Terug naar het overzicht

Naam: droomprinces
Plaats: maastricht
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik wens dat ik op politiek vlak een totaal andere richting kan geven aan de maatschappij,en dat daardoor op gote schaal mensen bewust worden van wat er gaande is,vele weten het al maar veranderen er niks aan,ik wil hun graag voor gaan en als eerste opstaan om alles in balans te brengen en dat er eindelijk gerechtigheid zal zijn en er met het belastinggeld van ons word gedaan wat er daadwerkelijk en eerlijk gedaan zou moeten worden en we zo een liefdevolle maatschappij met en voor elkaar kunnen creeren waardoor de stress en agressie verdwijnt wat veel mensen krijgen door de bureaucratie en onrecht.
Naam: Gerda Maria
Datum: 10 mei, 13u23
Reactie: Lieve droomprinces,

Enkele jaren geleden had ik zowat identiek dezelfde droom/wens/intentie als jij en ik haalde zowat identiek dezelfde argumenten aan om een nieuwe partij op te richten.
Ik dacht toen ook dat ik het zogenaamde onrecht moest 'bekampen' om het zo maar te noemen.

Vandaag weet ik dat er nog vele nieuwe(vernieuwde of herschikte) politieke partijen zullen gevormd op basis van hetgeen jij verwoord.
Doch...
ik weet ook dat ook dit soort partijen in een zelfde 'straatje' zullen verzeild raken als alle voorgaanden
ALS...
ze er niet voor waken om hun programma volledig te baseren op hun Geloof in een NOODZAAK en/of 100% Gelijkwaardigheid van ALLES wat ooit reeds aangeboden werd.

Immers...
wie zijn Rijk (politieke partij of eender wat) bouwt op de zogenaamde 'tekortkomingen' van anderen die zal met tekortkomingen in eigen beleid te maken krijgen. We trekken immers in verhouding aan tot hetgeen we zelf uitzenden via onze Gedachte-Intenties en de daaraan gekoppelde woorden en/of daden.

Echter...
wie zijn/haar Rijk (politieke partij of eender wat) baseert op de 100% Gelijkwaardigheid van Alles & Iedereen, tot in het kleinste detail, die zal Blijvend Succes én Goed Gevoel oogsten.

Want...
wie zich op de talenten van anderen focust die krijgt een veelvoud aan Kracht, Informatie en/of Inzichten terug om die Talenten op Originele wijze te bundelen én te benutten.
Wie gehoord en gewaardeerd wordt om hetgeen die wél goed deed zal immers sneller geneigd zijn om ook jou en/of jouw partij te steunen dan wanneer je die ander op zijn/haar tekorten teveel in de verf zet.
Hoe zou je zelf zijn, toch?
Persoonlijk vind ik het dus heel belangrijk om met een programma te komen dat ik zelf reeds meermaals uitgetest heb in mijn eigen omgeving zoals in gezin, op het werk, in de winkel, op straat, met de vrienden enz.

Dus zet ik alle goeie dingen uit alle bestaande partijen op een rijtje en ik voeg er één extra 'iets' aan toe wat volgens mij ontbreekt en in mijn geval ontbreekt bij alle partijen de focus op de Glimlach. Omdat Glimlachende 'slapende' hersendelen re-activeert komen we vanzelf op extra Win-Win-ideeën waar steeds meer mensen zich Goed bij voelen.

Dus ik hoop/wens dat ook jij met mijn Win-Win-visie rekening zal houden bij de oprichting van een politieke partij onder jouw Gedachten-Goed-Leiding.
Ik wens jou de nodige Doe-Kracht om jouw lovenswaardige wens/droom nog in dit leven in vervulling te laten gaan.
Ik laat me verrassen door jouw strategie om een nieuwe partij op richten want... door Bewust Mede-te-Delen hebben we zoveel meer te WINNEN, toch?

Best grappig dat ik momenteel intensief schrijvende ben aan een Beleidsprogramma dat op ludieke wijze ijvert voor een Weldoordacht Glimlach-Beleid (= Win-Win-Beleid op kleine én grote schaal)
Pas als ik zelf heb ervaren dat een bepaald gedeelte van mijn Win-Win-programma écht werkt zoals ik het voor ogen heb/had zal ik het naar buiten brengen. Onder andere via dit wensenboek.
Elke reactie zie ik als een welgekomen Geschenk... ik blijf er op broeden tot ik het op comfortabele wijze in een Universele Win-Win-context kan plaatsen.
Ik zie mezelf eerder ijveren voor een SAMEN-werking van reeds bestaande partijen op basis van het 100% Gelijkwaardigheidsprincipe.

Hoe dan ook...
Bedenk dat eender wat we doen, eender hoe we het doen, eender wanneer we wat ook doen... voor het Universeel Brein (God?) is het ALTIJD PERFECT zoals het is = Universele Perfectie.
“Het Leven” is immers een vernuftig ervaringsSPEL dat niet stopt bij de zogenaamde Dood... we nemen al onze ervaringen overal mee, over meerdere levens (levels) heen.
Enne...
het is niet omdat er ogenschijnlijk NIETS verandert bij sommige mensen dat dit ook écht zo is hé... je moest eens weten hoe 'hard' er in het onzichtbare gewerkt wordt aan het soort veranderingen die jij voor ogen hebt. Hopelijk ben ook jij voorbereid op het WONDER dat ons allen te wachten staat?

“We zijn er op de wereld om mekaar om mekaar om elkaar te helpen en om van elkaar te leren niewaar? Ik zeg JAAAA! hahaha”

Ik ben dus heel benieuwd waar en wanneer onze Bewuste Win-Win-Beleidswegen elkaar zullen kruisen ;-)

Succes en Bedankt om me via jouw wens aan extra Inzichten te helpen ter 'vervolmaking' van mijn persoonlijke Missie op deze immer fascinerende Aarde!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: