het lezen van het boek heb ik de site van Geert Kimpen opgezocht, maar vond toen geen link naar de kabbala. Wat mij er vandaag toe bewoog om nog een op de site te kijken, weet ik niet, maar ik was verrast. Mooie site, veel om te lezen en een link naar de kabbala. Bedankt en het klopt wat ik gelezen heb, je hebt mijn ziel geraakt met de boeken.
Naam: Madeleine
Datum: 20 februari, 16u19
Plaats: Haarlem
Reactie: Geachte heer,

Al geruime tijd heb ik heel veel interesse voor alchemie en Newton.
Op dit moment zoek ik de originele werken van Newton over het onderwerp.
Ik weet dat veel van zijn alchemistisch werk is ondergebracht bij The Royal Society.
Weet u ook of er titels van zijn hand in Nederland te vinden zijn?

Met veel plezier heb ik overigens uw boeken De geheime Newton en de Kabbalist gelezen.
Naam: Magda
Datum: 20 februari, 16u14
Plaats: Oudewater
Reactie: Lieve Geert,
Dankjewel voor je lieve woorden in de kabbalist. Het is wonderbaarlijk hoe dingen op je pad verschijnen op het juiste tijdstip, zo ook met jouw boek. Ik wilde al lange tijd de kabbalist lezen maar telkens kwamen er andere boeken op mijn pad en raakte het op de achtergrond en nu was het het juiste tijdstip voor mij om het te lezen en dan kreeg ik het ook juist op valentijnsdag aangereikt... Wat dat mij moet zeggen zal de toekomst uitwijzen... Ik ben diep geraakt door dit prachtige verhaal, ik ben gelijk begonnen, ik heb het verslonden en heb het net uit, opnieuw zoveel herkenning voor mij. Jouw interesses op spritueel vlak en je liefde voor je vrouw, het bezorgt me kippevel...
Ik ga de kabbalist nog eens opnieuw lezen, zodat ik het nog beter opneem, wat je allemaal geschreven hebt maar ik wilde je nu alvast bedanken voor wat het me nu gebracht heeft en dat is, dat als ik luister naar mijn hart, ik alle antwoorden kan vinden en steeds verder groei naar wie ik zal mogen zijn. Dus lieve Geert, dankjewel voor dit stukje kennis van het grote geheel wat je met dit boek hebt overgebracht aan mij, ik ben diep ontroerd en ik hoop jullie beiden eens te ontmoeten. Ik ben ook erg benieuwd naar Christine's boek, over de godinnen, die zal ik ook zeker aanschaffen. Ik heb lange tijd geleden besloten om bewust te willen leven, veel ervaren en mogen leren, maar het is inderdaad een feit, dat je je kennis moet toepassen vanuit je hart, precies zoals je omschrijft in dit prachtige boek.
Ik vind het steeds weer ontroerend om het grote geheel te zien ontvouwen in alles wat ik heb ervaren in mijn leven, het blijft magisch...

Heel veel liefs en ga vooral door met schrijven...

Magda
Naam: Daniël
Datum: 20 februari, 16u08
Plaats: Nijmegen
Reactie: Het was een boeiend en verfrissend betoog bij de Ondernemerssocieteit! Persoonlijk, en spannend. Echt de moeite waard.
Naam: Fiona
Datum: 20 februari, 15u53
Plaats: Leuven
Reactie: Een welgemeende proficiat voor het helder verduidelijken van de Alchemistische principes (via het boekje bij de laatste Happinez), die in andere boeken zo uitmunten (wat trouwens ook van de Kabbalah dient gezegd te worden) in troebelheid en verwarring (opzettelijk natuurlijk).
Naam: Peter
Datum: 20 februari, 15u51
Plaats: Antwerpen
Reactie:
Naam: Ruben
Datum: 20 februari, 15u45
Plaats: Wijnegem
Reactie: Het voorbije weekend las ik het boek van Geert Kimpen genaamd "De Kabbalist".

Het is een echte aanrader, om op een aangename en een levendige manier kennis nemen van de historische context waarin de Kabbalah meer op de voorgrond begon te treden voor kleine groepen van ingewijden

Het leest als een trein en bevat vele inzichten

Veel leesgenot!
Naam: Fleur
Datum: 20 februari, 15u00
Plaats: Borgerhout
Reactie: Ik zag dat er weer nieuw boek verschenen is bij een nummer van Happinez! Daar ben ik erg benieuwd naar!
Naam: John
Datum: 20 februari, 12u02
Plaats: Tilburg
Reactie: Hallo Geert Hoe was het in de baltische wereld ?

het gaat goed met de Kabbalist , zie ik op je site , wereldwijd uitgegeven bijna , geweldig .
Naam: Laura
Datum: 20 februari, 11u42
Plaats: Lelystad
Reactie:
Naam: Denise
Datum: 20 februari, 11u33
Plaats: Rotterdam
Reactie:
Naam: Willem
Datum: 19 februari, 23u57
Plaats: Aalst
Reactie: geweldig boek 10+
Naam: Helena
Datum: 19 februari, 23u54
Plaats: Middelburg
Reactie: Heb net naar je uitzending gekeken..wow i'm impressed... ik ga de kabbalist maar als eerste lezen.. wil nog veel leren..

trouwens.. wat een schitterend Zonneke hebben jullie in jullie leven..
Naam: Vera
Datum: 19 februari, 23u51
Plaats: Driebergen
Reactie: Hoi Geert, heb net naar het 3e testament gekeken, mooie uitzending hoor was er van onder de indruk eigenlijk, ja over de liefde alles kan dan zo simpel zijn,
Naam: Marie-Louise
Datum: 19 februari, 23u49
Plaats: Kerkrade
Reactie: bedankt voor de fijne avond in heerlen op 6feb.!
Naam: Tara
Datum: 19 februari, 23u45
Plaats: Drunen
Reactie: Ik ben helemaal weg van het boekje dat ik bij de Hapinez kreeg
Ik ga meer van je lezen!
Alle goeds
Naam: Manuela
Datum: 19 februari, 23u41
Plaats: Terschelling
Reactie: Uitzending gezien en van genoten!


Ik hou wel van rituelen. Ik ga hem zeker invoeren, zodra ik mijn nieuwe levenspartner gevonden heb!
Naam: Marriet
Datum: 19 februari, 23u35
Plaats: Vierhouten
Reactie: Hi Geert,

Wat heb ik genoten van je boek De kabbalist. Ik geef het een dikke 8! Heerlijk om eens wat anders te lezen dan mijn (verplichte) studieboeken.
De uitzending voor een Kabbala Liefdes Avond gaf een korte maar goede impressie van het geheel. Zo'n avond lijkt me wat klef en niet zo geschikt voor singles. Of zie ik het verkeerd?

Je boekje bij de Happinez heb ik natuurlijk ook gelezen. Wel vraag ik me af welke tekenen er kunnen zijn van mensen die zijn overleden. En ik verbeeld me wel eens verder in mijn persoonlijke ontwikkeling te staan dan mensen uit mijn omgeving. Of is dat contact met een hogere vorm van bewustzijn, voelt dat als een soort verlichting? Kan jij me de antwoorden geven?

De Geheime Newton ga ik zeker aanschaffen, maar eerst verder aan mijn studie
Naam: Petra
Datum: 19 februari, 23u31
Plaats: Groningen
Reactie: Mooie uitzending, heel inspirerend! De Liefde spat er van af!


Vrijdag ging ik met een hele verlanglijst naar de selexyz, en kwam met alleen de kabbalist terug
Gisteravond tot de helft gelezen ...en nu even de andere helft proberen te bewaren voor een rustig moment (wel moeilijk )

Veel groeten, Petra
Naam: Sylvie
Datum: 19 februari, 23u28
Plaats: Alkmaar
Reactie: Ehm... ik heb de Happinez gekocht vorige week.... en geen boekje ...

Zie ook nu pas dat het alleen in de gesealde versie is, anders had ik het wel gevraagd in de winkel...
Naam: Tanja
Datum: 19 februari, 23u25
Plaats: Nootdorp
Reactie: Lieverds,
Wat een mooi programma zaterdagavond! Ik was ontroerd!
Dat kwam vooral omdat het herinneringen aan vroeger
omhoog bracht... herinneringen aan al die mooie rituelen
die ik vroeger beleefd heb En jullie uitstraling was en is zo warm en enthousiast!
Heerlijk!!!
Naam: Lilian
Datum: 19 februari, 23u18
Plaats: Houthalen
Reactie: elke dag een bladzijde !!! wat dacht ik nou hahaha lezen en dan is het zo hihi hoofdstuk 1 en mischien duurt dat nog wel een jaar hahah Maar gelukkig heb ik het gevoel dat het geheim van de kabbala me daar in kan helpen Voor mij is het een soort rem en dat was heeeeeellll nodig

voor de man die me stil kreeg door zijn boeken
Naam: Natascha
Datum: 19 februari, 23u00
Plaats: Zuthphen
Reactie: Bedankt voor het mooi geschreven boekje HOE MAAK IK GOUD VAN MIJN LEVEN?
Een boekje waar ik zelf mee aan de slag kan.
Naam: Mascha
Datum: 19 februari, 22u54
Plaats: Heusden
Reactie: Geert,
Wat een mooie uitzending was dat van jullie gezinnetje! Het had voor mij nog wel wat langer mogen duren. Wat ontzettend mooi om je liefde voor elkaar op die manier met elkaar te delen, elke week weer. Ik denk inderdaad dat (vooral mannen) wel eerst een drempel over moeten, al die rituelen zijn voor ons nuchtere westerlingen misschien een beetje vreemd. Het sprak mij erg aan, het bracht me even terug naar de sfeer van je boek de Kabbalist.
Super om te zien dat mensen zo van elkaar kunnen houden!!!!
Ik wens jullie nog heel veel mooie en liefdevolle sjabbat avonden toe!
Mascha
Naam: Diana
Datum: 19 februari, 22u51
Plaats: Zwolle
Reactie: Hallo Geert met veel bewondering heb ik je progamma gezien op de ncrv
Naam: Anne
Datum: 19 februari, 22u34
Plaats: Deventer
Reactie:
Naam: Susan
Datum: 19 februari, 22u27
Plaats: Harderwijk
Reactie: Je boekje "Goud" ligt standaard naast mijn bed....
Naam: Wim
Datum: 19 februari, 22u24
Plaats: Nijmegen
Reactie: Hi Geert,
bedankt voor je inspirerende lezing en boek in De Hucjt, Elst voor de KAN societeit.
Naam: Yvonne
Datum: 19 februari, 22u21
Plaats: Koersel
Reactie: Beste Geert, bedankt

Bedankt weer voor een goud boekje. Evenals het pocketboekje "stap voor stap..." heeft ook dit boekje "Hoe maak ik GOUD van mijn leven" weer veel goed gedaan. Ook al was ik ziek, ik las het vol bewondering, nieuwsgierigheid en blijdschap. Het zijn deze boekjes die telkens weer, wanneer ik ze erbij pak, mijn hart laten zingen; een gevoel van herkenning, inzicht en wilskracht geven. En ook veel rust, dat alles wat ik nu persoonlijk doorloop, creeer, voel, zie een onderdeel zijn van het proces En dat het oke is, en niks onmogelijk is. Maar vooral het vertrouwen krijgen dat het zelf voelen een missie te hebben (zoals ieder) en deze te weten en vooral! deze te durven te laten zien en ervoor te willen gaan, hoe moeilijk soms ook .
Het voelen dat er meer is, ik meer kan; nu in een glazen box leef maar wel kan zien wat daarbuiten allemaal op me wacht. Er zijn alleen wat sterke stemmetjes in me die me anders zeggen en laten doen. Kortom, tijdens het lezen van het boek voelde ik zoveel herkenning. Zoals bijvoorbeeld de overtuiging mijzelf niet te kunnen uitspreken, gevangen te zitten in mijn eigen denken, creaties en ontwikkelingen bij anderen en mezelf, maar heel vaak te moeten zoeken naar woorden, te duiken in rollen of gewoonweg het maar zo te laten. Hopelijk zal ik die weg gaan bewandelen die jij uiteindelijk ook bewandelde toen je eenmaal je pad volgde. Spontaan kunnen communiceren, en doen doen doen wat ik wens te doen...Mijn god wat zou dat een bevrijding zijn!

Zoals al eerder gezegd gaf het mij een bepaalde rust, dat wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd niet iets is om te veroordelen (mezelf te veroordelen) maar dat het een onderdeel is van mijn eigen leerproces om te komen waar ik wil zijn en tot een hoger plan te kunnen komen. En vooral (en dat is waar ik op stagneer; te komen tot actie want dat zet het in beweging.
Door het lezen van de boekjes zie ik duidelijk waar ik naar toe kan gaan, en geeft het mij beetje bij beetje nieuwe wilskracht.
Vooral het stukje over de liefde, zodanig verwoord dat ik het met kippenvel in mijn hele lichaam kon voelen.

Mijn dank daarvoor.
Naam: Tina
Datum: 19 februari, 22u11
Plaats: Amsterdam
Reactie: boeiend.....inspirerend.......geboorte van boeken........die prachtig zijn .....
schrijf...schrijf en creeer.....
Naam: Hannah
Datum: 19 februari, 21u48
Plaats: Turnhout
Reactie: De kabbalist in een adem uitgelezen. Nu bezig met de geheime Newton. Wat heerlijk toch als je beschikt over schrijftalent...
Naam: Coby
Datum: 18 februari, 19u13
Reactie: Hallo, ik lees hier dat er een boekje bij de happinez zou zitten maar ik heb nooit een boekje van jou gezien, helaas want ik zou het graag in mijn bezit willen hebben, hoe kan ik er nog aankomen?

warme groetjes
Coby

Antwoord: Beste Coby,
Er zijn twee versies van happinez in de winkels; één met en één zonder boekje... dus jij hebt de versie zonder boekje gekocht.
Het boekje is ook nog apart na te bestellen bij Happinez: http://shop.happinez.nl/homeshopping/boeken/happinez-boeken/
En vanaf half maart op mijn website.
Veel leesplezier alvast!
Naam: Joop
Datum: 16 februari, 16u59
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hoe gaat Geert om met vrijheid van meningsuiting?
Komt hij hiermee wel eens in conflict bij het schrijven?
Naam: Margaret
Datum: 14 februari, 14u04
Plaats: Amersfoort
Reactie: Ik heb de fantastische boeken gelezen, alleen het laatste boekje, als bijlage bij het tijdschrift niet. Toen ik in 2006 op zoek ging naar de kabbala leer liep ik tegen het 1ste boek aan. Na het lezen van het boek heb ik de site van Geert Kimpen opgezocht, maar vond toen geen link naar de kabbala. Wat mij er vandaag toe bewoog om nog een op de site te kijken, weet ik niet, maar ik was verrast. Mooie site, veel om te lezen en een link naar de kabbala. Bedankt en het klopt wat ik gelezen heb, je hebt mijn ziel geraakt met de boeken.
Waarom moet ik de validatiecode oplossen?
Naam: Koen
Datum: 14 februari, 06u23
Plaats: Leimuiden
Reactie: Ook van de geheime newton heb ik genoten , wat kunt u prachtig beeldend schrijven als ik aan het lezen was en opkeek schrok ik dat er auto's reden in plaats van koetsen . Ontroerend vond het homoseksuele element.
Samen met Augusten Buroughs vind ik u als schrijver de verrassing van de laatste jaren , kan niet stoppen met lezen als ik begin .
Een warme groet
Koen
Naam: Inge
Datum: 14 februari, 01u12
Plaats: Brussel
Reactie: Geert,
...uit de grond van mijn hart:SCHITTEREND!ONGELOOFELIJK!FANTASTISCH!MEESTERLIJK!!
MERCI!

WARME GROET!

Inge
Naam: Patricia
Datum: 13 februari, 14u48
Plaats: Alphen a/d Rijn
Reactie: Ik had de Happinez al een paar dagen liggen, ook wel gezien dat er weer een boekje bij zat, zoals wel vaker.
Alleen nu pas het besef dat het eentje van jou is. Ontzettend leuk, ik ga kijken wat ik er voor mezelf uit kan halen!

Warme groet
Patricia
Naam: Arthur
Datum: 13 februari, 14u45
Plaats: Mechelen
Reactie: Ben benieuwd naar het gouden geluks boekje, bij Happinez!
Naam: Margon
Datum: 13 februari, 14u39
Plaats: Hoorn
Reactie:
Naam: Sabine
Datum: 13 februari, 14u36
Plaats: Kerkrade
Reactie: Nog iets leuk over de vrijdagavond, de liefdesavond in Heerlen, er zat een dame aan onze tafel, ze wenste een partner in haar leven en we hebben met haar gewoon lekker gekletst, en weet je????na afloop loopt ze een man tegen en het lijf en morgen heeft ze een date, 61 jaar oud.

Stralend vertelde ze me dit. Dit vond ik leuk ff te laten weten???..
Naam: Rachel
Datum: 13 februari, 14u29
Plaats: Etten Leur
Reactie: Ik ga als ik thuis ben zeker even kijken naar jullie Valentijnsuitzending op de NCRV, en desnoods later via uitzending gemist.nl.
Benieuwd hoe jullie in het leven staan op dit gebied. Kabbala boeit zeer en is de bakermat van zoveel religieuze stromingen.
Grtz
Rachel
Naam: Marguerita
Datum: 13 februari, 14u19
Plaats: Zwevegem
Reactie: Geert wat leuk, een Valentijnsuitzending op de NCRV.
Ik ga zeker kijken!!!!!
groetjes Marguerita
Naam: Dieuwertje
Datum: 13 februari, 12u40
Plaats: Kaatsheuvel
Reactie: Ik heb je boeken binnen.. Dus mijn verzameling Geert boeken is nu compleet.
Ik ben zeer benieuwd.. Moet snel weekend worden.. want dan heb ik pas weer tijd om te lezen.. Maar komt goed..

Groet
Dieuwertje
Naam: Mariette
Datum: 13 februari, 12u32
Plaats: Oudewater
Reactie:
Naam: Herman
Datum: 13 februari, 12u10
Plaats: Zwolle
Reactie: Je hebt ook mannelijke fans!
Ik ga die Valentijnsuitzending eens rustig bekijken en beluisteren, zaterdag avond zit ik voor de buis naar Nederland 2 te kijken hoor.
Ja ja, ik ben gewoon hetero...
Naam: Hendrik
Datum: 13 februari, 11u58
Plaats: Terneuzen
Reactie: Respect voor wie je bent en wat je doet
Naam: Sylvain en Antoinette
Datum: 13 februari, 11u43
Plaats: Heerlen
Reactie: Hoi Geert!
Man, wat lees jij lekker weg...
Ik ben nu flink op weg met De Kabbalist en ga met je verder zodra Antoinette 'Newton' uitheeft. Vrijdag - de liefdesavond - was top!
Liefs en groet,
Sylvain en Antoinnette
Naam: Jeanine
Datum: 13 februari, 11u40
Plaats: Zottegem
Reactie: Ik heb de Kabbalist gelezen en heb gister net overwogen om binnenkort eens De Geheime Newton te lezen.
Fijne dag!
Naam: Angelique
Datum: 13 februari, 11u37
Plaats: Zevenaar
Reactie: Keep up the good work
Naam: Pauline
Datum: 13 februari, 11u36
Plaats: Harderwijk
Reactie: Hoi Geert

k vind je boek 'De Kabbalist' zo ontzettend mooi, ga zeker ook 'De geheime Newton' kopen! Hoop dat dat net zo genieten is.
Groetjes, Pauline
Naam: Wilfried
Datum: 13 februari, 11u29
Plaats: Houten
Reactie:
Naam: Sylvie
Datum: 13 februari, 10u44
Plaats: Drongen
Reactie: Ik ben een fan van je boeken
Naam: Yvette Rooding
Datum: 12 februari, 12u25
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Hallo Geert,

Op de een of andere manier kom ik jouw naam en boeken steeds tegen op mijn levensweg. Aangezien ik ook iemand ben die gelooft dat het universum goed voor ons is, pak ik alle signalen die goed voelen op.
Tja, dus eerst een 1 dag je boekje Hoe maak ik goud van mijn leven gelezen en ook al bijna helemaal ingevuld. En nu ben ik de Geheime Newton aan het lezen. Ik ben nog maar op bladzijde 45 maar al helemaal gepakt door je manier van schrijven.
Dus ik wil je in ieder geval een compliment geven voor je heerlijke schrijfstijl, je bedanken voor je mooie boeken en schrijven dat ik je wellicht een keer hoop te ontmoeten op een lezing.

Met hartelijke groeten,
Yvette
Naam: Mirte
Datum: 11 februari, 23u58
Plaats: Heusden
Reactie: Na "het Gouden Boek" volgen zeker je andere boeken!
Naam: Mavis
Datum: 11 februari, 23u44
Plaats: Amersfoort
Reactie: Hoi Geert,
Ik heb 'm gekocht: "Hoe maak ik Goud van mijn leven?". Een boek om te koesteren!
Ik ben nu bij hfdstk 2.
Wat leuk ook om te lezen over jouw dromen als clown, regisseur en schrijver. Van jonkvrouw tot jonkvrouw op je paard. Nou, mijn hart heb je zeker gestolen!
Liefs en een kuise kus,
Mavis
Naam: Nand
Datum: 11 februari, 21u17
Plaats: Zandvoort
Reactie: Beste Geert,

Ik hoop dat je een vruchtbare ochtend hebt gehad bij het schrijven van een hoofdstuk. Ik heb erg genoten van de lezing in Heemstede, waar ik mijn vrouw en een vriend mee naar toe had genomen. Ook zij waren enthousiast.
Bedankt voor de fijne avond en het gaat je goed! Nand
Naam: Bert
Datum: 11 februari, 17u38
Plaats: Leuven
Reactie: Hoi Geert,Ik had een vraag; mijn partner is volgende week jarig en (hoog) op z'n verlanglijstje staat jouw "De geheime Newton".

Ik wilde je vragen of je het boek misschien kunt signeren als ik het rechtstreeks bij jou bestelt?Ik hoor wel wat de mogelijkheden zijn :)

Fijne dag,

Groetjes,
Bert

Antwoord: Jazeker, Bert, via het bestelformulier op deze website kun je aangeven voor wie het boek gesigneerd moet worden, en eventueel iets meer vertellen, voor een persoonlijke opdracht.
Hartelijke groet,
Geert
Naam: Cindy
Datum: 11 februari, 17u33
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Heb destijds een lezing van je bijgewoond in Leeuwarden over het boek de kabalist. Staat er ook iets dergelijks gepland over je nieuwe boek De Nieuwe Newton hier in Leeuwarden?

Antwoord: Beste Cindy, ongetwijfeld komen er ook nog lezingen in de buurt van Leeuwarden van Hoe maak je goud van je leven, hou de agenda op de website in de gaten!
Hartelijke groet,
Geert
Naam: Magdalena
Datum: 11 februari, 17u03
Plaats: Bergen op Zoom
Reactie: hallo geert,
probeerde het hooger bewustzijn vast te houden druk zoekend (buiten mezelf)Door het lezen van je boekje kon ik herkennen in welke fase in wat voor gedeelte in mijn leven ik heb gezeten. En heel belangrijk dat ik weer naar stap 1 terug moetben ....Heerlijk mijn schijn tervredenheid los laten ..Maar heel gelukkig dat het leven mij heeft laten zien, voelen, ervaren dat wat is.
Naam: Suzan en Erwin
Datum: 11 februari, 16u56
Plaats: Leeuwarden
Reactie: ik ben nu aan het lezen in de geheime newton werkelijk facinerend hoe jij schrijft. Erwin leest in de kabbalist en leest sneller dan ooit
Naam: Germaine
Datum: 11 februari, 15u47
Plaats: Deventer
Reactie: Lieve Geert,

Laat ik nu in een dag "Hoe maak ik Goud van mijn leven?" gelezen hebben. Briljant geschreven en voor mij heel herkenbaar.
Op mijn verlanglijst staan nu jouw andere boeken . In de Staya Erusa staat ook een artikel over de Geheime Newton, boeide mij ook al zo.

Een man naar mijn hart dus
Naam: Magda
Datum: 11 februari, 15u45
Plaats: Kerkrade
Reactie: Ha die ~Geert

Telkens opnieuw duik je op op mijn levensweg grappig is dat. Nadat mijn lief en ik de kabbalist aan elkaar hebben voorgelezen hebben we inmiddels ook de geheime Newton gezamenlijk gelezen.

Van de zomer hebben we je nog ontmoet op de levenskunst beurs.
Lieve groet uit het zuiden ook voor Christine!

Liefs Magda
Naam: Toine
Datum: 11 februari, 15u40
Plaats: Maassluis
Reactie: Hoe verder ik kom in het "Gouden boekje", hoe blijer ik word. het zijn de dingen waar ik op dit moment erg mee bezig ben en de kosmos voegt zich blijkbaar naar mijn geveoelens door jou zo'n mooi overzichtelijk geheel te laten schrijven. Het sluit ook prachtig aan bij de theorie dat je ondanks alles wat er gebeurt, je positief in het leven moet staan. ik merk dat ik hard groei na een aantal jaren stil te hebben gestaan. Jouw boeken hebben daaraan bijgedragen. Dus bij deze mijn dank voor je bijdrage. Het wordt ten zeerste gewaardeerd! Geniet van het zonnetje dat ik achter de wolken zie zitten en blijf creatief en inspireren... groetjes Toine
Naam: Sascha
Datum: 11 februari, 15u37
Plaats: Harderwijk
Reactie: Briljant.

En idd maak je dromen waar, maak goud van je leven
Naam: Wendy
Datum: 11 februari, 15u35
Plaats: Almere
Reactie: Wat geweldig geschreven!, "Hoe maak ik Goud van mijn Leven", ik blijf lezen Een aanrader voor iedereen
Naam: Sonia
Datum: 11 februari, 15u33
Plaats: Friesland
Reactie: mischien geeft iedereen je wel verslag van hun stappen en zit je er niet zo op te wachten ..al die info..maar kon me eff niet bedwingen hihi dus hier is ie : GEVOEL dat is wat ik echt wil nu nog een weg bedenken hoe ik dat probeer in te kleden ...
Heb je vanacht de maan gezien of vanmorgen vroeg? hier in friesland danste de wolken er voor fijne dag
Naam: Hans
Datum: 11 februari, 15u28
Plaats: Leimuiden
Reactie: je hebt mijn leven verrijkt...Jij maakt het verschil...
Naam: Klaas
Datum: 11 februari, 15u27
Plaats: Heerlen
Reactie: Ik ben een paar dagen in een geertkimpen flow geweest.
Wat je zei was zeer toepasselijk en treffend, als voor mij persoonlijk bedoeld...maar ik weet natuurlijk dat de hele zaal dat gevoel had!!
En dat is KLASSE. Ik heb vele lezingen mee mogen maken, maar die van jouw stak er met kop en schouders bovenuit.
Naam: Maurice
Datum: 11 februari, 15u26
Plaats: Bloemendaal
Reactie: 29 januari, was ik in Heemstede aanwezig bij een zeer inspirerende, spetterende, geweldige lezing van "ene" Geert Kimpen. :-)
Tjonge, jonge zeg, die man spat van het toneel af en heeft nog een goed, leerzaam verhaal ook. Waar je als je goed geluisterd hebt mee verder kunt, doorspekt met humor...kortom een gezellige leerzame, boeiende avond (waarvan ik zeg: Ik wil meer!!!) met veel interaktie met/naar het publiek.(Ik heb zelfs nog met je op het podium mogen staan om over mijn passie te vertellen.)
Zo zou een lezing moeten zijn!!!! Mijn bewondering en respect heb ik na de lezing aan je vertelt
Naam: Nancy
Datum: 11 februari, 09u15
Plaats: Bennebroek
Reactie:
Naam: Nellie
Datum: 11 februari, 09u05
Plaats: Haarlem
Reactie: Hoi Geert,
Heb gisteren het boekje 'Hoe maak je goud van je leven' gelezen...zooooooo veel herkenning...wow! Het is echt en prachtig geschreven en en inspirerend boekje die ik nog vaak door zal lezen. Grappig om o.a. de verhalen en metaforen van vlinders en diamanten/koolstof in jouw boeken tegen te komen. Voel dat ik toe ben aan verandering en prompt valt jouw jouw boekje mij toe . Mooi en nogmaals, dankjewel!
Lieve groet, - Nellie-xxx
Naam: Frederike
Datum: 10 februari, 21u11
Plaats: Naarden
Reactie: Of het zo moest zijn. Donderdagmiddag op vliegveld Eindhoven wat gestruind bij AKO boekstalletje, vond "Happinez", dacht "is me te zweverig", liep door en zag hetzelfde blad verderop met je boekje als bijlage. Jouw boekje is dus bewust gekocht en "Happinez" kreeg ik erbij.

Ik ben nu al ontwerpschetsen - gebaseerd op jouw boek - aan het maken; voor mijn keramiek- en glassfusionactiviteiten thuis. Zo zie je dus dat je creativiteit op elk gebied aanbeveelt. Bravo.
Naam: Sophie
Datum: 10 februari, 19u49
Plaats: Oostende
Reactie: ik heb tot nu toe al je boeken gelezen en je verhalen blijven me boeien, GEWELDIG!
Naam: Fleur
Datum: 10 februari, 17u17
Plaats: Franeker
Reactie: dankje Geert, ik kijk altijd Het derde testament........ik houd je op de hoogte.....
Naam: Foeco
Datum: 10 februari, 17u08
Plaats: Elst
Reactie: Hey Geert !

'k Heb even gewacht met reageren op jouw fantastische lezing in Heemstede.... Wie goed doet, goed ontmoet :hosanna:, dus ik heb de overige 2999 bezoekers even voor laten gaan met hunner lofbetuigingen te uwer adresse.

'k Vond jouw lezing zeer inspirerend, 't heeft me zeker een fikse duw gegeven om een nieuwe weg in te slaan, at this turning point of my life.
Naam: Joke en Hans
Datum: 10 februari, 16u57
Plaats: Maastricht
Reactie: hallo Geert wilde jou je vrouw Cristine hartelijk bedanken voor de geweldige kabbalaliefdesavond op vrijdagavond... groetjes liefs
joke en hans
Naam: Margot
Datum: 10 februari, 16u46
Plaats: Schipluiden
Reactie: ha Geert,

ik heb genoten van de geheime newton!
ook van de Kabbalist, maar die heb ik al heel lang geleden gelezen!!
prachtig hoe inspirerend jou boeken zijn!!
ben je al bezig met een nieuw boek??

ik kijk uit naar jou lezing in Schipluiden

groetjes Margot
Naam: Anneke
Datum: 10 februari, 16u42
Plaats: Antwerpen
Reactie: Ik wil niet te snel met je boekje gaan; een goed bereide maaltijd sla ik ook niet in 5 minuten naar binnen.
Naam: Tanja
Datum: 10 februari, 16u37
Plaats: Maaseik
Reactie:
Naam: Linda
Datum: 10 februari, 16u27
Plaats: Hilversum
Reactie: 12 december 2008 zat ik met mijn dochter Madeleine in de Westerliefde te Amsterdam.
Jij hield daar een lezing over je nieuwste boek.
Via de Happinez heb ik jouw boekje:
'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid' gelezen en nu kreeg ik via mijn dochter de kans om een lezing bij te wonen en een heerlijke avond cadeau! Mede dank zij jouw lezing: wat een bevlogen mens ben je!
De passie spat er af. Ik had twee aha momenten en dat is zo geweldig! Omdat ik daarmee mijn accu weer positief kon opladen.
Ik kon daarna de puntjes op de i zetten en duidelijk stelling nemen om voor mijn dromen te gaan! Daarvoor wil ik je danken!
Naam: Gwendolyn
Datum: 10 februari, 16u21
Plaats: Berchem
Reactie: Ik raad iedereen de geheime Newton aan, ik vond het ingenieus geschreven! Heel veel meer graag
Naam: Wilma
Datum: 10 februari, 16u14
Plaats: Aerdenhout
Reactie: Lieve Geert.....wat ge-wel-dig.....ik ga zeker kijken op valentijnsdag!!!!!Hier, voor jou, voor valentijn....zeg, ben je nog vrij mooie Geert.....[sorry, hihihihi!]Ik heb de ideale zuster...bloedmooi, rijk, hardwerkend schoon...alles....sorry...ik liet mijn fantasie even de vrije loop....i am too much of a mess!!!!! Mijn mams heeft je boek 'de kabbalist' weten te bemachtigen.....ze gaat het met veel plezier lezen.....

Nou, ik laat je zeker weten hoe ik het vond die tv-programma....

veel liefs Wilma-xxx-

[ps. volgens mij krijg je er een hoop aanbidders bij!!!!]
Naam: Henriette
Datum: 10 februari, 16u03
Plaats: Tilburg
Reactie: Mooi stuk op Blanco Regel!
Naam: Patsy
Datum: 10 februari, 15u57
Plaats: Hasselt
Reactie: zat ik zo op te wachten(dacht het zal toch wel bestaan ) het HOE MAAK IK GOUD van mijn leven ..... super lief dat je er ook je persoonlijk leed liefde en hoop in hebt geschreven maakt het allemaal nog duidelijker dank je wel hihihih in een ruk uit gelezen en ga nu bladzijde voor blijzijde doen elke dag een patsy zo blij met duidelijkheid
Naam: Emma
Datum: 10 februari, 15u55
Plaats: Terneuzen
Reactie: fan per direct - na Hoe maak ik goud van mijn leven!
Naam: Yvonne
Datum: 10 februari, 15u44
Plaats: Koersel
Reactie: Hoi Geert,

bij de Bruna was de gesealde versie van de Happinezz wel, met het boekje van jou. Doet me een beetje denken aan de 7 stappen. natuurlijk zet het de grijze massa weer aan het werk haha, altijd goed! Groetjes en geniet ze ondanks de regen;) Yvonne
Naam: Annelies
Datum: 10 februari, 15u40
Plaats: Brugge
Reactie: ik heb hem !!! Hoe maak ik goud van mijn leven! zo nu heb ik alle boeken compleet
wel prettig dat je zo lekker door schrijf, hihi
zo kunnen we niet in een gat terecht komen

fijne dag verder
Naam: Leo
Datum: 10 februari, 09u50
Plaats: Zichem
Reactie: He Geert,

wilde je via deze weg bedanken voor het boek: Hoe maak ik goud van mn leven.
Ik lees het op precies het goede moment.

Dank dank dank.

Hoop dat ik je weer eens kan ontmoeten.

groet
Leo
Naam: Maria en Jan
Datum: 10 februari, 09u34
Plaats: Heerlen
Reactie:
Naam: Wilco
Datum: 10 februari, 08u54
Plaats: Heerlen
Reactie: Ik dank jullie nogmaals voor een overheerlijke avond Afgelopen vrijdag bij de liefdesavond in Heerlen...Warme hart knuffels,
Wilco
Naam: Sim Jeursen
Datum: 9 februari, 17u01
Plaats: Kapellen bij Antwerpen
Reactie: Ik lees momenteel het boek ' De geheime Newton'.(ben op pag. 141)
Men 1ste kennismaking met schrijver Geert Kimpen.
Ben al direkt fan!
Ik vraag me af wat het blad Happinez is en of ik het kan krijgen in de boekhandel en hoe ik ernaar moet vragen, jullie zijn zo enthousiast
dat ik heel nieuwschierig geworden ben...
Naam: Mies
Datum: 8 februari, 20u59
Plaats: Berkel
Reactie: Gisteren kocht ik het blad HAPPINEZ samen met het boekje : Hoe maak ik GOUD van mijn leven? Auteur Geert Kimpen. Echt een aanrader voor die mensen die voor de prijs van 7, 95 euro meer uit hun leven willen halen. In zeven stappen brengt de auteur ons naar de KERN van ons BESTAAN, ofwel wij zijn GOUD waard. Geef Goud als je van jezelf houdt, dat lees je niet zovaak in de reclameboodschappen. Meestal is het : Geef Goud als je van .......ja van wie dan ook houdt.

Bedankt Geert Kimpen, voor de sleutels die jij ons weer in handen hebt gegeven. Nu moeten wij zelf het juiste slot erbij gaan zoeken.
Naam: Lilian
Datum: 8 februari, 20u35
Plaats: Heerlen
Reactie: What can i say? Het was een fantastische, geweldige, indrukwekkende, inspirerende, magische en bovenal bijzondere avond, de liefdesavond in Heerlen. Iedereen (met de nadruk op iedereen) heeft genoten en was enthousiast. Inclusief mijzelf natuurlijk.

Dank voor alles wat jullie aan de mensen hebben gegeven,
Naam: Lola
Datum: 8 februari, 13u57
Plaats: Houthalen
Reactie: Heb net de nieuwe Happinez in m?n handen.

Wat een ontzettend leuk, mooi, en inspirerend boekje bij de Happinez!Veel succes met je verdere inspiraties.
Naam: Pitou
Datum: 8 februari, 12u52
Plaats: Zaventem
Reactie:
Naam: Jeanine
Datum: 8 februari, 12u20
Plaats: Deinze
Reactie: Ik ben heel benieuwd naar het goud in mijn leven
Naam: Maud
Datum: 8 februari, 12u17
Plaats: Terschelling
Reactie: De Kabbalist, een wonderschoon boek!
Naam: Ans
Datum: 8 februari, 11u52
Plaats: Arnhem
Reactie: Zag het berichtje dat je boek Hoe maak ik goud van mijn leven bij de Happinez zat. Heb hem meteen even gehaald. Bijna De Geheime Newton uit... fantastisch!!.. Dus nu alvast wat nieuw leesvoer van je gehaald.. De Kabbalist moet nu even wachten.. staat al bij mijn boeken verzameling, dus komt goed.

Wens je een fijn weekend toe.
Naam: Dirk
Datum: 8 februari, 11u51
Plaats: Zutphen
Reactie: Net het laatste stuk gelezen van De Geheime Newton..
Ik heb genoten.. wat een super boek. Was bij de boekhandel vanmiddag en zag daar een hele stapel liggen.. en heb maar meteen even reclame voor je gemaakt.
Nu net begonnen in Hoe maak ik goud van mijn leven..
Ik hou je op de hoogte.
Naam: Nico
Datum: 8 februari, 11u45
Plaats: Ijsselstein
Reactie: Mooi om te zien hoe je elke keer weer van die mooie creaties de wereld in weet te sturen.
Naam: Rita
Datum: 8 februari, 11u43
Plaats: Mechelen
Reactie: goedemorgen Geert, ben nu bezig in: hoe maak ik GOUD van mijn leven, prachtig! echt mijn leven......zo mooi! ben m'n nestje weer aan 't bouwen voor 'n nieuwe partner en ik weet zeker dat 't iemand is, die de vrijdagavonden samen met mij geniet......liefs rita
Naam: Jaap
Datum: 8 februari, 11u38
Plaats: Weert
Reactie: respect voor je boeken
Naam: Hans
Datum: 8 februari, 11u30
Plaats: Bussum
Reactie: Je naam gonste al rond, dus tzt zal ik je boek eens gaan lezen.
In ieder geval werkt je enthousiastme aanstekelijk.
Mazzeltov, Hans
Naam: Marga
Datum: 8 februari, 11u27
Plaats: Twijzelerheide
Reactie: Geert,

Ik vond de cover van De Kabbalist zo mooi, zat zo vol van het boek dat ik dat met iedereen wil delen.
Ik heb "toevallig" vandaag de Happinez gekocht met je boekje, "hoe maak ik goud van mijn leven". Ik was van plan er straks lekker mee op de bank te ploffen. Vandaag is alvast een gouden dag!!
Marga
Naam: Anna
Datum: 8 februari, 11u23
Plaats: Bladel
Reactie: Ik 'consumeer' boeken altijd op mijn gemak en Hoe maak ik goud van mijn leven, bewaar ik voor de Shabbat. Wat leuk is; momenteel ben ik bezig met het boek 'een wens kan je leven veranderen' en ik ben net bij Tiferet. Goud!
Wat ik aan dat boek goed vind is; dat ik mijn leven en mijn wens steeds helderder krijg.

En succes, je gaat als een speer!

Shalom,
Anna
Naam: Manuela
Datum: 8 februari, 11u17
Plaats: Roggel
Reactie: Hey Geert!

Geweldig je boek bij de Happinez!

Ben er erg blij mee

Groetjes,

Manuela
Naam: Fenny van den Berg
Datum: 8 februari, 11u09
Plaats: Amsterdam
Reactie: Geert Kimpen de schrijver heb ik pas ontdekt rond kerst 2008 met het boek De geheime Newton. Ademloos heb ik het boek in 2 dagen uitgelezen. Nu dus begonnen in de Kabbalist en direct weer gegrepen door de schrijfstijl en inhoud. Na de boeken van Paulo Coelho, waarvan de laatste boeken mij minder hebben kunnen boeien, wederom een fantastische schrijver ontdekt. Bedankt Geert voor de vele uren leesplezier, de boodschap en de manier waarop die boodschap mij aanraakt.

Fenny van den Berg
Naam: Gerda
Datum: 8 februari, 10u59
Plaats: Tilburg
Reactie: Hoi Geert,

ben ik je net aan het mailen, stuur jij me een mail!
Je nieuwe boek over Hoe maak ik goud van mijn leven ga ik zeker aanschaffen. Want, ja ik ben nu aan het lezen in De Geheime Newton. Wauw! dat leest als een film, handig voor een beelddenker zoals ik.
Een meeslepend boek waarin ik al voorvoel dat er van alles zal gaan gebeuren. Die spanning is voelbaar en dan kan ik niet meer ophouden met lezen!! Geweldig hoe je Newton beschrijft, zo'n echte anti-held...je krijgt met die man te doen. Ik probeer nu wat langer te doen over dit boek dan over de Kabbalist. Kan ik er langer van genieten!

Ik wens je een blije dag en veel liefs.
Gerde
Naam: Erica
Datum: 8 februari, 10u55
Plaats: Heemstede
Reactie: Eyyyyyyy, wat lees ik nu op deez vroege ochtend??
Een boekje wat door jou geschreven is , is verkrijgbaar bij 'mijn' tijdschrift Happinez ?
Ik ga eens loeren!
Wens je een fijne dag!
Grtz Erica
Naam: Uriah
Datum: 8 februari, 10u39
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hi Geert,

Laat me weten wanneer er een kabbala-liefdesavond is in Amsterdam.
Vandaag heb ik je boek De kabbalist ontvangen. Super dat je hem gesigneerd hebt en juist gespeld! Ik ga me nu opsluiten totdat ie uit is.

Later!!
Uriah
Naam: Cloé
Datum: 8 februari, 10u35
Plaats: Neerijnen
Reactie:
Naam: Karoline
Datum: 8 februari, 10u31
Plaats: Maastricht
Reactie: Ik zag dat je jouw boeken ook via je site kan bestellen en dat heb ik maar gelijk gedaan.
Lekker makkelijk en morgen bezorgt, super!!
Fijne dag,

Karoline
Naam: Fien
Datum: 8 februari, 10u29
Plaats: Beringen
Reactie: Ik was nog op zoek naar een paar boeken en had De geheimen Newton op mijn verlang lijste staan. Maar na het lezen van alle leuke reacties ga ik hem straks gelijk kopen. Ben nu wel heel benieuwd.
Naam: Marleen
Datum: 8 februari, 10u14
Plaats: Zwartsluis
Reactie: De Newton was prachtig! Heb hem met veel genoegen en een stuk herkenning gelezen. Briljant gecombineerd. Zowel de wetenschap als de chemie tussen mensen en het leven. groot compliment, ook voor je vrouw waar je zo veel steun van hebt gehd. Ga vooral zo verder. ben heel benieuwd naar wat er komen gaat. Sweet dreams en blijf creatief. Groetjes Marleen
Naam: Marleen
Datum: 7 februari, 20u04
Plaats: Maastricht
Reactie: Hallo Geert,

Het was een heerlijke sabbat avond gisteren.
Mooi om in contact te komen met dit rijke ritueel. Ik heb ervan genoten om het met zoveel mensen te kunnen delen en de liefdesverbinding met elkaar te ervaren. En ... last but not least:
ik heb een belofte aan mezelf opnieuw bevestigd en mijn diepste wens nieuw leven ingeblazen. Dat is het mooiste geschenk van deze Liefdesavond.

Waarvoor een dikke knuffel,
Marleen
Naam: Maiko Posthumus
Datum: 7 februari, 15u13
Plaats: Daimalos/Spanje
Reactie: "Hoe maak ik goud van mijn leven". Heel verrassend en verhelderend. Werd nog verrassender toen ik er achter kwam dat je echtgenote Christine dezelfde Christine Pannebakker is die ik kende van de boot in Maastricht. It's a small small world.
Naam: Lex Jansen
Datum: 7 februari, 11u58
Plaats: Utrecht
Reactie: Beste Geert,
Ik heb het nieuwste pakket van Happinez + je boek ontvangen en wil je even laten weten dat het er heel erg goed uitziet! Wat een uitstraling! Gefeliciteerd hiermee.
Hartelijks,

Lex Jansen
Naam: Marcella
Datum: 5 februari, 20u03
Plaats: Sittard
Reactie: Beste Geert,
Ik heb gisteren De Kabbalist uitgelezen, wat een prachtig, diepzinnig boek. Mijn complimenten. Het heeft me geboeid van het begin tot het einde. Ik vond het gewoon jammer dat ik het uit had. Haha heel tegenstrijdig je blijft lezen omdat je het zo snel mogelijk uit wilt hebben, maar als het dan uit is dan wilde je dat het niet zo was.
De geheime Newton ligt ook al voor me klaar, eigenlijk wil ik er meteen aan beginnen, maar ik moet eerst even dit boek laten bezinken.
Ik weet bijna zeker dat het weer genieten wordt. Je hebt er een fan bij!!!
Ik hoop dat je nog heel veel inspiratie zal vinden om nog vele van dit soort juweeltjes te schrijven.
(Wat leuk trouwens dat ik je dit op deze manier kan laten weten.)

de hartelijke groeten
Marcella
Naam: Jacqueline
Datum: 5 februari, 13u13
Plaats: Zutphen
Reactie: Hey Geert!

Geweldig je boek bij de Happinez!

Ben er erg blij mee
Naam: Veronica
Datum: 5 februari, 09u27
Plaats: Paal
Reactie: Veel succes met de verdere drukken van De Kabbalist en De Geheime Newton. Super boeken.
Naam: Francine
Datum: 4 februari, 22u43
Plaats: Oirschot
Reactie: wat een nieuw boek bij Happinez! ik kan niet meer ophouden met lezen, geweldig!
Naam: Annelies
Datum: 4 februari, 22u42
Plaats: Middelburg
Reactie: Ik ben inmiddels al op de helft in Hoe maak ik goud van mijn leven, en kan weer niet stoppen....Geert, je gaat me weer uit mijn slaap houden...
Naam: Bram
Datum: 4 februari, 22u41
Plaats: Oegstgeest
Reactie: Ik ga als de sodemieter kijken, of ik zo'n Happinez te pakken kan krijgen
Toda!
Naam: Milou
Datum: 4 februari, 22u40
Plaats: Terneuzen
Reactie: Ik ben sinds kort geabonneerd op Happinez, ik ga jouw boekje zeker bestellen!
Naam: Hannah
Datum: 4 februari, 22u39
Plaats: Kerkrade
Reactie: "Hoe maak ik goud van mijn leven": is goud waard.... mensen gaan beseffen dat ze zelf de sleutels in handen hebben, of kunnen krijgen.
De mens zoekt ongeveer alles buiten zichzelf, zijn kracht, zijn geloof, zijn energie... en is oneindig veel sterker dan hij weet... Iedereen is heer en meester over zijn eigen energie!
Keer naar binnen en word instant-alchemist...

Dankjewel Geert!!!!
Naam: Vera
Datum: 4 februari, 22u38
Plaats: Zwolle
Reactie: Ik ben razend nieuwsgierig naar het Happinez boekje!!! Ik heb je boek "de kabbalist" in een adem uitgelezen, ondanks alle drukte, en ik vrees dat ik al je boeken wil gaan verslinden!!!!Snel naar de winkel maar....
Naam: Wendy
Datum: 4 februari, 21u49
Plaats: Brussels
Reactie: Dear Geert
Many thanks for your email and info on the English translation which is very exciting, I (and I am sure a lot of my friends/acquaintances) look forward to purchasing the Engish version of both your books. As the Kaballa is a subject I am really interested in I will read your 'original' version first.

You are an inspiration!
Wendy
Naam: Tanja
Datum: 4 februari, 21u44
Plaats: Nova Gorica / Slovenia
Reactie: Dear Geert,

I finished your book and I'm very grateful to you that you wrote it. It was very supportive for me to follow the story of Haim, because in many ways I recognised myself in him (and in you).
I recommend your book to everyone I meet - direct advertising is the best one.
Naam: Willeke
Datum: 4 februari, 20u40
Plaats: Amsterdam
Reactie: Super leuk, gaaf boekje van je bij Happinez!
Naam: david hustinx
Datum: 4 februari, 15u15
Plaats: utrecht
Reactie: Beste Geert. Mijn dank is groot. Onze dank is groot. Na het lezen van De kabbalist nam ik niet de moeite u te bedanken, nu, na het lezen van dit meesterwerk, waarvan ik 10 minuten geleden de laatste zin las, doe ik dat wel. Ge-wel-dig. We putten kracht uit dit boek. Ik hoop u nog eens in levende lijve te zien.

Met vriendelijke groet,

David
Naam: Kees-Willem
Datum: 3 februari, 20u02
Plaats: Haarlem
Reactie: Wat een presentatie daar in Heemstede!!!! Ik zat op het puntje van mijn stoel alleen maar ja te knikken! Best wel complexe en beladen onderwerpen kun je met passie en een glimlach brengen. Wauw!
Naam: Michele
Datum: 3 februari, 09u02
Plaats: Brussels
Reactie: Dear Mr Kimpen
May I take this opportunity to congratulate you on your book 'De geheime Newton' which is an absolute must read and a gem! As a Belgian I am lucky to read it in Dutch but when will it be translated in English? I know tons of people who'd be very interested in reading your masterpiece in English.
Look forward to receiving your reply and again, congratulations!
Best regards,
Michele
Naam: Marc
Datum: 3 februari, 08u50
Plaats: Eindhoven
Reactie: Hai, In de agenda staat op 14 februari een lezing aangekondigd in Eindhoven. Is al bekend waar deze wordt gehouden? Bedankt!

Antwoord: Beste Marc,
het gaat hier om een besloten lezing, voor een bedrijfsvereniging.
Hou de agenda in de gaten, voor nieuwe lezingen in de buurt van Eindhoven!
Tot ziens,
Geert
Naam: Hella
Datum: 3 februari, 08u48
Plaats: Amstelveen
Reactie: Beste Geert
Ik ben op je site terecht gekomen via het magazine Staya Erusa. Ik vind het erg knap van je om je droom waar te maken en dat het ook de goede keuze is geweest. Zo krijg je de bevestiging van boven. Je bent ook erg spiritueel ook je vrouw heeft die gave. Fijn om op jullie manier de mensen te helpen. Ik hoop je in de toekomst zeer zeker eens te ontmoeten. Ik zal met regelmaat kijken of je niet bij mij in de buurt een lezing of iets dergelijks geeft.
Naam: Rita
Datum: 2 februari, 20u16
Plaats: Turnhout
Reactie: goedeavond Geert, wat mooi....de Kabbalist....door dit boek begrijp ik vele dingen uit m'n eigen leven, heb 't nog niet uit hoor, veel te dierbaar, lees elke dag 3 hoofdstukken, wil er lang overdoen! dit boek moet echt verfilmd worden, of zijn ze daar al mee bezig? liefs rita....fijne nieuwe week
Naam: Jaap
Datum: 2 februari, 20u07
Plaats: Kapellen
Reactie: ha Geert,
ik ben een ontzettende fan van je boeken. heb al de nodige clienten van mij aangezet jou boeken te lezen!
Naam: Maroeska
Datum: 2 februari, 14u35
Plaats: Wijhe
Reactie: Hallo,

Van een dierbare vriendin kreeg ik uw boek 'de kabbalist'. Hij verdween tussen mijn andere boeken. Mijn vriendin vroeg telkens 'heb je hem al gelezen??' Elke keer was er een excuus: de kinderen, te druk, geen zin, te moe etc..

Vrijdagmiddag moest ik wachten op visite. Ik zit bij het raam en pakte zomaar het boek en begon te lezen.... vanaf letter 1 greep het mij! Verzonken in het boek bleef ik lezen en lezen. Zaterdag avond kwam ik thuis na mijn werk, ik was moe en het was na 12en. En toch, weer pakte ik uw boek.
Zondag, er zou die dag visite komen wegens verjaardag zat ik 's ochtends in mijn pyjama te lezen en te lezen. Mijn vriend moest lachen, normaal rende ik altijd gestressed door het huis om alles op tijd af te krijgen.

Eenmaal uit heb ik eens diep gezucht.. Nog steeds is er zoveel om over na te denken wat er in het boek staat en er is nog zoveel te ontdenken nu. Een wereld is opgegaan voor mij, ik ben thuis gekomen naar mijn gevoel. Bevestiging op iets wat ik al voelde.

Bedankt! Drie dikke kussen!
Naam: Ronald
Datum: 1 februari, 10u13
Plaats: Halle
Reactie: De Kabbalist had al enige tijd mijn aandacht getrokken. Wat me bij het inkijken van De Kabbalist het eerste opviel was de eigenaardige ondertitels. Dat het er 72 waren deed ergens in mijn geheugen een belletje rinkelen. Toen ik bemerkte dat elke titel vergezeld ging met drie hebreeuwse letters vermoedde ik al dat het om de namen van God ging. Het boek handelde immers over de kabbala.
Bij de eerste hoofdstukken besefte ik al het boek me bovenmatig boeide. Ik vind het niet alleen een heel mooi historisch boek, het geeft ook een prachtig inzicht in het denken en leven van de Joodse gemeenschap in Safed in de tijd van Isaac Luria en Chaim Vital. Maar ook de suspense, het drama, van het boek is geweldig. Uw beschrijving van de personages, zoals Chaim zelf, zijn broer, Luria, Franscesca, rabbi Zimra en anderen is meesterlijk.
Ieder jaar lees ik rond de 100 boeken. Geloof het of niet, De Kabbalist was het laatste boek dat ik in 2008 las. Maar ik heb het onmiddellijk uitgeroepen tot mijn "Beste Boek van 2008". Ik wil u feliciteren met dit knappe werk. Ik dank u hartelijk voor het leesplezier dat uw boek mij heeft geschonken.

TOP

Delen: