Terug naar het overzicht

Margaret Rekers Naam: Margaret Rekers
Plaats: Bodegraven
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mensen, jongeren, kinderen in bloei en in evenwicht te laten komen in mijn coachpraktijk. Veel mensen zijn zoekende naar antwoorden op hun levensvragen. Ze voelen allerlei emoties en weten niet hoe ze de antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Ik wil mensen graag beleiden bij het verbinden van hoofd, hart, lichaam en ziel om hun eigen antwoorden te vinden. Zo ontstaat hopelijk groei, bloei en evenwicht.

Margaret Rekers
m.rekers@uniekinverbinden.nl
Commentaar

De eerste actie om deze wens te verwezenlijken heb ik genomen: ik ben als zelfstandig persoonlijk en jeugdcoach van start gegaan (www.uniekinverbinden.nl). Zo kan ik er helemaal voor anderen zijn.
Naam: Anamcara
Datum: 30 maart, 18u32
Reactie: Dag Margaret,
Dank je wel voor je berichtje. Ik woon in een stadse omgeving,maar met veel mogelijkheden om
'groen' te leven.Er hebben zich nog geen concrete veranderingen voorgedaan,maar mijn wens spreid ik overal rond, ook op het inernet en met mijn ogen en oren open hoop ik tijdig signalen te herkennen die mij verder op mijn pad zetten. Vooral in gedachten ben ik er ook mee bezig,daar waar je je aandacht op richt groeit en dat is welkom. Ben blij voor jou,dat je al zo concreet bezig kan zijn met het uitwerken van je wens!
Lieve groet, AnamCara
Naam: AnamCara
Datum: 26 maart, 18u06
Reactie: Dag Margaret,

Dank voor je reactie op mijn wens. Heb net je website gezien,heel mooi en inspirerend! Mijn wens,zelfvoorzienend te leven en dat te delen en door te geven aan kinderen hoop ik te verwezenlijken. Vanuit mijn achtergrond als kleuterleidster weet ik,hoe inspirerend het is kinderen kennis te laten maken met verschillende facetten van het leven,maar ervaringen in en met de natuur ontbreken veelal in het onderwijs.
Lieve groet, AnamCara
Naam: Ria
Datum: 16 februari, 20u31
Reactie: Je hebt een prima wens. Ik vind dat je een mooie website hebt met een heel inspirerend filmpje! Heel veel succes gewenst.

liefdevolle groet,
Ria
Naam: Gerda Maria
Datum: 23 februari, 19u11
Reactie: Lieve Margaret,

Ook ik heb zowel jouw duidelijke wens als jouw overzichtelijke en duidelijk informerende website met veel aandacht en bewondering gelezen en herlezen.

Ik kan veel van mezelf in jouw levensloop, jouw missie en/of passie en jouw visie terugvinden.
Waar ik het vanuit een ruimer standpunt 'anders' bekijk is jouw uitspraak als zou Stilstand achteruitgang zijn.
Ik zie, noch ervaar dat zo omdat ik Stilstand als een Noodzaak ervaar voor mezelf en alle anderen die informatie en/of inzichten veel sneller (soms extreem snel) doorkrijgen dan de doorsnee mens.
Indien er geen stilstand zou zijn dan ware het ook onmogelijk om te genieten van alles wat anders aan sneltempo voorbij raast.
Persoonlijk nuanceer ik dus die uitspraak liever omdat ik anders de absolute Voordelen van Stilstand zou negeren en/of onderwaarderen.

Verder kan ik enkel zeggen dat het lezen op jouw website als thuiskomen voelt voor mij.
Ik merk tot mijn grote vreugde dat ook jij heel Bewust aandacht schenkt aan het Gelijktijdig Leerling-LeermeesterSchap.

Dank je voor het kenbaar maken van jouw wens en jouw contactgegevens, ik weet zeker dat je zal aantrekken wat je beoogt en/of verlangt.
Ik wens het jou alleszins van harte toe want je hebt er al een hele lange weg voor afgelegd.
Ik weet zeker dat ook jij het beste uit anderen weet te halen dus dat kan niet anders dan prima verlopen met die wens van jou!

Succes en Geniet elke dag opnieuw met een stralende Glimlach van de vele wondertjes op jouw Levenspad hoor ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: