Terug naar het overzicht

merkx Naam: merkx
Plaats: Appelscha
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens is, dat ik heel graag een leuke nieuwe baan zou willen vinden die mij alles geeft wat ik nodig heb, genoeg geld om van te leven, leuke collega's, maatschappelijk betrokken, inspirerend, creatief en uitdagend.
Commentaar

En ik bid dat deze baan er op korte termijn komt.!!!
Naam: Jan van der Arend
Datum: 18 juni, 12u15
Reactie: Hallo,

Zou je, in plaats van een baan "vinden", ook de baan van je leven kunnen "creeren"?

Lieve groet,
Jan
www.janvanderarend.nl
Naam: Gerda Maria
Datum: 20 juni, 20u05
Reactie: Lieve mooie Glimlach-dame,

En als je jouw wens nou eens specifieker uitschrijft en opnieuw plaatst?
Dan kunnen anderen jou wellicht beter helpen want... gezien en gelezen worden is de boodschap als je wil gevonden worden hé.
Als jij héél duidelijk weet wat je wil dan komen er specifieke Inzichten of Informatieve Signalen op Jouw pad waardoor de weg tussen Jou en die Droom-Job zooo ontzettend kort wordt dat je enkel nog maar je ogen hoeft te openen om aan de slag te gaan in JOUW Droom-Omgeving!

Ik blijf het ook herhalen dat wij als mens een Multi-Functionele Wondertool in huis hebben met onze Glimlach.

De Glimlach maakt ons niet enkel mooier.
De Glimlach helpt ons helder waar te nemen.
De Glimlach verhoogt onze staat van paraatheid.
De Glimlach bevordert onze Gezondheid.
De Glimlach bevordert het sociaal contact.
De Glimlach bevordert het vermogen om Algemeen Lief te hebben.
De Glimlach activeert je vermogen tot zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen én in de Universele Perfectie.
De Glimlach activeert onze Doe-Kracht, Creativiteit en ons vermogen om te Vertrouwen in de manifestatie-Pracht van AL onze wensen.
De Glimlach verhoogt de snelheid van informatie-uitwisseling tussen jou én Jouw 'Onzichtbare' Droom-realisatie-leveranciers en daardoor gaat jouw droom sneller én efficiënter in vervulling dan Jij ooit durfde te dromen.

Het draait allemaal rond Vertrouwen hebben in onze Glimlach én in het Perfect Ko(s)misch Plan alsook het Consequent BLIJVEN focussen op Jouw Geloof in de haalbaarheid van Jouw Droom.
Elke dag opnieuw en opnieuw en opnieuw!
Als een tijgerin die zich focust op het beschermen van haar welpen.

Alles waar we kunnen aan denken bestaat reeds in de micro-kosmos.
Wij hebben als mens het vermogen om via onze gedachten die 'onzichtbare' micro-kosmos manifestaties zichtbaar te laten uitvergroten in de Macro-Kosmos.
De wereld zoals die er NU voor Jou uitziet IS reeds de manifestatie en/of het resultaat van JOUW verzamelde Gedachten-Intenties door de jaren en zelfs door de eeuwen of verschillende levens heen.
Vandaar dat Jij dezelfde wereld anders ziet en ervaart dan ik of alle anderen.
De Perfectie is er reeds maar er zijn momenteel nog te weinig mensen die er écht in geloven, vandaar dat wij elkaars waarnemings- en ervaringsveld verstoren en daardoor LIJKT het er op dat de Perfectie er niet is of niet bestaat.

Dus Alle dromen of wensen, hoe gek of bizar ook, zullen ooit een waarneembare manifestatie kennen voor elk van ons.

Ik denk niet dat er iemand zo'n grootse, gekke droom heeft als ik. Met name willen ontwaken in een Wereld vol Glimlachende mensen. En toch ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat ik mijn zin ga krijgen omdat ik na jarenlange doelbewuste Glimlach-experimenten, eindeloze voordelen van de Glimlach heb ontdekt.
Iedereen, ja echt iedereen heeft er baat bij dat wij met zijn allen meer gaan Glimlachen. Hoe meer mensen dit gaan ervaren en doelbewust toepassen, hoe leuker het wordt voor iedereen want Glimlachen staat garant voor het ontrafelen van ons gezamenlijk wensen-kluwen.
Glimlachen doet ons allen weer helder zien, helder horen, helder praten, helder voelen, helder ruiken en helder proeven.

Bedankt om Jouw inspirerende wens met ons te delen.
Ook Jij komt er wel, daar ben ik meer dan ooit gerust in!
Ik wens het Jou van harte toe dat ook Jij vanaf nu durft te Vertrouwen in Jouw eigen Glimlach-Doe-Kracht!

Succes en Go with the Smile Flow ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: