Archief van januari 2014

Archief

Naam: Mara
Datum: 30 januari, 09u34
Plaats: Vlaardingen
Reactie: Jouw artikel in de happinez! Godsamme wat kun je toch schrijven! Hmmmmgrrrr
Naam: Hannah
Datum: 29 januari, 15u09
Plaats: Leeuwaarden
Reactie: Ik wil graag kenbaar maken hoe goed en moedig ik het van je vindt dat je steeds weer zulke wezenlijke dingen aan de orde stelt en vooral ook heel noodzakelijk in deze tijd. Hoe meer bewustwording hoe beter.
Naam: Maurice
Datum: 27 januari, 13u31
Plaats: Oosterhout
Reactie: Vandaag uw boek De kabbalist uitgelezen. Een mooi en inspirerend verhaal. Ik zie het als de ultieme liefdesroman, waarbij de liefde centraal staat in het onderwijzen en begrijpen van de levenslessen die schuil gaan in de kabbala. Een vlot weglezende roman waar onvoorwaardelijke liefde en genezing hand in hand gaan en uiteindelijk verenigd worden. Ik ben onder de indruk van uw bloemrijke en bezielende schrijfstijl.
Naam: Manuela
Datum: 26 januari, 11u23
Plaats: Rotterdam
Reactie: Gisteren lag de nieuwe Happinez weer in de bus, dankje Jitske steeds weer een cadeautje. Daarin staat een heel interessant artikel van Geert Kimpen. Geert, wat een leuk artikel. Je nam me weer even mee terug naar Praag. Ik liep met je mee over de met kasseien geplaveide straatjes van de Joodse wijk. Ik was ook daar in die grote sierlijke met goud beschilderde synagoge. Dacht meteen terug aan die eenvoudige serene synagoge waar die man zo prachtig zong, het raakte je tot in het bot. Weet je het nog. Je nam me mee naar de voor mij zo dierbare Karelsbrug. De rivier Vltava, waar Jits en ik een kei in het water hebben gegooid. Symbolisch voor alle bagage die we niet meer met ons mee wilde dragen. En niet te vergeten naar het graf van de wijze Rabbie Loew. Daar waar we onze wensen hebben achtergelaten. Allemaal plekken die in mijn geheugen staan gegrifd. Dankje Geert voor je mooie artikel. Ik wil er graag nog eens naar terug, ook ik ben nog niet klaar met die stad!
Naam: Jan
Datum: 25 januari, 08u42
Plaats: Stavoren
Reactie: heerlijk boek trouwens !!
Naam: Rudi
Datum: 23 januari, 07u10
Plaats: Baarlo
Reactie: geachte heer Krimpen/beste geert, Ik ben op zoek naar de nederlandse versie van het boek "Een wens kan je leven veranderen" van Sasson. Ik lees overal dat de nederlandse versie niet meer wordt geleverd. Maar wellicht is er ergens toch nog een plek of een manier om de het boek of de tekst van het boek te bemachtigen. Mocht u nog tips hebben dan graag. Bij voorbaat vriendelijk dank.
Naam: Peggy
Datum: 20 januari, 17u30
Plaats: Diemen
Reactie: Beste Geert, Ik was vanavond in Diemen bij de lezing die je daar gaf en ik heb genoten! Ik vind je boeken echt super inspirerend en toen ik zag dat je in Diemen zou komen dacht ik: daar wil ik bij zijn. Net zo fijn als het lezen was het om je mee te maken, een geweldige verteller ben je. Ik ga zeker eens een schrijfweek doen maar eerst ga ik nog een aantal prentenboeken illustreren(da's mijn vak, ook erg leuk),ga even sparen, ha,ha, ik moet nog wat meer boeken verkopen en dan kom ik! Je hebt me erg blij gemaakt ook met de mooie teksten die je voorin de boeken hebt gezet die ik heb gekocht, dank je wel!
Naam: Alida
Datum: 20 januari, 17u27
Plaats: Diemen
Reactie: Beste Geert,

IK heb genoten van je lezing in Diemen vanavond. In ieder geval bedankt voor je inspiratie, je heerlijke boeken waarvan ik er al 3 heb en nog maar 1 betaald (binnenkort krijg ik gelegenheid om te betalen, gelukkig). Heel veel succes nog en wie weet tot ziens!
Naam: Linda
Datum: 17 januari, 23u22
Plaats: Gent
Reactie: Boek is uit, loved it! Op naar de kabbalist! Bedankt Geert, het moet een enorm fijn gevoel zijn om mensen op die manier te boeien en dergelijke reacties te krijgen. Misschien tot ooit eens op een lezing of signeersessie! Groetjes uit Gent.
Naam: Marc
Datum: 17 januari, 13u53
Plaats: Alkmaar
Reactie: Hallo Geert,

ik heb echt genoten van je optreden gisteren. Klasse.
Naam: Hilde
Datum: 17 januari, 07u36
Plaats: Enschede
Reactie: De kabbalist was echt een schitterend boek!!!
Naam: Ludo
Datum: 16 januari, 13u34
Plaats: Assen
Reactie: Heb gelezen waar je vandaan komt en moet je even complimenteren met je overwinning om je toe te leggen op je passie; schrijven! 'K hoop zelf dit nu binnenkort toch ook te gaan doen... maar nog ff wat onderzoek, momenteel via de kabbalist ;)
Naam: Veronique
Datum: 15 januari, 07u52
Plaats: Diemen
Reactie: bij het uitlezen van Rachel heb ik vreselijk gehuild , alle vormen van emotie kwamen bij mij los tijdens het lezen van jouw boek. Namaste
Naam: Karel
Datum: 13 januari, 11u58
Plaats: Rennes les Chateaux
Reactie: Beste Christine en Geert,
Op dit moment ben ik in ons huis in frankrijk. Ik ben ontvlucht. Ik geef he ruimhartig toe. Toen ik aankwam was ik aangenaam verrast om nog enkele dozen redelijke tot goede wijn aan te treffen. Vaak denk ik: alles kan helpen. Bovendien klinkt de heerlijke muziek van Mozart. Het is het clarinet concert (en orkest) KV 622 in A minor. Dat komt tussen die dikke 18de eeuwse muren ook zo authentiek over.
Ik ben hier alleen. Geen familie meegenomen en al helemaal geen vrienden. Toch moet ik nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm, blijf daar aub zorgzaam mee omgaan!
Ik blijf Christine ook zeer langdurig dankbaar voor de door haar gegeven kritiek. Daar valt voor mij heel veel uit te halen. Als jullie hem weer spreken, zouden jullie dan ook mijn grote waardering voor Kasper aan hem willen overbrengen? Ik vond hem geweldig. Positief en kritisch hoe kan iemand dat combineren? Hij kan het. Het is hem gelukt om mij als eerste (en bedenk dat ik me al geruime tijd daartegen verzet) al inproviserend op 'toneel' te :"zijn".
Christine en Geert, het was geweldig.
De open haard in de keuken vraagt om aandacht evenals mijn glas.
Ik wens jullie veel energie toe om te kunnen doorgaan met deze cursus. Hebben jullie even en gevoel van 'tekort' te komen, kijk dan maar eventjes naar Zonneke.
Naam: Marc
Datum: 13 januari, 11u47
Plaats: Culemborg
Reactie:
Naam: Gé ( Gerard ) van Jaarsveld
Datum: 12 januari, 20u10
Plaats: Breda
Reactie: 20 september 2008 is onze mooie talentvolle dochter Ysabelle ( 19 jaar ) bij een auto-ongeluk overleden. Onze wereld stort in. In het jaar 2010 op 12 juni de geboortedag van Ysa start mijn zoek - voet-tocht naar Rome. Mooie bovennatuurlijke ontmoetingen. Gejankt en depressies overwonnen en neem het beluit om te stoppen met mijn werk om met mijn opgedane ervaring mensen te helpen bij verlies. Op een camping aan het meer van Bolsena leer ik een gezin kennen, de vrouw leest een boekje, wat ik ook graag wil lezen. Zij ( Marjo ) voelt ook dat ik graag haar boekje wil lezen, wat de titel draagt Hoe maak ik goud van mijn leven en zij overhandigd mij het boekje. Ik vraag aan mijn vrouw om het boekje te kopen en als cadeau te geven aan Pat & Myrthe. Myrthe heeft het boekje nog niet gelezen en de schrijver G.Kimpen laat zij weten, zou in eerste instantie bij de openings-ritueel van Spirit and Soul zijn. In 2013 hard aan het werk om iets te ontwikkelen en voor het project kies ik de naam Zereen. Een passant verteld me dat Zereen in het Afrikaans goud betekend Op 24 januari 2014 de start van de ANBI Zereen bij verlies. Zereen de tweede naam van Ysabelle te weten Zerena. Toeval?!
Naam: Jennifer
Datum: 12 januari, 09u30
Plaats: Bruistenbosch
Reactie: Ik vind je boeken prachtig Geert. Het boek de prins van Filletino heeft zelfs mijn man aan het lezen gekregen. inmiddels heb ik het al uitgeleend en raad het iedereen aan die over de crisis zeurt.
Je hebt het zo grappig en duidelijk geschreven dat de informatie over het geld systeem voor iedereen te behappen is. Ik hoop dat het boek een groot succes wordt.
Naam: Janette
Datum: 12 januari, 09u29
Plaats: Huizen
Reactie: Ik heb net de geheime newton en rachel gelezen.Wat een prachtige boeken. Er vielen vele puzzelstukjes op hun plek.vooral de zoektocht naar de liefde ontroerde me erg. Bedankt dat je jouw talenten met de wereld deelt.
Naam: Christina
Datum: 12 januari, 09u22
Plaats: Kortrijk
Reactie:
Naam: Marjolein
Datum: 9 januari, 16u14
Plaats: Brussel
Reactie: Dag Geert en Christine,
Met erg veel plezier kijk ik terug op de schrijfweek. Het was een vol programma met een hoge informatiedichtheid en intensieve schrijfopdrachten. Ik heb daar veel van geleerd en zie er naar uit om dit te gaan toepassen in het schrijven van mijn 'debuutroman'
Naam: Martijn
Datum: 9 januari, 15u39
Plaats: Vlissingen
Reactie: Beste Geert,
De feestdagen heb ik in Spanje doorgebracht. Daar las ik onder de Kerstboom jouw Kabbalist dat ik nog niet had gelezen. Ik wil je graag teruggeven dat je me urenlang leesplezier hebt verschaft. Wat een prachtig geschreven boek!
Naam: Herman
Datum: 7 januari, 19u14
Plaats: Vaals
Reactie: pas de kabbalist gelezen / geweldig. Dank daar voor!
Naam: Erica
Datum: 7 januari, 19u13
Plaats: Banholt
Reactie: succes met alles wat je doet, vind dat echt geweldig! Hoop dat uiteindelijk iedereen net als jij wakker word en zijn mond open doet!!! Dan kan er echt wat verandeen, succes!!
Naam: Olga
Datum: 7 januari, 18u33
Plaats: Reijmerstok
Reactie: Ha Geert ik heb zo een bewondering voor jou. Ook toen je boek niet dooging op jou naam. Ben je gewoon opnieuw begonnen. En haal je je successen door gewoon door te gaan. Dank je wel voor je mooie voorbeeld.
Naam: Arnold
Datum: 7 januari, 18u31
Plaats: Amstelveen
Reactie: Dag Geert, ik herinner me ons contact in de Werktheatertijd, en vond gisteren een boek van je op het nachtkastje van m'n vrouw. Het ga je goed! Groet,
Naam: Vincent
Datum: 7 januari, 18u28
Plaats: Meppel
Reactie: hoi Geert, net "de prins van Filettino" gelezen. Super boek. Heeft me geboeid tot het eind. Leuk dat je de lezer zelf ook nog betrekt in het verhaal. Het boek gekocht na de lezing bij de Vrijmetselaarsloge te Meppel. Op naar het volgende boek van jou
Naam: Lou
Datum: 7 januari, 17u05
Plaats: Rotterdam
Reactie: Ik lees het boek van Geert Krimpen: ?De Prins van Filettino?. Het is een roman over een Italiaans dorp dat al die richtlijnen en maatregelen en bezuinigingen uit Rome en Brussel om de banken te redden beu is. Nergens in gewone mensentaal zo?n goede uitleg gelezen over de bankencrisis en de onbetamelijke geldcreatie door de particuliere banken . En ook, heel spannend, wat er gebeurd als je je verzet (?Rome? stuurt zelfs tanks naar het dorp!). En ook hoe je dat doet, zelf geld scheppen, zelf wat in het jargon ?inward-oriented development? gaat plegen.
Naam: Maria
Datum: 7 januari, 14u24
Plaats: Hungary
Reactie: Dear Geert Kimpen,

Firstly I'd like to say thank you fot your book, The kabbalist. I read it 5 years ago, and it was the beginnig of my Kabbalah studies.

This time I'd like to buy The secret Newton book, but its not available in Hungary. How can I purchase it?

Thank you for your help!
Naam: John
Datum: 6 januari, 13u05
Plaats: Deurne
Reactie: Dag Geert,
Ik herkende je foto en je naam in het Happinez Magazine.
Felicitaties voor je boeken, je lezingen, je mooie website, je gezin ...
Naam: Mieke
Datum: 6 januari, 13u01
Plaats: Assen
Reactie: Jouw inspirerende workshop was een genoegen om naar te luisteren en zoals jij al weet van mij een mooie bevestiging zoals ik het 10 stappen plan al zonder het te weten aan het doen ben.
Naam: Jenny
Datum: 6 januari, 11u45
Plaats: Rotterdam
Reactie: Lieve Geert en Christine.

Jullie bedankt voor jullie vertrouwen om te acteren in de workshop van Petra van Vliet en het opnemen in jullie geweldige team.
Jullie hebben met deze Schrijfweek een fantastisch product, er is zoveel plezier, en eenheid in de groep. Een sfeer die jullie creeeren als team en als mens.
Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!
Naam: Harry
Datum: 5 januari, 16u32
Plaats: Ankeveen
Reactie: Na tien maanden draagtijd - is misschien wat lang, ahum - zit Franciscus in het geboortekanaal! Nu afwachten of er een kraamvrouw of -heer (lees: uitgever) is die wil helpen hem in de wereld te brengen.
Dit was niet mogelijk geweest zonder de leerzame, inspirerende en altijd leuke schrijfweken van Geert Kimpen en Christine Pannebakker, met als toetje een spetterend Nieuwjaarsbal. Speciale dank aan Tjerk Noordraven voor de diepgravende redactie van de concept-versie. Ongeacht de oplage, is dit al een fantastisch avontuur dat vraagt om meer.
Naam: Joost
Datum: 5 januari, 15u43
Plaats: Dieren
Reactie: Ha Geert, een goede morgen!

Dank! Dank voor een heerlijke week vol inspiratie en vol verbinding. En vol van liefde en heerlijk eten :-) Vandaag stap 1 van Droom naar Werkelijkheid ingevuld, geeft mateloos veel energie.

Hartelijke groet, ook aan Christine en Zonneke, en ..., have a happy day too!

TOP

Delen: