Terug naar het overzicht

Wim Dijkstra Naam: Wim Dijkstra
Plaats: Enkhuizen
Leeftijd: 54
Mijn wens

De Herberg in Ierland. Een ruïne terug brengen in haar oorspronkelijke staat, een moderne aanbouw. De herberg is een ontmoetingsplaats voor de grootten der aarde (mensen die hun droom, reden van bestaan manifest willen maken)De herberg biedt moderne faciliteiten aan, de culinaire geneugten des levens vieren hoogtij door een wisseling van chef koks uit verschillende wereld culturen en is bij uitstek de place to be voor het vertellen van verhalen, co-creatie, bezinning, ontspanning, dans en feest.

Mijn droom is 'De Herberg'
Commentaar

In het manifest maken van de herberg is mijn droom verwezenlijkt. In de verwezelijking komt mijn genezing van de relatie tot mijn 'God' tot uiting. Op dit moment is mijn 'Wil tot' nog erg zwak. Ik ben voor een deel nog een Ima. Een Ima is een man die opnieuw en op eigen kracht de heelheid in zichzelf mag/moet verbinden. Eens heb ik meer van een vrouw gehouden dan van God, terwijl God ons bij elkaar heeft gebracht en ons uitéén heeft doen gaan.

Mijn levens missie is in essentie het verbinden met de 'Open Wil' in mij.
Naam: Gerda Maria
Datum: 25 juni, 13u54
Reactie: Lieve Wim,

“De Herberg”

Mooi....

Ik heb jouw wens meermaals gelezen en herlezen tot ik er een wonderlijk gevoel bij kreeg.
Dat doe ik steeds bij alles wat ik lees.
Soms komt dat zalige gevoel direct soms moet ik één en ander 'kuisen' of laten bezinken vooraleer ik het in een comfortabele Win-Win-context kan ervaren.
Dit was bij jouw wens het geval.

Toen ik enkele dagen geleden voor het eerst jouw wens las stootte ik op weerstand bij de uitdrukking “De Herberg is een ontmoetingsplaats voor de grootten der Aarde”
Ik ben namelijk een absolute Believer van een 100% Gelijkwaardigheid-fenomeen.
Met name dat Alles & Iedereen, tot in het kleinste detail, een 100% Gelijkwaardige Bijdrage levert aan 'ons' Wonderlijke Spektakel dat “Het Leven” noemt.
In mijn visie zijn we ofwel allemaal even groot of even klein, even slim of even dom, even nuttig of even waardeloos.

In mijn visie is de Aard-Simulator waarin/waarop wij ons bevinden dus reeds een Herberg waarin of waarop het wemelt van Top-Acteurs/Actrices, Top-Wetenschapper, Top-Filosofen, Top-Komedianten, Top-schrijvers enz.
Volgens mij 'spelen' wij dus letterlijk en figuurlijk Allemaal een TOP-Rol in dit grote spektakel.

Ik durf te zeggen dat ik destijds, als leerkracht in het beroepsonderwijs, voor bepaalde zaken mijn grootste wijsheden bij mijn minst punten-scorende leerlingen haalde.
Ik heb me meermaals verwonderd afgevraagd of mijn leerlingen niet beter vooraan in de klas zouden staan om ons leerkrachten te onderwijzen over de Wetten van het (straat)Leven.

Stapsgewijs ben ik de term 'Groten der Aarde' gaan weren uit mijn woordenschat.
Ik ben voor het gebruik van de term “Gelijktijdig Leerling-LeermeesterSchap gegaan” omdat ik ervan overtuigd ben dat Elk onderdeel van het Universum minstens 1 missing link voor onze persoonlijke Succes-puzzel in zich draagt.
Voor mij is iedereen dus even Groot, begrijp je?

Los hiervan begrijp ik perfect waarom jij dat zo schrijft hoor, ik zie weerstand als een Geschenk om wat langer stil te staan bij een bepaald fenomeen, dus ik ben Jou Eindeloos Dankbaar voor Jouw spontane briefing.
Ik had na het lezen van jouw wens gewoon enkele dagen nodig om weer terug te reizen naar mijn eigen periode van dualistisch denken om die weerstand rond deze uitdrukking weg te werken.

En toen Lieve Wim... toen kwamen de meest Wonderlijke visioenen naar boven.
Toen kon ik Jouw Herberg-Droom levendig voor me zien... ik ben letterlijk en figuurlijk meegestapt in Jouw Droom-Herberg en het was er onbeschrijflijk.... tja... Zalig is een woord dat hier zeer zeker te kort schiet.
Ik ervaar een ongelooflijke spontane gezelligheid, warmte van de mensen en warmte van de open haard, ik zie mensen van alle rangen en standen, ik zie kinderen, ik zie zelfs een strijkende vrouw, ik hoor zingen en... ik zie ook een sprekend dier in de herberg... een Berggeit? Daar lijkt dit dier toch een beetje op. Niemand neemt aanstoot aan de meest gekke taferelen die zich in deze spontaan FilosofErende menigte afspelen... WAUW dit was/is heerlijk thuiskomen in die Herberg van Jou Wim.

Er wordt vooral veel Gelachen in de Herberg en dat is waarschijnlijk de reden waarom Iedereen in de Herberg zich één voelt met al de anderen en al het andere.
Want Glimlachen of Schaterlachen doet alle grenzen van verschil vervagen.
Glimlachen is dé Toverstok die vanuit Alles & Iedereen de 100% Gelijkwaardigheid laat Manifesteren.

De Glimlach is de Tool die AL onze Gezamenlijke (Universeel-wijd van iedereen dus) Talenten Gelijktijdig activeert ons dus het dichtst bij Onszelf of onze Essentie brengt.
De Schaterlach sluit onze oren voor 'storingen' of 'dualiteit' op de inkomende Info-Lijn en schakelt ons Bewustzijn Automatisch over naar de Win-Win-Lijn alwaar we ons Relax kunnen laten meedrijven op de Goed-Gevoel-Flow des overvloed voor Iedereen.

Lieve Wim,

Ik wens Jou bij deze welgemeend te Danken om mij te laten meedrijven op Jouw Herberg-Flow des Levens.
Mede dankzij Jouw Wens ben ik alweer een stapje dichter bij mijn eigen Glimlach-Manifest ;-)

Mogen ook Jouw wensen zich steeds Intenser en Mooier manifesteren dan jij je nu kan voorstellen.
Het is geen kwestie 'of' Jouw wens in vervulling gaat, het is enkel een kwestie van 'Waar' en 'Wanneer' die zich aan Jou/Ons zal manifesteren.
Doch als het zover is dan zal de Kosmos-tam-tam ons allen briefen van dat heuglijke nieuws in ons gezamenlijk Experimenteer-Veld.

Wij hebben er allemaal belang bij dat Jouw Droom tot Leven komt dus ik stuur Jou bij deze héél véél Doe-kracht en extra Visualisatie-vermogen ter ervaring van de Manifestatie-Pracht toe.
Ga ervoor lieve Wim, Ga er met Passie, Vertrouwen en Wilskracht voor!

Ik steun je vanop Glimlach-afstand met een behaaglijk Herberg-Gevoel ;)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: wizzewaz
Datum: 9 februari, 11u04
Reactie: Een prachtige wens. Hoe gaat het ermee?
Naam: Willem Dijkstra
Datum: 10 februari, 08u28
Reactie: Kan je mij een persoonlijke mail sturen via Grain811@gmail.com. Dan zal ik reageren. En gaarne ook je naam ...wizzewaz... is een name behind a name.
Vriendelijke groet Willem
Naam: wizzewaz
Datum: 14 februari, 15u08
Reactie: Is het al gelukt je wens aan te passen?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: