Terug naar het overzicht

Godfried Naam: Godfried
Plaats: Aarschot, Belgium
Leeftijd: 60
Mijn wens

Ik hoop de wijsheid te vinden om mijn huidig liefdesverdriet, waarbij mijn toch innige soulmate, onze relatie heeft beëindigd, te overwinnen en een helderder kijk te krijgen over het hoe, het waarom,.. om dit alles een plaats te kunnen geven en toch nog te kunnen blijven geloven in het tegenkomen van je echte tweede zielsverwant..
Naam: Godfried
Datum: 1 augustus, 20u43
Reactie: Beste Dorit van waar ook

Hartelijk dank voor je reactie op mijn berichtje in dit medium, het heeft mee eerlijk gezegd heel veel deugd gedaan, niet alleen om een verhaal van een lotgenoot te lezen, maar ook de kracht die je uitstraalt door in jezelf te blijven geloven en niet meer dezelfde fouten als vroeger te maken.
Ik wens me ook alle kracht toe om hieraan te werken en te zoeken naar mijn innerlijke zelf op een authentieke manier..
dus nogmaals bedankt

Liefs

Godfried
Naam: Dorit
Datum: 31 juli, 12u48
Reactie: Beste Godfried,

Voorop gesteld; ik heb niet de wijsheid in pacht en kan enkel reageren vanuit mijn eigen levenservaring. En als enkeling; is die natuurlijk altijd beperkt.

Uit liefde en voor liefde ben ik ooit - het zij onbewust van waar ik in sprong en de eerlijkheid gebied te zeggen dat als ik het mij wel bewust geweest was ( dus het denken een kans gekregen zou hebben en zich zou hebben laten voeden door angsten) - de diepte in gesprongen voor de man die de diepste snaren in mij deed trillen. Een echte en heftige ontmoeting. Ik ken niet zijn antwoorden maar alleen de mijne en vandaar uit kan ik zien dat ik vanaf dat moment niet meer in contact met mijn gevoel gestaan heb maar in het grote donkere woud van opgeslagen herinneringen vertoefde. Zoals ik het zie heb ik hem zelf a.h.w. "weg" gejaagd en heeft hij mij alle ruimte gelaten om hier zelf uit te komen, alles een plek te geven en zelf in te worden. Het contact is dus beeindigd. Dat zijn heel zware jaren geweest om persoonlijke redenen, om het verwerken van de herinneringen en zeker ook omdat ik in een soort van rouwproces verkeerde aangezien deze liefde er zo diep ingeslagen was. De reden waarom ik dit vanuit persoonlijke titel vertel, is om je een hart onder de riem te steken. Ondanks dat ik besef dat het een creatieve aanpassing van de geest is om op een dergelijke manier te denken, helpt het om er zo naar te kijken. Dat het mij op die manier geholpen heeft, houdt direct in dat het dus wel degelijk betekenis heeft. Want de simpele waarheid is dat door de ontmoeting met hem ik uiteindelijk in contact gekomen ben met mezelf, mijn eigen gevoel, mijn eigen waarheden. Wat ik allemaal te verwerken en een plek te geven had, ik zie nu dat ik dit alleen heb moeten doen. Ondanks het verdriet dat het je doet; toch de weg van het gevoel blijven volgen en zien waar het je heen brengt. Blijven voelen! Laag voor laag. Laat je denken er geen muur omheen bouwen op etiketten op plakken. Zet het niet weg omdat het je nu verdriet doet. Maar laat het thuis komen in jezelf op een plek waarvan jij enkel en alleen kunt weten; hier huist het en kijk hoe je dat gevoel in je leven kunt integreren.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt en wens je veel geluk toe.
Naam: Gerda Maria
Datum: 12 augustus, 18u12
Reactie: Lieve Godfried,

“Blijven Houden Van” is zowat de moeilijkste opdracht die de mens krijgt voorgeschoteld.

“Blijven Houden Van” is de meest Zuivere vorm van Liefde die een mens zich kan voorstellen.

LIEF hebben = Los laten in de ruimste zin van het woord.
Glimlachen = Loslaten in de ruimste zin van het woord.
dus...
Glimlachen = LIEF hebben zonder voorwaarden omdat Glimlachen ons dualistisch denken neutraliseert.

Glimlachen activeert bovendien ons vermogen tot Vertrouwen in Jezelf, de anderen én het Perfect ko(s)misch Plan van “Het Leven”
Glimlachen activeert het soort hormonen die pijnstillend werken op zowel fysiek, psychisch als emotioneel vlak.
Glimlachen activeert onze DOE-Kracht.
Glimlachen zet aan tot creativiteit en relativeren.
Glimlachen vult ons hart en onze Gedachten met Liefdes-impulsen waardoor we er een intens Goed gevoel bovenop krijgen.

Kortom het antwoord op eender welke 'kwaal' is GLIMLACHEN!
Niet één keer of als het 'toevallig”' eens goed uitkomt doch elk moment opnieuw en opnieuw en opnieuw.
Ik spreek vanuit mijn jarenlange praktijk-ervaring tijdens Glimlach-experimenten in eender welke situatie en op eender welke locatie.
Succes en Goed Gevoel gegarandeerd wanneer je elke Dag Consequent én Bewust aan de slag gaat mét de Glimlach!

Wie Intens van zichzelf leert houden die is elk moment in goed gezelschap en heeft dus elk moment redenen om tevreden te zijn, toch?
Ga de uitdaging in de eerste plaats voor Jezelf aan en het effect op anderen zorgt voor kleine en grote wondertjes..

Bedankt om Jouw wens met ons te delen.
Mogen ook Jouw ogen vanaf nu steeds Glimlachende spiegelbeelden van Jezelf te zien krijgen ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Ben
Datum: 13 augustus, 14u53
Reactie: Ook ik wens je veel sterkte, ook voor de verwerking. Dat je wensdroom mag uitkristaliseren.
Ook ik heb een relatie met een Zielenvlam ervaren. Een paar jaar duurde deze prachtige goddelijke relatie. Wij spiegelden elkaar heftig en elke bouw-steen uit ons systeem werd blootgelegd. Je werd geacht jezelf en de ander echt te leren kennen, te erkennen en te her-kennen vanuit een lang lang verleden. Ook de schaduwzijde van een ieder werd blootgelegd. Dat kwam door het thuisgevoel en door het Zelf wat Zichzelf wilde zijn, totaal, helemaal!
Ook dit gebeuren was zeer heftig en uiteindelijk is deze goddelijke relatie beëindigd. Ik heb er bijna drie jaar voor nodig gehad om dit alles te evalueren, te verwerken en los te laten. Het voelde alsof je geamputeerd was, er was Zielen-gemis-pijn, niet te omschrijven! En toch ben ik dankbaar voor deze unieke kans en ervaring omdat het me verrijkt heeft door smart, zielenpijn enz. naar een hoger bewustzijn en een grotere visie.
Ik heb mezelf en mijn andere complement vergeven, vanuit mijn hart bedankt, losgelaten en nu sta ik open om andere Zielsverwanten te ontmoeten. Deze zullen zich openbaren omdat dit mogelijk is, alles op de juiste tijd.
Ik wacht, geef me over en heb vertrouwen.

Lieve groet en veel geluk

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: