Terug naar het overzicht

Naam: Madelief
Plaats: West-Friesland
Leeftijd: eeuwig jong
Mijn wens

Dat ervoor Sophie toch de behandelingen in het buitenland betaald worden door de zorgverzekeraar. zie http://www.webregio.nl/groot-alkmaar/regionaal-nieuws/artikel/1925434/sophie.aspx
Naam: Gerda Maria
Datum: 2 mei, 15u09
Reactie: Lieve Madelief,

Zou het ook kunnen dat we 'moeten' leren om ANDERS te kijken naar dezelfde dingen?
En er niet direct van uitgaan dat de dingen 'verkeerd' lopen omdat ons GELOOF in de Universele Perfectie tijdelijk zoek is?

Vroeger redeneerde ik ook zoals jij...
vroeger...
toen ook ik mij niet meer herinnerde WAAROM wij dit alles MOGEN Ervaren.

Wij worden Geleid én Beschermd door de Oer-Bron en wij worden opzettelijk (LOT/Voorbestemming) misleid en misnoegd door 'teveel' af te gaan op ons beperkend rationeel verstand (ego) dus heb AUB Vertrouwen in de Universele Perfectie zodat ook jij de logica van het Ko(s)misch Plan weer kan h-erkennen.

Geloof me...
Later zal ook jij beseffen dat net dít een Cruciaal Punt met Constructieve Gevolgen in jullie leven was en dat jullie vanaf hier pas ECHT wakker zijn geworden ;-)
Dus...
Eindeloze DANK aan onder andere de Zorgverzekeraars die 'slechts' een doorgeefluik zijn voor de voor ons oh zo Noodzakelijke Informatie uit de Kosmos.

Denk je hier AUB eens héél Bewust over na vooraleer te 'oordelen' over bepaalde mensen zoals in dit geval de zorgverzekeraars?

Niets is zo werkelijk als het aanvankelijk lijkt... daar komen we na x-Aantal Noodzakelijke Ervaringen Allemaal Automatisch achter!

Nogmaals dank voor het plaatsen van jouw wens én jouw reactie want mede dankzij jou is mijn Geloof in 'onze' Universele Perfectie nogmaals versterkt.
Ik wens jou heel veel vermogen tot Vertrouwen én Geloven in de Perfecte Logica van 'onze' Beschermende Oer-bron ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: madelief
Datum: 2 mei, 10u48
Reactie: Lieve Gerda,

Vanuit Kosmisch,Kern of de Bron/Liefde is Alles goed zoals het is.

Persoonlijk noem ik de Bron/Liefde.
ik ben mij ervan bewust dat dit leven hier tastbaar een belangrijk iets is. Een mede-mens kan ik een 'iets' aanreiken maar de mede-mens moet zelf 'proeven/eten'.

Misschien begrijp je me mijn Denkraam beter als je weet dat Jezus Christus mijn voorbeeld is,hij verwees/verwijst nog steeds naar de Bron je je eigen Hart.(het instituut kerk zoals wij dat heden kennen zegt mij niets,maar kan van waarde zijn).

ik ben ervan overtuigd dat wij mensen ooit eens terug keren naar waar wij vandaan zijn gekomen.
en dat wij de Liefde waar Jezus Christus over sprak Handen,Voeten en een Stem hebben gegeven in deze dimensie.

ik besluit met deze wens ;' moge alle wezens zichtbaar en onzichtbaar gelukkig zijn en vervulling hebben'.

met Hartelijke groeten
Madelief
Naam: madelief
Datum: 1 mei, 12u37
Reactie: Lieve Gerda,
Bedankt voor je reactie.en ik zal het uitprinten en naar Sophie sturen.

Persoonlijk ben ik verontwaardigt dat de zorgverzekeraars bepalen welke behandeling betaalt wordt of niet.

Heden moet men de moed hebben om Licht op de dingen te laten schijnen die niet okay zijn zijn, en dat bespreekbaar maken.
en elkander steunen bijstaan.

met hartelijke groeten
Madelief
Naam: Gerda Maria
Datum: 30 april, 12u52
Reactie: Lieve madelief,

Ik heb het verhaal over "Sophie is uitbehandeld" aandachtig gelezen.
Ik begrijp jouw onrust, ik begrijp jouw gevoel van onmacht en toch wil ik jou vragen om VERTROUWEN te hebben en DANKBAAR te zijn voor de Onbetaalbare Ervaringen en/of Wek-Signalen die Sophie, haar gezin, Jij en ik en zovele anderen die rechtstreeks of onrechtstreeks door dit verhaal 'geraakt' worden, MOGEN opdoen.
Want....
ze 'dienen' Allen een Constructief vervolg in 'ons' verhaal dat “Het Leven” noemt.

Ze zijn de voorbode van een, met het rationele bevattingsvermogen, bijna niet te bevatten WONDER!

Wie gelooft in onsterfelijkheid en Wie Gelooft in de Perfectie van het Ko(s)misch Plan die kan niet anders dan elk moment opnieuw VERTROUWEN in het feit dat wij ALLEN, zonder enige uitzondering, Geleid én Beschermd worden door eenzelfde Kracht- én Prachtbron van waaruit wij bij VOLLE Bewustzijn zijn uitgetreden om te Ervaren wat we Ervaren.

Het klinkt wellicht contradictorisch, bizar of zelfs ongeloofwaardig doch Geloof me, wij gaan niet écht dood.
Wij bevinden ons op dit moment in een Levensfase die wij als Levensecht ervaren omdat wij zo geprogrammeerd zijn om dat zo te ervaren (= Lot = Voorbestemming) doch wij ZIJN reeds de zogenaamde doden en/of de uitgetredenen van 'Elders' dus kunnen we enkel maar doorreizen naar een andere Levens-fase alwaar we dit Alles wél begrijpen kunnen. Een Levens-fase die wij vanuit onwetendheid 'De Dood' en/of 'Het Einde' noemen. Het is echter een spel-Fase waarin het bruist van Levenslust, Allesomvattend Weten, Onvoorwaardelijk Begrijpen, Eindeloos Begrip, Totale Aanvaarding enz.

Van zodra ook Jij weer kan Geloven in de Universele Perfectie van 'ons' Energie-Spel dat heus niet toevallig “Het Leven” noemt, zal ook jij de welgekomen Inzichten verwerven en zal ook Jij weer Glimlachend doorreizen in 'ons' Universeel Electro-Magnetisch Verborgen Camera-Veld waarin wij meermaals in het ooitje worden genomen door de, mede door onszelf, in scène gezette 'valkuilen' en/of soms bizarre uitdagingen.

NIETS gaat ooit definitief verloren, dus ook Sophie niet, dus ook ons Vertrouwen of ons Geloof in de Perfecte 'afloop' voor Iedereen niet.
Stel je voortaan met de Glimlach open voor deze Universele Win-Win-visie en ook jij zal de nodige Wek-Signalen opvangen die jou helpen om dit alles Spelenderwijs een Comfortabele plaats te geven in het Universele Win-Win-kader.

Bedankt om mij via jouw wens aan extra Wek-signalen voor mezelf te helpen.
Geef Sophie een kopij van deze tekst en vraag haar om Vertrouwen te hebben in de Universele Communicatie-Kracht én Pracht van de Glimlach zodat ook zij eender waar of wanneer, bij Volle bewustzijn, een blijvend contact kan onderhouden met haar gezin, haar vrienden én ONZE Oer-Bron en/of Super-Talenten-Bank!

Immers...
De Glimlach is de kortste, de snelste én de meest Efficiënte communicatie-weg tussen mensen onderling én Tussen mensen en “Alles wat is zoals het is” dus ook tussen de zogenaamde levenden en de zogenaamde doden. Geniet nu maar met volle teugen van deze opfrisbeurt, het is je van harte gegund ;-)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: A,a Woortman pasveer
Datum: 17 april, 07u50
Reactie: Wij hopen ook op een oparatie voor sophie heel veel succes en sterkte veel liefs Annechien

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: