Terug naar het overzicht

Naam: daniel
Leeftijd: 53
Mijn wens

ik kan niets anders wensen dan dat onze aarde mag blijven bestaan ook na 21december 2012 en hopelijk zullen wij dan meer zorg dragen voor onze kostbare planeet en alle mensen groot en klein in vrede kunne leven.stel je eens voor een mooie planeet en elke mens of dier heeft vrede geen vervuiling meer onze planeet is weer schoon zeg nu zelf wat is kostbaarder dan ons leven op een planeet waar iedereen gelukkig is geld maar om onze aarde weer schoon te maken om op te houden te vernietigen van all wat leeft een toekomst voor de kinderen die na ons komen een planeet vol harmonie en indien er ergens nog leven is dan zoude ze het horen tot in het uiterste van het heelal.wees blij met alles wat onze aarde geeft nergens anders is er zo een planeet als de onze.is 1 miljoen meer waard dan vrede
Naam: Gerda Maria
Datum: 9 juli, 13u39
Reactie: Lieve Daniel,


Er was een tijd waarin ook ik steevast geloofde dat er één en ander 'mis' liep op deze Wereld.
Vandaag ben ik ongelooflijk Blij dat ik vanuit Hart en Ziele-weten kan/mag/durf verkondigen dat ALLES maar dan ook ALLES Perfect Verloopt volgens een Win-Win-Plan waarin voor Iedereen evenveel Herkansingen voorzien zijn.
Niet enkel Herkansingen wat betreft Inzicht verwerven in bepaalde structuren van “Het Leven” maar ook Daad-werkelijke Herkansingen binnen die aangepaste of herwerkte structuren.

Net zoals Alle voorziene programma's op TV gewoon verder lopen als wij op een andere zender afstemmen of zelfs als wij onze TV uitschakelen, zo blijven ook ALLE gebeurtenissen uit de Universele Geschiedenis van “Het Leven” zich Non-Stop afspelen op hun specifieke Frequentie.
Onze Gedachten zijn de “free-hand” verzenders/ontvangers in de Bizarre doch Komisch getinte Multi-Dimensionele Film die wij heus niet toevallig “Het Leven” noemen.
Van zodra je een x-aantal keer Geloof hecht aan een bepaalde theorie dan zal ook alles in Jouw als werkelijk ervaren Leefwereld zich beginnen afstemmen op hetgeen JIJ Gelooft. Of met andere woorden Jouw Gedachten programmeren en manipuleren héél Jouw energie-veld tot... zich datgene manifesteert wat Jij via Jouw gedachten hebt geactiveerd.
Jij kiest dus ZELF via Jouw Gedachten voor de activatie van Manifestatie-punten.

Toen ik dit alles nog niet begreep dacht ik ook vaak in termen als verkeerd, slecht of nutteloos doch dat leverde mij uiteindelijk een leven vol Drama op.
Sinds ik héél Bewust voor BLIJ-Spel heb gekozen denk ik héél consequent in Win-Win-termen als “Alles wat is zoals het Is, heeft een CONSTRUCTIEVE reden van bestaan”
Ik vraag me steeds consequenter af “Wat Kan of Mag IK hieruit leren?”
Oh ja hoor... soms komt mijn 'oude' denkstramien nog aankloppen en dan laat ook ik me vangen door het Verborgen Camera-team dat mij/ons doelbewust probeert af te leiden van onze Win-Win-Visie.
Een Win-Win-visie houdt in dat je aan ELK element van het heelal een 100% Gelijke Waarde geeft. Dus ELK elementair deeltje bevat ALLE Informatie én Capaciteiten van een héél Universum.
Het is echter zo bedoeld dat zich pas onder bepaalde VOORWAARDEN de Perfectie Manifesteert.

De Hoofdvoorwaarde is GELOVEN of VERTROUWEN in 'Ons' Universeel perfect Plan.
En wie Vertrouwt die Glimlacht en wie Glimlacht wordt het snelst en meest efficiënt gebriefd vanuit de Onzichtbare Centrale Bron die ELK van ons Geleid én Beschermt. Een Gezamenlijke Bron die ons elk moment exact brieft doch wie niet vertrouwt krijgt uit-de-context-getrokken informatie door en gaat daar vanuit onwetendheid in geloven dat dit de enige echte waarheid is.

Er zijn echter Eindeloze Gelijkwaardige Visie op een zelfde Werkelijkheid.
De Keuze is aan Elk van ons om uit dat aanbod de Informatie te pikken die ons in een Comfort-Zone houdt vanwaaruit we Spelenderwijs kunnen Experimenteren met hetgeen anderen ons proberen 'wijs' te maken.
Glimlach = Jezelf afstemmen op de Informatie die rechtstreeks uit de Oer-Bron komt en dus van zodra je bij eender wat je Glimlach verliest dan heb je Informatie aan Jouw persoonlijk Gedachten-Plaatje gekoppeld die eigenlijk niet bij Jouw persoonlijke Succes-Puzzel hoort.


Dus Lieve Daniel,

Alles wat was, is of komt is er ALTIJD al geweest!

21 december 2012 speelt zich nu reeds af in het Gelijktijdige Elders.
21 december 2012 is net als alle andere 'zaken' waar we kunnen aan Denken een Non-Stop energie-fenomeen dat NOOIT verdwijnt.
Er is de zichtbare werkelijkheid en de onzichtbare werkelijkheid.
De micro-kosmos en de macro-kosmos.
De zogenaamde doden en de zogenaamde levenden.
Elk fenomeen verschijnt pas als ons bewustzijn zich heeft gevuld met het Geloof in verband met het Bestaan van een bepaald fenomeen.
Dus als Jij niet in het Paradijs of de Universele Perfectie gelooft dan zal jij daar niet aan denken en dan zal Jij dus ook geen Manifestatie-pixels activeren of belichten om die waarheid tevoorschijn te 'toveren'
Alles is er al, we mogen/kunnen/zullen er tot in de eeuwen der eeuwen mee experimenteren tot we beseffen dat elke Gedachte, Woord of Daad een onmiddellijke registratie krijgt in de databank van het Manifestatie-veld.
We krijgen dus de wereld te zien die het resultaat is van onze verzamelde Gedachten door de hele reistijd van ons bewustzijn heen. Over de eeuwen heen dus.

In wezen bevinden wij ons NU en AL die andere Tijd IN de Tijdzone “21 december 2012” (en tegelijk dus ook in eender welke andere Tijdzone of dimensie) doch we ervaren dat niet als dusdanig omdat we nog 'afgeleid' worden/zijn vanwege Eindeloze andere Manifestaties die wij 'ooit' hebben geactiveerd via onze Geloofsovertuiging-Gedachte-Prikkels.
Onze Gedachten zijn te vergelijken met Activatie-Impulsen in een Multi-dimensioneel Plasma-Scherm of Multi-dimensioneel Touchscreen.
Gedachten zijn Electro-Magnetische Koop-Krachten.

Besef ook dat de kinderen van NU en Straks eveneens een getransformeerde versie zijn van de Ouderlingen van Nu en gisteren. Kinderen komen dus Altijd tot leven in een Wereld die ze zichzelf hebben 'geshopt' via hun verzamelde Gedachten doorheen de vele incarnerende/transformerende Bewustzijnsvormen.
De toekomst is 'slechts' een herhaling van het Heden én het Verleden... je ervaart dezelfde NU-versie gewoon vanuit een andere Denk-Positie en dus ook vanuit een andere Fysieke positie.
Let er in de toekomst maar eens op hoe zeer deze woorden kloppen.
Hoe Bewuster JIJ met JOUW Gedachten én Gedachte-Intenties omspringt des te duidelijker het wordt dat JIJ en niemand anders tot Leven komt in situaties die JIJ via JOUW Gedachten voeding hebt gegeven.

De keuze is dus aan JOU om JOUW Leefwereld om te vormen naar een Drama-scéne dan wel Jouw Gedachten op Vertrouwen af te stemmen en vanuit Jouw Comfort-Zone als toeschouwer te kijken naar de Eindeloze “Wat-Als”-versies/scènes op het Multi-Dimensioneel Breed-Beeld-Scherm van “Het Leven” en uit die scènes te kiezen voor een Origineel BLIJ-Spel-Concept!

Je hebt ELK Moment de Keuze om van Gedacht te veranderen.
Je hebt ELK Moment de Keuze om Bewust te Glimlachen als teken van Dankbaarheid & Aanvaarding van Alles wat reeds Perfect is zoals het Is.

Ik schreef gisteren en vandaag naar een aantal mensen in mijn Glimlach-Netwerk de volgende leuze:
***
Hou je Adem even in en...
Verzin GLIMLACHEND een Nieuw én Liefdevol Begin!
***

Go with the Smile-Flow ;-)
Want... de Glimlach is ontegensprekelijk de meest betrouwbare Gids of Navigator, ja zelfs op de meest woelige baren van “Het Leven”
De Glimlach is de enige “Neutrale” Communicatie-Tool die Alle mensen Gemeenschappelijk hebben.
De Glimlach is de meest efficiënte barometer die Elke mens afstemt op de Goed-Gevoel-Golflengte van Gelukkig ZIJN zonder 'externe' voorwaarden!

Ik wens Jou via deze weg Ongelooflijk te Danken voor de Eindeloze, voor het fysieke oog Onzichtbare, Inzichten die Jij Onbewust met Jouw wens hebt meegestuurd.
Ik Wens Jou ongelooflijk véél Experimenteer-Plezier op weg naar het 2012 van JOUW Bewuste Keuze!
Ik Geniet op Glimlach-afstand mee van Jouw weder-varen naar/in Ons Paradijs ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: petra
Datum: 28 juli, 10u19
Reactie: hoi Daniel
ik heb er alle vertrouwen in dat het verder gaat na 21-12-2012.
(nu zie ik pas dat het allemaal drietjes zijn en voor zover ik er over gelezen heb zijn dat mooie nummers:)
de aarde is zich op de moment gewoon aan het herstellen (shift van dieren en mensen die op de vlucht zijn naar andere delen van de aarde)om erna nog mooier te zijn .
http://www.the-embassadorion.blogspot.com/

vgr petra
Naam: eveline
Datum: 31 juli, 09u07
Reactie: Beste Daniel, naar mijn mening en geloof zal er in 2012 een wissel gebeuren van energie, en is het belangrijk om zoveel mogelijk bij jezelf te zijn in alle liefde en vertrouwen met je hart open zodat je helemaal ontvangkelijk bent voor de bewustzijnsverschuiving die we zullen ondergaan
Ik denk dat er iets moois gaat gebeuren en als we dat allemaal sturen zal dit ook gebeuren
Ik wens jou veel liefde en harmonie met alles wat is

Lieve groetjes
Eveline

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: