Terug naar het overzicht

wizzewaz Naam: wizzewaz
Plaats: haarlem
Leeftijd: 51
Mijn wens

een zielsverwant vinden:-))
Naam: Dayane
Datum: 8 juli, 17u39
Reactie: He Wizzewaz, komt net wanneer je het niet verwacht!
Engelen groet,
Dayane
Naam: Gerda Maria
Datum: 9 juli, 01u36
Reactie: Lieve wizzewaz,

Grappig, toen ik wizzewaz zag staan dacht ik aan de uitdrukking wizzewaschjes en vervolgens kwam de tekst van het liedje “grote wasjes kleine wasjes... allemaal in de wasmachien... laat maar lekker draaien... enz.” Van de groep Trafassi.

Tja, misschien komt de door Jou bestelde zielsverwant wel uit één van die sectoren?
Wasmachines, Wasproducten, Textiel, Wasknijpers.... oeps dat wordt straks een Warenhuisgigant - hahaha.
Dat zou pas helemaal grappig zijn als het zo uitdraait, toch?

Alle gekheid op een stokje.
Naar mijn gevoel moeten we eerst de zielsverwant in onszelf kunnen/willen/durven h-erkennen om vervolgens die 'externe' zielsverwant fysiek aan te trekken.

Sinds ik Bewust beste maatjes met mezelf ben geworden h-erken ik in Alles & Iedereen mijn zielsverwant.
Er is sinds meer dan 7 jaar wel degelijk die ene fysieke persoon die mij, ondanks de vaak grote verschillen in levenswijze, nét dat tikkeltje extra aantrekt om er toch voor de rest van mijn leven mee verder te willen.
Doch de essentie van het Zielsverwantschap ervaar ik binnen mezelf, dat beste maatjes zijn met mezelf kan dan ook niemand me ooit nog ontnemen. En dan sta je als mens sterk, héél sterk. Ik Wens dit iedereen toe.

Ik kan het ook Iedereen aanbevelen om een Top 10 prioriteiten-lijst aan te maken.
Een lijst met de 10 punten die Jij het belangrijkste vindt om, los van die zielsverwant, Gelukkig te Leven.
Uiteraard kan die lijst veranderen naargelang de omstandigheden en de innerlijke groei die je doormaakt, maar op een gegeven moment zal je merken dat je automatisch mensen aantrekt die overwegend dezelfde waarden of prioriteiten nastreven als jij.

Mijn huidige Top 10 lijst kan je via deze link terug vinden:
http://www.oriconet.be/glimlach-ruil,45.html

Nu kan je wel denken van ach moet dat nou om zo'n lijstje te maken?
Neen hoor, dat moet niet.
Het mag.
Het kan.
Het loont.
Want...
Sinds ik mijn lijstje Bewust herwerkt heb en mijn persoonlijke prioriteiten duidelijker omschreven heb is ook mijn partner Bewuster aandacht gaan besteden aan bepaalde punten uit mijn lijst. En het straffe is dat hij het lijstje niet eens gezien heeft. Dus het werkt wel degelijk via de onzichtbare informatie-kanalen van het Globaal Bewustzijns-Veld.

Bedankt om Jouw herkenbare Wens met ons te delen.
Ik wens het ook Jou van Harte toe dat Jouw Wens zich op Wonderbaarlijke Wijze Manifesteert.


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: karin
Datum: 3 augustus, 10u56
Reactie: dankjewel lieve fluisteraar en Dayana. mensen zeggen dat wel vaker dat een wens zich laat zien op n onverwacht moment. Maar het gekke is dat we van Geert iets anders leren..toch?
Naam: Gerda Maria
Datum: 10 augustus, 22u50
Reactie: Lieve wizzewaz,

Uiteraard leer je van Iedereen iets anders en in elke reactie van anderen zit een bruikbaar stukje van Jouw Droom-puzzel verborgen.

Sommige elementen die anderen aanreiken passen NU bij jou en kan je dus onmiddellijk inlassen in jouw leven, anderen zullen later pas aan de orde komen.

Ik tracht te bevatten wat jij bedoelt als je schrijft dat je van Geert iets anders leert als het op de verrassingsmomenten in “Het Leven” aankomt.
Ik heb Geert nu 3 x horen spreken en telkens kan ik uit de fragmenten van zijn leven toch ook opmaken dat hij een aantal keer 'onverwacht' verrast werd.
Zoals met zijn visioen over die radio en het omdraaien van die knop.
Dat had Geert toch ook niet Bewust zo exact gepland?
En zoals ik het me herinner is zijn vrouw naar zijn zeggen toch ook in zijn leven gekomen toen hij er helemaal niet zo expliciet meer mee bezig was om een partner in zijn leven te hebben?

Pas toen hij een zekere vorm van vrede had met zichzelf toen kwam Christine op zijn pad.

En dat is volgens mij de grote truuk in dit wonderlijke energie-spel.
Eerst orde op zaken stellen in je eigen leven.
Eerst zelf duidelijke plannen maken voor jezelf.
Eerst in een vrij grote mate tevreden zijn met jezelf en de wijze waarop jouw leven verloopt zonder partner.
Eerst goed weten wat JIJ Wél wil aantrekken en wat Jij Niet wil aantrekken.

Enfin, ik zou zeggen, laat het allemaal bezinken en trek uit alle reacties jouw eigen conclusies.
Voel wat NU bij jou past en wat niet en verkijk je echt niet op de beweringen van één iemand want ook ik vind Geert een grandioos verteller en fantastisch schrijver en een wijze warmhartige man doch ik ben het lang niet helemaal eens met ALLES wat hij verkondigt.
Wat niet wil zeggen dat hij onwaarheden verkondigt doch hetgeen voor Geert of iemand anders opgaat dat gaat daarom niet op hetzelfde moment voor Jou of mij op.
Ik respecteer dus graag eenieders mening doch ik pik er enkel datgene uit wat op dat moment als efficiënt en bruikbaar bij mijn Droom-plaatje past, de rest sla ik op in mijn interne data-bank alwaar het een eigen leven gaat leiden in functie van het grotere geheel.
Als de tijd rijp is komt het er wel terug uit in een vorm die bij mijn plaatje past.
Vergelijken en experimenteren is dus een onontbeerlijke factor als je je eigen unieke zelf weer gestalte wenst te geven.

DAT is nu net het mooie aan “Het Leven” dat we allemaal gelijk en toch weer anders zijn, dat we allemaal tegelijk groeien maar toch in een andere volgorde orde op zaken stellen of aan een ander tempo via andere wegen van het ene gezamenlijke vertrekpunt naar hetzelfde gezamenlijke never-ending-punt reizen.

Het mooie is ook dat het voor IEDEREEN in orde komt omdat er voor Iedereen evenveel overvloed én Bescherming voorzien is vanuit onze Gezamenlijke Oerbron die non-stop LIEFDE uitstraalt in diverse vormen, kleuren, geuren, maten, gewichten en gezichten.

Geloof me, hoe meer Jij van jezelf en van de Totaliteit van “Het Leven” Geniet des te interessanter/aantrekkelijker Jij wordt voor Jezelf en de anderen.
En dat aantrekkelijk mag je dus zowel letterlijk als figuurlijk nemen want wij zijn allen wandelende magneten die in verhouding aantrekken tot wat ze uitstralen.
Zorg dat LIEFDE jouw handelsmerk wordt en LIEFDE zal jou in overvloed geschonken worden.

Het is ook Jou en Alle anderen van harte gegund!
Bedankt om nogmaals te reageren, zo krijgen andere wensers een duidelijker beeld van jouw huidige gedachten-gang en dat is Altijd boeiend én leerrijk.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: karin
Datum: 11 augustus, 16u37
Reactie: wat een prachtige reactie Glimlach-f-luisteraar. een wandelende magneet...worden/zijn/blijven mmm klinkt heel goed. fijne dag en dank, Karin
Naam: wizzewaz
Datum: 9 februari, 11u00
Reactie: Ik ben nu al weer een jaar ouder en wijzer:-))
Laat nu de woorden van Geert nogmaals tot me door dringen over het vinden van je zielsverwant.
Naam: Wissewasje
Datum: 13 februari, 08u50
Reactie: Een inspirerende, wijze, liefdevolle man. Een maatje met wie ik ook onbedaarlijk kan lachen.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: