Terug naar het overzicht

Naam: ingelke
Plaats: Lochristi
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens heel diep uit mijn hart, dat de vechtscheiding tussen mijn ex en mij en mijn vriend en zijn ex. ..stopt..de verdeling uiteindelijk na al die jaren kan uitgesproken worden..zodat wij samen aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen!
Naam: moon
Datum: 1 maart, 09u50
Reactie: Hou van jezelf, als je van jezelf houd dan kan je de negatieve gevoelens overstijgen, en mededogen voor een ander, met kleien stapjes. Inderdaad neem je eigen verantwoordelijkheid, kijk naar je zelf, naar je eigen mooie kern met veel liefde. Die je dan kan uitstralen naar een ander, de wereldom je heen kan dan subtiel veranderen ook al is het moeilijk. je wordt geholpen.
Naam: Anneke Dekkers
Datum: 6 februari, 10u33
Reactie: Lieve Ingelke,

Ik begrijp dat je het zat bent om zo ( op een negatieve manier) met je om te laten gaan en om gedwongen te worden ook zo met de ander om te gaan. Ook ik heb een vervelende scheiding meegemaakt maar gelukkig na 6 jaar hebben we onze conflicten kunnen oplossen en is er weer respect voor elkaar. Wij hebben dit gedaan door een mediator in te schakelen. Ook heeft het voor mij geholpen te beseffen dat we met zijn tweeén zijn getrouwd, met zijn tweeén zijn gescheiden, en alles wat er tussen in gebeurd hebben we ook beide deel aangenomen ( schuld aan). Je bent beide gekwetst en boos. Probeer er toch hoe moeilijk dat ook is licht in te brengen want je kunt alleen jezelf veranderen en niet de ander. Neem je eigen verantwoordelijkheid meer kun je niet doen, dan kan de ander zijn verantwoordelijkheid op zich gaan nemen.

Heel veel sterkte, liefde, kracht en inzichten gewenst.
Anneke
Naam: inge vander Hoeven
Datum: 9 februari, 05u25
Reactie: Dag Maggie, heel erg bedankt voor je reactie..het geeft moed al die woorden.

Ik zou ook de eerste dame die reageerde op mijn wens ook willen bedanken, maar ik kan niet vinden hoe ik haar een email kan sturen..weet jij waar ik email -adressen hier kan vinden?
Liefs
Ingelke
Naam: Maggie
Datum: 8 februari, 15u56
Reactie: Lieve Ingelke,

Hoe pijnlijk en moeilijk ook, zoek je oplossing bij jezelf. Je moet na een huwelijk en jaren samen veel loslaten om goede nieuwe verbindingen aan te kunnen gaan. Lastig is dan dat bij jullie alle vier je eigen denken over jezelf, over de ander, over jullie samen hierbij een grote rol kan spelen.
Wil je de situatie veranderen? Anderen kun je niet veranderen. Je kunt wel jezelf, je eigen denken, je eigen innerlijke stem en je eigen emoties veranderen. Dan ga je oplossingen zien en licht aan het einde van deze zwarte tunnel.
Neem de anderen en hun reacties als feit. Het leven is te mooi om deze niet op zo positief mogelijke manier te leven.

Veel succes op weg naar een vrolijk, positief en gelukkig leven,

Maggie
Naam: mooinica
Datum: 21 februari, 09u59
Reactie: sluit 'vrede' met jezelf...ook met de stukken in jou die misschien zelf nog een beetje strijd nodig hebben. accepteer het. laat dan de wind erdoor waaien en al het overbodige dat je nu kan loslaten meenemen. oefen in mededogen. grote veranderingen gebeuren met kleine overwinningen. gun jezelf de vrede en de liefde die je nodig hebt gun de anderen hetzelfde. denk vrede...wees vrede

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: