Terug naar het overzicht

Naam: margit
Plaats: utrecht
Leeftijd: 47
Mijn wens

mijn wens is dat ik voldoende moed, mensen en energie heb en inzet om een kindvriendelijk en kindminded centrum op te richten voor jong en oud, waar liefde en respect voor kinderen centraal staat en alle mensen kunnen deelnemen aan cursussen, bezig kunnen zijn met persoonlijke groei, ontwikkeling en welzijn, terwijl de kinderen veilig en op een kindvriendelijk terrein mee gaan met de ouders, spelen, een fijne tijd hebben en ook leren.
Ik wens dat ik dit waarmaak en daarmee mijzelf, mijn ziel, mijn bestemming en mijn capaciteiten eer aandoe.

margit
Naam: Gerda Maria
Datum: 1 april, 11u38
Reactie: Lieve Margrit,

Ik lees en herlees jouw droom/wens en telkens komt het volgende bij me op.
Zoek NU reeds BEWUST plekken op waar er op deze wijze met kinderen en met elkaar wordt omgegaan.
Observeer hetgeen anderen reeds doen met Open Mind en dan voel je al heel snel Jouw energiepeil omhoog gaan en tegelijk doe je Extra Inspiratie op voor Jouw Plan want... hoe Prachtig anderen hun Project ook is, Jij zal ALTIJD iets opmerken waarvan je denkt dat jij het 'beter' kan of 'anders' zou aanpakken.
Dat is ook zo bedoeld... dat anderen als het ware een 'Onvolledig' voorbeeld geven waar Jij met Jouw specifieke talenten kan op voortbouwen.
Prachtig! Toch?!

Bovendien kan ik IEDEREEN AANRADEN om Bewust meer te Glimlachen omdat een Glimlach zoveel meer is dan een 'toevallige' beweging van onze Mond.
Een Glimlach OPENT Letterlijk én Figuurlijk onze zichtbare en onzichtbare ogen én andere enrgie-wegen naar 'one' gezamenlijke "Super-Talenten-Bron" waardoor we veel meer Kansen en/of Oplossingen zien/opmerken dan diegenen die niet Glimlachen.

Doe de test en overtuig Jezelf, ik garandeer je op korte tijd Wonderlijke Resultaten.

Ik wens jou héél véél DOE-kracht Tijdens het Realiseren van Jouw Specifieke Droom en ik wens Jou van harte te Danken om ook mij tijdens het visualiseren van Jouw Droom op een Hoger Energie-Level te hebben gebracht.
Stel je Bewust en mét de Glimlach Open voor de Energetische Kracht die aan mijn woorden 'kleeft' en je zal een veelvoud ontvangen van hetgeen jij via Jouw wens-intenties hebt uitgestuurd.
Zoek maar eens op wat 'Synergie' betekent en je zal begrijpen waarom dit Wensenboek zo krachtig is.
Niets gebeurt 'Toevallig' of zomaar.... daar komen we Allemaal Automatisch achter na x-Aantal Noodzakelijke Ervaringen.

Ik wens jou Eindeloos Succes en Ontzettend Veel Plezier bij elke stap op Jouw Droom-Pad!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: suze
Datum: 29 maart, 10u33
Reactie: Lieve Margit,

Wat een mooie wens! Vooral omdat we per slot van rekening allemaal kinderen zijn, ongeacht welke leeftijd we nu eenmaal hebben. We blijven kinderen van onze ouders.

Veel succes, hartegroet,
Suze
Naam: caro
Datum: 27 maart, 20u25
Reactie: Hi Margit,
Een heel mooie wens. heel veel succes ermee. volgens mij heb je ook op mij gereageerd en mijn kinderwens. Ik heb op mijn eigen pagina een bericht teruggestuurd totdat ik zag dat je ook mensen kon opzoeken. Ik bedank je voor je inspirerende woorden. Ik ben er nog niet en soms mis ik the guts om mijn droom alleen te verwezelijken maar ik hou moed en probeer mijn hoofd koel te houden.
Hartelijke groet en succes,
Caro
Naam: Corinne Cox
Datum: 24 maart, 09u33
Reactie: Lieve Margit,
Wouw, wat een mooie wens. Ik wens samen met jou, dat het zo mag uitkomen, en nog veel mooier, dan dat je je kan voorstellen.
Het is een feit, dat als je kinderen hebt, dat je aan veel dingen niet meer kunt deelnemen..... en toch heb je toch ook tijd nodig om de relatie met je partner liefdevol te verzorgen, en samen te groeien in eenheid.
Ik ben met mijn gedachten bij jou en je mooie wens.
Liefs,
Corinne.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: