Terug naar het overzicht

Naam: Marianne
Plaats: Wijk bij Duurstede
Mijn wens

ik zit in het 6e jaar van mijn homeopathie studie. door prive tegenslagen loop ik dit jaar, voor het eerst, achter met mijn studie. Ik wens dat ik dit jaar toch afstudeer en dat ik mijn praktijk kan beginnen. ik wens dat er veel mensen mijn praktijk bezoeken en op een snelle, milde manier genezing vinden. ik wens dat ik de kennis en wijsheid heb om ze allen te kunnen helpen. ik wens ook dat ik de kracht, uithoudingsvermogen en gezondheid heb om dit te doen en dat ik de kennis heb om deze praktijk verstandig te leiden.
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 januari, 22u32
Reactie: Lieve Marianne

Mogen ook Jouw Mooiste Wensen in 2011 op Wonderlijke Wijze tot Leven komen!

Ik ben ervan overtuigd dat als jij in die tegenslagen de geconcentreerde Gouden Tips kan (h)erkennen dat jij dan ook dit jaar afstudeert.
Slaag je niet in dat opzet, zie het dan AUB NIET als falen maar als een Geschenk en/of een extra leerschool die jij NODIG hebt om jouw praktijk zonder enige twijfel op een voor jou verstandige manier zal kunnen runnen.

Alles heeft een reden, alles heeft een Noodzakelijk Nut, alles verloopt Perfect zoals jij het 'ooit' mede hebt gepland en/of voorbestemd.
Wees dus dankbaar voor datgene wat jij nu nog als tegenslagen verwoord... ik weet zeker dat ook voor jou de tijd aanbreekt dat je zal Begrijpen waarom je diende te ervaren wat je ervaren hebt.

Wie gelooft in de constructieve bijdrage van eender wat die stelt zich open voor extra kansen en die verkrijgt meer energie om die extra kansen te benutten.
Wie die extra kansen niet herkent in de zogenaamde tegenslagen die verbruikt een heel groot deel van het voorhanden zijnde energie-pakket aan het 'verwerken' van die tegenslag en zal dus pas later die extra kansen herkennen en benutten.

Je komt er hoe dan ook wel lieve Marianne.
Maak er geen concurrentiestrijd van maar tracht 'Het Leven' als een EINDELOOS wonderlijk spel met eindeloze herkansingen te zien.
Wie denkt en/of gelooft dat die alles in dit leven 'moet' waarmaken en/of realiseren die legt zichzelf een onmogelijke taak op.
Wie beseft dat wij in de Universiteit van 'Het Leven' door de dood heen (= één van de vele herkansings-klassen) onze reeds gerealiseerde dromen mogen/kunnen meenemen die doet het rustiger aan en die Geniet met volle teugen van het Magische Never-Ending energie-spel dat heus niet toevallig 'Het Leven' noemt.

Bedankt om via jouw wens mij mijn eigen onwetendheid van weleer in herinnering te brengen.
Ik heb er alweer extra bruikbare inzichten voor in de plaats gekregen.

Ik wens jou van harte een vruchtbaar en wonderlijk schooljaar toe.
Ik hoor jouw heldere Lach reeds weerklinken tussen de muren van jouw Gastvrije Praktijkruimte.
Maak je dus geen zorgen over een jaartje meer of minder studeren want wat zijn 365 dagen in een eindeloos Droom-informatie-uitwisselings-programma.

Maak vanaf nu van GLIMLACHEN een gewoonte want Geloof me maar als ik zeg en schrijf dat een mens al Glim-Lachend alles veel sneller krijgt geleerd.
Je spreekt via de Glimlach direct met het Kosmisch Brein omdat je dankzij de Glimlach gelijktijdig beide hersenhelft-capaciteiten activeert én benut. Vandaar dat bijvoorbeeld spelende kinderen ook sneller een taal of eender wat leren. Wat kinderen kunnen dat kunnen wij als volwassenen ook want... het kind huist immers permanent in elk van ons! We dienen er enkel in te Geloven om het ook daadwerkelijk uit onszelf tevoorschijn te toveren.

Succes en laat ons iets weten over jouw wensverloop hé ;-)

Heel veel Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Jolanda1968
Datum: 16 januari, 14u46
Reactie: geloof in je kracht, je lijkt me een doorzetter, ondanks je tegenslag. Verlies je doel niet uit het oog. Je kunt het!!!
een liefdevolle groet van Jolanda
Naam: Annick
Datum: 25 januari, 22u06
Reactie: Elke dag wordt jouw wens een stukje werkelijkheid. Veel succes! Annick 2000
Naam: Marianne
Datum: 26 januari, 19u42
Reactie: dank voor al jullie lieve wensen. ik heb pas 10 dagen studieverlof genomen van mijn wewrk en heb hard gestudeerd. het leek of ik vleugels had. ikm heb heel veel kunnen doen in die 10 dagen. ik begin er weer een beetje vertrouwen in te krijgen. daar hebben jullie aan mee geholpen. ik zal laten weten of het gelukt is. liefs, Marianne
Naam: Tet Bannink
Datum: 6 januari, 09u21
Reactie: Voor Marianne en uiteraard voor iedereen:
De boeken van Geert 'De Kabbalist' en de 'Geheime Newton' zijn inderdaad eyeopeners. Is voor iedereen die de diepere achtergronden van een groot man als Newton én van het Kabbalisme wil weten zeer aan te raden! Het zijn met name dé boeken die nooit uit mijn collectie zullen verdwijnen! Geert nogmaals: geweldig en bedankt! Hopelijk volgen er nog velen! Ik kijk er in ieder geval naar uit!
Naam: Marianne
Datum: 4 januari, 19u33
Reactie: We zijn nu bijna een jaar verder en ik doe in de derde week van januari 2012 eindexamen. Ik weet zeker dat het gaat lukken. Mijn scriptie, die ove zelfreflectie gaat, is geinspireerd door de boeken "de geheime Newton en de Kabbalist". Het is een heel goede scriptie geworden. De inhoud hiervan wordt opgenomen in het lesprogramma van het komend leerjaar. Al met al is de wens in dit wensenboek dus volledig uitgekomen. ik wens iedereen hetzelfde toe. lieve groeten, Marianne

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: