Terug naar het overzicht

Naam: Annick
Plaats: Hove
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is om een huis te kunnen kopen en heel veel te kunnen geven en genieten. Ik wens ook dat iedereen gezond mag zijn.
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 januari, 21u25
Reactie: Lieve Annick,

Mogen ook Jouw Mooiste Wensen in 2011 op Wonderlijke Wijze tot Leven komen!

Dat veel 'geven' dat doe je onbewust al veel meer dan je nu voor mogelijk houdt.
Daar kom je later nog wel achter.
Dat genieten kan wellicht nog intenser maar ook dat komt wel goed van zodra ook jij weer in staat bent om de Perfectie van het Ko(s)misch Plan te (h)erkennen.

En dat huis?
Dat staat reeds kant en klaar in de Micro-Kosmos... aan jou nu om er elke dag opnieuw met volle overgave in te Geloven en op te Vertrouwen dat het rondom jou wemelt van de bruikbare 'tips' en/of wek-signalen ivm het hier in de Macro-Kosmos als waarneembaar tevoorschijn te toveren van JOUW Droomhuis.

Het klinkt wellicht té gek maar het antwoord en/of de Voorwaarde zit reeds in jouw wens verweven....
en dat is?
Genieten, Genieten en nog eens GENIETEN en dat doe je uiteraard met een stralende Glimlach en/of een bulderende Schaterlach.

Bedankt om ook mij nog eens heerlijk te laten wegdromen door het lezen van die wens van jou.
DURF met een soort kinderlijke naïviteit te Geloven in het feit dat wij Alles maar dan ook Alles wat we kunnen Dromen (Micro-Kosmos) ook in onze huidige werkelijkheid (Macro-Kosmos) kunnen binnenhalen en/of tevoorschijn toveren.
Want dat IS wel degelijk zo dat we dat kunnen, we doen het dagelijks maar we beseffen het doorgaans niet eens. Dat hoort nu eenmaal bij het verloop van het never-ending Universele energie-spel dat heus niet toevallig 'Het Leven' noemt.

Ik wens jou heel veel Succes & Vreugde tijdens het Spelenderwijs en/of Experimenteel her-ontdekken van ons Aller Magische Realisatie-kunsten.
Ik Geniet vanop afstand met een stralende Glimlach met jou mee ;-)


Heel veel Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Jolanda1968
Datum: 16 januari, 14u59
Reactie: hallo Annick,
Ik hoop dat je in 2011 heel veel mag genieten en natuurlijk in de jaren die volgen, geven is mooi maar ik wens je toe dat je ook mag ontvangen.
Een liefdevolle groet van Jolanda

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: