Terug naar het overzicht

Naam: lieneke
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 56
Mijn wens

Ik wens een huis met zeven kamers en een moestuin. Een kamer voor mij en zes kamers voor familie, vrienden en iemand die het nodig heeft. Voldoende geld om mensen te kunnen onderhouden en te schenken indien nodig. Het huis heeft een grote keuken zodat we allemaal van en met elkaar kunnen genieten van wat de tuin ons bied. In huis staan geef en neem kasten. Eten komt van de tuin, de rust van de mensen het huis en de omgeving. Het huis heeft geen naam maar de deur staat open voor iedereen.
Naam: suze
Datum: 29 maart, 10u42
Reactie: Lieve Lieneke,

Wat een mooie wens!! Het heeft elementen van de mijne. Jammer dat het huis geen naam heeft, want als het een naam heeft kan je het roepen, en als je het kunt roepen, kan je het vastpakken, en als je het dan vast hebt, kun je het ook weer loslaten om zijn eigen weg te laten vinden.

Zowel voor jou als voor de mensen die er welkom zijn is het fijn als het vindbaar is! Durf het maar te benoemen, durf het maar vast te pakken!!

Mooi wens! Veel succes en ik kom graag een keer als ik het kan vinden.....

Hartegroet,
Suze
Naam: Gerda Maria
Datum: 2 maart, 16u40
Reactie: Lieve Lieneke,

Ik haéd al een vermoeden dat het zoiets was.
Nou dat vind ik een meer dan gewèldig initiatief hoor.
Ik ken een restaurantje waar ze op die wijze een boekenruilkast hebben.
Mensen kunnen 'oude' boeken ruilen voor andere 'oude' boeken ;-)

Bij het lezen van jouw reactie kreeg ik direct een heel warm en zalig gevoel.
DOE er iets mee met deze mooie wens, je zal op veel bijval kunnen rekenen.

Succes!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Lieneke
Datum: 2 maart, 15u01
Reactie: Een geef en neemkast is een kast waarin je geeft wat niet niet meer gebruikt of nodig hebt. Bv. boeken, sieraden, potten en pannen, sjaals of gordijnen, alles wat er in een kast past. Dan kan een ander nemen wat hij/zij nodig heeft.
Het kan dan zonder te weten van of voor wie het is. Gewoon in dankbaarheid geven en nemen.
En een dikke glimlach terug
Naam: Gerda Maria
Datum: 2 maart, 14u33
Reactie: Lieve Lieneke,

Ik wens ook jou alle Geluk én Doe-kracht toe!
Je zal het nodig hebben met zo'n wens ;-)

Weet je wat me meermaals te binnen schoot na het lezen van jouw wens?
“Ai Lieneke je gaat jezelf een véél groter huis moeten wensen want daar waar het goed is én de deur wagenwijd openstaat daar wil Iedereen zijn”
Toch?

Het siert ook jou hoor dat je zo begaan bent met het welzijn van anderen.
Hopelijk verwen je ook jezelf net zoveel als de anderen want dat is een voorwaarde om Gelukkig te zijn en te Blijven hé.

Ik had jouw wens al eerder gelezen doch ik ben eerst eens op zoek gegaan naar de betekenis van “geef en neem kasten” doch ik kan er nergens een verklaring voor vinden.
Kan jij mij wat wijzer maken aub?
Je kan je niet voorstellen welke gekke visioenen ik daar reeds bij gehad heb.
Kasten met armen en/of handen met lange vingers... tja ik kan het ook niet helpen dat ik bij woorden direct beelden doorkrijg hoor... aan fantasie heb ik zelden gebrek ;-)

Je hebt me in meerder opzichten aan het Glimlachen gebracht met jouw wens dus wens ik jou hartelijk te Danken voor het plaatsen van jouw wens in dit Wensenboek.

En moge ook Jouw wens nog mooier in vervulling gaan dan jij je nu kan voorstellen, ik wens het jou heel oprecht toe.


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Margaret
Datum: 8 maart, 12u56
Reactie: Lieve Lieneke,

Wat een mooie wens: iets om veel te kunnen geven aan anderen. Focus je goed op dat geweldige huis en plan je acties. Dan zul je ons over enige tijd vast laten weten dat je wens is uitgekomen.

Variatie op de geef- en neemkast:
Neem iets aardigs (boek of iets anders) dat je graag doorgeeft aan anderen mee tijdens een trein of busreis. Plak er een kaartje aan met een mooie tekst, waaruit blijkt dat de vinder deze gift mag houden en verzoek of hij/zij op gelijke wijze een gift voor een ander in de trein of bus wil achterlaten.

Succes met je droom,

Margaret

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: