Terug naar het overzicht

Naam: ketut
Plaats: zeeland
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is een verblijf op Bali met mijn hele gezin en het schrijven van een boek aldaar in de rijstvelden en het bezoek aan spirituele mensen op Bali met mijn autistische zoon. Deze verslagen ook vastleggen in het boek: Een wonder op Bali is de titel. Het wonder is het geluk van mijn autistische zoon op Bali.
Commentaar

In februari 2011 heb ik een reis gewonnen naar Bali met mijn autistische zoon. Ben tot de ontdekking gekomen dat hij gelukkig kan zijn. Eenmaal terug in Nederland was hij weer somber en niet te motiveren om iets te gaan doen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 5 juni, 23u13
Reactie: Lieve 'ketut'

Ik heb Jouw veelzijdige Wens meermaals herlezen en hem Bewust laten rusten vooraleer er met woorden vanuit eigen ervaring op te reageren.

In de eerste plaats wil ik graag iets kwijt over het effect van het benoemen van een bepaald fenomeen, in dit geval autisme, en het handelen in functie van dat fenomeen en/of gedragspatroon.
Het is een typisch menselijke aangelegenheid om hetgeen men aanvankelijk niet kan bevatten een naam te geven en vervolgens een aantal kenmerken onder die naam te klasseren.
Dat gaat zo met ADHD, HSP, Borderline, Kanker, Epilepsie, Depressie, Autisme en zovele andere Menselijke fenomenen.

Zelf ben ik gedurende mijn tijd op Aarde al in vele hokjes geduwd.
Het ADHD-hokje, het Kanker-hokje, het HSP-hokje en ja hoor, op latere Leeftijd kwam ik 'plots' om uiteenlopende redenen ook héél erg in aanmerking voor het Autisten-hokje.
Omdat ik toen reeds héél Bewust Experimenteerde met het Reflecterende Effect van de menselijke Gedachte heb ik er niet al te zwaar aan getild en op eigen houtje heb ik de typerende eigenschappen van Autisme een 100% Gelijkwaardige Comfort-Plaats gegeven in mijn persoonlijk Win-Win-Systeem, alsook in het Universeel Win-Win-Kader.

Om een lang verhaal kort te maken.
Zolang Jij jouw zoon als Autist blijft BENOEMEN zal Jij en Jouw omgeving hem als zodanig behandelen en zal Hij zich als zodanig Blijven Gedragen.
Immers...
Gedachten zijn Electro-Magnetische Manifestatie-Krachten.
Wat je Denkt en/of Gelooft over een bepaald iets dat is de Voeding voor de Manifestatie van die bepaalde Gedachte.

Toen bij mij het 'verdict' Autisme viel ben ik het boekje “Van een Andere Planeet – Autisme van binnen Uit” van Dominique Dumortier gaan lezen.
Mens wat herkende ik er heel veel van mezelf in... mijn symptomen kwamen minder extreem naar buiten dan bij haar, maar ze waren wél duidelijk h-erkenbaar.
Nu gebeurden er 2 opvallende zaken tijdens en na het lezen van dat boek.
1ste opvallend fenomeen:
Vanwege een heel duidelijke verwoording in het boek kon ik 'plots' ook een aantal zaken van mezelf duidelijker benoemen en tegelijk kon ik anderen duidelijker instructies geven over mezelf.
2e opvallend fenomeen:
Mijn tot dan toe vrij goed te hanteren Autistische trekken begonnen zich te expanderen in alle richtingen van het Universum.
Aanvankelijk had ik niet door wat de Exacte reden hiervan was, doch van zodra ik het boek uit had en mijn Focus héél Bewust op mijn Gaven en anderen hun Gaven ging richten vielen ook mijn Autistische trekken weer minder op.

Dit soort expansie-fenomeen heb ik reeds meerdere keren ervaren bij mezelf én anderen.
Ik herinnerde me plots dat destijds ook mijn kanker verergerde naargelang mensen me meer en meer aanspraken met verhalen waar ik in wezen geen gram beter van werd.
Pas toen ik mezelf héél Bewust op een Goed Verloop begon te focussen verdween ook het fenomeen kanker.

Nu vind ik het héél boeiend dat Jouw zoon net In Bali tekenen van Geluk begon te vertonen.
Bali is dan ook één van de zovele Rustgevende Paradijsjes op deze Aarde.
Ga nu eens even héél Bewust te rade bij Jezelf.
Heeft Jouw zoon tekenen van Gelukkig zijn vertoond omdat hij in Bali was?
Of...
Waren Jullie zelf ook zo Ondersteboven van dat Prachtige Eiland waardoor Jullie Focus niet langer intensief op “Autisme” gericht was.

Zou het kunnen dat zijn veranderde gedrag bij terugkeer in Nederland een samenhang vertoont met Jullie gewijzigde Gedachten-Gang?
Waren Jullie Bewust of Onbewust op het Vliegtuig reeds bezig met de routine in Nederland?
Waren Jullie Bewust of Onbewust “UIT” die Goed-gevoel-Flow gezakt omdat Jullie geen Flauw idee hadden/hebben wat Gedachten op “Onzichtbaar” Niveau teweeg brengen bij anderen?

Vanuit eigen ervaring zou ik willen vragen of Jullie eens minimum 2 weken de Win-Win-Glimlach-Test willen doen.
Daarmee bedoel ik het Bewust Glimlachen en het Bewust focussen op Andere Talenten dan de Autisme Gerelateerde Aspecten van Jouw zoon.

Waarom ik dat vraag?
Omdat ik Wereldwijd al vele mensen op eenvoudige wijze (Spelenderwijs) heb kunnen helpen via hetgeen ik Glimlach-Communicatie en Win-Win-Gedachte-Kracht noem.
De Glimlach re-activeert met name 'slapende' contactpunten in onze Temporale Kwabben, ook wel Slaapkwabben genoemd.
Deze hersendelen bevinden zich aan weerszijden van het hoofd boven de oren en door de beweging van de Glimlach activeren we daardoor 'Slapende' Talenten.
Hierdoor wordt de Aandacht van zogenaamde 'tekorten' verlegd naar over het hoofd geziene Talenten en/of Oplossingen.

Door zelf héél Bewust meer te Glimlachen in plaats van je (onnodig) zorgen te maken ga je “Iedereen” in Jouw omgeving automatisch andere zichtbare en onzichtbare signalen doorzenden.
Dus ook Jouw zoon.
Je hoeft hem zelfs niet in te lichten.
Het Win-Win-proces voltrekt zich vanzelf van zodra Jullie anders omgaan met Jullie zoon.
Denk aan Bali... breng de sfeer van Bali binnen in uw eigen Leefwereld.
Gewoon Jullie Focus van ALLE Autisme-relaterende eigenschappen minder aandacht geven door Andere zaken héél Consequent MEER aandacht te geven.

Geloof me, indien jullie voor langere tijd naar Bali zouden verhuizen en indien jij daar een boek wenst te schrijven met Autisme als onderwerp dan gaan jullie ginds binnen de kortste keren in hetzelfde stramien als in Nederland terecht komen.

Geloof me (alweer – haha) het is niet enkel de Bali-omgeving die Jouw zoon gelukkig maakte... het was/is Hoofdzakelijk Jullie spontaniteit en Jullie veranderde Focus.
De keuze is nu aan Jullie om Spelenderwijs het MAXIMUM uit Jezelf, de Anderen en de Totaliteit van “Het Leven” te halen.
Alles maar dan ook ALLES heeft een CONSTRUCTIEVE Reden van bestaan.
Van zodra je deze Win-Win-visie weet te hanteren tegenover Alles wat op je pad komt ga je vanzelf merken dat je steeds meer redenen hebt om te Glimlachen.
En vermits Glimlachen de hersenen Automatisch oplossingsgericht programmeert, blijf je in de Heerlijke Win-Win-Cirkel tot... je onbewust weer afdwaalt naar 'oude' Tunnel-Visionaire Gedachte-patronen vanwaaruit we alles wat ons vreemd is in hokjes duwen.

Jullie weten nu 'hoe' je het oplossingsgericht kan aanpakken en ik hoop dan ook dat Jullie er Glimlachend wat mee doen ;-)

Ik wens Jullie van harte een bevredigend Resultaat toe en ik hoop dat ook Jullie “Autisme” weldra als een Welgekomen Wek-Signaal op Jullie Glimlach-Pad kunnen markeren.
Alvast Eindeloze Dankbaarheid voor het in herinnering brengen van mijn eigen Autisme-Avontuur waaruit ik ontzettend veel Wijze Inzichten ter verfijning van mijn Glimlach-Communicatie-Methode mocht Ontvangen.
Ik wens Jullie minstens zovele Win-Win-Inzichten, Bevredigende Resultaten én Eindeloze Levensvreugde toe!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u37
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: