Terug naar het overzicht

Naam: narges
Mijn wens

Dat ik in juni mijn havodiploma mag behalen en in september Journalistiek studeren in Tilburg. En uiteindelijk een correspondent worden in de Verenigde Staten!
Naam: Gerda Maria
Datum: 16 januari, 00u18
Reactie: Lieve 'narges'

Dat komt dik in orde met die Droom-correspondentie in de Verenigde Staten.
Het enige wat jij nu nog dient te doen is er zelf voor de volle 100% in Geloven en er 'No matter what!' BLIJVEN in Geloven dat dit het scenario is dat Jou te wachten staat.

Alles, ter Realisatie van eender welke Droom of Wens, staat reeds kant en klaar in de Micro-Kosmos (het zogenaamde 'land' der doden, geesten of onzichtbaren) en nu is het aan Jou om Jouw Droom tot Leven te brengen in de Macro-Kosmos.

Je kan het, ik weet het zeker... en als je ooit toch aan jezelf of aan de realiseerbaarheid van Jouw Droom zou gaan twijfelen herlees dan hetgeen ik hier vandaag aan jou heb geschreven en neem desnoods contact met me op om mij te vragen 'waarom' ik zo zeker ben dat Jij Jouw Droom zal realiseren.
Ik zal Jou met veel Plezier terug naar het Punt leiden waar jij zelf ook nog Geloofde in Jouw Droom en je zal merken dat je plots zodanig veel energie en inzichten (informatie) krijgt dat je weer vertrokken bent TOT je die Droom van Jou als levensecht kan/mag ervaren.

Weet dat de Glimlach een door velen zwaar onderschatte troef is in dit Wonderlijke energie-spel dat heus niet toevallig 'Het Leven' noemt.
De Glimlach is de Electro-Magnetische Bemiddelaar tussen Droom (Gedachte) en Realiteit (Materie) en wie het meest Glimlacht sleept het eerst de beste kansen in de wacht om die Virtuele Wereld te laten samensmelten met de zogenaamde reële of werkelijke Wereld.

De Glimlach zorgt ervoor dat je Snel, Optimaal én Gelijktijdig gebruik maakt van beide hersenhelft-capaciteiten.
Ontspan dus op tijd, dat is heus geen tijdverlies want nadien gaat het studeren eens zo gemakkelijk.
Het is heus waar dat een mens al Lachend alles veel sneller Begrijpt en/of veel sneller krijgt geleerd.

Geniet nu reeds met volle teugen van dit vooruitzicht want uitkomen doet die, deze prachtige ambitieuze Droom van Jou!

Bedankt om mij via Jouw Wens-Droom de vreugde te gunnen om naast mezelf ook anderen te motiveren om hun Droom Belangrijk genoeg te vinden om hem te blijven najagen.

Geloof in Jezelf, Geloof in het Belang van Jouw Droom, Geloof in de Wonderlijke Universele Impact van de Glimlach en je zal op zeer comfortabele wijze slagen in Jouw missie!
Ik wens het Jou van harte en ik steun Jouw Droom hierbij ook vanop afstand via mijn onuitputtelijke Win-Win geprogrammeerde GedachtenKracht!
Maak er zelf ook kwistig gebruik van want Win-Win-Gedachten (Glimlach-Gedachten) kennen de directe weg naar de onuitputtelijke energiebronnen der Eeuwige Levens-Wijsheid!

Herontdek de Universele Impact van dit aloude doch nog steeds vernuftige Gedachten-Kracht-spelletje spelenderwijs... zoals een kind dat tijdens de vakantie al spelende zoveel sneller een vreemde taal aanleert dan bij een strenge juf op school.

Je kan het... Ik Geloof in Jou en ik kijk uit naar Jouw 1ste verslaggeving vanuit de Verenigde Staten!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Jolanda1968
Datum: 16 januari, 14u49
Reactie: een mooi droom, ga ervoor, als je gevoel goed als je denkt aan jou wens, stel je eens voor hoe het voelt als deze werkelijkheid wordt. Aan jou de keuze, dat is het mooie in het leven, je het de keuze. Veel succes!!!
Een liefdevolle groet van Jolanda
Naam: Gerda Maria
Datum: 22 januari, 13u36
Reactie: Lieve Narges,

Dank voor de extra info via het intense mailen van de voorbije week want daardoor werd mij in één klap helemaal duidelijk waarom ik zo zeker was/ben over binnenhalen van Jouw droom in deze fase van ons gezamenlijk leven.

Yes You CAN Narges!
Yes You WILL Make this Dream come true!
Believe in the Power of Your Mind
&
Believe in the Power of the Common Smile!

***

Het is de Kracht van de GEZAMENLIJKE GEDACHTE in combinatie met de kracht van de GEZAMENLIJKE GLIMLACH én het GEZAMENLIJK GELOOF die 'kleine' wondertjes in GROTE WONDEREN omtovert!

***

Lieve Narges,

Ik heb Jou op 1 week tijd van een twijfelaar in een Believer zien/voelen veranderen.
Wat ben ik blij dat ook jij weer gelooft in JOUW eigen KUNNEN!

Schrijf het elke dag opnieuw op dat OOK JIJ
JOUW DROOM “ZAL” WAARMAKEN!!!

HERHAAL het vanaf nu elke dag opnieuw in Gedachten, Woord en Daad!

!!! !!! !!!
Narges gaat als correspondent naar de Verenigde Staten en Alles verloopt BETER dan iemand ooit durfde te Dromen!!!

Daar Geloof IK meer dan ooit IN!!!

We gaan er SAMEN voor Narges... we gaan er All the Way SAMEN voor!
NO MATTER WHAT!

You/We “Never Ever” Walk Alone!!!

En ik?
Ik Glimlach meer dan ooit
want...
IK GELOOF IN JOU!
En daardoor Geloof ik nog sterker dan voordien in Mezelf!

Dit geeft me meer dan ooit een enorm en weldoordacht DOE-Kracht-Gevoel.
Waarvoor Eindeloze Dank Lieve Narges!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: