Archief van augustus 2014

Archief

Kunstenaar: Batoni Sandra

Naam: Herman
Datum: 31 augustus, 10u35
Plaats: Leusden
Reactie: Wanneer Geert Kimpen praktisch bij je buren een lezing geeft ga ik daar natuurlijk graag heen. Zet hij meteen een nieuwe deur open in mijn denken. Al jaren zat er een gedachte van de Boeddha in mijn denken vast dat het leven Dukkha is (lijden) en dat de oorzaak daarvan, de menselijke begeerte. De oplossing is natuurlijk het opgeven van alle verlangen. Afgelopen donderdag vertelde Geert in zijn lezing dat volgens de joodse Kabbala het menselijk verlangen aan de basis staat van al zijn grote prestaties en al de mooie dingen die ons, vooral in de liefde, op het levenspad komen. Ook heel logisch natuurlijk en tot nog toe compleet veronachtzaamd. Dan wordt zo'n avond toch meteen heel interessant.
Naam: Ebrami
Datum: 27 augustus, 12u27
Plaats: Lyon
Reactie: Volgende week zit in ik hier in Frankrijk bij een (Nederlands Vlaamse) boekenclub die de Kabbalist hebben gelezen en bespreken. Ik mag meedoen als 'deskundige' die de schrijver heeft ontmoet en daardoor iets meer begrijpt van de achtergrond van de Kabbala! Leuk he, Ik voel me vereerd!!!
Naam: Marc
Datum: 25 augustus, 13u43
Plaats: Oegstgeest
Reactie: Dag mijnheer Kimpen,

De media die ik bezoek/lees hebben er 'vol' van gestaan, nu willen ik/mijn vriendin ze graag eens meemaken: een sabbatsavond van/door Geert Kimpen en Christine Pannebakker!

In uw lijstje activiteiten (op website) zie ik geen expliciete vermelding. Misschien wilt u mij alvast een aantal data/locaties in Zuid- West Nederland en Vlaanderen doen toekomen...?!
Naam: Ludo
Datum: 25 augustus, 11u03
Plaats: Dalfsen
Reactie: Beste Geert,
Ik doe mijn best om voor mijn schoonzoon jouw boek De kabbalist in het engels te pakken te krijgen. Je verwijst op je site naar de Arbeiderspers, maar daar kom ik ook niet verder dan de Nederlandse versie. Bol.com en Amazon eveneens (naast Duits, spaans, etc, maar niet in het engels).
Kun je me verder helpen. Ik vertrek komende donderdag.
Naam: Anja
Datum: 25 augustus, 11u00
Plaats: Leeuwaarden
Reactie: Beste Geert,

Heel graag zou ik de Engelse versie van De Kabbalist willen bestellen. Maar ik kom via jouw site en die van de Arbeiderspers niet verder dan dat de rechten available zijn. Klopt het dat De Kabbalist nog niet in het Engels is uitgebracht? Dat zou ik wel heel erg jammer vinden, want ik wil het dol graag cadeau geven.
Naam: Kate
Datum: 24 augustus, 11u23
Plaats: London
Reactie: I like to know when The prince of Filettino will be readable in English?
Naam: Vicky
Datum: 23 augustus, 22u24
Plaats: Genk
Reactie: heb al eens een lezing bijgewoond van Geert Kimpen heel interessant, goede verteller............. heb dit boekje trouwens!!!
Naam: Mila
Datum: 15 augustus, 09u17
Plaats: Goes
Reactie: Jouw teksten boeien me al een tijdje
En Karin , een vriendin van mij verteld al jaren met groot enthousiasme over de diepte en de wijsheid van waaruit je schrijft.
Naam: Ilona
Datum: 15 augustus, 09u12
Plaats: Diemen
Reactie: Voelbaar, merkbaar en beleenbaar zoals de woorden t beschrijven en t plaatje t kracht bij zet...
Iets in mij zegt: waar is dat boek ?
Naam: Edith
Datum: 14 augustus, 14u24
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hallo Geert,
Ik wil je langs deze weg nogmaals laten weten met hoeveel plezier ik de Schrijfweek heb gevolgd. De opzet van de week was geweldig. Jij, Christine en je team, die het organiseren zijn ook geweldig. Voor mij zit het in de 'echtheid' die ik heb ervaren.
Dank voor de inspirerende en praktische workshops. Ik heb allemaal aantekeningen om te gebruiken voor mijn schrijven! Druk aan het oefenen met de tips en het 'Grote Geheim'. Wordt vervolgd! Hartelijke groet, Edith
Naam: Joyce
Datum: 13 augustus, 18u28
Plaats: Nieuwegein
Reactie: Heel veel succes met schrijven. Lukt het al goed? Ik kijk uit naar een nieuw boek van je. Ze zijn fantastisch. Ik vertel het ook aan anderen door en mijn enthousiasme is toch wel aanstekelijk, hahahaha.
Naam: Roza
Datum: 13 augustus, 18u10
Plaats: Breda
Reactie: Geachte geert,

Recentelijk uw boek "de prins van Filettino gelezen/wetenswaardigheden ervan overdacht.
Nieuwe tijd-economie na 2016!!

Nu komt wellicht voor u het interessante van dit verhaaltje: de Lachende Engel heeft mij laten weten dat het boek - de Prins van Filettino - veel wetenschappelijke waarheden beschrijft maar dat er ook veel 'ondeugende stukken'in staan...
Met andere woorden: net zoals wij onze levensfilm aan Gene zijde gaan terugzien, zo heeft deze Lachende Engel ook uw boek gelezen!
Dit was ook een reden om al uw boeken te gaan lezen; ik ga hier rustig wat tijd voor nemen...
Naam: Mia
Datum: 12 augustus, 17u08
Plaats: Maastricht
Reactie: Ben nu met Kabbalist bezig! Wow Geert Kimpen, als diit boek ook zo mooi is.... vast wel. Kom je ook nog hiermee naar Limburg?
Naam: Carmen
Datum: 12 augustus, 17u08
Plaats: Baarlo
Reactie: Prachtig boek, beslist lezen.
Naam: Jenn
Datum: 11 augustus, 15u33
Plaats: Velzen
Reactie: ik ben uw boek De magie van de liefde aan het lezen. Bijzonder inspirerend! Ik wil de andere boeken ook zeker gaan lezen!
Naam: Marijke
Datum: 11 augustus, 14u41
Plaats: Vrouwenpolder
Reactie:
Naam: Mireille
Datum: 11 augustus, 14u37
Plaats: Ankeveen
Reactie: Beste Geert...en Christine, het boek De geheime Newton was te lang blijven liggen op mijn nachtkastje en van verhuisdoos naar verhuisdoos meegesleurd...naar mijn nieuwe thuis, op mijn nieuwe nachtkastje terechtgekomen en ik het weer gepakt hebt... ieder vrij moment of moment dat ik even vrij wilde zijn, heb ik het boek gelezen... wat een prachtig boek en dank jullie voor jullie inspirerende zijn en boeken... en zoals het altijd universeel geregeld wordt, net in deze fase had ik dit boek even nodig om zelf ook weer geinspireeerd tot nieuwe inzichten te komen! DANK! Met Liefde Mireille
Naam: Irma
Datum: 9 augustus, 08u43
Plaats: Antwerpen
Reactie: Ik ben toevallig 'De Magie van de Liefde aan het lezen, een heerlijk boekje, herkenbaar, vol van bovenstaande wijsheden.
Naam: Marga
Datum: 8 augustus, 18u03
Plaats: Woerden
Reactie: Hallo Geert Kimpen,

Heel erg dank voor je antwoord, uniek dat we met een schrijver kunnen communiceren!
Inmiddels heb ik ?de geheime Newton? gelezen. Er werd veel uit de bijbel, het oude testament gestudeerd. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats over het geloof, ik geloof veel van wat je geschreven hebt, ook al is het een roman. Wat was Newton een giga duizendpoot!
Wat mijn vraag is, heb je reacties over de bewering dat in 2060 het Vaticaan ?sneuvelt?? (Ik ?lees? dat ?het Beest? het vaticaan met de paus aan het hoofd, is)
Naam: Marielle
Datum: 8 augustus, 16u55
Plaats: Hengelo
Reactie: Ik kan niet wachten om De Magie van de Liefde te delen met een aantal mensen, het heeft mij geraakt in mijn essentie en ondersteunt het proces waar ik momenteel in zit, een aantal puzzlestukjes vielen op hun plaats. Ik ben je dankbaar dat je deze kennis deelt!
Naam: Fred
Datum: 8 augustus, 16u46
Plaats: Amstelveen
Reactie: Beste Geert,
Net je boek uitgelezen. Het staat wederom als een huis. Maar hoe nu verder? Je kan moeilijk gratis exemplaren sturen naar de mensen die het aangaat. En dezulken zullen het wellicht niet eens lezen. Vaak mag je blij zijn als ze de Donald Duck lezen. Desondanks: houdt goede moed! Groet van je bewonderaar Fred
Naam: Anne
Datum: 6 augustus, 16u46
Plaats: Hasselt
Reactie: Hoi Geert!

Ik vond het inderdaad een schitterende week daar in Terra Nova. Nogmaals bedankt!!
Naam: Rino
Datum: 6 augustus, 15u53
Plaats: Mechelen
Reactie: Hallo Geert

Ik heb je boek De Kabbalist gelezen en was erg onder de indruk.
Naam: Werner
Datum: 6 augustus, 14u40
Plaats: Terneuzen
Reactie: Dag Geert, Na de heerlijke schrijfweek is mijn inspiratie rijker dan ooit: ik schrijf niet meer, ik word geschreven!
Naam: Marcia
Datum: 6 augustus, 14u25
Plaats: Bergen op Zoom
Reactie: Ik heb met veel plezier het Happinez boekje 'magie van de liefde' gelezen en de nodige inzichten cq herinneringen opgedaan.
Naam: Arlette
Datum: 5 augustus, 09u31
Plaats: Woerden
Reactie: Geert, heb em ooit es op n festival horen spreken over de prins van Filettino, erg aanstekelijke/enthousiasmerende verteller, heerlijk!
Naam: Rick
Datum: 5 augustus, 09u09
Plaats: Alphen
Reactie: Vandaag het boek de prins van Filetinno uit gelezen (gekocht bij Haasbeek Alphen ad Rijn).... ik ben verrast door de andere kijk op zaken terwijl ik uit de zakenwereld kom... Ben blij dat ik nu als eigenaar kan bijdagen aan een duurzame en betere samenleving. Ik heb door, onder andere de boeken van Geert, mijn droom werkelijkheid zien worden. Ik adviseer nu biologisch (dynamische) voeding. Kijk eens op natuurwinkelalphen.nl gr Rick
Naam: Cindy
Datum: 5 augustus, 09u08
Plaats: Geldermalsen
Reactie: Rachel of het mysterie van de liefde & de kabbalist ; de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb! Geert schrijf je binnenkort nog weer zo'n prachtig boek!?
Naam: Hans
Datum: 4 augustus, 11u12
Plaats: Valkenswaard
Reactie: Ik ben het boek net aan het lezen. Prachtig, zeker kopen.

TOP

Delen: