Terug naar het overzicht

Naam: katinka
Plaats: Enkhuizen
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wil heel graag leven in vrijheid en mezelf blijven ontwikkelen liefst in een klein huisje midden in de natuur weg uit het hectische Nederland.
Naam: Gerda Maria
Datum: 6 juli, 15u33
Reactie: Lieve Katinka,

Jouw naam doet mij meteen denken aan dat leuke vrolijk stemmende liedje “Kleine Kokette Katinka” van de Spelbreker(s)
Je kent het lied vast wel.
Er zijn eindeloze cover-versies van “KKK” doch hier is een versie uit 1962, een periode waarin Jij nog 'Elders' in het Universum vertoefde ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=fGAHR5Azpq0&feature=related

Wel grappig dat de synchronisatie niet lijkt te kloppen, maar toch... ook dat hoort bij het Perfect Plan van “Het Leven” waarin voor Iedereen een evenredigheid aan Overvloed 'verstopt' zit.
En je zou 'verstopt' hier gemakkelijk in meerdere richtingen kunnen vertalen.
Verstopt als zijnde: “Verborgen”
Of
Verstopt in de zin van “Geblokkeerd”

In beide gevallen kan je Jouw persoonlijke Overvloed (een klein huisje in het midden van de natuur) opvragen via héél eenvoudige 'acties' die stuk voor stuk naar de Toverstok 'GLIMLACH' leiden.
Je kan er bijvoorbeeld op Vertrouwen dat Jouw Wens-huisje sneller in Zicht komt als je Vertrouwen hebt in het feit dat het er reeds is maar dat het gewoon door Jou ontdekt dient te worden. En dan ga je vanzelf Glimlachen omdat het een Goed Gevoel geeft.

Je kan een knip & plakwerk-Collage maken waarop Jouw droomhuisje en dito omgeving te zien is. Er aan werken schept voldoening en wakkert je verbeeldingskracht aan. Er naar kijken als het klaar is doet Jou meer dan waarschijnlijk weer Glimlachen ;-)

Er over praten met mensen die, net zoals ik en vele anderen, steevast Geloven in het Realiseren van eender welke Droom/Wens als... je er maar Consequent in Blijft Geloven, brengt ook Jou met zekerheid weer in die Goed-Gevoel-Flow waardoor je Automatisch weer gaat Glimlachen.

En Glimlachen op zich is in wezen voldoende om zowel Jouw vermogen tot Geloven, Vertrouwen en Volhouwen extra te Activeren!
Dus Go with the Smile Flow en maak ook Jouw droom waar.

Ik ontmoette tijdens de lezing van Geert Kimpen in het Belgische Mechelen een vrouw die me vertelde dat ze vandaag in het gele droomhuisje woont waar ze enkele jaren geleden haar zinnen had opgezet.
Ikzelf woon en verblijf op Wonderlijke locaties die ik me jaren geleden reeds gewenst heb. Het werkt dus écht en het werkt effectiever als je er Glimlachend blijft in Geloven door ook anderen aan te moedigen en uit anderen hun Dromen of wensen bruikbare tips te halen ter realisatie van je eigen wens..

Dát is de voor velen nog ongekende Kracht van dit Wensenboek.
Hoe vaker je welgemeend Succes wenst aan anderen, Hoe vaker je welgemeend Complimenten geeft aan anderen, Hoe vaker je welgemeend Dankbaar kan zijn voor de bruikbare Tips van anderen, des te Duidelijker én Krachtiger worden de Doe-Kracht-Impulsen ter Realisatie van je eigen Wens(en)
Het Wens-Realisatie-fenomeen wint dus aan ongekende Doe-Kracht én duidelijk waarneembare Realisatie-Pracht als je in staat bent om welgemeend Dankbaar te zijn voor wie je bent en voor wat je hebt en als je welgemeend het Allerbeste kan wensen aan alle andere Wensers in het Universele Verrassings-Pakjes-Veld.

GLIMLACHEN = het spelenderwijs vrijmaken van de Noodzakelijke energie-wegen tussen Droom en Manifestatie.
GLIMLACHEN = het spelenderwijs contacten leggen tussen Droom-Impulsen en Manifestatie-Krachten
GLIMLACHEN = de kortste weg tussen Jezelf en de Manifestatie van Jouw Ultieme Droom!
GLIMLACHEN = de Comfort-Way tot Hero-Point for All of Us!
GLIMLACHEN = de “Toverstok” die elementen uit de 'onzichtbare' Perfecte All-Inclusive-Micro-Kosmos zichtbaar tot Leven brengt in de Uit-de-Context-getrokken-Macro-Kosmos die 'slechts' een deel van de Realiteit weerspiegelt!
Blijven Geloven in de Wonderlijke Tover-Kracht van de Glimlach én Blijven geloven in de Universele Perfectie is dus dé Boodschap!

Dus wens ik Jou via deze weg de verbazing van Jouw Leven toe als je op een dag in dat huisje woont waarvan je nu misschien nog geen idee hebt dat zoiets wonderlijks en perfect bij jou passend, bestaat.
Bedankt om mij extra te inspireren tijdens het visualiseren van de door Jou beschreven wens, ik put er de nodige Kracht uit om héél Bewust te blijven Glimlachen als teken van Eindeloze Dankbaarheid en Totale Aanvaarding van “Alles wat is zoals het Is” ;-)

Oh ja Lieve Katinka...

Laat je ons AUB iets weten als jouw wens in vervulling is gegaan?
Dat inspireert ook andere Wensers om te Blijven Geloven in de haalbaarheid van hun persoonlijke Wens en tegelijk blijf ook Jij Bewuster in de Goed-Gevoel-Glimlach-Flow vanwege Jouw Gerealiseerde Dromen!

Succes en nogmaals Bedankt voor Jouw wonderlijke bijdrage op mijn/ons Glimlach-Pad ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: