Terug naar het overzicht

Naam: Anne Engelen
Plaats: Rijmenam
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat de beste leiders voor 4Life moeiteloos op mijn pad komen. Dankjewel x
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 juni, 20u01
Reactie: Lieve Anne,

Die 'beste' leiders die jij jezelf wenst zijn er altijd al geweest en ze gaan nooit echt weg.
Ook in Rijmenam krioelt het van overduidelijke Leermeester-Signalen.
Ik kan het weten want mijn beide ouders zijn er geboren, ik ben er als kind opgegroeid en 2 van mijn voorouders zijn er meer dan 90 jaar mogen worden.
Ik had er als 3-jarig kind mijn 1ste Bewuste Supersonische-Tijd-Zone-reis (= wat sommigen uittreden noemen) en wij woonden toen meer waarschijnlijk niet toevallig vlak onder de kerktoren. De kerk was toen nog een verzamelplaats van hoop-vibraties vanwege menig gelovige die toen nog in wonderen durfden geloven.

Jij bent degene die 'moet' ontwaken om ze te zien.
De meest Comfortabele manier en/of om 'Moeiteloos' en Gelijktijdig het Leerling-Leermeester-Verwant-Schap-Pad te bewandelen is door er een Glimlach-gebeurtenis van te maken.
Jazeker...
De Glimlach is niet enkel onze meest Efficiënte Vertaler-Tolk wat Onbegrepen Signalen uit de Micro-Kosmos betreft, het is ook de snelste en meest onpartijdige Sherlock Holmes (Internationale speurneus of detective) wat het vinden van Jouw ontbrekende puzzelstukken betreft.

Mag ik jou via deze weg ontzettend hartelijk Bedanken om mij mijn bizarre doch leerrijke jeugd in herinnering te brengen.
Mede dankzij Jouw wens en dankzij jouw locatie-vermelding heb ik in één klap een pak puzzelstukken kunnen herschikken naar mijn Droom-stramien.
Ik wens Jou een ongelooflijk ont-spannende ontdekkingsreis langs Rijmenamse velden en wegen, alwaar ik me als kind als de Witte van Zichem heb gevoeld in het groene gras langs de oevers van een toen nog zuiver-water-beek. Beken (water) trokken mij toen al aan. Allicht geen toeval dat wij later in Hombeek woonden kort bij de Zenne, alwaar ik me pas op late leeftijd weer 'Zen' kon voelen. En alweer zal het geen toeval zijn geweest dat ik via enkele tussenstations op een plaats terecht kwam die 't Zand in Sint Pauwels noemde... waarna we in 2004 verhuisden naar een eiland met de mooiste en meest afwisselende stranden.

Maar waar ik ook ga langs Aardse wegen, ik kom altijd wel iemand uit Rijmenam tegen. Er woonde daar destijds trouwens nog een voor- en familie-naamgenote van me en het zal alweer geen toeval zijn dat ik haar moeder vanochtend onverwacht mocht ontmoeten.

De wonderen zullen NOOIT de wereld uit zijn dus ik ben benieuwd hoe en wanneer ook onze Aardse wegen elkaar weer kruisen. Want... 'ooit' zijn we elkaar allemaal al eens gekruist op fysiek wegen. En vermits de geschiedenis zich non-stop herhaalt... vul de logische gedachtengang zelf maar in hoor want...
Ook JIJ bent een Volwaardig Leermeester zonder het zelf te beseffen.

Dus...
Keep it Simple and Just Smile!
En je zal merken dat ook jij in staat bent om Alles wat je nodig denkt te hebben IN jezelf kan terug vinden. Het is er Altijd al geweest je vergat enkel op de juiste plaats te zoeken omdat ook jij geloofde dat anderen het allemaal beter schijnen te weten dan jijzelf.
Geloof me, ze zijn even naarstig op zoek naar zichzelf dan jijzelf.
En ook zij zullen op een dag, net als ik en vele anderen, beseffen dat wij er echt wel mogen op Vertrouwen dat wijzelf het allerbeste weten wat het beste is voor onszelf.
Luister dus héél bewust naar die innerlijke stem van jou en Vertrouw er op dat Alles dan véél sneller in de plooit valt op een wijze die voor Jou als Comfortabel aanvoelt.

Glimlach vaker en Bewuster en ook Jouw Succes-Puzzel zal zich sneller en op een voor Jou comfortabele wijze in Win-Win-Positie vertonen.
Indien je graag een gratis boekje met eenvoudige Wake-Up oefeningen ontvangt dan hoef je enkel maar te mailen en één van Jouw eindeloze Leerling-Leermeesters brengt het voor elkaar ;-)

Oh ja... indien jij interesse hebt om nu woensdag een lezing van 'onze' Geert Kimpen bij te wonen bij boekhandel Salvator in Mechelen dan mag je me mailen want wij hebben onverwacht een gereserveerde plaats open. De inkom is gratis... het Goede Mane-Blussers-Gevoel ook ;-)

Alles wat bestaat heeft een Constructieve Reden en/of Bewuste Noodzaak van bestaan dus ik merk het de volgende dagen wel welke extra's ik nog uit jouw korte wens kan halen want... woorden zeggen zoveel meer dan hetgeen de boodschapper er op dat moment mee bedoelt.
Dus ik weet nu reeds dat ook Jouw wens een heel Universum op zijn kop heeft gezet en dat Jouw wens een Wonderlijk staartje zal krijgen.

Geniet van Jezelf, Geniet van Rijmenam, Geniet van Jouw Glimlach die Jij vanaf nu ook steeds Bewuster aan jezelf en anderen zal schenken.
Ga slapen met een stralende Leerling-Glimlach en met de intentie om als Glimlachende Leermeester te ontwaken en het zal ook Jou verbazen hoeveel bruikbare Inzichten ook jij op korte tijd krijgt doorgeseind.

Go with the Smile Flow!
Moge ook jij weldra komen verkondigen dat ook Jouw Wens nog Wonderlijker in vervulling is gegaan dan je ooit had durven wensen of dromen ;-)
Het is ook Jou van harte gegund!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Anne Engelen
Datum: 20 juni, 12u37
Reactie: Dag Gerda,

Wow... ik las je reactie daarnet met en kiekenvlees, en tranen in mijn ogen én mijn glimlach!!

"Toevallig" woon ik sinds kort letterlijk terug onder de Kerktoren van Rijmenam. Ik ben weer thuisgekomen en (glim)lach er steeds mee en zeg, de toren schijnt speciaal voor mij in mijn living. Mooi!!

"Toevallig" kreeg ik vanmorgen zelf telefoon van een leider die ik al enkele maanden in gedachte had.... We hebben een afspraak voor mijn project gemaakt. :-)

"Toevallig" heb ik een ticket voor volgende woensdag bij Geert Kimpen. Graag ontmoet ik je daar. Mooimooi!! :-)

Vorige week zei iemand me, werk vanuit je hart. Vandaag, glimlach... Mooi is dit!!

Hartelijke groet van mij en de Toren die naar me pinkt, tot woensdag,

Anne
Naam: Gerda Maria
Datum: 29 juni, 11u10
Reactie: Lieve Anne,

Ook via deze weg wens ik Jou nogmaals te Bedanken om mij te betrekken bij Jouw Droom-Project.

Zoals je merkt bij de reactie op de wens van "Kievit" laat ik er geen gras overgroeien en verspreid ik ook het Droom-Nieuws van anderen.

Ik zou zeggen, maak er gebruik van en reageer ook eens op Kievit of op andere Wensen waarin gevraagd wordt naar specifieke zaken die Jij met Jouw/jullie Droom-Project te bieden hebben.

Daarvoor dient dit Wensenboek onder andere. Netwerking op Ludieke Wijze. Je hebt er Altijd wat bij te winnen... Iedereen die het leest heeft er wat bij te winnen.

Dus... Go with the Smile-Flow and just DO it!
Of...
om het min of meer met de woorden van de inspirerende Francis Vermeulen, gecombineerd met een vleug Geert Kimpen DOE-passie, te schetsen:

Wat Als...
Jij nu eens écht ten volle Jouw droom zou Leven en Jezelf én Jouw Droom-concept ook via dit Wensenboek laat vinden door anderen er Spelenderwijs bij te betrekken!

Ik Garandeer je dat je “Berinnesterk” wordt in Communicatie én Netwerking als je deze Wensensite optimaal benut.

Ik wens Jou ongelooflijk veel Succes bij Alles wat je onderneemt.
Bedankt om mijn Glimlach-Pad Extra geur, kleur, Doe-Kracht en Manifestatie-Pracht te bezorgen.

Tot weldra Lieve, attente Anne ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: