Terug naar het overzicht

Naam: Marlien
Plaats: Reeuwijk
Leeftijd: 49
Mijn wens

Graag zou ik een van de winnaars van de prijsvraag zijn zodat ik samen met Zonneke door het Praag van toen zou kunnen slenteren.

liefs Marlien
Naam: Gerda Maria
Datum: 23 mei, 14u56
Reactie: Lieve Marlien,

Jouw Droom gaat in vervulling als jij er Onvoorwaardelijk in Gelooft dat die in vervulling gaat.
Het klinkt misschien gek maar Elke keer als ik die enorme drang krijg om in iemands buurt te vertoeven dan komt die wens ook uit.
En meestal nog mooier dan ik hem op dat moment voor ogen had.

Vorig jaar werd ik, begin mei, 'plots' en om vergeten redenen zo ongelooflijk nieuwsgierig naar de man achter dit Wensenboek. Iedereen schreef hier vol enthousiasme over zijn boeken en toch kocht ik ze niet. Ik had om één of andere reden het Gevoel dat ik eerst de schrijver beter wilde leren kennen vooraleer ik Tijd en geld in zijn boeken investeerde.
In diezelfde periode reageerde ik op een wens van iemand die een Spiritueel Winkeltje heeft in Maldegem. Ik schrijf vanuit mijn hart maar toch ook een beetje voor de gekkigheid dat ik wel eens onverwacht langs zou komen als ik 'toevallig' in de buurt zou komen.
Enkele dagen later zie ik dat er bij Puur in Maldegem een lezing met geert Kimpen gepland staat.
Pech gehad dacht ik want de dag van de lezing vlieg ik weer naar mijn Zuiderse Thuis.
En dan gebeurt het...
'Plots' werd mijn vlucht afgelast.
Ik vertrek 2 dagen later.
Ik bel direct naar 'Puur' en rara er is nog 1 plaatsje vrij voor de lezing van Geert Kimpen.
Het werd een onvergetelijke avond en de eerste boeken van Geert Kimpen palmden hun verdiende plaats in.

Het contact met Geert bleef bestaan doch de drang om hem weer te zien luwde.
Ik begon me in te zetten om voor hem lezingen te organiseren op Belgisch grondgebied maar de beloofde contracten blijven blijkbaar ergens in het Universum hangen en omdat dit aan mijn energie begon te vreten ging ik niet meer kijken op de rubriek lezingen.

Tot begin deze maand (grappig maar we tekenen weer 'mei' op de kalander) die behoefte weerkeerde om in de buurt van Geert Kimpen te vertoeven. Ik stond op het punt om op 25 mei mijn vlucht naar mijn Zuiderse thuis te boeken maar ik voelde een zekere twijfel.
Om één of andere reden klik ik op de Agenda van Geert Kimpen en wat blijkt... op 26 mei aanstaande komt Geert dan toch naar België en niet eens heel ver uit de buurt.
Dus word ik alweer op mijn Wensen Bediend en keer ik op 28 mei als Herboren met Gouden-Kimpen--Doe-Kracht én met Rachel in de bagage richting Zonnig Paradijs.

Ik wil hiermee maar aangeven dat je enerzijds naar je innerlijke stem moet blijven luisteren en anderzijds de signalen op je pad in jouw voordeel moet DURVEN aanwenden.
Dus als Jij consequent omgaat met hetgeen Jouw Wens is en Als je Jouw wens in een Win-Win-kleedje giet dan komt die wens ALTIJD mooier tot Leven dan Jij ooit had durven dromen.

Ik heb mezelf voorgenomen om voor mezelf geen gok te wagen wat betreft die reis naar Praag. Ik doe dat héél Bewust om Anderen een Extra Kans te Gunnen dus wie weet ben JIJ wel die ene die mijn vrijgemaakt plaatsje gaat innemen?
Ik ben er zeker van dat voor mij nog andere Gouden momenten zijn weg gelegd om Quality Time te souperen met die Wonderlijke Geert Kimpen.

Ik heb, meer dan ooit, het volste Vertrouwen in het Perfecte Verloop van mijn Droom-Scenario, en Jij?

Bedankt om mij via jouw wens aan extra Inzichten en Doe-kracht te helpen ter Realisatie van mijn Persoonlijke Droom.
Ik maak er Dankbaar Gebruik van en Beloon jou vanaf nu Dagelijks met een Extra Langdurige Glimlach ;-)
Ik Wens Jou onnoemelijk véél Doe-Kracht en Realisatie-Pracht toe tijdens Jouw doorreis op onze Gezamenlijke Give-Love-Laugh-Tournee!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: