Terug naar het overzicht

Naam: astrid
Plaats: antwerpen
Leeftijd: 37
Mijn wens

ik wens in die mate het leven te volgen opdat ik voldoende kennis en vaardigheid en mensen vergaar om mijn onewomanshow te maken en voor publiek neer te zetten. dank en liefs aan het universum.
Commentaar

dit is al een zeer oude wens, maar ik was hem compleet vergeten, dank voor het her-inneren :-) dank dat ik weer mezelf mag en durf te worden en zijn
Naam: Gerda Maria
Datum: 29 juni, 11u24
Reactie: Lieve Astrid,

Wat een prachtige én herkenbare Wens.
Ik voelde me er direct door aangesproken toen ik hem las.
Het maakt niet uit hoe 'oud' die Droom reeds is, hoe ouder die is hoe meer Ervaring die Onderweg in Jouw Gedachtengangen heeft opgedaan ;-)
Het klinkt gek of grappig maar het is wel écht zo hoor.

Jouw onderbewustzijn pikt overal Informatie- en Manifestatie-Impulsen op en daarmee gaat het héél efficiënt aan de slag.
Alles in Jouw leven is een voorbereiding op die “One-Woman-Show” die er héél zeker gaat komen.

Ik wens jou van harte te danken om ook mijn persoonlijke Droom hierbij extra leven in te blazen.
Ik vond enkele maanden geleden op de parkeerplaats naast mijn auto een zilveren medaillon waarop gedrukt staat “Best in Show” en op de achterkant staat hetzelfde doch omdat er reeds wagens waren overgereden stond er enkel nog “Bes in Show”
Ik stond perplex te kijken naar die medaille en ze ligt hier altijd in het zicht.
Toen ik het nog eens nader bekeek dacht ik “hé een Bes is een vrucht dus combineerde ik de twee uitdrukkingen tot een Boodschap die bedoelde dat ik de beste vruchten zou plukken als ik van mijn Glimlach-concept een Show zou durven maken. En dat gebeurt nu reeds op kleine schaal en er is ondertussen iemand die toegezegd heeft voor samenwerking voor mijn Komische Act en ook iemand die interesse heeft voor de Combinatie van Spelenderwijs Goud te maken met de Glimlach.

Best grappig dat die medaille er lag op een moment waarop iemand me probeerde te overtuigen om mijn Concept anders aan te pakken dan ik voor ogen had.
Ik had me namelijk voorgenomen om mezelf te Coachen en anderen te Entertainen omdat ik ervan overtuigd ben dat wijzelf onze eigen beste Coach zijn als... we maar durven te geloven dat we dat ook werkelijk zijn.

Niets gebeurt zomaar en we denken nooit 'toevallig' aan bepaalde zaken dus...
Go with the Smile Flow en breng ook Jouw Show!!!
Je kan het en je zal het GOED doen, zeker weten!

Laat je ons iets weten als het zover is aub?
Aan mij zal je alleszins een Glunderend en Dankbaar Publiek hebben ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: