Terug naar het overzicht

nadia Naam: nadia
Plaats: antwerpen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wens ooit om een B&B te runnen of toch in ieder geval in de snelle toekomst een mooi inkomen en standvastige job of veel klanten die me een gewaarborgd inkomen kunnen verschaffen !
Commentaar

Ik had nooit kunnen denken dat ik op mijn 48 ste in het leven zou staan waar ik nu sta op professioneel vlak ! Nergens ! Ik zou zo graag iets willen doen waar ik mijn ziel in kan leggen, maar ben radeloos. ik begin nu opnieuw van 0
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 juni, 15u56
Reactie: Lieve Nadia,

Ik heb jouw wens gelezen, herlezen en nog eens herlezen én doorvoeld/doorleefd.
Dat doe ik met elke wens maar soms zie ik direct Win-Win-signalen maar soms zijn er zoveel 'storingen' op de lijn vanwege het intense gebrek aan Vertrouwen vanwege de boodschapper.

Begin alvast jouw Glimlach vanonder het stof te halen lieve Nadia want er is werk aan de winkel... héél véél werk en je kan dus maar beter een handige helper hebben die jou op tijd en stond wakker houdt met de meest gekke Inzichten of Ideeën, maar ook een helper die je Doe-Kracht bezorgt.

En Eureka die helper bevindt zich constant PAL onder jouw neus.
Het is DE Glimlach!
De Glimlach brengt ons in direct contact met onze Super-Talenten-Bron.
De Glimlach maakt dat we weer op krachten komen.
De Glimlach opent alle Goed-gevoel-kanalen.
De Glimlach opent Alle bruikbare Ideeën-registers.
De Glimlach zorgt er tegelijkertijd voor dat we het Vertrouwen in onszelf, de anderen én het Perfect uitgekiende Universeel Win-Win-Systeem hervinden en behouden of bestendigen.

Ik h-erken jouw verhaal, ik heb daar ooit ook gestaan en ik ben er vandaag héél dankbaar voor dat ik dat MOCHT ervaren, dus we gaan direct over naar de oplossingsgerichte fase.

Wees blij, Blij BLIJ dat jouw teller weer op O staat!
Zo heb je ook geen ballast meer te verwerken.
Gelukkig mens dat je bent ;-)
Begin dat al maar te beseffen!

Jij zegt dat je zo graag een B&B wil runnen.
Mijn vraag aan jou is de volgende:
Heb jij ervaring in die branche?
Zo ja, ga dan met die ervaring aan de slag en ga in die sector werk zoeken om EXTRA ervaring op te doen in functie van een eigen onderneming of in functie van een co-ondernemerschap.

Ik lees dat je in Antwerpen woont dus dat komt heel goed uit.
Ik zat enkele maanden geleden op het vliegtuig naast een ongelooflijk sympathieke dame met een speelse Anne Debaetzelier-look, een warmhartige dame die bovendien ook nog enorm ondernemingsgezind is.
Ze werkte 'ooit' als werkneemster in Antwerpen/Borgerhout in het Luxe Hotel “City Inn” en weet je wat?
Ik ben vergeten hoe lang reeds, maar vandaag mag Els Da Silva zich alleszins de trotse uitbaatster noemen van dit prestigieuze project.

Indien ik in jouw schoenen stond dan zou ik eens op haar website (zie link onder deze paragraaf) kijken en contact opnemen met Els. Je mag haar gerust zeggen dat ik haar vernoemd heb via deze site. Ik gaf haar mijn Glimlach-f-Luister-Code-Boekje en vertelde haar over mijn Bewuste manier van mensen en projecten aan elkaar te koppelen, dus in principe zal ze zich mij nog herinneren en anders heb ik mijn Originele Contacten-Netwerk-Uitbreiding niet goed aangepakt – hahaha ;-)

http://www.cityinnhotel.be/nl/index.php


Hoe dan ook Lieve Nadia,

Je staat ALTIJD ergens!
Ook al voelt het soms alsof je nergens staat.
Doe wat ook ik deed.
Doe datgene waarover ik in al mijn boeken schrijf en...
Maak vanaf nu Elke dag opnieuw Bewust Tijd voor een Consequent Glimlach-Beleid en ook jij zal merken dat elke gebeurtenis, hoe verloren of miserabel jij je er soms ook bij voelt, een Gigantisch Nieuwe-Kansen-Teken aan de Wand is!

Geloof me, het Universum vond het nu welletjes geweest met jouw gebrek aan Vertrouwen in Jezelf en Jouw Doe-Kracht en als jij niet zelf een aantal Bewuste stappen onderneemt ter realisatie van Jouw B&B-Droom dan 'dwingt' het Universum jou op onmiskenbare wijze om drastisch van koers te veranderen.
En weet je wat?
Al die jaren heb JIJ bewust én Onbewust naar deze veranderingen gevraagd.
Je bent gewoon vergeten om er jou Bewust op voor te bereiden omdat...
ook Jij vergeten bent 'hoe' ons brein en/of onze interactieve electro-magnetische gedachten en/of onze boemerang-gedachten-gang precies werkt.

Ga maar eens Bewust nadenken over de talrijke momenten waarop jij dacht of zei:
“ach had ik maar dit en oh kon ik dát ook maar...” en wellicht heb je soms klagend gesmeekt om jou uit jou 'oude' stramien te halen?
Herken je dit soort tussentijdse smeekbedes waarvan je jezelf op dat moment NIET Bewust bent dat die smekende wensen wel degelijk aanhoord worden door de Onzichtbare 'werknemers' in de al even Onzichtbare Manifestatie-Koop&Verkoop-Ruimtes van het Universum?

Ja hoor, ELKE Wens wordt aanhoord en ingewilligd.
Elke Bewuste én Onbewuste Gedachte wordt Onmiddellijk met een manifestatie beloont!
Ogenblikkelijk zelfs.
Het hangt er nu enkel maar van af HOE Consequent JIJ vanaf nu aan de slag gaat met hetgeen JIJ WÉL WIL!!!
Want elke Wens en/of élke gedachte die afwijkt van Jouw Hoofd-Wens die brengt een vertraging én een vervorming op jouw wenspakket.
Dus elke keer dat jij je ergert of ontevreden opstelt over wat of wie dan ook breng jij een VERTRAGING teweeg op Jouw persoonlijk Droom-traject.
Maar...
Weet je wat nu het absolute Wonderlijke is?

Dat Jouw Wens-Signalen onderweg worden opgepikt door andere Bewuste én Onbewuste Wens-Shoppers die via hun Gedachten-Intenties aantrekken wat jij eigenlijk wilde.
Op een gegeven moment merken die anderen ook op dat ze van alles aantrekken waar ze op dat moment niet echt veel mee aankunnen en dan sturen ze die gedachten-Intenties weer 'wandelen' en niet alleen Jouw noodzakelijke, bruikbare signalen komen dan weer vrij maar ze hebben ondertussen extra ervaring opgedaan en ze worden dus enigszins vervormd weer teruggestuurd. Jouw noodzakelijk en/of bruikbaar wek-signaal van dat moment kan komen via een woord, een kunstwerk, een muziekstuk of wat dan ook en dan PLOTS is er ook voor jou dat EUREKA-moment want jij hebt die éne NOODZAKELIJKE Klik gemaakt die nodig was om Jou weer bij de Glimlach-Les van Spelenderwijs Vertrouwen te brengen.

Dus...
Glimlach als teken van Onvoorwaardelijk Vertrouwen in jezelf, de anderen en het Perfect Ko(s)misch Plan van “Het leven” en ook jij BLIJFT voortaan Bewust meedrijven op de Win-Win-Signalen-Flow waarin open of verdoken signalen onmiddellijk bruikbare kansen worden h-erkend én Benut.
Jaja, het Perfect Kosmisch Plan heeft Bewust ingebouwde Komische Effecten om ons te Testen op ons Vertrouwen in ons eigen oooh zo vernuftige e-spel dat heus niet toevallig “het Leven” noemt.
Begin alvast te Glimlachen naar de Eindeloze en Non-Stop-Actieve Universele Verborgen Camera's ;-)
“Alles wat Is zoals het Is” is immers Bewustzijn en Bewustzijn en/of elke vorm van Bewustzijn heeft een waarnemings- en/of registratievermogen.
Dus ook waterdruppels, zandkorrels, inlegkruisjes, theepotten, muggen, vliegen, stofpluisjes enz. hebben hun eigen code-taal om ons en anderen iets duidelijk te maken. Ook deze elementen briefen het Universum over onze huidige staat van ZIJN.

Indien het jou moest interesseren.
Ik help mezelf andere mensen (op hun aanvraag) om hier spelenderwijs mee om te gaan.
Ik start in het najaar opnieuw met een herwerkte Belgisch-Nederlandse “Glimlach-TourMee” en als je graag eens deelneemt of een gratis exemplaar van het Glimlach-f-Luister-Code-Script ontvangt dan mag je me altijd mailen.

Prent hoe dan ook het volgende in jouw leuke hoofdje, print het desnoods uit en hang het boven jouw bed, toilet of lavabo!
Iedereen IS op eender welk moment Exact waar die zijn MOET en Iedereen ervaart Exact datgene wat Nodig is om klaar te zijn voor de volgende etappe van zijn/haar Droom-traject.
En...
Alles maar dan ook ALLES heeft een constructieve Reden en/of Noodzaak van bestaan!
Vertrouw daarop en blijf jezelf Consequent in die Glimlach-Flow houden want dát is de enige manier om zonder externe Drug-middelen zoals alcohol, medicijnen of ander drugs uit die 'moordend' aanvoelende lage Frequentie-zone te houden.

Enne...
Breng je aub verslag uit over Jouw vorderingen?
Want dát is iets wat ik, Geert en ook andere deelnemers aan dit Wensenboek toch wel wat missen.
Dat mensen ons via deze elektronische wensenplek ook de wonderlijke resultaten van hun persoonlijke inspanningen en/of nieuwe samenwerkingsverbanden komen meedelen.

Bedenk ook dat persoonlijke wensen prachtiger én sneller tot leven komen als je ook anderen moreel steunt door hen welgemeend het Allerbeste te Wensen én door hen te Bedanken voor hun aanwezigheid op ons Droom-Pad.

Dat is wat ik dan ook bij deze Wens te doen.
Ik Wens jou te Danken om mij via Jouw droom/wens aan extra Inzichten te helpen ter realisatie van mijn persoonlijke droom.
Ik Dank je omdat je mij die wonderlijke Els Da Silva in herinnering hebt gebracht.
En ik wens jou ongelooflijk véél Glimlach-Pracht én Doe-Kracht toe om Volop van jouw persoonlijk B&B avontuur te Genieten.

Go with the Smile-Flow!
en...
durf te Vliegen vooraleer je opnieuw beseft (vertrouwt) dat je altijd al Vleugels had ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: nadbog
Datum: 20 juni, 15u40
Reactie: Ik ben gisteren gecrasht ! Ik wil niemand tot last zijn met mijn situatie en het is misschien beter dat ik dan ook stop met dit doelloos bestaan !
ik heb inderdaad hulp nodig, maar durf ze niet te vragen of te aanvaarden.
Naam: Gerda Maria
Datum: 20 juni, 18u15
Reactie: Lieve nadbog,

Tja... dit is het soort ervaring waar ELK van ons vroeg of laat door MOET!
Daar is echt geen ontkomen aan... iemand moet die rol vertolken om zichzelf en anderen een spiegel ter 'vervolmaking' van onze persoonlijke én gezamenlijke Succes-Puzzel.

Wees Blij!
Ja hoor, wees héél erg blij voor deze NOODZAKELIJKE Ervaring want vanaf nu kan het alleen maar beter gaan.
Niemand wordt onbeschermd aan zijn of haar lot overgelaten dus welke beslissing jij ook neemt, je wordt door het Universeel Informerend én Beschermende Veld ALTIJD gevolgd en ALTIJD (soms net) op tijd bevoorraad met hetgeen waar Jij reeds zo lang naar hebt getracht.
En Geloof me, die beloning doet Jou dan Alle miserabele taferelen vergeten en/of relativeren.

Ook al begrijp Jij NU wellicht niet 'waarom' net Jij deze ervaring door MOET, ook voor Jou komt de dag waarop Jij met een stralende Glimlach DANK U kan en zal zeggen voor “Alles wat IS zoals het is”

Slaap zo vaak als je kan de slaap der vergetelheid en laat je bewust meedrijven in het “zwarte gat” want dan ga je er de meest merkwaardige doch leerrijke zaken ontdekken die je de vorige keren over het hoofd hebt gezien.
Heb VERTROUWEN in 'Ons' Perfect Ko(s)misch Plan en laat je gemoedelijk drijven op de Lage Frequentiegolven die ook Jou met zekerheid weer naar 'Hogere Sferen' brengen van zodra....
Jij Jouw WEERSTAND opheft!

Vecht hier niet tegen!
Laat het gebeuren!
Vertrouw er op dat het sneller overgaat als je het kan aanvaarden voor wat het is!
Geloof me als ik zeg dat dit een onbegrepen Gouden GESCHENK is!
VERTROUW er op dat ook Jij Geleid én Beschermd wordt!
GLIMLACH!
Al is het groen, geel of blauw maar een GLIMLACH haalt je Bewustzijn uit het nauw!

Vraag het maar aan mensen zoals Geert Kimpen, wie niet langer bang is om door het duistere bos te gaan die zal op termijn de overvloedige zegeningen niet meer kunnen tellen.
Ook hij moest hier door, ook ik Moest daar door, zovele anderen Moesten daar door en KIJK, wij Leven nog en zijn nog steeds in staat om DANK U Big Kosmos te zeggen!

Mag ik ook eens wat vragen?
Heb Jij 'toevallig' het laatste boek van Geert Kimpen gelezen?
Rachel of het Mysterie van de Liefde?

Oh ja, je schrijft dat je misschien beter stopt met dit doelloze bestaan.
Ten eerste is geen enkel bestaan doelloos, daar kom je 'ooit' nog wel achter.
Alles heeft een 100% Gelijkwaardig én Noodzakelijk NUT!
Ten tweede ik heb wellicht slecht nieuws voor jou want...
Doodgaan bestaat niet echt... ook al denken we dat we sterven we komen 'elders' hoe dan ook weer tot leven dus... je kan maar beter jouw karma hier afwerken en door die ervaring doorgaan want... indien je het nu ontvlucht MOET je er later in veel heftiger omstandigheden TOCH door.

Ga liggen, ween, roep, tier... slaap en denk aan mijn woorden... als je Glimlacht als teken van Dankbaarheid voor ALLE mooe momenten die je reeds mocht beleven dan kom je sneller weer in die Win-Win-Flow of Hoge Frequentie terecht. Ga met die gedachte slapen en ja zal merken dat je helderder droomt en met een beter gemoed opstaat.
Schrijf zoveel mogelijk woorden op die een POSITIEVE invloed op Jou hebben.
Woorden of zinnen die in normale omstandigheden Jouw Goed-Gevoel aanwakkeren.
Ze zullen op dit moment misschien niet direct effect hebben maar onderhuids gaan ze wel aan het Werk.
Lees die lijst meermaals per dag en slaap veel.
Geloof me... het werkt ALTIJD!
Het werkt sneller als je het consequent volhoudt.

Jij hebt vanuit onwetendheid teveel informatie opgekropt waar Jij geen weg mee weet.
Leer je in de toekomst héél BEWUST Elke Dag te Ontladen door intens te ademen en te Glimlachen én door héél Bewust Positieve Boodschappen te lezen.
Tijdens Jouw slaap gaat Jouw Brein met die positieve boodschappen aan de slag!

Je komt er wel, ik ben daar gerust in!

Succes en Go with the Smile Flow ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Nadbog
Datum: 21 juni, 11u33
Reactie: Lieve Gerda,

Je woorden geven me inderdaad wel wat krachten, enkel weet ik niet hoe ik daar op dit moment moet mee omgaan. Mijn zoon van 18, met ADHD heeft gisteren nadat hij constant een 8 maanden bij mij heeft gewoond al zijn sinds hij iets onvergetelijk heeft uitgestoken bij zijn vader. Ik heb toen geprobeerd de plooien terug glad te strijken tussen beiden. En nu nu dat ik ben gecrasht kan hij daar niet meer tegen en is met al zijn hebben en houden terug naar zijn vader gegaan. Mijn dochter die nu naar mij wou komen, komt ook niet. Ik kan momenteel dat niet aan, ik heb rust nodig. ik wil beetje bij beetje terug de aarde onder mijn voeten voelen ! We zijn gisteren naar de huisarts geweest en die heeft me anti depressie pillen voorgeschreven. Ik ben daar nu geen voorstander van en zou het zelf willen oplossen, maar ik kan niet meer anders. Een mental coach is misschien de oplossing, maar mits ik geen inkomen heb kan ik dat ook niet betalen.
Ik ben terecht gekomen op deze site door het boek van Geert te beginnen te lezen Maak goud van je leven. Ik las ernaast en begreep er niets van, ondanks ik toch niet van de domste ben. Alhoewel ik daar ook serieus aan begin te twijfelen, na een paar screenings te hebben doorlopen voor een sollicitatie en slechte resultaten heb behaald. Ik wijt dit daar ik momenteel niet in staat ben veel dingen te bevatten en regelmatig ernaast lees , ongeconcentreerd en op het einde van de pagina niet meer weet over wat het gaat.
Dus met andere woorden zit ik in een diepe depressie ! Ben ergens blij dat ik het nu weet. op dit moment zou ik het liefst willen vluchten naar een rustig oord, tussen de dieren en planten en genieten van de natuur.
Misschien is dit wel een teken dat ik drastisch mijn leven moet veranderen, en ik ben het er mee eens, de vraag is alleen hoe en hoe begin ik eraan?
Ik zal proberen je goede raad op te volgen, maar op dit moment is het me nog iets te zwaar. Ik zou zo eens graag met iemand praten en die me krachten geeft.

Dikke knuffel
Nadia
Naam: Gerda Maria
Datum: 22 juni, 16u02
Reactie: Lieve Nadia,

Zoals ik elders reeds schreef.
Laat het gewoon op je afkomen en slaap zo vaak mogelijk de slaap der vergetelheid, zoals ik dat wel eens noem.

Leer er op te Vertrouwen dat het Universum de 'verlammende klauwen' van jou afhaalt als JIJ Jouw weerstand opgeeft.

Focus je zo vaak mogelijk op POSITIEVE Boodschappen of Informatie.
Heb er toch maar Alle vertrouwen in dat ook Jij dit om CONSTRUCTIEVE redenen meemaakt.
Jij hebt gewoon te weinig Gelachen of ontspannen de laatste tijd en dat laat het Universum jou nu heel duidelijk voelen.

Indien je een gratis consult wenst om op korte tijd weer op krachten te komen via héél eenvoudige oefeningen dan mag je me altijd mailen op oriconet@gmail.com en dan bezorg ik je een privé-Glimlach-Kracht-Workshop om nooit meer te vergeten ;-)

Zet jezelf in de 100% positie en besef dat Wij Jou even hard nodig hebben als jij ons.
We kunnen het alleen maar redden MET elkaars hulp.
Dus daarom bied ik jou deze kans ook Gratis aan omdat ik weet dat ook Jij voor mij nog een waardevol ontbrekend puzzelstukje 'gegijzeld' houdt.
Ik wil dat héél graag spelenderwijs (Glimlach-f-Luisterend) bij jou lospeuteren want jij hebt er alleen maar last van.
Stout van mij hé dat ik dit in feite met voorbedachte rade doe – hahaha

Maar ja, zo werkt dit vernuftige energie-spel nu eenmaal en ik weet met Absolute Zekerheid dat jij ongelooflijk veel profijt zal ondervinden van zo'n Glimlach-f-Luister-sessie.
Ik geef jou in ruil voor één “lastpak-puzzelstukjes” miljarden Goed-Gevoel-stukjes terug.
Zo'n deal heb je waarschijnlijk nog nooit aangeboden gekregen.

Je hoeft er niks speciaals voor te doen.
Enkel mijn aanbod aannemen en Jou Glimlach met de mijne ruilen.
Enne... jij bent ook nu helemaal niet dom, dat ben je nooit geweest.
Het is logisch dat jij 'ernaast' leest zoals jij dat zo mooi verwoord.
Dat komt vanwege die lastpak-magneetjes die jouw helder denkvermogen verstoren ;-)

In België is mijn centraal uitgangspunt Mechelen.
De keuze is aan jou of jij mijn richting uitkomt of ik de jouwe.

Ik geef je hierbij enkele eenvoudige tips om het 'doem'-denken de laan uit te sturen.
Hou geregeld per dag héél bewust jouw adem in.
Doe dit minstens een halve minuut en focus je daarbij op het behoud van jouw Glimlach.
Het maakt niet uit of die Glimlach reeds van harte komt of niet, enkel de beweging maakt al dat jij je Brein op een ander denkspoor stuurt.

Focus je ook héél Bewust op een Liedje met een onverdeelde positieve boodschap en neurie dat Liedje zo vaak mogelijk.
Neuriën = loslaten.
Glimlachen = loslaten en vreugde aantrekken.

Geef dus elke dag opnieuw Bewust je weerstand op en ga neuriënd mee op de Smile-Flow!

Ik schreef het voordien reeds.
Ik ben er héél gerust in dat Jij berinne-sterk uit deze heftige ervaring tevoorschijn komt!
Ooit zat/stond ik waar jij je nu bevindt, dus ik weet dus héél goed waarover jij het hebt en wat jij doormaakr.

In Glimlach-Gedachten ben ik bij je en ik ben lang niet de enige die het goed met jou voorheeft ;-)

Onthou dat en Geniet daarvan want dat is heus wel Goud waard!


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Bascha
Datum: 19 juli, 11u57
Reactie: Lirve Nadia,
Toevallig kwam ik op deze site terecht.Ook ik heb een soortgelijke vervelende ervaring in het verleden gehad; ik ben met de jongste van mijn 3 kinderen alleen verder gemoeten.Wat ik geleerd heb is voor mezelf te kiezen en je eigen plaats, die voor ieder groot is, in te nemen. Geef mensen (kinderen)de ruimte om te kunnen "groeien", ook zij moeten hier doorheen. Je laat je kwetsen door je eigen gevoelens van boosheid en verdriet.Kijk naar je emoties en laat ze los!Ga niet op de ander in, dan kom je in het Licht. Liefs Bascha
Naam: Nadbog
Datum: 23 juni, 23u15
Reactie: Lieve Gerda,

Jouw woorden geven mij wel kracht om verder te gaan, en ik zou heel graag op je voorstel ingaan. Ik woon in Schoten bij Antwerpen, dus Mechelen is niet echt ver. Zeg jij maar ....

thanks and hugs
Nadia
Naam: Gerda Maria
Datum: 25 juni, 14u01
Reactie: Lieve Nadia,

Je kan me mailen op oriconet@gmail.com dat lijkt me handiger om verder af te spreken.

Ik ben blij dat je toch de kracht kan vinden om verder te gaan... hopelijk schrijf je weldra dat je de kracht hebt gevonden om VROLIJK verder te gaan, daar maken we een DOEL van, afgesproken?

Geniet van het vooruitzicht op een ongelooflijk plezant leven dat met zekerheid ook voor jou voorzien is ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Jan van der Arend
Datum: 22 augustus, 00u57
Reactie: Beste Nadia,
Ik lees nu pas je mooie wensen, en ik lees ook dat je je desperate voelt. Ik schrok van de zin ".....het is misschien beter dat ik dan ook stop met dit doelloos bestaan !". Ik weet niet hoe je situatie nú is?
Op de website www.janvanderarend.nl staat meer over wie ik ben, wat mij drijft, wat mijn passie is. Als het je aanspreekt, en je hebt er een goed gevoel bij, neem dan gerust contact op......
Ik zou je graag helpen, ondersteunen op je pad.
Jan van der Arend
www.janvanderarend.nl
Naam: rjvdh
Datum: 1 oktober, 02u05
Reactie: wat een lappen tekst voor wat liefde in moet houden....
Menn...je denkt alleen maar aan eigen ikke en niet waarom het gaat hierin.. Doet me pijn...diep pijn.. en toch ook liefde omdat u niks anders kan zien wil zien...en allemaal zoekende naar....meer geld een beter bestaan denkt men..
en toch liefde overwint alles...en Gij die mijn liefde kent weet dat, doch men durft niet te zien...wie IK ben...want jouw IK ga eerst...
triest he?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: