Archief van maart 2012

Archief

Schilderij: Young woman reading a comic

Naam: Peggy
Datum: 31 maart, 19u39
Plaats: Wekerom
Reactie: Nu lekker onder de wol... Met mijn nieuwe boek van Geert Kimpen: Rachel of het mysterie van de liefde... Genieten!
Naam: liesbeth
Datum: 31 maart, 13u18
Plaats: antwerpen
Reactie: Hai Geert, bedankt voor t schrijven van Rachel! Ik heb genoten! Omdat ik herstellende ben van burnout/depressie, ging het niet zo snel als "vroeger". Maar dat maakt niet uit, ik heb intens genoten! Mooi weekend!! Lieve groet van liesbeth
Naam: Betty
Datum: 30 maart, 15u28
Plaats: Rozenburg
Reactie: Mijn man en ik komen zeker een keer op een Liefdessabbatavond. We vonden het een mooi filmpje.
Ga hem een keer verrassen ermee denk ik :).
Naam: Caroline
Datum: 30 maart, 15u27
Plaats: Zwammerdam
Reactie:
Naam: Celia
Datum: 30 maart, 15u25
Plaats: Benschop
Reactie: Een van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb.
Naam: Bonnie
Datum: 30 maart, 14u53
Plaats: Steenwijk
Reactie: Ik vind de boeken van Geert Kimpen een aanrader. Vooral De Geheime Newton en De Kabbalist.
Naam: Tania
Datum: 30 maart, 14u39
Plaats: Daarlerveen
Reactie: Dreamerscannotbetamed is de leuze van mijn dochter, de resonantie die ik hiermee vond in je boek is dan ook treffend en een zegen.
Naam: Christel
Datum: 28 maart, 14u05
Plaats: Breda
Reactie:
Naam: Roel
Datum: 28 maart, 14u03
Plaats: Groningen
Reactie: 'vrouwenpower' was ook zo'n goed boek en van @GeertKimpen Rachel en het wensenboek (en ook nog jullie liefdesdagboek:)
Naam: Cindy
Datum: 28 maart, 14u02
Plaats: Gent
Reactie: Hai Geert. Op een vreemde manier lijken de verhalen van jou boeken aan te sluiten met datgene wat in mijn leven plaats vindtNa uiteindelijk dan voor de grote liefde te kiezen merk ik dat ik de binding moeilijk kan toe laten omdat ik hem in mijn vorige leven zo n 2000 jaar geleden ben kwijt geraakt.
Naam: Katja
Datum: 28 maart, 13u45
Plaats: Den Bosch
Reactie: OHHHHHHHHH wat kun jij heerlijk vermakelijk schrijven ben zojuist mee geweest op reis naar Filettino, wat een trip, en de auto helemaal de geest gegeven? achtergebleven daar, finito?
Naam: Mignon
Datum: 28 maart, 13u42
Plaats: Elst
Reactie: geweldig wat een avontuur... lang geleden zoiets pakkends gelezen te hebben Thanx voor dit 'boeiende reisverslag'
Naam: Bodil
Datum: 27 maart, 21u16
Plaats: Amersfoort
Reactie: beste Geert,
even een vraagje, heb jij weet van bepaalde schrijversopleidingen hier in Belgie of dicht buitenland? Mijn dochter is 22 jaar en net afgestudeerd en op zoek achter iets in die richting; voorlopig vond ze enkel een opleiding theaterschrijven. Zij verblijft momenteel in India voor 4 maanden en komt eind mei terug, vanaf dan wil ze zoeken naar haar nieuwe bestemming en misschien kan jij haar een wijzer op het pad geven?.
ik stuur je het licht van ein sof en wens je veel inspiratie om veel mensen te laten meegenieten van je wijsheid en schoonheid.
Naam: Sandy
Datum: 27 maart, 21u07
Plaats: Antwerpen
Reactie: jeetje Geert wat een spannende verwikkelingen. Gelukkig is het voor jou en jouw geliefden goed afgelopen. Maar hoe het in het prinsdom gaat daar ben ik benieuwd naar! suk6 en veel plezier met het schrijven.
Naam: Nancy
Datum: 27 maart, 21u06
Plaats: Maastricht
Reactie: O wow! Nu nog een tekenaar zoeken en dan heb je zo een striphit te pakken! Ontroerend verhaal, Geert!
Naam: Tina
Datum: 27 maart, 20u56
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Beste Geert,
Dank je voor je boek stap voor stap. Wist al lang dat het bestond en had een lezing jaren terug van je bijgewoond bij de Levenskunstbeurs waar wij stonden met een kraam 'Hartskado'. Hoort leuk, dat Hartskado, maar was niet helemaal 'ik'. En net nu ik al een begin heb gemaakt met mijn droom (waar van ik tot voor kort niet wist dat het mijn droom was) komt jouw boek weer(vind ik op een boekenbeurs)! Ik stotter (ja, dat waar iedereen altijd zo om moet lachen maar natuurlijk eigenlijk niet zo grappig is) en al die jaren heb ik langzamerhand manieren gevonden en kan ik een 'knop' omzetten zodat ik vloeiend(er) praat. Ik werk als oncologieverpleegkundige en heb oktober de moed gevonden om eindelijk te doen wat ik wil doen: een counseling/coachingopleiding. (Een (soms dan, ik overdrijf) stotterende vrouw die gaat counselen/coachen, ik vond het eerder gewoon een grap. Maar wou het wel). En het werkt! En opeens was daar mijn wens: Ik ga stotterende mensen begeleiden om uit te zoeken hoe het stotteren bij hun werkt. En niets geen beloftes of trucjes die op de lange termijn toch niet werken. Zelf doen! Ik had al snel twee clienten (en nog twee andere clienten) en van een van die clienten kreeg ik een engels stotterboek waar precies instond hoe ik het al die jaren heb gedaan. Amazing! Iemand anders heeft gewoon beschreven wat ik al die jaren zelf heb uitgezocht! En ik ga het doen, mijn eigen praktijk, benadering! Wat ik het allerengste vind, voor groepen praten, ga ik leren. Want dit kan! Dus dank je voor je boek, geeft me zo een steuntje in de rug en herkenning!
Naam: Martine
Datum: 27 maart, 20u50
Plaats: Utrecht
Reactie: Geert,ik wil je bedanken voor de bijzonder inspirerende avond gisteren avond bij Mecspirit. Ik heb mijn zielsverwant al heel lang geleden gevonden. Zo een 30 jaar geleden zijn wij heimelijk op elkaar verliefd geweest zonder dat wij dat van elkaar wisten. Na een reunie van deze school waar wij allebei werkte en dit uitgesproken hadden,hebben wij samen 3 maanden een geheime relatie gehad.Ik voel wel dat dit mijn zielsverwant was en is en dat ik al die jaren op hem heb gewacht. Zeker na gisteravond is het voor mij nogmaals duidelijk geworden dat wij bij elkaar horen.Ik voel veel voor deze man, maar ja hij wil niets met een getrouwde vrouw. Hij durft niet opnieuw met mij af te spreken en mij nog niet te zien. Wij hebben een hele bijzondere , intense vriendschap samen. Welk boek kan ik hem cadeau doen waardoor hij dit ook gaat inzien. Ik hoop op een tip van jou kant. Bedankt
Naam: Angela
Datum: 27 maart, 20u23
Plaats: Amsterdam
Reactie: Wat een goed schrijven over Griekenland Geert. Dank voor de heldere verwoording. Wanneer wordt Nederland wakker? of eigenlijk wij allemaal? Namaste
Naam: Lucien
Datum: 27 maart, 20u05
Plaats: Baarn
Reactie: hi geert,
was fijn gisterenavond !
'inspirerend en toch leuk' ... :-)
je bent een mooi mens(ch) !
salve,Lucien
Naam: Tineke
Datum: 25 maart, 12u03
Plaats: Santpoort Zuid
Reactie: En... is je volgende boek al begonnen?... Rachel was geweldig, net als haar voorgangers;)
Naam: Heleen
Datum: 25 maart, 11u36
Plaats: Ellewoutsdijk
Reactie: Hoi Geert,
Hoe gaat het? 'k Heb je al lang geen bericht meer gestuurd.
Jouw lezing in november heeft ons (Myrthe, collega/vriendin Ingrid en mij) een geweldige boost gegeven, we zijn er nog volop mee bezig.
Naam: Vivianne
Datum: 25 maart, 11u09
Plaats: Breda
Reactie: Hallo Geert,

Leuk je vandaag op de Onkruidbeurs even kort gesproken te hebben. En wat heb je een heerlijke dochter! Een echt zonneke.
Alle suc6 met de promotie van je nieuwe boek en veel plezier met de lezing in Breda aankomende vrijdag.
Naam: Marlijn
Datum: 24 maart, 12u30
Plaats: Breda
Reactie: Gisteren naar lezing van @GeertKimpen geweest in Breda. Geweldige energie en humor heeft die man! Dank je Geert, ook voor de mooie signering
Naam: Fiona
Datum: 23 maart, 14u48
Plaats: Utrecht
Reactie: Hallo Geert,

Ik was vanavond aanwezig bij een lezing van jou over de liefde.
Het was inspirerend om naar je te luisteren. En naar aanleiding daarvan ben ik na de lezing ook meteen op je afgestapt met de vraag of je een cursus of workshop wist die meer verdieping kan geven in de seksuele relatie met mijn man en mij. Omdat ik je over tantra hoorde spreken was ik wel benieuwd of je ook wist waar ik en mijn man naar toe zouden kunnen gaan om die boost weer aan ons liefdesleven te kunnen geven. Zou jij mij kunnen zeggen bij en wie en waar dat kan?
Nogmaals bedankt voor een leuke en inspirerende avond!
Naam: Nicolien
Datum: 23 maart, 09u45
Plaats: Wagenberg
Reactie: Als je Geert's lezing in september bij het Pleiade Theater voor Zingeving gemist hebt, kan ik je deze van harte aanbevelen. Geniet van de liefde!
Naam: Walter Wagenaar
Datum: 22 maart, 20u21
Plaats: The Level Saba
Reactie: Gisteren de kabbalist uitgelezen. Wat een eerbetoon aan de krachten van God/de natuur. Spannend en het boek geeft inzicht in de Joodse Godsdienst.
Inspirerend en fascinerend.
Naam: Barbara
Datum: 22 maart, 16u28
Plaats: Utrecht
Reactie: Lieve Geert, ik hoop dat ik net zo'n mooie reis in srael ga maken als die toen gepland stond met jou en Christine..! Ik heb jouw reis uitgeprint en in mijn lonely planet gestopt. Zal daar vaak denken aan jouw meesterwerk de Kabbalist, en wil om die reden ook zeker naar Tsfat!
Naam: Maria
Datum: 22 maart, 16u09
Plaats: Amsterdam
Reactie: Ik wil graag iets met je delen...

Kan je je nog herinneren dat je vorig jaar een huiskamerlezing hebt gegeven? Vast wel! Het was een spetterende avond!
Tijdens die avond hebben wij voor het eerst kenbaar gemaakt dat wij een democratische school willen gaan opzetten.
Sindsdien is er heel veel gebeurd.
We zijn nu precies een jaar verder en nu al wordt onze droom werkelijkheid: over anderhalve week gaat onze school open!!!
Naam: Bertha
Datum: 21 maart, 15u01
Plaats: Wormer
Reactie: Ik heb er iets over gelezen. De voorstelllingen zijn in Dokkum? Hopenlijk gaat deze musical het land in!
Naam: Henny
Datum: 21 maart, 14u54
Plaats: Vladslo
Reactie: Ik was bij je met mijn grote liefde, das nog leuker :)
Naam: Louis
Datum: 21 maart, 14u52
Plaats: Wemeldinge
Reactie: Hoi Geert, Ik heb Rachel gelezen en ben nu bezig met de kabbalist..... beide boeken zijn op onderhoudende, spannende, mystieke wijze beschreven. Mijn complimenten!!!!!
Naam: Belle
Datum: 21 maart, 14u34
Plaats: Zwammerdam
Reactie: Geweldig mooi boek van Geert Kimpen. De moeite waard om te lezen!
Naam: Colinda
Datum: 21 maart, 14u31
Plaats: Leusden
Reactie: Nou Geert, ik merk dat ik nog wel wat tips kan gebruiken! Ben met je prachtige boek bezig! Smak van mij.
Naam: Annet
Datum: 21 maart, 14u30
Plaats: Groenekan
Reactie: Is deze musical alleen rond Pasen te zien? Of gaat het nog het land in , op een latere datum?
Naam: Lydia
Datum: 21 maart, 14u28
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Wauw Geert, heb jij dan pas weer een musical geschreven? Of is dit nog van je vorige leven?
Naam: Ryan
Datum: 21 maart, 14u25
Plaats: Utrecht
Reactie:
Naam: Roberta
Datum: 21 maart, 14u06
Plaats: Breda
Reactie: Prima en tot vrijdag in Breda, Zuiderlicht kom ik ook ff aanwaaien, luisteren en meedoen..
Naam: Rosalie
Datum: 20 maart, 08u37
Plaats: Maassluis
Reactie: Leuk om je ontmoet te hebben op de onkruidbeurs!
Naam: Melanie
Datum: 18 maart, 07u10
Plaats: Utrecht
Reactie: Prachtige tekst #gesigneerd @GeertKimpen het #mamamasterplan van zijn vrouw @vrouwenpower moet ik lezen!! ???
Naam: Sandra
Datum: 18 maart, 07u06
Plaats: Breda
Reactie: Eindelijk een man die zich goed kan inleven en vrouwen begrijpt, zou iedere man moeten natuurlijk! Dan zou de wereld er heel anders uitzien! Veel succes vanavond!
Naam: Ise
Datum: 18 maart, 07u06
Plaats: Houten
Reactie: Heerlijk zeg! Het percentage mannen dat verschijnt of reageert is steeds beduidend lager geweest. . Die durven jou verhaal nog niet ten volle te ervaren? Of weten ze het allemaal al, dat van de liefde? Of hebben ze geheime bijeenkomsten met Geert?
Naam: Nicole
Datum: 16 maart, 08u40
Plaats: Ede
Reactie:
Naam: Melissa
Datum: 16 maart, 08u24
Plaats: Langeweg
Reactie: Wat een geweldig initiatief!!! Bedankt
Naam: Ruben
Datum: 16 maart, 07u35
Plaats: Zevenbergschenhoek
Reactie: Mijn lief zit naast me op de bank het boek te lezen. Misschien moet ik maar gaan downloaden, hoef ik niet te wachten!
Naam: Ilona
Datum: 15 maart, 18u49
Plaats: Woubrugge
Reactie: oow dat boek wil ik ook nog een keer lezen van jou zal vast net zo makkelijk weg lezen als de kabbalist
Naam: Chris
Datum: 15 maart, 14u36
Plaats: Uden
Reactie: Ik zie het heeeeel erg zitten om zondag te komen, zien of dat lukt....kom ik samen met mijn zusje
Naam: Jan
Datum: 14 maart, 18u58
Plaats: Boskoop
Reactie: Hetty schreef: "Jij hebt geloof ik wel de plezierigste baan van Nederland, is het niet, Geert Kimpen! :-)"
Naam: Claudia
Datum: 14 maart, 18u55
Plaats: Amsterdam
Reactie: Dag Geert, gisteravond was ik bij Meerradio te gast om te vertellen over numerologie in het programma Er is meer....Jouw wel bekend heb ik begrepen.
Ik mocht ook boekentips geven en heb jouw boek De Geheime Newton als tip doorgegeven. Ik houd erg van historische romans en vooral de combinatie tussen wetenschap en spiritualiteit zoals Newton (en Pythagoras ook trouwens) toepaste, spreekt mij enorm aan:-). Als je wilt is het programma te horen via: http://www.meerradio.nl/uitzendinggemist. Even klikken op het programma Er is meer... en dan die van 11 maart nemen. De boekentips zitten in het tweede uur.
Naam: Diane
Datum: 14 maart, 18u46
Plaats: Bennekom
Reactie: Wat een bijzonder en mooi geschreven,heel herkenbaar en zo waar!!
Naam: Mieke
Datum: 14 maart, 18u42
Plaats: Houten
Reactie:
Naam: Angela
Datum: 14 maart, 18u40
Plaats: Gouda
Reactie: Complimenten en dank voor uw inspirerende boeken en lezingen.
hartelijke groet,
Angela
Naam: Aty
Datum: 14 maart, 10u08
Plaats: Ede
Reactie: Lieve Geert,
Bedankt voor je woorden van uitleg, troost, steun en oplossing. Geweldig te horen dat je je vrouw en gezin eert. Ik hoop, dat jullie nog vele mensen kunnen beroeren.
Veel liefde, licht en succes.
Naam: Joy
Datum: 13 maart, 17u55
Plaats: Ede
Reactie: Beste Geert, heel veel plezier vanavond in Ede, dat wordt vast weer genieten!
Naam: Bojana
Datum: 13 maart, 15u45
Plaats: Ede
Reactie: Hoi Geert, bedankt voor je inspirerende avond!! Het zet mijn eigen relatie in een heel ander daglicht... Ik ben niet zo ervaringsdeskundig, ben al vanaf mijn 13e samen met mijn man. Maar ik realiseer me nu ook waarom dat zo is... Onbewust leven we veel "wetten" na. Nogmaals dank...
Naam: Lotte
Datum: 13 maart, 15u29
Plaats: Ede
Reactie: Dank je wel voor de sprankelende liefdeslezing. Het contract is ontvangen. We gaan samen 'Maak goud van je leven' uitwerken!
Naam: Elly
Datum: 12 maart, 23u19
Plaats: Ede
Reactie:
Naam: Angela
Datum: 12 maart, 13u25
Plaats: Maasland
Reactie: Lieve Geert,

Bestudeer nu de Devina Comedia van Dante en lees:
Rachel symboliseert de vrome contemplatie: haar naam zou betekenen 'zij die God ziet'.
Misschien weet je dit alles, zo niet dan kan het misschien iets toevoegen?

Jouw boek over Rachel heb ik uitgeleend. Ik kan niet nu niet nakijken of je daar iets over gezegd hebt.
Ik vond het een aangrijpend, indrukwekkend boek.
Naam: Igaella
Datum: 12 maart, 07u36
Plaats: Wormerveer
Reactie: ik ben fan van je boeken en workshops en wensenboek
Mooie initiatieven!!!
Naam: Sonja
Datum: 12 maart, 07u33
Plaats: Handzame
Reactie: Iemand nog een #boekentip voor 6,5 uur in t vliegtuig? En een dagje strand? Of 2 :) en weer terug met @KLM #Rachel van @GeertKimpen 'n idee?
Naam: Luk
Datum: 12 maart, 07u31
Plaats: Yerseke
Reactie:
Naam: Wendy
Datum: 12 maart, 07u26
Plaats: Hazerswoude Rijndijk
Reactie: wanneer kom je een lezing houden in Zeeland?
Naam: Jan
Datum: 12 maart, 07u25
Plaats: Hoogland
Reactie: Ik heb het boek gelezen, maar het is zo fijn er telkens weer een stukje van te mogen ontvangen! Dank je voor het delen, Geert
Naam: Addy
Datum: 12 maart, 07u24
Plaats: Soest
Reactie:
Naam: Danielle
Datum: 12 maart, 07u14
Plaats: Bussum
Reactie: Leuke en nuttige boeken teruggevonden, waaronder de papieren versie van De Geheime Newton van Geert Kimpen!
Naam: Gabrielle
Datum: 12 maart, 07u08
Plaats: De Uithof
Reactie: denk dat ik de Kaballa eens moet lezen, de teksten spreken mij enorm aan
Naam: Rozemarijne
Datum: 11 maart, 14u54
Plaats: Nigtevecht
Reactie: Voor hen die zich willen wijden in het mysterie van de liefde..nog zin hebben om tijd en moeite en geloof te steken na vele teleurstellingen een gouden tip !!
Naam: Paulina
Datum: 9 maart, 19u26
Plaats: Oosternijkerk
Reactie: ik heb voor mijn verjaardag de kabbalist gehad..mooiste verjaardag cadeautje ooit!!!een een adem uit gelzen.liefst
Naam: Tanja
Datum: 9 maart, 19u24
Plaats: Bronkhorst
Reactie: Hai Ijverige Geert
Erg mooi stuk in de koorddanser van jou.
Wat kun je de dingen toch goed benoemen.
Wens je veel plezier met je lezingen Mooie lente
hadden alle jou wijsheid...
Groetjes
Naam: Angela
Datum: 9 maart, 19u19
Plaats: Den Helder
Reactie: Jammer dat jullie altijd zo ver weg bij mij vandaan dit soort avonden organiseren. Ik woon in de kop van Noord-Holland. Ik begrijp ook weer dat dat voor jullie ver weg is. Boven de boomgrens of zoiets. Maar wie weet. Ik wens jullie een mooie avond toe. Terugdenkend aan het weekend met jullie, gaat dat zeker lukken.
Naam: Nele
Datum: 9 maart, 19u14
Plaats: Driebruggen
Reactie:
Naam: Huub Fest
Datum: 9 maart, 18u54
Plaats: Nijmegen
Reactie: Beste Geert, een tijdje geleden heb ikk in jouw gastenboek mijn wens geplaatst dat mijn boek uitgegeven zou worden. Het boek met als titel: Fibromyalgie omgaan met weke-delenreuma loopt werkelijk als een trein en diverse magazines plaatsen daarin mijn nieuwe boek.
Het komt zelfs in het mei/juni/juli magazine te staan van Leef dat bij anderhalf miljoen mensen terecht komt. Ik ben ontzettend blij en trots op mijzelf.
groetjes
Huub Fest
Naam: Lieke
Datum: 9 maart, 18u11
Plaats: Harskamp
Reactie: de kabbalist jaren geleden al van je gelezen echt heel erg goed boek las fijn weg
Naam: Jill
Datum: 9 maart, 18u08
Plaats: Oudelande
Reactie: Yeahhhh!!!!! vrouwenpower gezien door een powerman!
Naam: Carola
Datum: 9 maart, 17u35
Plaats: Velserbroek
Reactie: Heerlijk, Rachel is echt mijn lievelingsboek op dit moment! Had het uitgeleend, maar ga het nu opnieuw lezen... zin in!
Naam: Thirza
Datum: 9 maart, 13u14
Plaats: De Pollen
Reactie: GeertKimpen favoriete schrijver
Naam: Stasha
Datum: 8 maart, 15u47
Plaats: Tuk
Reactie: de kabbalist is het enige boek dat mij hartstochtelijk aan het huilen heeft gekregen!
Naam: Annick
Datum: 8 maart, 15u46
Plaats: Bensdorp
Reactie: Ik raad ook iedereen aan om zijn boek DE KABBALIST te lezen! Het is werkelijk de moeite waard!!!!
Naam: Brenda
Datum: 8 maart, 15u29
Plaats: Lopik
Reactie: ik zou zeggen lieve mensen, lees die regel uit Geert's boek nog eens..... rustig, zonder er iets van te vinden en misschien, heel misschien raakt hij jouw hart................ ! ?
Naam: Suzanne
Datum: 8 maart, 15u27
Plaats: Hazerswoude Rijndijk
Reactie: De Kabbalist is een geweldig boek !!
Naam: Nazima
Datum: 8 maart, 15u21
Plaats: Maasdijk
Reactie: Een man met visie ben jij Geert, dank namens alle vrouwen.
Naam: Leonie
Datum: 6 maart, 08u08
Plaats: Velsen Noord
Reactie:
Naam: Willeke
Datum: 5 maart, 20u17
Plaats: Torhout
Reactie: Lieve Geert en Christine, ik was afgelopen vrijdag bij de sabbath viering in de Kamers. Heb erg genoten van de sfeer maar vooral van jullie 2en. Jullie stralen samen een enorme energie en liefde uit en de humor spat ervan af. Ik zag Christine regelmatig met een grote smile op haar gezicht als Geert aan het vertellen was en andersom ook trouwens. Inspirerend en mooi, mooi, mooi.
Naam: Vanessa
Datum: 5 maart, 08u18
Plaats: Kapelle
Reactie: misschien kan ik je verleiden tot een roman met als thema tarot? ;-)
Naam: Karin
Datum: 5 maart, 08u12
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Op 6 april ga ik de Sabbatavond vieren.
Naam: Carola
Datum: 5 maart, 08u10
Plaats: Brussel
Reactie: Komt er in de nabije toekomst ook nog een lezing Vrouwenpower in Belgie? Zou ik geweldig vinden ;-))
Naam: Floor
Datum: 5 maart, 07u42
Plaats: Hoevelaken
Reactie: Beste Geert ik heb U ontmoet op een lezing van U en U bent de enige die mij kan helpen,mijn tweelingzus heeft een speciale levensverhaal en heeft dat ooit tegen iemand verteld en diegene wil nu een boek gaan schrijven over haar levens verhaal en mijn tweelingzus heeft duidelijk verteld dat ze dat niet wil en dat ze ooit zelf dat boek wil schrijven omdat ze het nu te druk heeft met cursisten en werk,hij zeg daarop via mail contact dat ze hem niet kan verbieden een boek te schrijven geinspireerd op haar verhaal eigenlijk hetzelfde wat U vertelde in U lezing.iemand gaat met jou bestsellers verhaal ervandoor wat kan zij hier nou aan doen kan ze hem tegen houden.Hopende dat U ons raad kan geven.Ik heb haar duidelijk gemaakt dat eerlijkheid het langst duurt en dat ze er anders naar moet kijken en vooral door moet gaan met haar doel op deze wereld en dat is de paardenwereld beter maken met haar kennis om zonder geweld een paard over zijn angsten heen te krijgen en daar is ze vreselijk goed in,maar voor haar voelt het net als bij u bedonderd te worden maar ik zie het als dat ze haar boek zeker moet schrijven maar alles in eigen hand moet houden en niet samenwerken met andere die onbetrouwbaar zijn. AUB meneer Geert kan u ons U visie en raad geven want ik vind U erg inspirerend en U heeft in dezelfde positie gezeten ook iemand die u dacht te vertrouwen u Leer meester toen bij voorbaat mijn hartelijke dank Mvg
Naam: Adele
Datum: 5 maart, 07u21
Plaats: Maartensdijk
Reactie: Beste Geert,
Net als u kom ik graag in boekwinkels. Bij een winkel bij mij in de buurt viel mijn oog op het boek: Kabbala maakt dromen waar; een wens kan je leven veranderen. Wauw dacht ik, dat boek is voor mij. Ik had namelijk een grote wens en wilde dolgraag mijn leven veranderen. Ik zat in een liefdeloos huwelijk en dat voelde verstikkend. Ik voelde me een bloem die aan het verdorren was. Al jarenlang worstelde ik met het idee dat ik wilde scheiden. Ik durfde niet. Schijtlaars. Maar toen ben ik in de boom gestapt en heb ik mij met een niet aflatende passie gewijd aan de 10 sefirot. Ik ben met een nogal gecompliceerde wens de boom ingegaan. Ik wilde op een goede manier scheiden van mijn man, een vaste aanstelling voor mijn werk en een fijn huis om alleen in te wonen. Ik ben nu ruim een half jaar verder en zie....... alle 3 de wensen zijn vervuld. De scheiding is er in goed overleg door, de vaste aanstelling kwam al halverwege de boom en ik heb intussen mijn droomhuis gekocht.
Zodra ik er woon, stap ik opnieuw in de boom. Ik wil graag een lieve man ontmoeten waarmee ik alles kan inhalen wat ik in de afgelopen jaren zo heb gemist.
De kabbala heeft mij ontzettend gesteund in de realisatie van mijn wens. Het bracht veel turbulentie maar dat is het dubbel en dwars waard.
Dank voor het schrijven van zo'n heldere beschrijving van de reis.
Lieve groet,
Adele
Naam: Kim
Datum: 5 maart, 07u11
Plaats: Ternaard
Reactie: Prachtig boek
Naam: Kees Jan
Datum: 4 maart, 18u54
Plaats: Driemond
Reactie: Prachtig verwoord hoor
Naam: Boby
Datum: 4 maart, 18u53
Plaats: Achterdrempt
Reactie: mooie woorden. Dank!
Naam: Ingrid
Datum: 4 maart, 18u52
Plaats: Waarden
Reactie: Blijft zo goed om dit telkens weer te lezen en tot je door te laten dringen! Zo verhelderend deze positieve pushes, die hebben we toch allemaal nodig om dicht bij ons zelf te blijven. Dank je wel Geert!
Naam: Laura
Datum: 4 maart, 18u51
Plaats: Barneveld
Reactie: Gefeliciteerd Geert met weer een nieuw boek.
Mazzeltov!
Naam: Marjon
Datum: 2 maart, 13u59
Plaats: Reeuwijk
Reactie: een geweldig boek.het werkt echt!!
ik spreek natuurlijk wel voor me zelf.
Naam: Rianne
Datum: 2 maart, 07u34
Plaats: Amersfoort
Reactie: Echt een superleuk idee deze Sabbatavondpagina! Ik wil er ook graag een organiseren, vind het zo'n mooie manier om elkaar en de liefde te eren en tegelijkertijd mooie, inspirerende mensen te ontmoeten! Begrijp ik het goed dat jij de eerste avond organiseert? En doen we dat dan via "evenementen" hier op de pagina? Echt zo leuk, denk nog dagelijks terug aan de Sabbat van vorige week! Liefs
Naam: Patrick
Datum: 1 maart, 17u46
Plaats: Rotterdam
Reactie: Zou het graag een keer willen meemaken. Hoor graag wanneer er een avond in de buurt van Rotterdam is.
Naam: Lydia
Datum: 1 maart, 17u12
Plaats: Driewegen
Reactie: Dank je Geert! Het is weer genieten;) Wat heb jij toch een talent!
Naam: Marjon
Datum: 1 maart, 17u08
Plaats: Santpoort Noord
Reactie:
Naam: Diane
Datum: 1 maart, 17u06
Plaats: Vriezenveensedijk
Reactie: Wat was het bijzonder, mooi en inspirerend! Dank Geert en Christine dat jullie mij dit mooie ritueel in aanraking hebben gebracht!
Naam: Ise
Datum: 1 maart, 17u01
Plaats: Amersfoort
Reactie: Vorige week heb ik de Sabbat gevierd met Geert Kimpen en Christine Pannebakker Het was een mooie, bijzondere en inspirerende avond! Er is nu ook een Sabbatpagina op Facebook, waar mensen zelf het initiatief kunnen nemen om een Sabbat te organiseren of op een uitnodiging in kunnen gaan. Echt een aanrader!
Naam: Ivar
Datum: 1 maart, 16u55
Plaats: Groningen
Reactie: Leuk idee Geert. Ik ben benieuwd of het ook in de buurt van Groningen wordt georganiseerd...
Naam: Claudia
Datum: 1 maart, 13u21
Plaats: Sluis
Reactie: Een prachtige en zeer uitnodigende beschrijving in de info! Dit bijzondere ritueel zou eigenlijk een ingeburgerd en verankerd gegeven moeten worden in iedere nederlandse huiskamer! Dat jullie hierin een voorgangers-rol innemen vind ik dan ook bewonderenswaardig! De foto's zijn hartverwarmend: gezellig samenzijn tussen mensen van alle komaf, en dus grenzen en muren doorbrekend. Moge jullie zo vele vele mensen ontvangen en inspireren om dit ritueel eigen te maken en onze samenleving verrijken met deze positieve kracht! ?
Naam: Marleen
Datum: 1 maart, 08u02
Plaats: Meije
Reactie: OK, computer uit en lekker verder lezen in 'Rachel' van @geertkimpen Wat is het weer een prachtig verhaal...

TOP

Delen: