Terug naar het overzicht

marjo Naam: marjo
Plaats: schinnen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Een mooi huis, met praktijk en lesruimte in het groen, samen met mijn zielspartner zodat wij ons werk in liefde kunnen uitvoeren.
Een wens die hierop aansluit is het succesvol uitgeven van mijn kinderboek Welles....nietes, een sprookje voor nieuwetijdskinderen en ouders.
Naam: marjo van weenen
Datum: 3 juli, 13u29
Reactie: oeps vergeten..........
mijn e-mailadres is: m.van.weenen@home.nl
website: www.center4innerbalance.net

liefs Marjo
Naam: maro kreymborg
Datum: 6 oktober, 09u37
Reactie: www.royworks.nl/panden_huur.php?
Thull 40, staat een praktijkruimte te huur, weet niet of dit al weg is,
heel veel succes,
liefs,
Maro
Naam: marokreymborg
Datum: 4 oktober, 11u05
Reactie: Ha Marjo,
nou, die wens heb ik ook, en inmiddels heb ik jou en Ian mogen ontmoeten op de site van mijnzelfzijn, wat een mooi stel zijn jullie, hartverwarmend en inspirerend.
Ik wens jullie heel veel succes met het vinden van het mooie huis, met praktijk en lesruimte in het groen! Alsook het kinderboek dat jij graag wil uitgeven.
Misschien een idee om op mijnzelfzijn, hier vast een stukje van te 'publiceren' op een van de verschillende groepen?
Zelf heb ik ook sprookjes klaarliggen, ahem, al drie jaar, als begeleiding bij terminale kankerpatientjes, deze sprookjes zijn ooit gechanneld via mij in de mediumcursus die ik bij Jaco Elken heb gevolgd. De titels kwamen door en gedurende het opvolgende jaar heb ik iedere keer een titel uitgewerkt.
Ik wens jou toe dat jouw kinderboek heel succesvol wordt gegeven!
Lieve groet,
Maro
Naam: Christine
Datum: 6 december, 13u03
Reactie: Op dit moment wordt er een nieuw, innovatief uitgeefconcept ontwikkeld, dat tot de lancering begin 2010 als Revolutie in Uitgeversland door het leven gaat. Het initiatief wordt opgezet door een oud-bol.com en Arbeiderspers-medewerker en enkele grote namen uit het internet- en boekenvak. Revolutie in Uitgeversland biedt talentvolle schrijvers de kans om door te breken en hun boek te laten uitgeven door een gerenommeerde uitgeverij (geen POD). Het gaat hier om alle denkbare genres: van literaire fictie tot poëzie en van kookboek tot boeken over fitness en conditie.

Revolutie in Uitgeversland zal bij de lancering van start gaan met een honderdtal (deel)manuscripten (4.000 woorden) van goede aspirant-schrijvers. Deze eerste schrijvers krijgen de markering Uitgenodigd en hebben extra kans op aandacht van pers en mensen uit het boekenvak, waardoor de kans om te worden uitgegeven wordt vergroot. Revolutie in Uitgeversland heeft inmiddels al een hoop goede manuscripten ontvangen, maar er is nog een aantal plekken beschikbaar. Als je wilt kun jij één van die honderd schrijvers zijn die van begin af aan bij het concept betrokken is.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij dit nieuwe concept en wil je meer weten, meld je dan aan bij http://revoinuitgeversland.hyves.nl/. Ik zal je dan meer informatie geven over het concept. Aan je eventuele deelname zijn overigens geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Coen Borgman
Revolutie in Uitgeversland
Herengracht 424
1017 BZ Amsterdam

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: