Terug naar het overzicht

Kristien Naam: Kristien
Plaats: Gent
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ik wenste dat ik antwoord kreeg op al mijn 'waarom'-vragen. En ik merk dat er bij ieder antwoord steeds meer vragen bijkomen.
De vraag die nu het meest op de voorgrond is : Waarom noemt iedere man me een fantastische liefdevolle vrouw, een vrouw uit duizenden en waarom gaan ze toch steeds bij me weg met de mededeling : je verdient beter dan ik?
Naam: Gerda Maria
Datum: 6 maart, 21u14
Reactie: Lieve Kristien,


Het klinkt op dit moment wellicht gek in jouw oren maar...
die mannen geven jou niet enkel een groot compliment maar ook een duwtje in de rug om jezelf te ontdekken zoals jij werkelijk bent.

Wellicht ken jij jezelf 'nog' niet zo goed waardoor je zelf 'nog' niet kan inschatten met welke man jij een relatie op basis van 'Gelijkwaardig Aanvoelen' kan opbouwen.

Aanvankelijk hebben die mannen dat ook niet opgemerkt maar als ze zeggen 'jij verdient beter' dan geven zij aan dat zij zich niet in staat achten om aan jouw verwachtingen en/of behoeften te voldoen. Op zich vind ik dat een hele nobele zaak want dat impliceert dat die mannen jou de Vrijheid én de kansen gunnen om wél jouw 'gelijke' te ontmoeten.

Het is allemaal maar hoe je het zelf kan of wil bekijken uiteraard.
Persoonlijk kies ik voor deze gedachte omdat je hiermee Bewust Liefdevol en Vol Vertrouwen vooruit kan.

Ook ik h-erken dus jouw wens want 'ooit' zat ik in hetzelfde schuitje en had ik hetzelfde soort vragen.
Vandaag, na x-aantal NOODZAKELIJKE ervaringen, 'weet' ik dat Alles maar dan ook Alles wat op mijn pad komt een Constructieve Boodschap met zich meedraagt opdat IK mezelf als 100% Gelijkwaardig 'deel' in het Universele Geheel zou h-erkennen.
Hierdoor voel ik me ook niet langer afhankelijk van het wel of niet vinden van dat zogenaamde 'halfje' omdat ik weet dat het mannelijk 'halfje' mij geen vreugde kan brengen als ik niet eerst mijn eigen zichtbare én mijn eigen onzichtbare halfje met elkaar heb verenigd tot één brok zekerheid over zichzelf.

IK ben dus zowel mijn ene als mijn andere halfje en sinds ik dat besef én ervaar leg ik niet langer een haast onmogelijke taak bij diegene(n) waarvan ik zielsveel hou.
Niemand kan jou/ons ooit voldoende bevredigen en/of Onvoorwaardelijk Liefhebben indien wij niet eerst in staat zijn om onszelf te bevredigen en/of onszelf Onvoorwaardelijk Lief te hebben.

Pas als wij als mens bereid zijn om dit onder ogen te zien zullen wij in staat zijn om conflictloze relaties aan te gaan met eender wie of wat.

En 'Houden van' houdt mijns inziens ook in dat we heel kwistig omspringen onze stralende Glimlach omdat ik er vanuit ervaring van overtuigd ben dat De Glimlach een Universeel h-erkend teken van Totale Aanvaardingen Eindeloze Dankbaarheid is voor 'Alles wat is zoals het IS'

Heb dus eerst jezelf lief op een wijze die je als uiterst bevredigend ervaart en heb dan de ander lief zoals jezelf.
Indien je dat niet Bewust doet dan heb je de ander ook lief zoals jezelf maar het plaatje klopt niet omdat je 'nog' niet helemaal van jezelf houdt zoals je bent en dan zoek je het ontbrekende bij die ander óf je gaat die ander overladen met hetgeen je zelf mist en dat kan voor een man (maar ook voor een vrouw) behoorlijk overweldigend of frustrerend overkomen.
En dan krijg je reacties zoals jij die beschrijft.... hele logische reacties als je het vanop afstand en/of vanuit een ruimer standpunt aanschouwt, toch?

Niets belet ook jou om Spelenderwijs jezelf te her-ontdekken en jezelf inniger Lief te hebben dan ooit tevoren.
Mij is het alvast gelukt via Glimlach-Communicatie en Win-Win-Gedachte-Kracht en ik kan het iedereen van harte aanraden.

Ik wens jou een boeiende ontdekkingsreis naar de grotten van 'KristAlien' toe... het zal ook jou verbazen welke schatten daar nog verborgen liggen.
Bedankt om ook mij, via jouw wens, nog eens mee op zelf-onderzoek te nemen... een goeie opfrisbeurt komt altijd van pas ;-)

ONTHOU vooral deze...
Wie het meest GLIMLACHT sleept het snelst de beste kansen in de wacht
en laat het doem-denken over aan de Zwaarte-kracht!


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Rian
Datum: 17 maart, 10u07
Reactie: Lieve Kristien ,
Ook ik heb dat 2x meegemaakt en herken je verhaal en gevoelens .Eigenlijk moet ik zeggen :na het lezen van het schrijven van Gerda Maria" dat ik niks toe te voegen heb aan wat zij zegt ik sta daar helemaal achter .Weet je het is een pijnlijke en soms lange weg (ligt eraan hoe hardnekkig iemand is ) te zien waar jouw pijnlichaam zich bevind . Maar als het eenmaal snapt zal de rust en zelfrespect je deel worden . Het komt goed ! Ik wens het met je .Warme groet Rian
Naam: Gerda Maria
Datum: 17 maart, 19u58
Reactie: Lieve Kristien

Bedankt voor jouw reactie en het ontroert me dat iemand in Portugal aan jou wenst te blijven denken via de naam Kristalina. Ik wist niet eens dat zo'n naam bestond maar ik speel graag met woorden en zinspelingen en hoopte dat ik met de naam KristAlien iets zou kunnen wakker maken binnen in jou en dat is dus blijkbaar een schot in de roos geweest.

Geniet van die mooie herinneringen en geniet ook van het feit dat je beseft dat je sterker wordt vanwege elke Noodzakelijke ervaring ;-)

Bedankt om mij te laten delen in dat stukje vreugde uit jouw leven.
Ik neem jou met veel plezier mee op mijn alsmaar intenser Glimmende Lach-Mobiel ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Anne Dekeyser
Datum: 13 februari, 14u10
Reactie: Beste Kristien,
Ik begrijp je verdriet...en ik heb dit nog gehoord...deze woorden van mannen....ik voel dat dit heel moeilijk ligt bij jou én het is natuurlijk allesbehalve voor je zelfbeeld...Toch denk ik dat ze jou misschien niet waard zijn....er komt in de toekomst vast iemand op je pad die je wel respecteert en je wel waard is...blijf geloven...liefs, Anne
Naam: Tanja
Datum: 13 februari, 14u59
Reactie: Lieve Kristien, het zou heel goed kunnen dat ze gelijk hebben, dat je beter verdient dan zij. En dat het tijd is je ten volle gaat zien wat een prachtig mens je bent en meer van jezelf gaat houden zodat je mannen aantrekt die echt bij je passen. xxTanja
Naam: Anneke
Datum: 17 februari, 09u18
Reactie: Lieve Kristien ik begrijp je verdriet en onbegrip hierin het is voor mij heel herkenbaar.
Waar blijft dan die ene man die wel goed genoeg is zul je je afvragen??? Hij is er je weet alleen niet waar en dat is frustrerend.
Ook ik kamp met dit stukje maar ik ga samen met jou vertrouwen blijven houden dat onze diepste wens binnenkort in vervulling gaat.

Heel veel liefs en een mooie, lieve en warme man toegewenst.

Anneke

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: