Terug naar het overzicht

Naam: Nancy Rutten
Plaats: Hasselt
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik voel me al een hele tijd niet goed in mijn relatie en ik weet dat ik niet kan openbloeien en mezelf kan zijn als ik blijf. Ik wens dat ik de moed heb om er uit te stappen maar dit kan helaas niet zonder anderen rondom mij te kwetsen, dus schade berokkenen. Dit is in de eerste plaats mijn man, mijn familie en zijn familie, vrienden... Dit weerhoud me zo om door te zetten, om mijn grootste wens om alleen door te gaan, uit te voeren.
Naam: Anneke Dekkers
Datum: 25 maart, 08u50
Reactie: Lieve Nancy,

Je staat voor een enorm moeilijke keuze / beslissing.Ook ik wens jou heel veel moed en veel eigenliefde toe om de juiste keuze te maken. Welke beslissing je ook neemt, het zal altijd invloed hebben op de mensen om je heen. Het lijkt mij dat je op de eerste plaats zorgt dat het goed gaat met jou, dat jij gelukkig wordt / bent. Dat kun je dan de wereld in brengen en zo dien je het grotere geheel / doel.

Ik wens je veel kracht en moed toe en ben in gedahcte bij je.

Liefs & knuffel,
Anneke
Naam: Nadia
Datum: 30 maart, 17u26
Reactie: Beste Nancy,

Een lastige keuze. Heb je alles gedaan wat in je vermogen ligt om voor je relatie te vechten? Als dat het geval is en je hebt helaas niet het geluk hervonden, dan is dat uiteraard zwaar. Mijn persoonlijke overtuiging is dat je er alleen voor anderen kunt zijn als je zelf echt lekker in je vel zit. Door te blijven in een situatie waarin je niet gelukkig bent en kan worden, kwets je mijns inziens je naasten ook want zij krijgen ook niet die liefhebbende partner, dochter, moeder die ze verdienen. Op sommige momenten is echt voor jezelf kiezen uiteindelijk ook het beste voor je naasten. Ik wens je veel sterkte bij het komen tot een beslissing, welke dat ook is.

Nadia
Naam: Gerda Maria
Datum: 1 april, 12u33
Reactie: Lieve Nancy,

En stel nu eens dat uitstappen in Jouw geval niet datgene is wat het Universum met jou voorheeft?
Stel nu is dat BLIJVEN en het schier Onmogelijke TOCH mogelijk te maken binnen Jouw Huidige Relatie JOUW OPDRACHT én JOUW MISSIE in dit Leven is?

Stel nu eens dat jij de moed bij elkaar raapt om heel eerlijk te zijn met Jouw partner over ALLES wat de laatste tijd door Jouw gedachte-gangen raast?
En stel jouw partner eens de vraag waar hij zou voor kiezen?
Jou laten gaan om jou de ruimte en de kans te geven om jezelf weer te vinden?
Of jou laten blijven en jou eveneens die ruimte en kans te geven binnen de huidige relatie.

Vul AUB dit anwtoord NIET in zijn plaats in.
Want hoe vaak wij ook menen te WETEN wat anderen gaan antwoorden zo even vaak staan wij met onze mond WAGENWIJD open als die ander een onverwachte Eureka-keuze maakt als de Nood het Hoogst is en wanner de "ernst' van de situatie dus Werkelijk doordringt.

Persoonlijk heb ik voor BLIJVEN gekozen en geen mens (mezelf inbegrepen) die op dat moment geloofde dat ik er in zou slagen om mezelf toch 'helemaal' te ontwikkelen naar MIJN intense behoefte.

Wel lieve Nancy,
ik ga jou niks op de mouw spelden... het is verdomd 'hard' knokken geweest en ik heb onderweg heel vaak gedacht "Waarom nu toch... waarom kies ik nu nooit eens die Gemakkelijke weg zoals zovelen?"

En weet je Waarom Lieve Nancy?
Omdat het Universum héél goed weet hoe de Smaak van zo'n innerlijke overwinning op Jezelf doordringt tot in de verste en kleinste uithoeken van je hele ZIJN.
Je leert EINDELIJK de confrontatie met jezelf én met anderen aan te gaan op een dermate LIEFDEVOLLE én RESPECTVOLLE manier waardoor diegenen die ooit samen met Jou gekwetst door het leven gingen zowel zichzelf als Jou naar Wonderlijke Doe-Kracht-Energie-Velden leiden.

Ik heb het gehaald op de Kracht van de Glimlach-Communicatie en de Win-Win-Gedachte-Kracht... een Wonderlijk fenomeen dat ik Glimlach-f-Luisteren ben gaan noemen.

Ik weet dus verdomd goed waarover ik het heb in mijn lezingen, lessen en interactieve voordrachten.
En ik weet intuïtief ook dat ook jij weet dat weg gaan uit Jouw relatie ook het ontwijken van Jouw Missie inhoudt. Want... hoe vaak we ook een bepaald knalpunt willen 'ontwijken' door weg te gaan... even vaak komt datzelfde knelpunt ook in andere relaties terug!
TOT....
we eindelijk klaar zijn om de confrontatie Spelenderwijs én op ee Liefdevolle manier aan te gaan.

Indien je een gratis exemplaar van mijn Glimlach-f-Luister-Code-Schrift wenst te ontvangen stuur me dan een mailtje en ik kom jou heel graag tegemoet.

Ik wens jou heel veel Inspiratie bij het herontdekken van een Conflictloze manier van SAMEN-Leven en SAMEN-groeien.
Bedankt om me mijn eigen groeiproces in herinnering te brengen... ik ben meer dan ooit trots én blij omwille van de keuze die ik gemaakt heb.

Wat ik kan dat kan Jij ook en ik wens het Jou van harte toe dat ook jij voor een Win-Win-optie kiest in Volledige samenspraak met Jouw partner en eventueel jouw kinderen.
DURF dus anders te Denken dan je tot nogtoe deed en DURF deze uitdaging aan te gaan. Je staat er nooit alleen voor... je hoeft maar te Glimlachen om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Je hoeft maar te Glimlachen om de eindeloze kansen en/of tussenoplossingen waar te nemen.

Maak gretig gebruik van de mogelijkheid tot Win-Win in JOUW Gezin!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: caro
Datum: 27 maart, 20u28
Reactie: Beste Nancy,
Een erg lastig dilemma. Heel veel succes en sterkte ermee. Blijf geloven dat het juiste moment komt dat je die stap kan zetten.

groet,
Caro
Naam: suze
Datum: 29 maart, 10u37
Reactie: Lieve Nancy,

Ik ken je verhaal. Ik ben gescheiden, inmiddels al weer jaren geleden, en tot mijn eigen ouders aan toe gaf iedereen mij 'de schuld' van het 'in de steek laten' van mijn man. Ik zal nooit vergeten dat ik in mijn eenzaamheid en verdriet opeens werd gebeld door mijn moeder die mij vertelde: 'wat we ook zeggen, uiteindleijk is er moed voor nodig om je eigen weg te gaan, en die moed bewonder ik in je, die is niet eenvoudig, zeker als d ehele wereld tegen je lijkt'.

Dat was zo mooi dat ik er nog van moet huilen. Weet je, op het moment dat je gaat open je alleen nog maar de richtingen waarvan je nog niet kunt zien waar ze heen gaan. Dat maakt het zo moeilijk om die stap te zetten. Je bent niet alleen. Verbind je maar af en toe in je hart met al die mensen die dit kennen, en net als jij op hetzelfde moment wakker liggen waar ze de moed vandaan kunnen halen. Dat kleine onzichtbare draadje met mensen die je niet kent geeft bedding en steun.

Alle liefs en succes, hartegroet,
Suze
Naam: Margaret
Datum: 28 maart, 20u55
Reactie: Lieve Nancy,

Soms blijkt een partner toch niet de zielsverwant te zijn waarmee je tot in lengte van jaren samen wilt leven.
Natuurlijk is afscheid nemen en loslaten moeilijk, verdrietig, pijnlijk niet alleen voor anderen, maar waarschijnlijk ook voor jouzelf.
Ga na wat je in het begin van je relatie zo aantrok in je partner. Haal fijne, vrolijke en bijzondere momenten op uit je geheugen. Zijn er mogelijkheden om weer terug te halen wat jullie in de begintijd samen hadden? Maak het bespreekbaar met je partner. Bespreek wat je graag wilt en wat je nu in jullie relatie mist.
Jullie kunnen dan samen een oplossing bedenken en jij staat er niet alleen voor bij het maken van deze moeilijke keuze. Samen beginnen en samen op een goede manier eindigen maakt voor jullie beide de weg vrij naar een fijne toekomst.

Veel wijsheid en kracht om de moeilijke beslissing te nemen en ik wens jou en jouw partner een goede toekomst toe,

Margaret

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: